Şimdi Ara

MSI GE60/GE70 Kullanıcı Buluşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. 1 ay önce MSI GE60 0ND satın aldım, bir aydır kullanıyorum ve memnunum. Eminim forumda almayı düşünen çok arkadaş var, fakat incelemek için gidecek bir yer yok malesef, bildiğim kadarıyla sadece Eksen Bilgisayar'ın mağazasında teşhir ediliyordu.
    Bilgisayarı almadan önce incelemek, sağına soluna bakmak isteyen arkadaşlar için bir buluşma düzenlemek istiyorum. Buluşur tanışırız, çay içer sohbet ederiz, makineyi inceler tartışırız. İkinci dönemin başlamasıyla (18 şubat'ta başlıyor ikinci dönem benim için) birlikte Rumeli Hisarüstü tarafında olacağım. Ge60/ge70 sahibi olan ve almayı düşünen arkadaşlar, buluşma için konu altına yazmanız yeterlidir. Zamanı ve yeri bu konu altında tartışır ayarlarız. Pazartesiye kadar Küçükçekmece'deyim, önümüzdeki 3-4 gün görmek isteyen varsa benimle iletişime geçebilir.

Msi ge60 0nd 411tr laptop ve akasa helix soğutucu ile gelebilirim ben, ikisini de incelemek isteyenler için.

Soğutucu için link:http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-helix-aluminyum-20cm-fanli-12-17-notebook-sogutucu-ak-nbc-31bk/productDetails.aspx?productId=bd190123&categoryId=106859&SKU=BD190123&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd190123%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dakasa%255cu0020helix%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

• merhaba,

Asus N56VZ-S4400D
    ile
    MSI NB GE60 0ND-412TR arasında kaldım,
    MSI da ne gibi sorunlar var senin tespit ettiğin paylaşır mısın acaba? soğutucu kullanmadan ısınma yada fan sesi ....

Asus ile aralarında 150 tl kadar fark var fakat MSI ın ekran kartı ddr5 sanırım ve asusun 650 sinden ne kadar daha yüksek performansı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadblue

merhaba,

Asus N56VZ-S4400D
    ile
    MSI NB GE60 0ND-412TR arasında kaldım,
    MSI da ne gibi sorunlar var senin tespit ettiğin paylaşır mısın acaba? soğutucu kullanmadan ısınma yada fan sesi ....

Asus ile aralarında 150 tl kadar fark var fakat MSI ın ekran kartı ddr5 sanırım ve asusun 650 sinden ne kadar daha yüksek performansı var

http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/mpage_80/key_/tm.htm

burada tüm sorularına cevap bulabilirsin.

• teşekkürler
  • Bende vallahi Lenovo Y500 Bekliyorum umudumu kesersem gidip Msı GE60 414XTR Serisini almaktan başka çarem kalmayacak yada gider GT650 M Doslu GE70 Serisini almakla yetinirim.. 2300 lira onun fiyatı hiç olmazsa büyük ekranda Film izlemekte zevkli olur Gerçi oda fazla kaçıyor hala kafam karışık

Bir alsak kurtulsam başka hiç birşey istemiyorum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Bende vallahi Lenovo Y500 Bekliyorum umudumu kesersem gidip Msı GE60 414XTR Serisini almaktan başka çarem kalmayacak yada gider GT650 M Doslu GE70 Serisini almakla yetinirim.. 2300 lira onun fiyatı hiç olmazsa büyük ekranda Film izlemekte zevkli olur Gerçi oda fazla kaçıyor hala kafam karışık

Bir alsak kurtulsam başka hiç birşey istemiyorum.....

Y500 bekleyen çok kişi vardı da artık yüzsüzlük boyutunu da aştı Lenovo'nun yaptığı.
  • Böyle giderse Alacağım MSI serisinden birini kafam rahatlayacak yok şu yok bu derken kafa Allah bullak oluyor.

Hele bir durayim bakayım şuracıkta.
    Kafamda MSI Serisi var ilk başta Neden dersen Çantayla,mausu etken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar msi ge60 veya ge70 notebook almayı düşünüyorum fakat Ankarada nerede bulabilirim bilmiyorum internetede pek fazla güvenemiyorum o yüzden görerek almam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tisgelim

Arkadaşlar msi ge60 veya ge70 notebook almayı düşünüyorum fakat Ankarada nerede bulabilirim bilmiyorum internetede pek fazla güvenemiyorum o yüzden görerek almam lazım.

Vatan bilgisayar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatana bi bak ben haftasonu gitcem işte
  • Ben vatandan almanızı tavsiye etmiyorum. Çok araştırdım vatandan alınan bilgisayarlarda problem çıkanlar olmuş ama sadece vatandakilerde vardı yani. Yanlış hatırlamıyorsam kamera mikrofon problemi gibi bir şeydi. Ankaradaysanız nova bilgisayar var şuan stoklarında yok ama gelir muhtemelen. Bir kaç gün önce ge70 0nd 413xtr siparişi verdim hizlial.comdan 15inde stoklarda olacak aynı gün kargo var. Ordan alan ve memnun kalmayan da olmamış. Kapıda ödeme seçeneği de olması lazım. Bence güvenilir bir site tavsiye ederim. Eğer 15ine kadar almış olmazsanız sitenin gönderim hızını vs yine buraya yazar bilgilendiririm.
  • vatandan alanlar var ve sadece boost problemi var oda çözüldü zaten vatana gelenler en son seri
  • Peki öyle diyorsanız :)
  • Arkadaslar oyun oynarken ekranın kenarlarında ge70 modelinde ekran büyük olduğu için siyah boşluklar oluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 nisan stok tarihi vermişlerdi 13ünde gönderiyi yaptılar dün pazar olduğundan gelmedi. Bugün gelecek kargom. hizlial.com gayet hızlı bir şekilde tedarik işlemini yaptı bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRnToKiLL

Arkadaslar oyun oynarken ekranın kenarlarında ge70 modelinde ekran büyük olduğu için siyah boşluklar oluyor mu ?

bende olmuyor.. ekranın tamamını kaplıyor görüntü..
  • Ürün elime ulaştı sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde
  • Bu arada buluşma konusunda ürüne bakmak isteyen olusa manisadayım. şuan güncelleştirme vs işlemleriyle uğraşıyorum. yarından itibaren benimle iletişime geçebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.