Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Setric

quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

arkadaslar bu arada MSI yurtdışıyla yazışıyorum eğer talebim kabul edlirse sizlere süper bi haberim var :D hepinizin içini rahatlatacak birşey emin olun

Uğur ne işler çeviriyon dostum Piraz gobya vey

Ben biliyorum sanki

• KUTU DAN ÇIKANLAR SIRT ÇANTASI GARANTİ BELGESİ VE LAPTOPUN BULUNDUGU 2. BİR KUTU.
    2KUTUNUN İÇİNDE İSE
    LAPTOP
    BATARYA
    ŞARJ ALETİ
    CD VE KULLANMA KLAVUZLARI VS VS..
    EN ÖNEMLİSİ KOLININ DIŞINDA SATIN ALMIŞ OLDUGUMUZ FİYAT DAHİLİNDE FATURA VAR ONU KAYBETMEYİN GEREKEBİLİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scobu

quote:

arkadaslar bu arada MSI yurtdışıyla yazışıyorum eğer talebim kabul edlirse sizlere süper bi haberim var :D hepinizin içini rahatlatacak birşey emin olun

i5 alanlara mı i7 alanlara mı ? :)

toplu alım yapan i5 çilere :D

diğerlerine yok diğerleri satışş :D

onlar bizi yarı yolda bıraktı biz de onları bırakırız ama dmi :D
  • beyler yaa youtube benm yukledıgım vıdeolara hep cok buyuk dıyo bunun sebebı nedır ben de sınırlendım en dusuk cozunurluge convert ettım vıdeoyu sımdı tekrar yukluyom 75mb a dustu yıne anlasılıyo ama ılk orjınal halı gıbı degıl ıdare edın artık
  • Uğur dostum olmazsa benim sunucuya yükleyelim oradan millet indirsin veya izlesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_zebani

Uğur dostum olmazsa benim sunucuya yükleyelim oradan millet indirsin veya izlesin

yapalım kardesım nasıl yapcaz ama? orjınalı 350 MB BlackBerry Torch 9800 ile HD formatında cektım
  • uğur heycanlandırdın bizi beklemedeyiz
  • ben sana sunucu bilgilerini vereyim şimdilik herkes oradan indirsin en kötü hotfile falan upload ederiz
  • arkadaslar bende birkaç gün önce aldım direk yerlerinden elden aldım yogunluktan dolayı giripte bir mesaj bile yazamadım buralara , öncelikle emegi geçen arkadaşlarıma çok çok teşekkürler.Cihaz gerçekten cok güzel ama ben en çok çantaya şaşırdım bu kadar kaliteli bişey beklemiyordum açıkçası çantayı ne kadar arkadaşım gördüyse gözleri kaldı cidden çok güzel ve kaliteli bir çanta o kadar lafı döndü ki birkaç güne durup dururken yanıp tutuşabilir şaşırmam :)

2. olarak birde soru sorayım masaustu ve başlat sekmesindeki yazıları çözünürlügü düşürmeden nasıl büyütebiliriz arkadaslar ? biraz kurcaladım ama bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpacconE

arkadaslar bende birkaç gün önce aldım direk yerlerinden elden aldım yogunluktan dolayı giripte bir mesaj bile yazamadım buralara , öncelikle emegi geçen arkadaşlarıma çok çok teşekkürler.Cihaz gerçekten cok güzel ama ben en çok çantaya şaşırdım bu kadar kaliteli bişey beklemiyordum açıkçası çantayı ne kadar arkadaşım gördüyse gözleri kaldı cidden çok güzel ve kaliteli bir çanta o kadar lafı döndü ki birkaç güne durup dururken yanıp tutuşabilir şaşırmam :)

2. olarak birde soru sorayım masaustu ve başlat sekmesindeki yazıları çözünürlügü düşürmeden nasıl büyütebiliriz arkadaslar ? biraz kurcaladım ama bulamadım

masaustunde sag tıkla ekran cozunurlugune gel asagıda metnı ve dıger ogelerı daha kucuk daha buyuk yapın yazan yere tıkla karsına gelen pencere bu burdan yapabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 5 Nisan 2012; 3:20:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpacconE

arkadaslar bende birkaç gün önce aldım direk yerlerinden elden aldım yogunluktan dolayı giripte bir mesaj bile yazamadım buralara , öncelikle emegi geçen arkadaşlarıma çok çok teşekkürler.Cihaz gerçekten cok güzel ama ben en çok çantaya şaşırdım bu kadar kaliteli bişey beklemiyordum açıkçası çantayı ne kadar arkadaşım gördüyse gözleri kaldı cidden çok güzel ve kaliteli bir çanta o kadar lafı döndü ki birkaç güne durup dururken yanıp tutuşabilir şaşırmam :)

masaustunde sag tıkla ekran cozunurlugune gel asagıda metnı ve dıger ogelerı daha kucuk daha buyuk yapın yazan yere tıkla karsına gelen pencere bu burdan yapabılırsın

tamam hocam çok teşekkürler hallettim

• Uğur heyacanlandık ne işler karıştırıyon :D Suprizini boz merak etttik :D
  • Rocker35;
    Uğur düzenli

msı yurt dısıyla ilgili süpriz haber nedir? hayırdır bende merak ettim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scobu

quote:

i5 alanlara mı i7 alanlara mı ? :)

toplu alım yapan i5 çilere :D

diğerlerine yok diğerleri satışş :D

onlar bizi yarı yolda bıraktı biz de onları bırakırız ama dmi :D

kim kimi yarı yolda bıraktı anlamadım :D

• Alan arkadaşlar anlatımlı video çekseler keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: noofsayt

Alan arkadaşlar anlatımlı video çekseler keşke

cektıkte koyamadım bı turlu youtube a kabul etmıyo dosya cok buyuk dıyo
  • Başka biyere upload etsen izlesene falan biran önce izleyelim videoyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

quote:

Orijinalden alıntı: Hvince

BU GUN BİLGİSAYARI TESLİM ALDIM UĞUR ARKADAŞIMIZA VE FUNDA HANIMA ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM GERÇEKTEN DEYDİĞİMİZE DEYDİ KOLİDE HİÇ BİR EKSİK YOK VE BİLGİSAYAR SAPA SAĞLAM ULAŞTI ELİME.
    UMARIM BU GÜZEL BİLGİSAYARI ALIPDA PİŞMAN OLDUM DİYEN OLMAZ GERÇEKTEN TAM BİR PROGRAM + OYUN BİLGİSAYARI EMİN OLUN
    ?

• i7 ler için fiyat geldi arkadaşlar isteyenler pm atabilir bana

ve daha güzeli bilgisayarlar firmada şuanda ödemeyi yaptığınızda bilgisayarlar direk kargolanıyor öle beklemek yok yani

işletim sistemli olan model gelmiş, doslu olan model bir daha gelmeyecekmiş

i7 alacaklar ellrini çabuk tutsunlar pm ler gelmeye başladı çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 5 Nisan 2012; 15:42:59 >
  • Arkadaşlar 635 driver buldum isterseniz bir bakın

http://forums.laptopvideo2go.com/topic/29337-v29081-windows-7vista-64bit-asus-mobile/

düzeltme: bu linki indirdim ama sonuç alamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeTriC -- 5 Nisan 2012; 16:18:05 >
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.