Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i7'ye isim yazdıran kaç kişi var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenSeagal

arkadaşlar i5 li modelde oyun oynamadan pil kaç saat gidiyor ? misal sadece internete girecek olsak kaç saat dayanır ?

batarya için özel mod yapmışlar . Cinema pro nun yanında bir tuş var . Yaklaşık 4 saat falan gitmişti bende forumda bir kişi vermişti 5 saatten falan bahsetmisti. Ben 3-5 sefer gta 4 ü kaldırıp kurdum ondan olacak biraz zorlamışım sanırım. Pilde 2 saat power savar modunda kullandım . High performansta 90 dakika falan gidiyo . Gayet güzel konfigrasyona sahip makine .
  • Bakalım Bekliyoruz ne zaman elimize gecicek makınalar :D
  • Olaya vakıf olan arkadaşlar soruyorum Penta da ki i7 modelleri şu şekilde

MSI GE620DX İ7-2670QM 8G 750G 15.6 DOS GT635M 2GB 1099$+KDV=1296$ 2314TL

MSI GE620DX İ7-2670QM 8G 750G 15.6 W7P GTX635M 2GB 1299$+KDV=1532$ 2736TL

Arkadaşlar bu fiyatlar üzerinden mi indirime gidilecek?

Şuan malum sitelerde satış fiyatlarına baktığımızda WİN7'li modeli

1. Seçenek (Orjinal MSI Çanta, Logitech M185 Kablosuz Mouse, XCM-646 Notebook Standı) 2,253TL
    2. Seçenek (MSI Gaming Sırt Çantası, ProGaming Mousepad) 2.222TL

Şuan gündemimizde sayı toplayarak i7 modeli almak var ama herkes F/P olsun diyerekten i5 lere yöneldi. i5 toplamda kaç kişi aldı bilemiyorum ama i7 de bu kadar sayı toplanamayacak sanırım.
    Benim acil 1 hafta içerisinde almam lazım acaba malum sitelerden alsam mı yoksa sayının toplanması için beklemeye değer bir indirim olur mu ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Setric

Olaya vakıf olan arkadaşlar soruyorum Penta da ki i7 modelleri şu şekilde

1. Seçenek (Orjinal MSI Çanta, Logitech M185 Kablosuz Mouse, XCM-646 Notebook Standı) 2,253TL

Şuan gündemimizde sayı toplayarak i7 modeli almak var ama herkes F/P olsun diyerekten i5 lere yöneldi. i5 toplamda kaç kişi aldı bilemiyorum ama i7 de bu kadar sayı toplanamayacak sanırım.
    Benim acil 1 hafta içerisinde almam lazım acaba malum sitelerden alsam mı yoksa sayının toplanması için beklemeye değer bir indirim olur mu ???

olacak ıns dos lu modeli getirtmeye çalışıyoruz msı turkıyeyle, nısannın ortası gıbı gelecek buyuk ıhtımalle ıyı bır fıyattan tabıkıde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 31 Mart 2012; 20:34:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

olacak ıns dos lu ıcın gorusuyoruz msı turkıyeyle nısannın ortası gıbı gelecek buyuk ıhtımalle ıyı bır fıyattan tabıkıde

Hocam peki bu sitedekiler de stokta var diyor yoksa yok mu :) yani pentaya geldiğinde mi bunlarda gönderimi gerçekleştirecek ?
  • quote:

quote:

olacak ıns dos lu ıcın gorusuyoruz msı turkıyeyle nısannın ortası gıbı gelecek buyuk ıhtımalle ıyı bır fıyattan tabıkıde

Hocam peki bu sitedekiler de stokta var diyor yoksa yok mu :) yani pentaya geldiğinde mi bunlarda gönderimi gerçekleştirecek ?

dos lu modelı kım satıyormus suanda?
  • quote:

quote:

quote:

dos lu modelı kım satıyormus suanda?

Doslu modeli bende görmedim hocam win7li modeller var şuanda

• Hocam ben şimdi bir hesaplama yapayım siz şimdi i5 li hangi modeli ne kadara getirdiniz? net fiyat?
  • quote:

Hocam ben şimdi bir hesaplama yapayım siz şimdi i5 li hangi modeli ne kadara getirdiniz? net fiyat?

kardesım o oyle hesaplancak bısı degıl kımı az komusyon koyuyo kımı cok koyuyo, i5 lerin sayısı farklıydı i7 lerin sayısı farklı senn hesaplaman tutmaz onda kendıne gore hesaplarsın ancak sonra fıyat hesapladıgın gıbı gelmez uzulursun hıc bellı olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 31 Mart 2012; 21:08:30 >
  • quote:

quote:

Hocam ben şimdi bir hesaplama yapayım siz şimdi i5 li hangi modeli ne kadara getirdiniz? net fiyat?

kardesım o oyle hesaplancak bısı degıl kımı az komusyon koyuyo kımı cok koyuyo, i5 lerin sayısı farklıydı i7 lerin sayısı farklı senn hesaplaman tutmaz onda kendıne gore hesaplarsın ancak sonra fıyat hesapladıgın gıbı gelmez uzulursun hıc bellı olmuyo

Hımm o zaman şöyle yapalım hocam tahminen almaya kalksak nisan ortasında bize 2100 altında gelme ihtimali var mi bu arada i5leri ne kadara getirdiniz?
  • Setric üyemizin araştırması üzerine bendeoradan bakınca hesaplasam gene o dediğiniz fiyatlar çıkıyor ki doslu model şu an stoklarda yok ve fiyatı 2350 civarı gözüküyor ama velekin bunu en fazla en fazla inse bile tahminim 2150-2200 Gibi fiyata düşücek çünkü başka türlü o kadar fazla detaya İnmez..

Ama uğur arkadaşımız daha çok yönlü çalışma yaparsa daha makül bir fiyata alırız diye umuyorum.. başka birşey demiyorum ve bir tane bugün gold bilgisayarda MSI GT 683 DX Serisini inceledim Ekranı gayet çok net ve hiç bir tane prüzlük ve bozukluk yok,kasa kalitesi gayet sağlam ve klavye düzenide çok iyi yani öyle esneme yok denilecek kadar az.. Ama tek dezevantajı bence Enter tuşununküçük olmasıydı..Fan sesleri zaten her bilgisayarın genel sorunudur o yüzden onu sıraya almadım kullanıcıların bahsettiği HDD gürültsünü nedense hiç duymadım diyebilrim.. Benim kendi kanımca görüşüm DVD romunu açmak için ortasına bir tuş konulmuş oradan açılıyor.

• i7 için kampanya hala devam ediyor mu?adımızı yazdırabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rac1

http://www.monsternotebook.com.tr/QAL51-GT650M-MONSTER%C2%AE-Q61QAL511.html
    buyrun nasıl pc ? D:

Hocam iyide sen bunu ne zaman alıcam eline ne zaman geçecek :D
  • msi için isim yazdırma zamanı geçti mi arkadaşlar??yoksa hala devam ediyor mu?adımızı yazdırabiliyomuyuz?
  • quote:

bu puanlar o kadar buyutulcek seyler degıl ama senın grafıklerde bı problem var heralde cunku intel hd 3000 ekran kartıyla gt635m arasında fark gozukmuyor bu mantıken ımkansız zaten bırısı normal bır ekran kartı dıgerı ona gore uç noktada olan bi ekran kartı bence fark olmalı neyse bakalım gelınce gorucez ıns

İşallah dediğiniz gibi sizde kavuşursunuz başından beri destekliyorum çabanızı kolay iş değilde helal olsun. Yorumuna gelince komik buldum valla kızma lakin bence bekle cihazın gelsin sonra cevapla :).

quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel
    Windows aero masaüstü performansı açısından değerlendirme yapıyor.Bu işlemi yaptığında intel hd grafik ayarların nasıldı ekran çözünürlüğün neydi? HDD puanında gayet iyi ama şöyle bir sorun var ben bugüne kadar ssd ler dışında bu kadar yüksek hdd puanı görmedim.Ya ssd taktın yada windows deneyim dizinini bir daha çalıştır yine aynı sonuçları alacak mısın bi değrlendirelim.Çünkü bu laptopun eski modelinin windows deneyim dizini puanlarında hdd 5.9 alıyordu ki bende 500GB 7200rpm WD Scorpio Black takılıyken 5.9 almıştım.

Dostum tabii ki SSD bu cihazı HDD ile kullanacak değilim ya. Yapma gözünü seveyim 7.9 alan mekanik disk mi olur. SSD'nin kralı var. Puanlarım sürekli aynı ve performansın çok çok ama çok iyi. i7 950 işlemcili 12GB RAM'li masaüstüm ile kafa kafaya bu cihaz. Bence senin sorunun sürücü kaynaklı. Sürücülerini MSI'ın sitesinden değil üreticilerinden yüklemeyi dene. Ve ekran çözünürlüğüm Full HD tabiki de. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rac1

http://www.monsternotebook.com.tr/QAL51-GT650M-MONSTER%C2%AE-Q61QAL511.html
    buyrun nasıl pc ? D:

10 numara bilgisayar ama Setric in dediği doğru :) ta Haziran'da teslimat :)

bende düşündüm bu bilgisayarı alacaksan kaçırma derim. 1 hafta daha uzatırlar en fazla o kampanyayı sonra biter.
  • quote:

quote:

olacak ıns dos lu modeli getirtmeye çalışıyoruz msı turkıyeyle, nısannın ortası gıbı gelecek buyuk ıhtımalle ıyı bır fıyattan tabıkıde

nisan ortasında gelse nisanın sonunda anca geçer elimize. işletim sistemlileri alalım bitsin bu iş artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: neod

quote:

quote:

nisan ortasında gelse nisanın sonunda anca geçer elimize. işletim sistemlileri alalım bitsin bu iş artık.

yok kardesım teslımat tarıhınden bahsedıyorum senın elınde olacagı tarıh

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.