Şimdi Ara

Msi Ge60 602XTR İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen hafta notebookadresinden almıştım laptobu forumda bir çok yardım konusu açtım hatırlayanlar olur,ama sonunda cihaz elime geçti ve kurulumu yaptım ve kısa bir inceleme yapmak istedim.

öncelikle - lerinden başlamak istiyorum en başta dvd sürücüsü çok dandik gerçekten,daha sonra laptobun altı çok dayanıksız ve ince geldi bana bunun dışında klavyeye alışamadım normalde eski vaio vpceb laptobumda yavaş basardım tuşlara ama bu laptopta tam basmam gerekiyor yoksa bazen almıyor tuşları.

+ larına gelecek olursak yanında gelen laptop ve çanta cidden hoşuma gitti parlamaz ekran ise daha iyi bir kullanım sunuyor,performansa gelecek olursak performans konusunda cidden harika şu ana kadar crysis 2 ve assassins creed 3 denedim ikisindede sorun çıkarmadı.

genel olarak bazı - lerin dışında laptop çok hoşuma gitti,tavsiye edermiyim bu - ler sorun olmazsa evet...

• bende dün aldım tam bi f/p ürünü

+cok seri olması
    +klavyesi harika
    +ses sistemi muhtesem (2+2)
    +ekran

-dvd okucuyu
    -kasa (hafif esneme yapıyo)
    -turbofan devredısıyken ısı sorunu(acınca cok fazla ses yapıyo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

bende dün aldım tam bi f/p ürünü

+cok seri olması
    +klavyesi harika
    +ses sistemi muhtesem (2+2)
    +ekran

-dvd okucuyu
    -kasa (hafif esneme yapıyo)
    -turbofan devredısıyken ısı sorunu(acınca cok fazla ses yapıyo)

turbofan sorun olmadı bende fazla eski laptobun daha çok sesi çıkıyordu crysis 2 oynadım bayagı ısınmadıda fazla bende klavyeye alışamadım tam basmayınca işlemiyor sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.