Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

klavye mouse setini beğenmedim ya o paraya çok bile bence

Bende aynı setten aldım nesini beğenmedin ki??

editledim ama tekrarlayayim.
    klavyeyi kablolu,fareyi kablosuz sandım pahalı almışsın dedim.
    ikiside kablosuz ve fan ile 130 küsür eh idare eder.
    ama hiç tarzım değil klavyesi. ben daha çok geniş bir oyun klavyesi düşünüyordum.
    ki şu an zaten lagitech internet 350 keyboard kullanıyorum.
    ki 1 sene önce almıştım (klavye+fare) 30 liraya falan
  • pazartesi akşam kargoya verdiler diyarbakıra daha bugun gelmiş
    ve yarın işim var
    cuma sabah alabilicem öğlenden akşama kadar tekrar işim var

• Orijinalden alıntı: scobu

Orijinalden alıntı: ikarayel

ama hiç tarzım değil klavyesi. ben daha çok geniş bir oyun klavyesi düşünüyordum.

unifiying alıcı olarak en uygun ve en kaliteli set şuanda. pil ömürleri 3 sene ve 1 sene. Mouse ömrünü bitirdiğinde başka unifiying alıcılı mouse ile değiştirebiliyor.
  • fan sesi çok mu fazla ? oyun oynarken vs. hiç önemli değil ses çıkarsın tabii.

ama internette gezerken falan da gürültülü mü ? mesela bir dell xps veya asus K53SV den fazla mı ses çıkarıyor fanı boştayken ?
  • Şuan driverları kuruyorum. Bilgisayar bazen o kadar hızlı çalışıyor ki oturduğum yeri titreriyor. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım şuana dek. Bir an önce hd bir video izlemek istiyorum. O kadar çekiyor insanı.Wireless'ı çalıştıramayanlar fn+8 yapabilirler.
  • Orijinalden alıntı: joykill

Orijinalden alıntı: scobu

Orijinalden alıntı: ikarayel

unifiying alıcı olarak en uygun ve en kaliteli set şuanda. pil ömürleri 3 sene ve 1 sene. Mouse ömrünü bitirdiğinde başka unifiying alıcılı mouse ile değiştirebiliyor.

kablosuz olduğundan fiyat biraz yüksek ama şimdilik düşünmüyorum tabi
    almak isteyen arkadaşlar için NOT: bu sadece benim düşüncem hiçbir veriye dayanarak kötü demiyorum sadece zevk meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: joykill

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: joykill

Bilgisayar geldi.
    Ve ben daha önce böyle bir şaheser ile karşılaşmadığıma üzüldüm. (Çantadan bahsediyorum)
    Evde herkes birbirine girdi çanta benim diye. tabikide bende kaldı.
    Bu kavga bilgisayarı görmeden önce idi. Henüz masaüstüne gelmeden oha dedirtebilen tek bilgisayardır bana.
    Ben n55'i de y570'de yerinde incelemedim, gerçekten yanından geçemezler kapalı haldeyken bile.Kutuda kullanma klavuzu garanti belgesi kablolar vs yer alıyor.

İncelemeyi uğur'dan rica ettiğim için video olarak kendim yapmış sayıyorum izninizle keyfini çıkaracağım bir süre.ama sorulara içtenlikle cevap verebilirim.

Yalnız ben birşeyden şüphelendim, kargo geldiğinde açtım baktım kırık dökük var mı. yoktu. fakat o esnada bantların takılış biçimleri beni rahatsız etti.

O yüzden sormak istiyorum. Ana kutuda msi bandı var üst üste 2 tane. Laptop kutusunda ise siyah bir bant var . sizlerde nasıldı ?iade pc kötü değil ama almakta istemem.

Hocam sanirim olay soyle. Dis kutu acilip garanti belgesi konulup tekrar kapatiliyo bendede cift bant var. Dikkat ettiysen g. belgesi ic kutunun disinda. Ve pcnin kutusundada siyah bant var.

Seal bandıda var kolinin üzerinde. Ürünü kaydettirdim msi sitesinden. Bilgisayarda herhangi bir izde görmedim zaten.

Bilgisayarı kayıt etttirdim derken :D biraz daha açsan olurmu ? :D

• BU GUN BİLGİSAYARI TESLİM ALDIM UĞUR ARKADAŞIMIZA VE FUNDA HANIMA ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM GERÇEKTEN BEKLEDİĞİMİZE DEYDİ KOLİDE HİÇ BİR EKSİK YOK VE BİLGİSAYAR SAPA SAĞLAM ULAŞTI ELİME.
    UMARIM BU GÜZEL BİLGİSAYARI ALIPDA PİŞMAN OLDUM DİYEN OLMAZ GERÇEKTEN TAM BİR PROGRAM + OYUN BİLGİSAYARI EMİN OLUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hvince -- 5 Nisan 2012; 1:39:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hvince

BU GUN BİLGİSAYARI TESLİM ALDIM UĞUR ARKADAŞIMIZA VE FUNDA HANIMA ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM GERÇEKTEN DEYDİĞİMİZE DEYDİ KOLİDE HİÇ BİR EKSİK YOK VE BİLGİSAYAR SAPA SAĞLAM ULAŞTI ELİME.
    UMARIM BU GÜZEL BİLGİSAYARI ALIPDA PİŞMAN OLDUM DİYEN OLMAZ GERÇEKTEN TAM BİR PROGRAM + OYUN BİLGİSAYARI EMİN OLUN

HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM
  • quote:

BU GUN BİLGİSAYARI TESLİM ALDIM UĞUR ARKADAŞIMIZA VE FUNDA HANIMA ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM GERÇEKTEN DEYDİĞİMİZE DEYDİ KOLİDE HİÇ BİR EKSİK YOK VE BİLGİSAYAR SAPA SAĞLAM ULAŞTI ELİME.

hayırlı olsun kardeşim
    bende mng kargonun acizliğine uğradım bugun gelecekti yoksa.
    bu arada koli içeriği nedir tam olarak
    kargo şubesinden alırken kontrol edelim ona göre

• arkadaslar videoyu upload edıyorum ıns yıne dosya cok buyuk hatası vermez orjınallıgı kısmadan cozunurlugu cok fazla dusurmeden 220mb a ındırdım boyutu linki budur bıtınce ızleyebılırsınız

iyi seyirler

http://www.youtube.com/watch?v=afZENtO2J-g&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 4 Nisan 2012; 22:43:53 >

• Helal olsun size hedefinize ulaştınız tebrikler

***http://1.bp.blogspot.com/_VM7QiJ3hC-g/S-0x8Ic1wAI/AAAAAAAAAUY/h65kmOOc0VM/s1600/brothers-in-arms-mission-completed.jpg

• quote:

?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proph -- 4 Nisan 2012; 22:47:32 >
  • arkadaslar bu arada MSI yurtdışıyla yazışıyorum eğer talebim kabul edlirse sizlere süper bi haberim var :D hepinizin içini rahatlatacak birşey emin olun
  • quote:

quote:

hayırlı olsun kardeşim

hayırdır noldu geldıler evde degıl mıydın?

• quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

Helal olsun size hedefinize ulaştınız tebrikler

***http://1.bp.blogspot.com/_VM7QiJ3hC-g/S-0x8Ic1wAI/AAAAAAAAAUY/h65kmOOc0VM/s1600/brothers-in-arms-mission-completed.jpg

eyw kardesım saolasın daha ıyılerı senın olur ıns
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

arkadaslar bu arada MSI yurtdışıyla yazışıyorum eğer talebim kabul edlirse sizlere süper bi haberim var :D hepinizin içini rahatlatacak birşey emin olun

Uğur ne işler çeviriyon dostum Piraz gobya vey
  • quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun kardeşim

hayırdır noldu geldıler evde degıl mıydın?

yok ya izmirden salı sabah çıkmış ankaraya akşam gelmiş
    ordanda çarş. sabah çıkmış akşam dyarbakıra gelmiş
    perş öğlenden sonra şubeme ulaşır heralde
    bende okulda olacam perş. öğleden sonra
    perş. okuldan çıkınca veya cuma sabah alıcam artık
    izmirden ankaraya 2 günde gelirse boyle olur işte

• Bu ekran ayarlarını nasıl yapacağız ? (ekranın yanları siyah görünüyor ve Full Hd ayarları hakkında ) bi de kurulumdan sonra indirmemiz gereken neler var ??
  • quote:

arkadaslar bu arada MSI yurtdışıyla yazışıyorum eğer talebim kabul edlirse sizlere süper bi haberim var :D hepinizin içini rahatlatacak birşey emin olun

i5 alanlara mı i7 alanlara mı ? :)
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.