Şimdi Ara

MSİ GE62 6QD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aynı modeller ama MSI GE62 6QD-676TR Apache Pro modelinde 256GB SSD + 16GB ram fazlalığı var. Diğer modeli alıp bunları eklersen daha ucuza gelir.
  • Ayberk1456 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ben de sizin gibi düşünüyorum fark fazla olunca acaba göremediğim bir farkı mı var diye düşünmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delabellas

aynen hocam ben de sizin gibi düşünüyorum fark fazla olunca acaba göremediğim bir farkı mı var diye düşünmüştüm.

Pahalı olan modelde fazladan SSD, RAM ve Windows 10 var. Fiyat farkını bunlar oluşturuyor
  • iade kullanıcısına yanıt
    Ucuz olani alip bunlari bizim eklememiz daha mantikli gozukuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ucuz olani alip bunlari bizim eklememiz daha mantikli gozukuyor.

Aynen hocam ben MSI'a mail attım sonradan SSD ve RAM eklemeleri garanti dışına çıkarmıyormuş. Ben de zaten attığınız linkteki ucuz olan modelin 17 inç olanını aldım. MSI GE72 6QD(Apache Pro)-267XTR olarak geçiyor.

Bildiğim kadarıyla GE62/72 lerde çift slot ram var. İleride 1 tane 8GB veya 16GB RAM eklenerek toplam kapasite 16GB veya 24GBa yükseltilebilir. Şuan için 32GB ın gerekli olduğunu sanmıyorum 24GB bile hayli hayli fazla. SSD için de bir tane SATA3 disk alıp takmayı düşünüyorum. Kendi HDD'sini de harici olarak kullanırım böylece HDD sesinden de kurtulmuş olurum

Almayı düşündüğüm SSD bu bu aradahttp://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-ii-480gb-550mb-500mb-s-sata-3-ssd-sdssdhii-480g-g25-pm-bd801663

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 1 Temmuz 2016; 12:32:17 >

• iade kullanıcısına yanıt
    İçindekinden farklı bi ram veya 8+16 olacak şekilde ram taksak sorun oluyor mu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İçindekinden farklı bi ram veya 8+16 olacak şekilde ram taksak sorun oluyor mu acaba ?

quote:

Merhaba,

MSI olarak, kullanıcıların RAM / SSD / HDD terfilerini kendilerinin yapmasını önermemekteyiz. Fakat kullanıcılar yine de RAM / SSD / HDD terfilerini kendileri yapmak isterlerse, cihazın alt kapağının açılması cihazı garanti dışı bırakmayacaktır.

MSI garanti politikaları gereği aşağıdaki durumlarda MSI garanti içi onarım talebini red etme hakkını saklı tutar.

MSI’a ait olmayan hiçbir parça MSI garantisi altında değildir.
    İşlem esnasında cihaza herhangi bir zarar verilmesi (Donanım ve/veya Yazılım olarak) durumunda ve/veya terfi yapılan parçanın oluşturabileceği sorun ve şikayetler kapsamında, MSI garantisi geçerli olmayacaktır.

Yukarıdaki maddelerden herhangi biri söz konusuysa, kullanıcılar cihazını ücret ödeyerek tamir ettireceklerdir.

Bilginizi rica ederiz,
    Saygılarımızla,

MSI'a bu konu ile ilgili mail attığımda şu şekilde bir dönüş oldu. Benim asıl merakım Bilgisayarın kasasını açmanın garantiyi bitirip bitirmeyeceği idi. Anladığım kadarıyla garanti bitmiyor fakat doğal olarak sonradan taktığın parça garanti kapsamına girmiyor. Zaten öyle bir durum olur da bilgisayar bozulursa sonradan taktığım parçayı çıkarıp varsa eskisini yerine takıp öyle yollarım garantiye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.