Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NFS The Run için akıcı optimum ayarları keşfettim. 1080p çözünürlükte rahatca oynatıyor. MSI Afterburner halâ kurmamış varsa kurup denesin.. Tabi notebook soğutucunuz yoksa bilgisayarınızı üzersiniz baştan söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

beyler bu ekranı kapattığımızda uyku moduna geçiyorya onu nasıl kapatabilirim.gece downloadları hazırlayıp uyumak istiyorum da

Güç seçenekleri sayfasından "Kapak kapatıldığında yapılacakları seçin" yazısına tıklayın ve "Kapağı kapattığımda:" kısmını "Hiçbir şey yapma" olarak ayarlayın.

• arkadaslar biz i5 için proje çalışması yaptığımız için bayi alış fiyatı 845 usd +kdv olan bilgisayarı: 759usd+kdv ye aldık, fiyat o kadar indirimli oldu (ve toplu alan arkadaslara orjın. wın7 nın nasıl alınacagını anlatıyorum tek kazancları ındırım degıl 500 lıralık wın7 nın de sahıbı olucak ugrasan arkadaslar)

i7 için proje çalışılmadı ben gunlerdır soyluyorum sayıyı verıcez ona gore fıyat gelıcek dıye ama kımse yanaşmıyor. birkaç arkadaşa söyledim sayıyı arttırmamız lazım diye kımse adını yazdırmadı 5-6 kişiyle çok iyi bir fiyat alınamaz biz 50 kişi yazdırdık sayı her ne kadar dustuyse de fırma saolsun verdıgı sozden donmedi anlastıgımız paraya aldık eğer yine aynı surece gırersek fıyat yıne eski seviyesine gelecektir kimse de beklediği için pişman olmayacaktır...

bu süreci hızlandırmak için bir an önce sayı toplanıp fırmaya gonderılmesı lazımdır, firma da msı turkıyeyle gorusup bızım ıcın i5 lerde oldugu gıbı ozel stok ve ozel fıyat calısması yapacaktır.

bu calısmadan sonra gorursunuz fıyat ne kadar farkedıyor ve proje calısması ne demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 6 Nisan 2012; 12:29:20 >

• arkadaslar lıstelerı bastan hazırlayı fırmaya gonderıcez ve fıyatın gelmesını bekleyecez ama bızde nasıl 150 dolar gıbı bır ındırım olduysa 899 dolardan 759 dolara ındıyse bu da ınecek ama sayıya baglı ne kadar ınecegı sayımız fazla olursa daha ıyı bır ındırım olur sızler ıcın ben ı5 alacaktım aldım bılgısayarıma kavustum ama herkese soz verdıgım ıcın kımseyı yarı yolda bırakmayacagım ben aldım sız basınızın caresıne bakın gıbı bır durum soz konusu degıl

herkes bana ad soyad sehır tel bılgılerını pm atsın lısteyı fırmaya verelım bıan once bılgısayarlarınız gelsın sız de rahat edın bu toplu alım da ı5 lerde oldugu gıbı basarılı bır sekılde bıtsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

arkadaslar lıstelerı bastan hazırlayı fırmaya gonderıcez ve fıyatın gelmesını bekleyecez ama bızde nasıl 150 dolar gıbı bır ındırım olduysa 899 dolardan 759 dolara ındıyse bu da ınecek ama sayıya baglı ne kadar ınecegı sayımız fazla olursa daha ıyı bır ındırım olur sızler ıcın ben ı5 alacaktım aldım bılgısayarıma kavustum ama herkese soz verdıgım ıcın kımseyı yarı yolda bırakmayacagım ben aldım sız basınızın caresıne bakın gıbı bır durum soz konusu degıl

herkes bana ad soyad sehır tel bılgılerını pm atsın lısteyı fırmaya verelım bıan once bılgısayarlarınız gelsın sız de rahat edın bu toplu alım da ı5 lerde oldugu gıbı basarılı bır sekılde bıtsın

imzandaki ''Her zaman beklerim" ibaresini kaldırırsın artık

• quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

quote:

arkadaslar lıstelerı bastan hazırlayı fırmaya gonderıcez ve fıyatın gelmesını bekleyecez ama bızde nasıl 150 dolar gıbı bır ındırım olduysa 899 dolardan 759 dolara ındıyse bu da ınecek ama sayıya baglı ne kadar ınecegı sayımız fazla olursa daha ıyı bır ındırım olur sızler ıcın ben ı5 alacaktım aldım bılgısayarıma kavustum ama herkese soz verdıgım ıcın kımseyı yarı yolda bırakmayacagım ben aldım sız basınızın caresıne bakın gıbı bır durum soz konusu degıl

senin gibiler şikayet etmedikten sonra gerek yok orda kotu bısı yok sorun olursa kaldırırız batmasın size..

• quote:

arkadaslar biz i5 için proje çalışması yaptığımız için bayi alış fiyatı 845 usd +kdv olan bilgisayarı: 759usd+kdv ye aldık, fiyat o kadar indirimli oldu (ve toplu alan arkadaslara orjın. wın7 nın nasıl alınacagını anlatıyorum tek kazancları ındırım degıl 500 lıralık wın7 nın de sahıbı olucak ugrasan arkadaslar)

i7 için proje çalışılmadı ben gunlerdır soyluyorum sayıyı verıcez ona gore fıyat gelıcek dıye ama kımse yanaşmıyor. birkaç arkadaşa söyledim sayıyı arttırmamız lazım diye kımse adını yazdırmadı 5-6 kişiyle çok iyi bir fiyat alınamaz biz 50 kişi yazdırdık sayı her ne kadar dustuyse de fırma saolsun verdıgı sozden donmedi anlastıgımız paraya aldık eğer yine aynı surece gırersek fıyat yıne eski seviyesine gelecektir kimse de beklediği için pişman olmayacaktır...

bu süreci hızlandırmak için bir an önce sayı toplanıp fırmaya gonderılmesı lazımdır, firma da msı turkıyeyle gorusup bızım ıcın i5 lerde oldugu gıbı ozel stok ve ozel fıyat calısması yapacaktır.

bu calısmadan sonra gorursunuz fıyat ne kadar farkedıyor ve proje calısması ne demek.

Ugur kardesim hakli beyler. Bugun İ5 modelinden bir tane daha aldim. Funda hanim i7 den bahsetti. Ben fiyatin cok yuksek oldugunu ve freedosun tercih edildigini soyledigimde,firmanin freedos artik uretmedigini ve bu fiyatlarin toplu alimda bir miktar ineboleceginden bahsetti. Kesinlikle anlayisli ve ilk amaci kar etmekten cok hizmet vermek olan bir firma kuskunuz olmasin.

• quote:

quote:

quote:

senin gibiler şikayet etmedikten sonra gerek yok orda kotu bısı yok sorun olursa kaldırırız batmasın size..

Şikayet etmek derken? Ne dedim ki ben şimdi? Sadece laptopu aldığın için söyledim.

• konuyu takip ediyorum i7 için şuan elimde pek para yok ama yaz sonuna doğru topluca olmasa bile şahsen alacağım

yalınız şöyle bişi var zorunlu işletim sistemi de ürüne dahil edilmesi gerçekten kötü daha önce tüketici mahkemeleri işletim sistemsiz ürün satılması yönünde karar vermişti yanı isterseniz o işletim sisteminin fiyatını düşmek zorundalar ve ürünü satmıyoruz gibi bir şey söylememeleri lazım aksi için zorlarlar ise tekel olma davası bile açılabilir sonuçta tek microsoft yok ben pardüste kullanıyorum redhat ta ne olacak illa microsoft kullanmak zorundamıyız bunun çözüme kavuşturulması lazım kuzen almanyadan getircek bir tane bu hafta sonu ve işletim sistemsiz istedim fiyatta 220tl gibi bir düşüş oldu tabi bu modelden haberim yoktu sony i5li bir alet geliyor

alan arkadaşlarada hayırlı olsun çok beğendim cidden sony den vazgeçtim soğudum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şikayet etmek derken? Ne dedim ki ben şimdi? Sadece laptopu aldığın için söyledim.

kardesım ben satıcı degılım o arkadasla beraber yaptıgımız sıte tıklayabılırsın :D sen yanlıs anlamıssın onu heralde :D

• quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

konuyu takip ediyorum i7 için şuan elimde pek para yok ama yaz sonuna doğru topluca olmasa bile şahsen alacağım

yalınız şöyle bişi var zorunlu işletim sistemi de ürüne dahil edilmesi gerçekten kötü daha önce tüketici mahkemeleri işletim sistemsiz ürün satılması yönünde karar vermişti yanı isterseniz o işletim sisteminin fiyatını düşmek zorundalar ve ürünü satmıyoruz gibi bir şey söylememeleri lazım aksi için zorlarlar ise tekel olma davası bile açılabilir sonuçta tek microsoft yok ben pardüste kullanıyorum redhat ta ne olacak illa microsoft kullanmak zorundamıyız bunun çözüme kavuşturulması lazım kuzen almanyadan getircek bir tane bu hafta sonu ve işletim sistemsiz istedim fiyatta 220tl gibi bir düşüş oldu tabi bu modelden haberim yoktu sony i5li bir alet geliyor

alan arkadaşlarada hayırlı olsun çok beğendim cidden sony den vazgeçtim soğudum

ben doslu modele ısletım sıstemı aldım ısletım sıstemlı modelden de ısletım sıstemı parası cok rahatca gerı alınabılır sadece bırazcık ugrasmak gerekıyor bızım ınsanımızın cogu da ugrasmadıgı ıcın sonuc bu :D

ama ugrasanlar hakkını arayanlar illaki karsılıgını alıyor sen de haklısın ınsanalra zorla microsoft kullandırtıyorlar ama bu durum bızı asıyor daha yuksek mercilerin yapması gereken seyler var

bu ıstegını pentaya ıletebılırsın ama bence cunku penta bilgisayar msı ın resmı dıstribütörü

onlar getırmedıgı ıcın turkıyede satılamıyor onlar getırse her turlu satılır

• nereye gitti benim mesajlar. burada birileri ne mesajlar yazdı silinmedi. bu ayrımcılığın nedeni nedir?
  • anlaşıldı yöneticiler rocker35'in 3-4 mesaj üstte yazdıklarına bakın onlar silinmiyor(ki bunun gibi ne mesajlar var; argolar, hakaretler) bizim dokundurduğumuz mesajlar siliniyor sanırım bir çorba parası durumu var :) böyle devam edin bakalım
  • MSI GE620DX-822XTR kullanan arkadaşlar sizin pil kaç saat gidiyor ??
  • şimdi bekçinin birisi yüzünden silinen mesajlarımı kurallara uygun olarak yazmaya çalışacağım gerçi eski sinirim kalmadı ama neyse

şu anda en uygun olmayan fiyatı veren çobanoğlu bilgisayardır. artist rocker'a verdiğim cevabı tekrar yazayım. "bana demişti ki senin adını yeni oluşturacağımız listeye yazmayacağım" ben de ona dedim ki bu saatten sonra bedava verseniz ne senden ne de o firmadan 1 çöp almam. benim karnım böyle boş tehditlere tok
  • hala neyın derdındesın anlamıs degılım kardesım senın adını yazmıyorum bu saatten sonra lısteye zaten bız burda kımsenın kafasına sılah dayamadık ısteyen bekler dedık sen kendı ınsıyatıfınde bekledın, beklemeseydın ben mı tuttum senı? sen bızım gıbı ucuza almak ıstedıgın ıcın bekledın.

suanda da lıste yapıyoruz ıstersen yıne beklersen yıne alacaksın en kısa zamanda ucuza, ama dıger arkadaslar alacak sen degıl senın adını sıldım lısteden haydı yolun acık olsun allaha emanet ol.

bu arada ben de zamanında cok sıkayet edıldım sonra konusmalarıma dıkkat ettıgım ıcın bı acıgım yok sıkayet edebılecegım bı mesajımı bulursan edersın kardesım

agresıf olma sakın ol bunda kızacak bır durum soz konusu degıl mesajlarını ben sıldırmedım forum kurallarına uyarsan sorun olmaz istersen hatırlatayım sana kuralları üstüme düşmez ama...

http://forum.donanimhaber.com/m_34726673/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: neod

şimdi bekçinin birisi yüzünden silinen mesajlarımı kurallara uygun olarak yazmaya çalışacağım gerçi eski sinirim kalmadı ama neyse

şu anda en uygun olmayan fiyatı veren çobanoğlu bilgisayardır. artist rocker'a verdiğim cevabı tekrar yazayım. "bana demişti ki senin adını yeni oluşturacağımız listeye yazmayacağım" ben de ona dedim ki bu saatten sonra bedava verseniz ne senden ne de o firmadan 1 çöp almam. benim karnım böyle boş tehditlere tok

sorun nedir ?seni bu kadar kızdıran nokta ne?
  • quote:

hala neyın derdındesın anlamıs degılım kardesım senın adını yazmıyorum bu saatten sonra lısteye zaten bız burda kımsenın kafasına sılah dayamadık ısteyen bekler dedık sen kendı ınsıyatıfınde bekledın, beklemeseydın ben mı tuttum senı? sen bızım gıbı ucuza almak ıstedıgın ıcın bekledın.

suanda da lıste yapıyoruz ıstersen yıne beklersen yıne alacaksın en kısa zamanda ucuza, ama dıger arkadaslar alacak sen degıl senın adını sıldım lısteden haydı yolun acık olsun allaha emanet ol.

bu arada ben de zamanında cok sıkayet edıldım sonra konusmalarıma dıkkat ettıgım ıcın bı acıgım yok sıkayet edebılecegım bı mesajımı bulursan edersın kardesım

agresıf olma sakın ol bunda kızacak bır durum soz konusu degıl mesajlarını ben sıldırmedım forum kurallarına uyarsan sorun olmaz istersen hatırlatayım sana kuralları üstüme düşmez ama...

http://forum.donanimhaber.com/m_34726673/tm.htm

komik seni ben sana diyeceğimi dedim sana hakkımı helal etmiyorum diye 30. yazışım. üste para versende almam zaten sen kimsin ki adını sildim vırt zırt artistlik yapıyorsun. itiraf et çobanoğlunun çalışanımısın? gider 3000 liraya alırım param var pulum var. ha dedik adamlar en fazla 1900 liraya getiririz dediler bekleyelim dedik 12 ay taksitli 2100 liraya almadık ne diye boş yere fazladan para vereyim diye düşünmüştüm. ama adam şimdi yalan söylüyor ona canım sıkılıyor. biz çalışma yapacağız demedik diyor. hadi işine hadi işine. arkadaş kimse bunlara kanmasın ben 2 aydır bu işin içindeyim bunlar haftaya getiriyoruz der 1 ay sonra gelir. google a yazın önünüze ilk çıkan siteden alın. 2500 lira dese bile alın inanın karda olursunuz. adam taksitli en fazla 1900 lira dedi ya

• Orijinalden alıntı: rocker35

üslup dersi vermeye kalkana bak bir kaç mesaj önce yazmış bunu
  • bu arada sürekli mesajlar eksiliyor bu konuda ne işse biraz önce 46. sayfanın sonuna gelmiştik şimdi tekrar 45. sayfanın ortasındayız
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.