Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar notebook hakkındaki paylaşımlarımıza burdan devam edelimhttp://forum.donanimhaber.com/m_59363084/mpage_1//tm.htm#59363084
  • Arkadaşlar i5'lerin çobanoğlundan bugün akşama doğru kargoya verileceği bilgisini aldım. Yarın kavuşuyoruz inş. canavarlara :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.kosmaz

Arkadaşlar i5'lerin çobanoğlundan bugün akşama doğru kargoya verileceği bilgisini aldım. Yarın kavuşuyoruz inş. canavarlara :)

hayırlısı..istanbula kaç günde gelir acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisay

quote:

Orijinalden alıntı: o.kosmaz

Arkadaşlar i5'lerin çobanoğlundan bugün akşama doğru kargoya verileceği bilgisini aldım. Yarın kavuşuyoruz inş. canavarlara :)

hayırlısı..istanbula kaç günde gelir acaba..

Uzaklığa göre değişir. İstanbul'a ne zaman gelir bilemiyorum. Hangi kargoya verildiği netleşirse kargo firmasını arar öğreniriz kargo gönderi numarasını ona göre takip ederiz ;)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_59363084/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59363084 yeni konu ya burdan devam edelim.Herkes aradıklarını daha rahat bulsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setric

quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

Arkadaşlar MSI GE620DX-802XTR modelindeki HDD nin markası ve modeli nedir bilen var mı?

Seagate ST9750420AS ıki modelde de bu hdd kullanılmış . Hdd modelini ezberden yazdım yanlış yazmış olabilirım .

Yanlışın var bilgisayarın içinden WD Scorpio Black 2.5" SATA 3GB/sn 500 GB HDD çıktı tabi bu 822XTR modeli için.

İşler karıştı şimdi kim doğruyu söylüyor

içinden çıkan hdd modeli WD Scorpio Black 2.5" SATA 3GB/sn 500 GB 822xtr modeli için i7 dede bence aynı model kullanılır.

• @ikarayel @FoxPark @hacker_127 arkadaşlarımıza bilgilendirdikleri için teşekkür ediyorum

Bugün kısmetse Sanal..... sitesinden 750gb lık modelini alıp hdd çıkartıp hiç kullanmadan satıcam. Kendi kullandığım 500gb takıcam. :)
    Bu arada WD Scorpio Black 2.5" SATA 3GB/sn 750GB kaça satılır arkadaşlar?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar MSI GE620DX-802XTR modelindeki HDD nin markası ve modeli nedir bilen var mı?

Seagate ST9750420AS ıki modelde de bu hdd kullanılmış . Hdd modelini ezberden yazdım yanlış yazmış olabilirım .

Yanlışın var bilgisayarın içinden WD Scorpio Black 2.5" SATA 3GB/sn 500 GB HDD çıktı tabi bu 822XTR modeli için.

dostum niye kafa karıştırıyosun :-) . Sizin aldığınız seri 820 li bizim aldığımız seri 800 lü. Ben 801xtr ve 802xtr olmak üzere ıki tane nb aldım . Bizde 750 gb sizde 500 gb . Bizde seagate sizde western digital kullanılmış . Seagate ST9750420AS 2.5 KUllanılmış bizimkilerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum niye kafa karıştırıyosun :-) . Sizin aldığınız seri 820 li bizim aldığımız seri 800 lü. Ben 801xtr ve 802xtr olmak üzere ıki tane nb aldım . Bizde 750 gb sizde 500 gb . Bizde seagate sizde western digital kullanılmış . Seagate ST9750420AS 2.5 KUllanılmış bizimkilerde

Özellikle sonuna yazdım 822XTR için :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Kulaginiz delik olsunda 120gb sata3 bi SSD Aalicam. Hizlial dan bakabilirmisiniz ordakilerden alabilirim

ŞU ANDA pazarlandda 120 gb sata 3 550 550 hız agilty 260 270 liramı ne dahada ucuza bulamazsın cok az zamanın var

Hocam eyw. Guzel fiyat ama garantisi nedir bilgin varmi?

Urun dst. Garantili ve daha iyisi yok o fiyata bulamazsin ben dusunme derim sana son birkaç gun

sen demek pazarcısın bellı oldu yaptıgın yorumlardan.

• ewt arkadaslar urunler gelıyoe artık ızmırde olanlarda gıdıp elden alabılır ben de aksama dogru gıdıp alıcam sonunda kavustuk artık beaa

butun olumsuzluklara ragmen alamazsınız yapamazsınız dıyenlere ragmen aldık!

şimdi sıra geldı i7 lere i7 ler için sayıyı vermemız lazım bıan once fırmaya
  • quote:

@ikarayel @FoxPark @hacker_127 arkadaşlarımıza bilgilendirdikleri için teşekkür ediyorum

Bugün kısmetse Sanal..... sitesinden 750gb lık modelini alıp hdd çıkartıp hiç kullanmadan satıcam. Kendi kullandığım 500gb takıcam. :)
    Bu arada WD Scorpio Black 2.5" SATA 3GB/sn 750GB kaça satılır arkadaşlar?

bence 500 gb sat bir tane ssd al onu kullan 7502 gb da dvd rw ın yerine aparatla depo olarak kullan cıkan dvd rw ıda harici dvd re usb olarak kullan.tabi yinede senin bileceğin bir iş.
  • Yrn pc lere kavusucaz demek hayirlisiyla,bu arada bu canavarlara 32 bit win7 kurmak haksizlik olur galiba,bu gece bir 64 cakayim netten eniyisi siz ne yapacaksiniz driver falan ulasabilegimiz linkleri paylasalim olmazsa ne dersiniz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Özellikle sonuna yazdım 822XTR için :-)

dostum yanlışın VAR deyince benimde kafam karıştı okuduğum 802xtr yi 822xtr yapıverdim . Herneyse alan herkese hayırlı olsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

Yrn pc lere kavusucaz demek hayirlisiyla,bu arada bu canavarlara 32 bit win7 kurmak haksizlik olur galiba,bu gece bir 64 cakayim netten eniyisi siz ne yapacaksiniz driver falan ulasabilegimiz linkleri paylasalim olmazsa ne dersiniz :D

Artık burdan deavm edelim burası amacına uygun devam etsin.http://forum.donanimhaber.com/m_59363084/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59367298
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

Yrn pc lere kavusucaz demek hayirlisiyla,bu arada bu canavarlara 32 bit win7 kurmak haksizlik olur galiba,bu gece bir 64 cakayim netten eniyisi siz ne yapacaksiniz driver falan ulasabilegimiz linkleri paylasalim olmazsa ne dersiniz :D

Artık burdan deavm edelim burası amacına uygun devam etsin.http://forum.donanimhaber.com/m_59363084/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59367298

Ok kardesim...
  • Sata3 destekli bir cihaza Sata2 SSD takmanın mantığı ne? Bence kesinlikle fp ürünü değil...
  • Arkadaşlar henüz almamış olanlar ivy bridge işlemcileri beklesin derim. Onlar daha hızlı olucakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

Sata3 destekli bir cihaza Sata2 SSD takmanın mantığı ne? Bence kesinlikle fp ürünü değil...

Hocam almak isteyen arkadaşlara paylaşım yapıyorum.120GB SSD sınıfında Sata2/3 en uygun ve güncel fiyatları paylaşıyorum.Ayrıca bende sata2 kullanıyorum açıkçası işimi hayli hayli görüyor.Bir sene sonra belki bende sata3 e geçerim ama şuan sata2 performasından gayet memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.