Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Intel proset wireless yazılımın yüklüyse oradan da aktif etmeyi deneyebilirsin. S-Bar'danda tıkla. Ne demek istediğimi doğru anlamadığınız için headshot yapmadım birrazdan "heeeeeeeeeeeeeeee" deyince kendi kendinize o zaman yapıcam
  • arkadaşlar web cam driverı verilen driver cd sinin içinde hangisinde bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmer_55

Arkadaşlar notebooklariniza kavustunuz,iyi günlerde kullanın.Ama bizim gibi almayi düşünenlerden oyun testlerini esirgemeyin

3 saat pes 2012 oynadım bana mısın demedi sadece ılındı biraz sol taraf bide fan calıstı bıraz yuksek sesle ama oyunun sesinden (türkçe spiker) fan duyulmadı bıle ısınmayı da dokunarak hıssettım gamepad ile oynuyordum, dun arkadasın dedıgı uzerıne nfs the run ındırıyorum ınınce onu da test edıcem

bu arada pes i full hd de oynamak ıcın settıngs i de yuksek cozunurluklu grafık ıslemcıyle acmanız gerekıyor yoksa dahılı ekran kartıyla acmaya calısıyor low dan yukarısını secemıyorsunuz detaylar ıcın

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Bugün USB 3.0 HDD kutusu geldi minumum transfer hızı 125MB/sn max.transfer hızı 185MB/sn maşallah

Hocam sen dvd nin yerine hdd taktin herhalde bi resim koyda bakalim nasil oluyor.

Değişen bişey olmadı mevcut optik sürücünün dışa bakan kısmı klipsliydi ondan alıp yeni hdd kutusuna taktım görüntüde değişen bişey yok.

E dvd noldu?

Onuda optik sata kutuları var onun içine koydum usb bağlantısıyla çalıştırıyorum ama inan formattan sonra hiç kullanmadım.Sınırsız 8 Mbit internet olunca gerek kalmıyor.SSD takılmalı mı sorusuna kesinlikle evet diyorum.Bilgisayarlar içindeki en hızlı parçadan ziyade yavaş kalan parçanın performansından etkilenirler.Yani i7 işlemcili bilgisayarın vardır 5400 rpm Hdd 'in varsa hız beklemeyeceksin.Arkadaşın i7 2670qm li asus notebook'u 1 dk 15 sn de açıldı benim i5 2450qm model bilgisayarım 15 sn de açıldı.Demeye çalıştığım bu.O yüzden yeni notebook bekleyen arkadaşlar ivy bridge gelecek diyen arkadaşlar için önerim beklediğinize değmesini istiyorsanız "ki burda notebook sahibi bi çok arkadaşım 5400rpm'den 7200 rpm 'e terfi edince hızı gördüler." bütçeye uygun SSD şart.

Ssd gelince basini agritcam hocam biraz. Bende ssd+hdd yapmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: spartac

arkadaşlar web cam driverı verilen driver cd sinin içinde hangisinde bilgisi olan var mı?

fn+f6 yap cam acılsın kendı kendıne kuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: kajmer_55

Arkadaşlar notebooklariniza kavustunuz,iyi günlerde kullanın.Ama bizim gibi almayi düşünenlerden oyun testlerini esirgemeyin

3 saat pes 2012 oynadım bana mısın demedi sadece ılındı biraz sol taraf bide fan calıstı bıraz yuksek sesle ama oyunun sesinden (türkçe spiker) fan duyulmadı bıle ısınmayı da dokunarak hıssettım gamepad ile oynuyordum, dun arkadasın dedıgı uzerıne nfs the run ındırıyorum ınınce onu da test edıcem

bu arada pes i full hd de oynamak ıcın settıngs i de yuksek cozunurluklu grafık ıslemcıyle acmanız gerekıyor yoksa dahılı ekran kartıyla acmaya calısıyor low dan yukarısını secemıyorsunuz detaylar ıcın

Pes çerez kalir,bu pcye ondan sonuc alinmaz.Nfs run,Battlefield 3 incelemenizi merakla bekliyorum.

• Konuya bakan yok bari burada reklam yapayim

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59376698&p=1#59402486
  • Az önce siparişi geçtim.. Yarın elimde olacak.

Her ne kadar çok istediğimiz oranda indirimi gerçekleştirememiş olsak ta, istediğimiz bir indirim gerçekleştirebildik..Açıkcası ben tatmin oldum.. Tatmin olmak için aylardır gezmek araştırmak incelemek yeterli diye düşünüyorum..

Yeni bilgisayar alacak arkadaşlara bir tavsiyem var. Araştırın, eleyin ve alın. Beklemeyin. Teknoloji her an yenilendiğinden bu ömür boyu sürebilir..

Şimdi herkese inceleme inceleme dedim. Bilgisayar elime henüz gelmemesine rağmen bilgisayardan önce tamamladığım aksesuarların fotoğraflarını paylaşıcam..Henüz kullanmadığım için incelemeleri mevcut değil.Ama aldığım her ürünü bilgisayar kadar ince eleyip sık dokuduğumu bilmenizde faydar var. Alış zamanlarına göre sıralıyorum..

Klavye süpürgesi ( Sigara içtiğim için biriken tozlardan da rahatsız olduğumdan aldım.)(Denedim, Vakum gücü gayet yüksek ve rahat elde titreşim hissi azda olsa bırakıyor. 7/10)
     MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI

3 Parça Laptop Koruma Seti Klavye Arka ve Ön Ekran ( Yine ilk ürünü aldığım sebepten dolayı aldığım bu ürünü henüz denemesem de silikonlu yapısı olması beni cezbetti diyebilirim)
     MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI

Bu iki ürünü hergunyeni.com'dan kargo dahil 20 liraya aldım.Tavsiye ederim.

thermaltake massive23 lx (Her ne kadar gerekli olmasa da makinayı soğutmak için değil sadece hem stand hem de dinlendirmek amacı ile aldığım soğutucu. denemedim)

logitech mk520 klavye mouse set ( bilgisayarı korumak amacı ile sticker aldığımdan dolayı onu kullanmak hata olurdu bence harici unfiying alıcılı bir set aldım.)

Bu iki ürünü vatan'dan %25 indirim ile toplam da kargo hariç 138,94 TL ye aldım. Kargo 8 lira geldi.Kesinlikle tavsiye ederim.

Team SR1 Usb 3.0 16 GB ( 55mb hızı ile çok cazip geldi)

Bu ürünü de teknobiyotik.com'dan 44 TL ye aldım.( Tavsiye ederim)

Bunların yanında bilgisayar ile pek alakası olmadığı için detaylandırmadım yine de bilgilendireyim' vatan'dan %25 indirim ile sony nin yeni çıkan mp3 player 'ı onun yanında 7/24tikla.com'dan da creative ep 510 kulaklık aldım.

Bunlarda toplam'da 89 lira mp3 27 lira kulaklık olmak üzere 116 lira tuttu.

Ve en son siparişim.. MSI GE620DX-822XTR ( Çok bekledik, çok)

• Arkadaş bugün itibariyle artık benim de MSI GE620DX-802XTR var içerisindeki hdd yi satmayı düşünüyorum yalnız resimde de gördüğünüz gibi vidanın tekinde yapışkan kağıt var onu yırtmam mı lazım garantisi gitmez mi?

Bu arada daha windows kurmadım ama cihaz gerçekten çok iyi daha önce 17"lik bir bilgisayarı taşırdım hep bu kuş gibi hafif geldi

• bize gıcıklık olsun diye mi makineyi övüyorsunuz? i7'ler elimize geçince görüşürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setric

Arkadaş bugün itibariyle artık benim de MSI GE620DX-802XTR var içerisindeki hdd yi satmayı düşünüyorum yalnız resimde de gördüğünüz gibi vidanın tekinde yapışkan kağıt var onu yırtmam mı lazım garantisi gitmez mi?

Bu arada daha windows kurmadım ama cihaz gerçekten çok iyi daha önce 17"lik bir bilgisayarı taşırdım hep bu kuş gibi hafif geldi

Garanti sticker'ı sökersen garanti dışı kalır.Ben servisi aradım yapacağım işlemi söyledim onay aldıktan sonra sticker'ın altındaki vidayı söktüm.Zaten 4 vida var biri stickerın altında kapak çok rahat açılıyor.Bu arada pm attım bak.

• Hocam yani arayıp söylemem mi lazım nasıl yani şimdi söksem garanti dışı kalır ama söylesem garanti kapsamında mı oluyor yani ? PMyi cevapladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joykill

Az önce siparişi geçtim.. Yarın elimde olacak.

Her ne kadar çok istediğimiz oranda indirimi gerçekleştirememiş olsak ta, istediğimiz bir indirim gerçekleştirebildik..Açıkcası ben tatmin oldum.. Tatmin olmak için aylardır gezmek araştırmak incelemek yeterli diye düşünüyorum..

Yeni bilgisayar alacak arkadaşlara bir tavsiyem var. Araştırın, eleyin ve alın. Beklemeyin. Teknoloji her an yenilendiğinden bu ömür boyu sürebilir..

Şimdi herkese inceleme inceleme dedim. Bilgisayar elime henüz gelmemesine rağmen bilgisayardan önce tamamladığım aksesuarların fotoğraflarını paylaşıcam..Henüz kullanmadığım için incelemeleri mevcut değil.Ama aldığım her ürünü bilgisayar kadar ince eleyip sık dokuduğumu bilmenizde faydar var. Alış zamanlarına göre sıralıyorum..

Klavye süpürgesi ( Sigara içtiğim için biriken tozlardan da rahatsız olduğumdan aldım.)(Denedim, Vakum gücü gayet yüksek ve rahat elde titreşim hissi azda olsa bırakıyor. 7/10)

3 Parça Laptop Koruma Seti Klavye Arka ve Ön Ekran ( Yine ilk ürünü aldığım sebepten dolayı aldığım bu ürünü henüz denemesem de silikonlu yapısı olması beni cezbetti diyebilirim)

Bu iki ürünü hergunyeni.com'dan kargo dahil 20 liraya aldım.Tavsiye ederim.

thermaltake massive23 lx (Her ne kadar gerekli olmasa da makinayı soğutmak için değil sadece hem stand hem de dinlendirmek amacı ile aldığım soğutucu. denemedim)

logitech mk520 klavye mouse set ( bilgisayarı korumak amacı ile sticker aldığımdan dolayı onu kullanmak hata olurdu bence harici unfiying alıcılı bir set aldım.)

Bu iki ürünü vatan'dan %25 indirim ile toplam da kargo hariç 138,94 TL ye aldım. Kargo 8 lira geldi.Kesinlikle tavsiye ederim.

Team SR1 Usb 3.0 16 GB ( 55mb hızı ile çok cazip geldi)

Bu ürünü de teknobiyotik.com'dan 44 TL ye aldım.( Tavsiye ederim)

Bunların yanında bilgisayar ile pek alakası olmadığı için detaylandırmadım yine de bilgilendireyim' vatan'dan %25 indirim ile sony nin yeni çıkan mp3 player 'ı onun yanında 7/24tikla.com'dan da creative ep 510 kulaklık aldım.

Bunlarda toplam'da 89 lira mp3 27 lira kulaklık olmak üzere 116 lira tuttu.

Ve en son siparişim.. MSI GE620DX-822XTR ( Çok bekledik, çok)

klavye mouse setini beğenmedim ya o paraya çok bile bence

EDİT: klavyede kablosuzmuş ya ben sadece fare zannettim
    o zaman parasına diyecek pek birşeyim yok.
    ama hiç tarz değil o yüzden beğenmedim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scobu -- 4 Nisan 2012; 17:28:23 >

• Selamlar. Klübün yeni üyesine merhaba deyin :) Arkadaşlar aldım cihazı az önce test ettim biraz, fiyatına göre güzel alet. Yanlız şu fan sesi beni öldürdü. Yok mu bir çözmü ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirHan

Selamlar. Klübün yeni üyesine merhaba deyin :) Arkadaşlar aldım cihazı az önce test ettim biraz, fiyatına göre güzel alet. Yanlız şu fan sesi beni öldürdü. Yok mu bir çözmü ya..

normal kullanımda dengelıde cok ses cıkartmıyo sadece oyuna gırdıgınde artıyo ses o da normal fan donmese bu sefer bu cok ısınıyo dıcektınız adamlar dengelıyo ıste fanı arttırıyo sıcaklıgı dusuruyo kı oyunun sesınden o duyulmuyo zaten :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BekirHan

Selamlar. Klübün yeni üyesine merhaba deyin :) Arkadaşlar aldım cihazı az önce test ettim biraz, fiyatına göre güzel alet. Yanlız şu fan sesi beni öldürdü. Yok mu bir çözmü ya..

normal kullanımda dengelıde cok ses cıkartmıyo sadece oyuna gırdıgınde artıyo ses o da normal fan donmese bu sefer bu cok ısınıyo dıcektınız adamlar dengelıyo ıste fanı arttırıyo sıcaklıgı dusuruyo kı oyunun sesınden o duyulmuyo zaten :D

Bu konuda katılmıyorum akıllı fan teknolojisi kullanılabilirdi boştayken ara ara devreye girse daha güzel olurdu ama bu bilgisayar için bu fan sesi kabul edilebilir düzeyde belki ilerdeki bios güncellemeleri ile buna çözüm üretebilirler.Sese fazla takılma kulağın o sese gittikçe daha çok rahatsız olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 3 Nisan 2012; 23:05:04 >

• quote:

quote:

arkadaşlar web cam driverı verilen driver cd sinin içinde hangisinde bilgisi olan var mı?

yaptım olmadı
  • quote:

quote:

quote:

yaptım olmadı

CD nin utility bölümünde simple camera var.Onu kur tekrar dene yada kurduysan kaldır tekrar kur.

• Bluetooth ve wireless çalıştıramayan arkadaşlarhttp://www.msi.com/product/nb/GE620DX.html#/?div=Driver&os=Win7%2064 ilgili siteden ilgil driverları tekrardan kursunlar.Bluetooth driverı CD de yok.
  • su an laptop hazır ısletım sıstemıde tamam,da... ılk gozlemledıgım ınternetten flash olarak super marıo yu full ayarlarda akıcı olarak oynatıyo... nerdenmı bılıyorum 6 yasındakı oglum sagolsun coktu benden once hıc bır seyıne bakamadım daha sıramı beklıyorum test surusu ıcın
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.