Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: neod

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Setric

Olaya vakıf olan arkadaşlar soruyorum Penta da ki i7 modelleri şu şekilde

MSI GE620DX İ7-2670QM 8G 750G 15.6 DOS GT635M 2GB 1099$+KDV=1296$ 2314TL

MSI GE620DX İ7-2670QM 8G 750G 15.6 W7P GTX635M 2GB 1299$+KDV=1532$ 2736TL

Arkadaşlar bu fiyatlar üzerinden mi indirime gidilecek?

Şuan malum sitelerde satış fiyatlarına baktığımızda WİN7'li modeli

1. Seçenek (Orjinal MSI Çanta, Logitech M185 Kablosuz Mouse, XCM-646 Notebook Standı) 2,253TL
    2. Seçenek (MSI Gaming Sırt Çantası, ProGaming Mousepad) 2.222TL

Şuan gündemimizde sayı toplayarak i7 modeli almak var ama herkes F/P olsun diyerekten i5 lere yöneldi. i5 toplamda kaç kişi aldı bilemiyorum ama i7 de bu kadar sayı toplanamayacak sanırım.
    Benim acil 1 hafta içerisinde almam lazım acaba malum sitelerden alsam mı yoksa sayının toplanması için beklemeye değer bir indirim olur mu ???

olacak ıns dos lu modeli getirtmeye çalışıyoruz msı turkıyeyle, nısannın ortası gıbı gelecek buyuk ıhtımalle ıyı bır fıyattan tabıkıde

nisan ortasında gelse nisanın sonunda anca geçer elimize. işletim sistemlileri alalım bitsin bu iş artık.

yok kardesım teslımat tarıhınden bahsedıyorum senın elınde olacagı tarıh

ellerinde işletim sistemli yok mu şu anda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

quote:

bu puanlar o kadar buyutulcek seyler degıl ama senın grafıklerde bı problem var heralde cunku intel hd 3000 ekran kartıyla gt635m arasında fark gozukmuyor bu mantıken ımkansız zaten bırısı normal bır ekran kartı dıgerı ona gore uç noktada olan bi ekran kartı bence fark olmalı neyse bakalım gelınce gorucez ıns

İşallah dediğiniz gibi sizde kavuşursunuz başından beri destekliyorum çabanızı kolay iş değilde helal olsun. Yorumuna gelince komik buldum valla kızma lakin bence bekle cihazın gelsin sonra cevapla :).

quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel
    Windows aero masaüstü performansı açısından değerlendirme yapıyor.Bu işlemi yaptığında intel hd grafik ayarların nasıldı ekran çözünürlüğün neydi? HDD puanında gayet iyi ama şöyle bir sorun var ben bugüne kadar ssd ler dışında bu kadar yüksek hdd puanı görmedim.Ya ssd taktın yada windows deneyim dizinini bir daha çalıştır yine aynı sonuçları alacak mısın bi değrlendirelim.Çünkü bu laptopun eski modelinin windows deneyim dizini puanlarında hdd 5.9 alıyordu ki bende 500GB 7200rpm WD Scorpio Black takılıyken 5.9 almıştım.

Dostum tabii ki SSD bu cihazı HDD ile kullanacak değilim ya. Yapma gözünü seveyim 7.9 alan mekanik disk mi olur. SSD'nin kralı var. Puanlarım sürekli aynı ve performansın çok çok ama çok iyi. i7 950 işlemcili 12GB RAM'li masaüstüm ile kafa kafaya bu cihaz. Bence senin sorunun sürücü kaynaklı. Sürücülerini MSI'ın sitesinden değil üreticilerinden yüklemeyi dene. Ve ekran çözünürlüğüm Full HD tabiki de. Saygılar.

Bende onu diyordum olmaz öyle şey :-) Bir bakayım intelin sitesine sürücüyü yükleyip bir daha çalıştırayım.
    Edit: Yok hocam puanlar yine aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 1 Nisan 2012; 0:57:13 >

• Evet arkadaşlar laptopun iç dizaynını merak edenler soğutucu nerde hdd nerde ram nerde vs link altta...Burdan şunu çıkarıyorum i5 işlemcili modellerle i7 işlemcili modeller arasında aslında işlemciden başka bir fark olmadığını görüyorum.Çünkü kasanın içini açtığımda(ki benim ki i5) aynı dizaynla karşılaştım.Şu aklıma takılıyor eğer aynı fanı kullandılarsa i7 işlemcili modeller gerçekten ısınancak çünkü bugün full hd grid oynadım 1 saat(Soğutucu olmadan) cpu ve gpu sıcaklıkları 80 santigrat derecede sabitlendi ve özellikle işlemcinin üstüne gelen klavye bölümünde elle rahatlıkla hissedilir dercede ısınma vardı.Bu durum beni rahatsız etmedi değil.Ama performans konusunda oynadığım süre boyunca en ufak bir takılma yaşamadım.
    http://faenl.msi.com/ftp/CE%20Documents/Notebook/MS-16G5x%20%28GE620%2C%20GE620DX%29/11B346R-RFCEP39V01%20Report-%E5%BE%AE%E6%98%9F%28MS-16G5%29-Version%28V1.0%29.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 1 Nisan 2012; 2:28:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

quote:

bu puanlar o kadar buyutulcek seyler degıl ama senın grafıklerde bı problem var heralde cunku intel hd 3000 ekran kartıyla gt635m arasında fark gozukmuyor bu mantıken ımkansız zaten bırısı normal bır ekran kartı dıgerı ona gore uç noktada olan bi ekran kartı bence fark olmalı neyse bakalım gelınce gorucez ıns

İşallah dediğiniz gibi sizde kavuşursunuz başından beri destekliyorum çabanızı kolay iş değilde helal olsun. Yorumuna gelince komik buldum valla kızma lakin bence bekle cihazın gelsin sonra cevapla :).

quote:

Windows aero masaüstü performansı açısından değerlendirme yapıyor.Bu işlemi yaptığında intel hd grafik ayarların nasıldı ekran çözünürlüğün neydi? HDD puanında gayet iyi ama şöyle bir sorun var ben bugüne kadar ssd ler dışında bu kadar yüksek hdd puanı görmedim.Ya ssd taktın yada windows deneyim dizinini bir daha çalıştır yine aynı sonuçları alacak mısın bi değrlendirelim.Çünkü bu laptopun eski modelinin windows deneyim dizini puanlarında hdd 5.9 alıyordu ki bende 500GB 7200rpm WD Scorpio Black takılıyken 5.9 almıştım.

Dostum tabii ki SSD bu cihazı HDD ile kullanacak değilim ya. Yapma gözünü seveyim 7.9 alan mekanik disk mi olur. SSD'nin kralı var. Puanlarım sürekli aynı ve performansın çok çok ama çok iyi. i7 950 işlemcili 12GB RAM'li masaüstüm ile kafa kafaya bu cihaz. Bence senin sorunun sürücü kaynaklı. Sürücülerini MSI'ın sitesinden değil üreticilerinden yüklemeyi dene. Ve ekran çözünürlüğüm Full HD tabiki de. Saygılar.

Bende onu diyordum olmaz öyle şey :-) Bir bakayım intelin sitesine sürücüyü yükleyip bir daha çalıştırayım.
    Edit: Yok hocam puanlar yine aynı.

Hocam bence sıfırdan bir W7 Ult kurun full güncelleme artı olarak ta güncel sürücüler yükleyin(Dilerseniz bu konuda yardımcı olurum). Eğer yine puanlarda bir değişiklik yoksa bence servis ile görüşüp "Aynı PC'den 2 tane aldık aynı şartlarda ve şekilde kurulum yapıyoruz onun puanları bu benim puanlar ise bu diye biraz abartarak durumu anlatın.Belki yenilerler ya da bir çözüm üretirler.

• SSD Takan arkadaslar bir sorum var. Ein7 ultimate kurdunuz diskte ne kadar bos yer kaliyor? Ona gore bende alabilirim 120 lik bir ssd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

SSD Takan arkadaslar bir sorum var. Ein7 ultimate kurdunuz diskte ne kadar bos yer kaliyor? Ona gore bende alabilirim 120 lik bir ssd

Laptop 120 GB SSD yi 111-112 GB olarak görüyor.Windows kurulumundan sonra 96-97 GB kullanım alanı oluyor.
  • quote:

quote:

SSD Takan arkadaslar bir sorum var. Ein7 ultimate kurdunuz diskte ne kadar bos yer kaliyor? Ona gore bende alabilirim 120 lik bir ssd

Laptop 120 GB SSD yi 111-112 GB olarak görüyor.Windows kurulumundan sonra 96-97 GB kullanım alanı oluyor.

Eyw. Gecen senin soyledigin SSD indirimi bitmis bakiniyorum simdi

• quote:

quote:

quote:

Benim kullandığım sandisk 120 GB ultra sata 2 ssd 261 TL idi keşke kaçırmasaydın.
  • vallahi daraldım iyice. Uğur Bey işletim sistemliyi 1 hafta içinde gönderebiliyorlar mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim kullandığım sandisk 120 GB ultra sata 2 ssd 261 TL idi keşke kaçırmasaydın.

Bizim canavatlarda sata3 destegi varmi biliyomusun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim canavatlarda sata3 destegi varmi biliyomusun?

Var hocam Sata 3 de destekliyor.

• Kulaginiz delik olsunda 120gb sata3 bi SSD Aalicam. Hizlial dan bakabilirmisiniz ordakilerden alabilirim

• beyler bu ekran kartı ile ilgili olarak kartın özeliikleri ve nvdia sitesindeki özellikleri;

http://www.nvidia.com.tr/object/geforce-gt-635m-tr.html#pdpContent=2

cuda physx direct filan yokmu anlamına geliyor yoksa daha driver i cıkmadıgından mı gpu-z böyle gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 1 Nisan 2012; 22:22:08 >

• quote:

Windows Service Pack 1 kurulumundan sonra windows deneyim dizini.Aslında çok önemli değil ama bazıları merak ediyor.

o harddisk nasıl 7.8 puan alır açıklar mısınız?
  • quote:

Kulaginiz delik olsunda 120gb sata3 bi SSD Aalicam. Hizlial dan bakabilirmisiniz ordakilerden alabilirim

ŞU ANDA pazarlandda 120 gb sata 3 550 550 hız agilty 260 270 liramı ne dahada ucuza bulamazsın cok az zamanın var
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Kulaginiz delik olsunda 120gb sata3 bi SSD Aalicam. Hizlial dan bakabilirmisiniz ordakilerden alabilirim

ŞU ANDA pazarlandda 120 gb sata 3 550 550 hız agilty 260 270 liramı ne dahada ucuza bulamazsın cok az zamanın var

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ssd/team-xtreem-s2-120gb-550-500mb-sn-sandforce-kontrolculu-2-5-sata3-ssd.html
    Şiddetle bunu tavsiye ederim kardeş. Son derece kaliteli ve bir o kadar ucuz. Teknobiyotik Team firmasının distribütörü olduğu için ucuza satmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Hocam eyw. Guzel fiyat ama garantisi nedir bilgin varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

Windows Service Pack 1 kurulumundan sonra windows deneyim dizini.Aslında çok önemli değil ama bazıları merak ediyor.

o harddisk nasıl 7.8 puan alır açıklar mısınız?

120 GB Sandisk Ultra Sata 2 SSD taktım gelir gelmez.O puan onun için bu kadar yüksek.Bugün Asusun i7 2670qm GT540m model K53 serisi bir modeliye yarıştırdık.Benim notebook 15 snde açıldı arkadaşın notebook ise 1 dk 15 sn sonra açıldı.Az kalsın laptopu kıracaktı sinirindenYani eğer tam performans istiyorsanız sizde bir ssd takıp cihazın darboğazını açın performansa inanamayacaksınız.Tabi acelesi yok ama hız isteyenler birtane edinmeli.

• quote:

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ssd/team-xtreem-s2-120gb-550-500mb-sn-sandforce-kontrolculu-2-5-sata3-ssd.html

http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-vtx3-25sat3-120g-120gb-vertex-3-serisi-sata-30-ssd-(550mb-okuma-500mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=54747

Hangisi sizce OCZ fiyati digeriyle ayni pazarlandda? Ama garanti bilgisi yok

Yukardaki modeli al hem fiyatı uygun hemde fazla performans farkı olduğunu düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.