Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bu laptopun ekranı full hd, yani 1080p. Bu fiyat aralıgında pek olan bir özellik değil, bana da masaüstü kullanımında lazım olan bir şey.

Ama ileride oyunlar kasmaya başladıgı zaman mesela 720p'ye düşürsek çözünürlüğü ve öyle oynasak görüntüde çok bozulma olur mu ? Deneyen var mı ?

Muhakkak bozulacaktır, sonuçta monitorun önerilen çözünürlüğünden daha düşük bir çözünürlükte çalıştırmış oluyorsun ama o kadar da farkediliyor mu ?

Ekranın full hd olması çok güzel ama tek şüphem bu laptopu alma konusunda. Zira GT635M nispeten iyi bir kart olsa da 1080p'de bazı oyunlarda zorlanacaktır bir süre sonra.

Bir de sadece internet + mp3 için kullanınca 4 saat kadar gidiyor mu bataryası diye bir sorum olacak...

Kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim sagolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: zborrak

Şimdi bu laptopun ekranı full hd, yani 1080p. Bu fiyat aralıgında pek olan bir özellik değil, bana da masaüstü kullanımında lazım olan bir şey.

Ama ileride oyunlar kasmaya başladıgı zaman mesela 720p'ye düşürsek çözünürlüğü ve öyle oynasak görüntüde çok bozulma olur mu ? Deneyen var mı ?

Muhakkak bozulacaktır, sonuçta monitorun önerilen çözünürlüğünden daha düşük bir çözünürlükte çalıştırmış oluyorsun ama o kadar da farkediliyor mu ?

Ekranın full hd olması çok güzel ama tek şüphem bu laptopu alma konusunda. Zira GT635M nispeten iyi bir kart olsa da 1080p'de bazı oyunlarda zorlanacaktır bir süre sonra.

Bir de sadece internet + mp3 için kullanınca 4 saat kadar gidiyor mu bataryası diye bir sorum olacak...

ılk soruna cevap veremeyecegım cunku suanda daha hıcbır oyunu full hd nın altında oynamadım :D

fear 3 dahıl hepsını 1920*1080 de ultra ayarlarda oynuyorum ha ılerleyen zamanlar da ultra da degıl de hıgh da medıum da oynarım ama cozunurlugu dusurunce de bısı farketmıyo neden dıye soracak olursan wındowsu kurdugunda makıne ılk acıldıgında zten hd goruntuyle acılıyo yanı 720p de acılıyo sen nvidia ekran kartını kurup yenıden baslattıgında full hd ıle gelıyo goruntu o zaman farkı anlıyosun ıste :D

boyle bır ekran olamaz dıyorsun

oyunlarda da ılk baslarda full hd ye alıstıgın ıcın gecıs donemınde gozune ıllakı batacaktır cunku suanda ben baska bır laptopa baktıgımda o nasıl ekran dıyorum harbıden

ama 720p cozunurlukte de rahatlıkla ekranda bozulma olmadan oynarsın bu arada bızım aldıgımız yerden alacaksan elını cabuk tut ya 1 tane kaldı ya o da bıttı konusmadım fırmayla daha kaldıysa ayarlarız sonuncuyu sanada

Edit: Turbo Battery modunda sarjım 4.5 saat gitti saaat tuttum tamı tamına 4 saat 30 dakıkayı zorladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 7 Nisan 2012; 15:18:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Şimdi bu laptopun ekranı full hd, yani 1080p. Bu fiyat aralıgında pek olan bir özellik değil, bana da masaüstü kullanımında lazım olan bir şey.

ılk soruna cevap veremeyecegım cunku suanda daha hıcbır oyunu full hd nın altında oynamadım :D

fear 3 dahıl hepsını 1920*1080 de ultra ayarlarda oynuyorum ha ılerleyen zamanlar da ultra da degıl de hıgh da medıum da oynarım ama cozunurlugu dusurunce de bısı farketmıyo neden dıye soracak olursan wındowsu kurdugunda makıne ılk acıldıgında zten hd goruntuyle acılıyo yanı 720p de acılıyo sen nvidia ekran kartını kurup yenıden baslattıgında full hd ıle gelıyo goruntu o zaman farkı anlıyosun ıste :D

oyunlarda da ılk baslarda full hd ye alıstıgın ıcın gecıs donemınde gozune ıllakı batacaktır cunku suanda ben baska bır laptopa baktıgımda o nasıl ekran dıyorum harbıden

ama 720p cozunurlukte de rahatlıkla ekranda bozulma olmadan oynarsın bu arada bızım aldıgımız yerden alacaksan elını cabuk tut ya 1 tane kaldı ya o da bıttı konusmadım fırmayla daha kaldıysa ayarlarız sonuncuyu sanada

Edit: Turbo Battery modunda sarjım 4.5 saat gitti saaat tuttum tamı tamına 4 saat 30 dakıkayı zorladı

Ugur ben ekran kartini falan guncellemedim. Live uptade varmiydi o? Bir de son cihazi ben aldim sanirim geldi bugun evde duruyor ssd bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gençler bırak allah aşkına full hd sini ultasını high ını,
    benim pc 64 mb ekran kartlı,adam gibi oyun çalıştırmıyor, oturun kalkın şükredin :D
    hadi hayırlı olsun herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: rac1

gençler bırak allah aşkına full hd sini ultasını high ını,
    benim pc 64 mb ekran kartlı,adam gibi oyun çalıştırmıyor, oturun kalkın şükredin :D
    hadi hayırlı olsun herkese

Eyvallah kardes. Benim takildigim konu 128 bit olayi ne derece etki eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

quote:

Ugur ben ekran kartini falan guncellemedim. Live uptade varmiydi o? Bir de son cihazi ben aldim sanirim geldi bugun evde duruyor ssd bekliyorum

yok ekran kartı guncellemesı cıkmadı henuz dvdv nın ıcınde gelenı kullanıyorum

bı de fırmayla gorustum bıtmemıs daha ama her an bıtebılırmıs elınızı cabuk tutun

• rocker35 hangi modeli var firmada i5 freedos 750 gb mı ? Fiyat nedir acaba ve İstanbula kaç günde yolluyorlar ? bilgi verir misiniz
  • quote:

rocker35 hangi modeli var firmada i5 freedos 750 gb mı ? Fiyat nedir acaba ve İstanbula kaç günde yolluyorlar ? bilgi verir misiniz

i5 freedos 500 gb bir gunde geliyor.

• i7 li olanın fiyatı nedir ve hangi ekran kartını kullanıyor, saçma sapan bir sürü yorum gördükten sonra sıkıldım ve okumayı bıraktım , bilgi verirseniz sevinirim.
  • Uğur beyden iletişim bilgilerini aldım firmanın bugün görüştüm son 4 Adet kalmış ellerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

i7 li olanın fiyatı nedir ve hangi ekran kartını kullanıyor, saçma sapan bir sürü yorum gördükten sonra sıkıldım ve okumayı bıraktım , bilgi verirseniz sevinirim.

Bildigim kadariyla henuz fiyt alinmadi. Rocker35 pm at ad soyad tell ver adini yazsin sayiya gore fiyat alinacak. Ekran karti i5 ile ayni.
  • öfff çok sıkıldım. ne haliniz varsa görün. yukarıdaki mesajlar neyin ne olduğunu anlatıyor. sonuç olarak burada koskoca 1 ay kaybettim. alacak arkadaşlara tavsiyem bu insanlardan uzak durun. şimdi kalkıp birileri başka firmanın elemanı felan yazar onlara cevabım eski mesajlara bakın 20'li sayfalarda rocker35'e defalarca kez destek verdim. ama hata yapmışım. haaa şunu da söyleyim. ben bu siteye 2 sene önce askere giderken askerliğimin çıktığı yerle ilgili bir soru sormak için kaydolmuştum daha sonra hiç kullanmadım. bu konuya kadar. çamur atanlara cevabımdır.

benim tek derdim cebimdeki param. bana işletimli sistemli, taksitli en fazla 1900 liraya getireceğiz dedikleri için takip edip durdum yoksa hiç adetim değildir buralarda yazmak. zaten konunun da amacıyla alakası kalmadı. yok ekran kartı driver'ı yok bluetooth driver'ı uğraşıp duruyorlar. bu son mesajımdı. herhangi bir hakaret ya da benzeri bir şey bulunmayan bu mesaj da silinmez umarım. İnşallah rahat uyuyabiliyorsunuzdur :)

• Arkadaşlar , İ7 için adam bulalım da fiyat düşsün
  • arkadaslar su tarz pm ler gelıyor bu konuya bır acıklık getırelım:

fiyat su olursa alırım bu olursa alırım demeyın anlamadıgınız nokta şu ki;

herkes aynısını soyluyor fıyat su olsun alırım bu olsun alırım ama ben kesın alacakları fırmaya ıletıcem lısteyle, fırma bunu msı turkıyeye gonderıcek bu kdar bılgısyar toplu olarak alınacak bıze ozel stok ve fıyat verın dıye msı turkıye de o sayı ıcın fıyat verıyor fırmaya ve lıstede kac kısı varsa o kdar gonderıyor ısmını yazdırmadıysan 1700 olsa bıle alamazsın :D cunku sadece lıstedekılere gelıyor bılgısayarlar extra gelmıyor yanı kesın alıcaklar lıstesı yapıyoruz sımdı netlesmıstır bısıler heralde.

eger sayı 50 kişilere cıkarsa, herkesi mutlu edecek bir fıyat kesınlıkle gelecektır buna adım gıbı emınım hatta i5 alanlardan daha guzel bır ındırım gelecektır.
  • quote:

quote:

rocker35 hangi modeli var firmada i5 freedos 750 gb mı ? Fiyat nedir acaba ve İstanbula kaç günde yolluyorlar ? bilgi verir misiniz

hocam şuan pcdepo da free dos işletim sistemli bilgisayarlar var mesela..

freedos dediklerinde içinde linux geliyor vs.. yazılara rastladım.. nedir içinden bişe çıkıyor mu yoksa tamamen boş. biz biryerden mi bulacağız işletim sistemini..

**pcdepodan alan oldumu birde arkadaşlara soruyorum.. freedos lar nasıl geliyor..
  • freedos işletim sistemli geliyor , msdos'u görmüşsündür onun gibi bişey , makinayı aldıktan sonra cdyi takıp formatlayacaksın bukadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

quote:

quote:

hocam şuan pcdepo da free dos işletim sistemli bilgisayarlar var mesela..

freedos dediklerinde içinde linux geliyor vs.. yazılara rastladım.. nedir içinden bişe çıkıyor mu yoksa tamamen boş. biz biryerden mi bulacağız işletim sistemini..

**pcdepodan alan oldumu birde arkadaşlara soruyorum.. freedos lar nasıl geliyor..

802xtr modeli hıcbıryerde kalmadı pcdepoda da yok kardesım 24 saatte gonderı yazdıgına bakma satın al a tıklayınca surpriiizzz

orda da gorunuyor bu model serisi tükenen modeller arasında bir daha da gelmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 7 Nisan 2012; 23:11:06 >

• Bende var bitane karaborsa satsammi napsam

• quote:

Bende var bitane karaborsa satsammi napsam

fırmada daha 4 tane varmıs bıraz once bi arkadas pm attı bı tane alıcakmıs kesın kalır 3 onlar da bıttıkten sonra olabılır ama taksıt yapabılcen mı :D:D
  • quote:

quote:

Bende var bitane karaborsa satsammi napsam

fırmada daha 4 tane varmıs bıraz once bi arkadas pm attı bı tane alıcakmıs kesın kalır 3 onlar da bıttıkten sonra olabılır ama taksıt yapabılcen mı :D:D

Hocam , bu son kalan 4 mal , sağlamdır değil mi? şaka bi yana Allah razı olsun bu fiyata hemde 12 taksit hiçbir yerde yok.

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.