Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: safsansar

su an laptop hazır ısletım sıstemıde tamam,da... ılk gozlemledıgım ınternetten flash olarak super marıo yu full ayarlarda akıcı olarak oynatıyo... nerdenmı bılıyorum 6 yasındakı oglum sagolsun coktu benden once hıc bır seyıne bakamadım daha sıramı beklıyorum test surusu ıcın

Mario da oyun hocam çocuga kızmamak gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

su an laptop hazır ısletım sıstemıde tamam,da... ılk gozlemledıgım ınternetten flash olarak super marıo yu full ayarlarda akıcı olarak oynatıyo... nerdenmı bılıyorum 6 yasındakı oglum sagolsun coktu benden once hıc bır seyıne bakamadım daha sıramı beklıyorum test surusu ıcın

Mario da oyun hocam çocuga kızmamak gerek

ustat valla bende guluyorum ne dıyım adam sahıplendı ıyıce, eskı masa ustu bana kaldı yıne su an ondan yazıyorum sızde vurun oyunun dıbıne adamın canı cekıyo yapmayın saka bır yana gercekten bayıldım bu laptopa hele ekran muthıs...

• quote:

Orijinalden alıntı: scobu

quote:

Orijinalden alıntı: joykill

Az önce siparişi geçtim.. Yarın elimde olacak.

Her ne kadar çok istediğimiz oranda indirimi gerçekleştirememiş olsak ta, istediğimiz bir indirim gerçekleştirebildik..Açıkcası ben tatmin oldum.. Tatmin olmak için aylardır gezmek araştırmak incelemek yeterli diye düşünüyorum..

Yeni bilgisayar alacak arkadaşlara bir tavsiyem var. Araştırın, eleyin ve alın. Beklemeyin. Teknoloji her an yenilendiğinden bu ömür boyu sürebilir..

Şimdi herkese inceleme inceleme dedim. Bilgisayar elime henüz gelmemesine rağmen bilgisayardan önce tamamladığım aksesuarların fotoğraflarını paylaşıcam..Henüz kullanmadığım için incelemeleri mevcut değil.Ama aldığım her ürünü bilgisayar kadar ince eleyip sık dokuduğumu bilmenizde faydar var. Alış zamanlarına göre sıralıyorum..

Klavye süpürgesi ( Sigara içtiğim için biriken tozlardan da rahatsız olduğumdan aldım.)(Denedim, Vakum gücü gayet yüksek ve rahat elde titreşim hissi azda olsa bırakıyor. 7/10)

3 Parça Laptop Koruma Seti Klavye Arka ve Ön Ekran ( Yine ilk ürünü aldığım sebepten dolayı aldığım bu ürünü henüz denemesem de silikonlu yapısı olması beni cezbetti diyebilirim)

Bu iki ürünü hergunyeni.com'dan kargo dahil 20 liraya aldım.Tavsiye ederim.

thermaltake massive23 lx (Her ne kadar gerekli olmasa da makinayı soğutmak için değil sadece hem stand hem de dinlendirmek amacı ile aldığım soğutucu. denemedim)

logitech mk520 klavye mouse set ( bilgisayarı korumak amacı ile sticker aldığımdan dolayı onu kullanmak hata olurdu bence harici unfiying alıcılı bir set aldım.)

Bu iki ürünü vatan'dan %25 indirim ile toplam da kargo hariç 138,94 TL ye aldım. Kargo 8 lira geldi.Kesinlikle tavsiye ederim.

Team SR1 Usb 3.0 16 GB ( 55mb hızı ile çok cazip geldi)

Bu ürünü de teknobiyotik.com'dan 44 TL ye aldım.( Tavsiye ederim)

Bunların yanında bilgisayar ile pek alakası olmadığı için detaylandırmadım yine de bilgilendireyim' vatan'dan %25 indirim ile sony nin yeni çıkan mp3 player 'ı onun yanında 7/24tikla.com'dan da creative ep 510 kulaklık aldım.

Bunlarda toplam'da 89 lira mp3 27 lira kulaklık olmak üzere 116 lira tuttu.

Ve en son siparişim.. MSI GE620DX-822XTR ( Çok bekledik, çok)

klavye mouse setini beğenmedim ya o paraya çok bile bence

EDİT: klavyede kablosuzmuş ya ben sadece fare zannettim
    o zaman parasına diyecek pek birşeyim yok.
    ama hiç tarz değil o yüzden beğenmedim dedim.

Alıntıları Göster

klavye mouse setini beğenmedim ya o paraya çok bile bence

Bende aynı setten aldım nesini beğenmedin ki??

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

Bluetooth ve wireless çalıştıramayan arkadaşlarhttp://www.msi.com/product/nb/GE620DX.html#/?div=Driver&os=Win7%2064 ilgili siteden ilgil driverları tekrardan kursunlar.Bluetooth driverı CD de yok.

bn dırek fn+f9 yaptım kendı kendıne buldu kurdu donanımı bluetoothla ılgılı hıc bısı ındırmedım :D
  • Arkadaşlar bilgisayarınız kapalıyken telefonunuzu şarj etsin bişeyleri çalıştırsın istiyorsanız biosa girip icharger'ı enabled yapın.Böylece bilgisayarıız kapalı dahi olsa telefonunuz çalıştırmak istediğiniz cihazlar usb den güç almaya devam edecek.
  • Saatler sonra ilk dokunuş.
  • arkadaslar vıdeo cektım sımdı bılgısayara atıyorum bluetooth ıle, youtube a yukleyıp lınkını paylasıcam burdan 23 dakıkalık bı vıdeo herseyı anlatıyor :D

yalnız 350mb olmus vıdeo, converterla cevırıp kalıtesını dusurmek istemiyorum, dırek atıyorum youtube'a, bu arada oyunlarda presentation mod acık kalmıs yani en düşük ayarlarda oynadık :D gaming mod a alsaydık daha kalıtelı olacaktı bı elle video cekıp bı elle onları ayarlamak zor oldu baya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 4 Nisan 2012; 5:10:48 >
  • Uğur
    İ7 İle ilgili çalışmalar ne alemde varmı bir gelişme ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 4 Nisan 2012; 9:50:53 >
  • Ugur kardesim yuz tanima olayinada aciklik getirmeni bekliyoruz
  • Bilgisayar geldi.
    Ve ben daha önce böyle bir şaheser ile karşılaşmadığıma üzüldüm. (Çantadan bahsediyorum)
    Evde herkes birbirine girdi çanta benim diye. tabikide bende kaldı.
    Bu kavga bilgisayarı görmeden önce idi. Henüz masaüstüne gelmeden oha dedirtebilen tek bilgisayardır bana.
    Ben n55'i de y570'de yerinde incelemedim, gerçekten yanından geçemezler kapalı haldeyken bile.Kutuda kullanma klavuzu garanti belgesi kablolar vs yer alıyor.

İncelemeyi uğur'dan rica ettiğim için video olarak kendim yapmış sayıyorum izninizle keyfini çıkaracağım bir süre.ama sorulara içtenlikle cevap verebilirim.

Yalnız ben birşeyden şüphelendim, kargo geldiğinde açtım baktım kırık dökük var mı. yoktu. fakat o esnada bantların takılış biçimleri beni rahatsız etti.

O yüzden sormak istiyorum. Ana kutuda msi bandı var üst üste 2 tane. Laptop kutusunda ise siyah bir bant var . sizlerde nasıldı ?iade pc kötü değil ama almakta istemem.

• Amerika'dan bir distribütör. ge620dx'lerin artık üretilmediğini söyledi. bayilerden birisi de gelecek haftadan itibaren ge620 yerine başka bir seri gelebilir dedi. bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Bilgisayar geldi.
    Ve ben daha önce böyle bir şaheser ile karşılaşmadığıma üzüldüm. (Çantadan bahsediyorum)
    Bu kavga bilgisayarı görmeden önce idi. Henüz masaüstüne gelmeden oha dedirtebilen tek bilgisayardır bana.
    Ben n55'i de y570'de yerinde incelemedim, gerçekten yanından geçemezler kapalı haldeyken bile.Kutuda kullanma klavuzu garanti belgesi kablolar vs yer alıyor.

İncelemeyi uğur'dan rica ettiğim için video olarak kendim yapmış sayıyorum izninizle keyfini çıkaracağım bir süre.ama sorulara içtenlikle cevap verebilirim.

Yalnız ben birşeyden şüphelendim, kargo geldiğinde açtım baktım kırık dökük var mı. yoktu. fakat o esnada bantların takılış biçimleri beni rahatsız etti.

O yüzden sormak istiyorum. Ana kutuda msi bandı var üst üste 2 tane. Laptop kutusunda ise siyah bir bant var . sizlerde nasıldı ?iade pc kötü değil ama almakta istemem.

Hocam sanirim olay soyle. Dis kutu acilip garanti belgesi konulup tekrar kapatiliyo bendede cift bant var. Dikkat ettiysen g. belgesi ic kutunun disinda. Ve pcnin kutusundada siyah bant var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Bilgisayar geldi.

Hocam sanirim olay soyle. Dis kutu acilip garanti belgesi konulup tekrar kapatiliyo bendede cift bant var. Dikkat ettiysen g. belgesi ic kutunun disinda. Ve pcnin kutusundada siyah bant var.

Seal bandıda var kolinin üzerinde. Ürünü kaydettirdim msi sitesinden. Bilgisayarda herhangi bir izde görmedim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

arkadaslar vıdeo cektım sımdı bılgısayara atıyorum bluetooth ıle, youtube a yukleyıp lınkını paylasıcam burdan 23 dakıkalık bı vıdeo herseyı anlatıyor :D

yalnız 350mb olmus vıdeo, converterla cevırıp kalıtesını dusurmek istemiyorum, dırek atıyorum youtube'a, bu arada oyunlarda presentation mod acık kalmıs yani en düşük ayarlarda oynadık :D gaming mod a alsaydık daha kalıtelı olacaktı bı elle video cekıp bı elle onları ayarlamak zor oldu baya :D

Video'yu bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: neod

Amerika'dan bir distribütör. ge620dx'lerin artık üretilmediğini söyledi. bayilerden birisi de gelecek haftadan itibaren ge620 yerine başka bir seri gelebilir dedi. bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

arkadaşlar mesaj atıyorlar hangi site diye. bahsettiğim amerikalı distribütörhttp://www.malabs.com/ sitede direkt yazmıyor. çalışanlarla messengerda görüştüm
  • quote:

Amerika'dan bir distribütör. ge620dx'lerin artık üretilmediğini söyledi. bayilerden birisi de gelecek haftadan itibaren ge620 yerine başka bir seri gelebilir dedi. bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Teknoloji devamli yenilenir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bilgin var mı yok mu? herkes biliyor teknolojinin sürekli yenilendiğini :)
  • quote:

quote:

quote:

ge620dx dos lu olan tekrar gelıcek nısanın ıkıncı haftası onun dısında baka bılgı yok

• Bu türkçe kullanım klavuzu müthiş yardımcı oluyor. Herşey detaylandırılmış. Fn+ lardan Hızlı erişim tuşlarına, Pil kullanma talimatından toucpad simgelerine kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

quote:

quote:

ge620dx dos lu olan tekrar gelıcek nısanın ıkıncı haftası onun dısında baka bılgı yok

haftaya gelecek yani. o halde gelecek hafta sonu elimize geçer diyebilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.