Şimdi Ara

Msi Ge60 mı Acer V3 modeli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce y500 kullanıcısıydım. Ama laptobun garantisi bitmeden son bi kere fan bakımı yapılsın diye verdiğimde cihazın parasını geri aldım (hemde garantinin son gününde ) Şuan yeni bilgisayar almak için araştırma yapıyorum. Vatan çek verdiği için sadece vatandan ürün satın alabiliyorum .. O yüzden uzun araştırmam sonucu iki bilgisayarda karar kıldım ama hala kararsızım.

Sizce hangi cihazı almalıyım ?. Dediğim gibi sadece vatandan alışveriş yapabiliyorum. Önerilere açığım.

Kullanım olarak genelde online (lol, Kingdom online ... )oyun oynamasını seven biriyim. Ama yeni çıkan oyunlarıda deneyen biriyim. Ve autocad sta4cad sap gibi programları kullanıyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-apache-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tb-156-2gb-w81-notebook.html

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-core-i7-4702mq-22ghz-32gb-ram-15tb-hdd-173-2gb-w81-notebook.html?srt=UP#ozellikler

iki ürün bu max.bütçe 3500 Tl civarında .

• Hiç düşünmeden GE60 diyebilirim. Her ikisinin ekran kartları (GTX850M) aynı. Acer V3'de kullanılan işlemcinin çok az bir üstünlüğü var. Ama GE60'ın taşınabilirliği daha makul.

GE60; kasa kalitesi, tasarım, arka aydınlatmalı Steelseries oyuncu klavyesi ve yazılım desteği ile Acer'dan bir gömlek daha üstün. İlave; çanta ve fare hediyeli.
  • oynayacağın oyunlarda 2 cihazda iş görür ama aldığın zaman uzun süre kullanacaksan kasa kalitesi olarak msı bir tık daha öndedir. Kendi adıma konuşacak olursam MSI alırdım.Özellik bakımından pek farkları yok ama bir görüntü var ortada. Karar sizin 2 cihaz da sizin için iş görür hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teornek

oynayacağın oyunlarda 2 cihazda iş görür ama aldığın zaman uzun süre kullanacaksan kasa kalitesi olarak msı bir tık daha öndedir. Kendi adıma konuşacak olursam MSI alırdım.Özellik bakımından pek farkları yok ama bir görüntü var ortada. Karar sizin 2 cihaz da sizin için iş görür hocam

Kasa kaliteli de servis desteği daha önemli bence, cihazına bir şey olduğunda bir muhattap bulamıyorsan istediğin kadar kaliteli olsun ilk bozulmada zararlı çıkarsın.Servislerini araştır bence.Msi'yı biraz biliyorum servisini fakat acer'ın teknik servisini, garantisini falan araştır biraz hangisi daha iyiyse ondan almanı öneririm.Tabi msi daha sıcak geliyorsa karar senin
  • @Draker ya teornek in dediği gibi ben servis yönünden korkum var biraz lenovo bu korkumu yenmişti benim çok iyi teknik servisleri vardı
    @egemenxx Msi yı biliyorum derken biraz açabilir misiniz iyi kötü hakkında ?.
    @teornek teşekkürler hocam o fiyata başka cihaz önerebilir misiniz ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dkpeace

@Draker ya teornek in dediği gibi ben servis yönünden korkum var biraz lenovo bu korkumu yenmişti benim çok iyi teknik servisleri vardı
    @egemenxx Msi yı biliyorum derken biraz açabilir misiniz iyi kötü hakkında ?.
    @teornek teşekkürler hocam o fiyata başka cihaz önerebilir misiniz ?.

Teknik servisi konusunda MSI iyidir. Asıl aksiyon Asus'da. Monoton hayatından sıkıldıysan kesinlikle Asus alıp teknik servisiyle muhattap ol derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    DELL Mİ ? LENOVO MU ?
    10 yıl önce açıldı
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.