Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada izmirde hakan da fırmadan elden aldı suan kurulum yaıpıyo teknık destegı verıyorum ona yazar bılgısayar acıldıktan sonra o da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

beyler ılk ızlenımlerım:

drıverları kurdum ıcınde gelen cd den, ekran kartının gt635m olarak guncellemesı olmadıgı ıcın gt555m ı kurmak ıstemedım 1-2 haftaya kadar cıkar gt635m ıcın onu guncellerız dırek :D

cod mw2 oynuyordum yaklasık 1.5-2 saattır sbar dan gaming mode a aldım fan bıraz hızlı donmeye basladı sıcaklık ıcın dıyebılecegım tek sey bırazcık ılık oldu ole aman aman yanma yok kı bu degerler yaklasık 2 saat sonundakı ve oyundan cıktım dengelei moda aldım bılgısyarı 15 sanıye sonra fan sesı kesıldı :D

ayrıca klavyesı cok rahat oyun oynarken elını attıgında tuslar gelıyor elıne :Dklavye sıfır ses ıstedıgın kadar sert vur tuslara ses cıkarmıyo space bıle cıt cıt edıyo sadece :D

bu arada ilk basta ısletım sıstemını kurarken 3 defa format attım bılgısyara ılk basta 32 bıt kurmusum sonra 64 kurdum sonra bolumlendırme yapmadıgımı farkettım tekrar kurdum suanda c:150gb d:315gb heralde bı sorun olmaz ılk basta 3 kere format attım dıye :D

ama genel olarak bu bılgısyar ıcın degıl 4 ay 8 ay bıle beklenırmiş yaa :D ne kadar dogru bır karar verdıgımı sımdı tekrar gordum

Teşekkürler Çobanoğlu Bilgisayar ailesine bize yaptıkları onca yardımdan sonra bunu sonuna kadar hakettiler :D

güle güle kullanın arkadaslar hayırlı olsun hepımıze

Sağolasın incelemelerin ve bilgilerin için gerçekten bir aydınlatıcı oldu dediğin özelliklerde ısınma problemi yoksa şükür diyelim.. Ekranı ve klavyesine yorum yok bende incelediğim için kasa gayet sağlam tabiki sony voio kadar olamazlar tabiki ama onlara eşdeğer bir kasa diyebilirim.. Yani alanı asla asla pişman etmeyecek model olduğuna kanımca vardım.

Format konusu göz ucuyla çok basit gözüküyor ama çok dikkat edilmesi gereken kıstasları var çünkü öyle bildiğimiz gibi kolay değil sadece biraz ince işlere kaydırıyor HDD bölümü gibi Dün format sırasında 2 HDD varmış bende bunu bir anlık dalgınlığımla.. unuttum.. ikisini bicimlendirmeyi ama velakin format bitiminde farkettim.. 40 GB lık olanını C olarak ayırmıştım.. İşte burada yaptık hatamızı ama allahtan arkadaş askere gidicek bir ay sonra dedim idare eder onu bir aylık diyerekten üzerinde durmadım. İyi yaptım hatamı..

Güle güle kullan uğur birşey daha sorabilirmiyim.. CRYSİS oyununda bilgisayarın performans değerleri Nasıl acaba ?

crysis_2 indiriyorum kurduktan sonra full ayarlarda 1920*1080 denıcem

bu arada cod mw2 1920*1080 hersey extra da super akıcı sekılde oynuyorum hıc bır donmayı gectım salıse farkı olmuyor o kdar yanı :D

mw2'nin grafik motoru rahatca calısabilecek bir yazılıma sahipte ondan :) Sıkıysa The Run oyna dediğin şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

o kadar paraya alınırmı vatandaş uygun fiyata satıyor
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-msi-ge620dx-i7-2670qm-8g-750g-15-6-w7p-gt635m-2g-80669395/detay/

Beyler dolandırıcı aman paranızı kaptırmayın...İlan için sahibindene mesaj attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 2 Nisan 2012; 22:57:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scobu

ben oyunların hepsini hazırladım
    pc gelecek bide driverlar lazım :)

driverlar kutunun ıcınden cıkan dvd de var, extra drıver lazım olmuyo

THX Pro Studio yazılımını siteden utility bölümünden indirin.CD de yok.
  • Arkadaşlar sanırım biraz geç kaldık ismimi yazdırmıştım ama ödeme zamanı halledemedim ödemeyi ama şu an alabilecek durumdayım . Alabilirmiyim direk aldığınız yerden ? Yada satmak isteyen biri var mı ?
  • yok mu i7 alacak?
  • UĞUR Kardeşime ve ÇOBANOĞLU BİL. çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Çok emek sarfettiler, emeğinize sağlık Bilgisayar yarın elime ulaşacak , bende vakit oldukça izlenimlerimi paylaşmaya gayret edeceğim. Alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Son olarak da "KARDEŞLİĞİMİZ BAKİ KALACAKTIR". . .
  • Uğur kardeşim Crysis 2 yi indirip kurdunmu sonuçlar ne derecede vallahi merak ettim

Çünkü Crysis 1-2 Serilerinden birini gözden geçiriyorum o yüzden yorumlarını almak isterim
  • quote:

bu arada izmirde hakan da fırmadan elden aldı suan kurulum yaıpıyo teknık destegı verıyorum ona yazar bılgısayar acıldıktan sonra o da :D

evet geldim şu an hala kurcalamaktayım oyun için deneyemedim daha malesef ama full hd filmleri denedim yok böyle bir performans hala şoktayım ya sadece ekrana baksam yeter yani :D :D yalnız grafikler bölümü 4.8 vermiş aero masaüstü performansı ona moralim biraz bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Arkadaşlar sanırım biraz geç kaldık ismimi yazdırmıştım ama ödeme zamanı halledemedim ödemeyi ama şu an alabilecek durumdayım . Alabilirmiyim direk aldığınız yerden ? Yada satmak isteyen biri var mı ?

Umut "rocker35" arkadaşımıza pm at . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: neod

yok mu i7 alacak?

Olmaz mı?... i7 için fiyat alındı mı diye 7/24 açık sayfa... Şu i7 ye kavuşmak istiyorum artık sadece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpLashh

quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Arkadaşlar sanırım biraz geç kaldık ismimi yazdırmıştım ama ödeme zamanı halledemedim ödemeyi ama şu an alabilecek durumdayım . Alabilirmiyim direk aldığınız yerden ? Yada satmak isteyen biri var mı ?

Umut "rocker35" arkadaşımıza pm at . .

yanlız ben bitane daha alıcam ha ona göre sıranı bekle
  • Uyku tutmuyo ya lan. 98 de babam yarin atari alicaz dediginde de buna benzer bir duygu yasamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Uyku tutmuyo ya lan. 98 de babam yarin atari alicaz dediginde de buna benzer bir duygu yasamistim

İyi geceler.O duyguyu hatırlattığın için sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Uyku tutmuyo ya lan. 98 de babam yarin atari alicaz dediginde de buna benzer bir duygu yasamistim

İyi geceler.O duyguyu hatırlattığın için sağol

Bide salak gibi telegolu actim uykum kacti

• logitech f710 la pes 2012 unbelievableee...
  • quote:

logitech f710 la pes 2012 unbelievableee...

Ondan bende de varda pc yolda daha gelsin bakalim
  • suanda kesfettıgım bır ozellıkle bılgısayarda yuz tanıma ozellıgı var ayrıca windows oturum acarken, live messenger (msn) oturum acarken, web sitesi açarken de aktıf edılebılıyor, yanı msni acarken sıfre gırmeye gerek yok artık yuz tanıma ıle programalabılınıyor

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 3 Nisan 2012; 3:29:33 >

• quote:

suanda kesfettıgım bır ozellıkle bılgısayarda yuz tanıma ozellıgı var ayrıca windows oturum acarken, live messenger (msn) oturum acarken, web sitesi açarken de aktıf edılebılıyor, yanı msni acarken sıfre gırmeye gerek yok artık yuz tanıma ıle programalabılınıyor

Yarin nasil yapildigini soracaz elbet

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.