Şimdi Ara

Msi ge60 Aldımda yardımınız gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msi ge60 aldım daha açmadım batarya olayını nasıl yapıcaz direk şarja mı takayım yoksa kullanayımmı direktmen

• önce şarjını bitirene kadar kullan. sonra en az 12 saat şarjda beklet. bu işlemi 4-5 kere yaparsan bataryan kalibre olur. ama bu eski mantık hocam artık fabrika çıkışında bataryalar kalibre ediliyordur. yinede ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlayım dersen bu işlemden geçir
  • bu arada bende pc toplayacaktım dün monitörümü satınca vazgeçtim. şuan bende ge60 662 den almayı planlıyorum. siz kaça aldınız ve nerden ?
  • Ben Ge60 454tr aldım vatandan 2271 e internet sitelerine güvenemedim şuan elimde bu yazıyıda masaüstünden yazıyorum :D:D
  • Simdlilik bataryaya birsey yapmayin
    Sadece yuzde 10 a dusurun sonra yuzde yuze kadar sarj olsun kac saatte oluyorsa artik.3-4 saat filan.
    2 haftada bir yuzde 10 a dusurup sarj edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ready4CaptaiN

Ben Ge60 454tr aldım vatandan 2271 e internet sitelerine güvenemedim şuan elimde bu yazıyıda masaüstünden yazıyorum :D:D

hayırlı olsun nasıl memnun musun
  • windows 8 oldugundan pek alışamadım ama alışıcaz :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

quote:

Orijinalden alıntı: Ready4CaptaiN

Ben Ge60 454tr aldım vatandan 2271 e internet sitelerine güvenemedim şuan elimde bu yazıyıda masaüstünden yazıyorum :D:D

hayırlı olsun nasıl memnun musun

adam açmaya kıyamamış daha heralde yada win yüklüyor :D
  • hayır şuanda açmışım windows 8 yüklü olarak geldi 454tr de windows 8 yüklü ona alışmaya çalışıyorum :D:d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.