Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker35

arkadaslar merhaba,

6 aralıkta cıktıgımız bu maceralı yolun ınıslerı cıkısları oldu,
    bazı kısıler tarafından cırkın muamele gorduk ustumuze ıftıra atıldı para yıyor dendı kendıne pay cıkarıyor dendi ama biz hiç bir zaman yılmadık biz bu bılgısayarı ucuz fıyata alıcaz dedik yapıcaz dedik fiyat alıpta sıparıs vermedıgımız bayıler satıcılar geldıler burda alamazsınız yapamazsınız bana gelısı su fıyat bu fıyat dıye atıp tuttular, ama biz ne yaptık?

ANLAŞTIK...

MSI GE620DX Core i5-2450M 6GB 5000GB 7200 RPM GT635M 2GB 15.6" Full HD FreeDos (Oyuncu Paketi Hediyeli) -Yeni Model-

759$+KDV

fiyat budur odeme secenekleri acıktır sonsuz destek vardır, şöyle bir örnek vereyim:

bu bılgısyarı almak ıcın 2 aydır para bırıktırıyorsun 300 lira paran oldu 300 tl yi havaleyle ödedin
    öğrenci oldugun ıcın kredı kartı lımıtın 500 tl ona taksıt yaptırdın kalan parayı da arkadasının kartından (herhangı bır banka olabılır banka farketmez) çektirdin.

YANİ PARÇALI ÖDEME SEÇENEĞİ OLACAK.

İSTEYEN, İSTERSE 3 KARTTAN İSTERSE 5 KARTTAN PARÇALI OLARAK ALABİLECEK
    İSTEYEN, HAVALEYLE ALABİLECEK
    İSTEYEN, BİR KISMINI HAVALEYLE BİR KISMINI KREDİ KARTINA TAKSİTLE ALABİLECEK.
    İSTEYEN, TAMAMINI KREDİ KARTINA TAKSİTLE ALABİLECEK...

ÖDEME İŞLEMİ: LİSTELERİN HAZIRLANIP FİRMAYA GÖNDERİLDİKTEN SONRA BİZİM İÇİN PROJE AÇILACAK (%100) LİSTELER GÖNDERİLDİKTEN 4-6 HAFTA İÇİNDE BILGISAYARLAR TÜRKİYEYE GELİCEK VE İSTEYEN İZMİR ÇANKAYA DA FİRMADAN ELDEN ALABİLECEK İSTEYENLERDE (FARKLI ŞEHİRLERDE OLANLAR) MAİL ORDER YOLUYLA ALABİLECEK.
    İÇİNİZ RAHAT OLABİLİR ÇÜNKÜ ÖDEME İŞLEMLERİ DOĞRUDAN SİZ VE ŞİRKET ARASINDA KARŞILIKLI OLARAK MAİL ORDER YOLUYLA YAPILACAK, FİRMA SİZE MAİL ORDER FORMUNU GÖNDERİCEK SİZ ONU DOLDURUP TARATIP TEKRAR GERİ GÖNDERECEKSİNİZ SATIŞ İŞLEMİ GERÇEKLEŞMİŞ OLACAK.

TEKRAR SÖYLÜYORUM TAKSİT OLAYI FİRMA TARAFINDAN AÇIK BIRAKILMIŞTIR İSTEYEN İSTEDİĞİ BANKANIN 3-6-9-12 TAKSİT SECENEKLERİNDEN HERHANGİ BİRİYLE ALISVERISI YAPABILIR.

BUNUN SEBEBİ LİSTELERİN HAZIRLANIP FİRMAYA GÖNDERİLMESİNDE GEÇEN SÜRE İÇİNDE BANKALARIN FAİZ ORANLARI ANLAŞMALARI DEĞİŞEBİLİR YA DA ŞİMDİ AL 3 AY SONRA ÖDE KAMPANYASI ÇIKABİLİR ONDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ YA DA ATIYORUM 6 AY TAKSİTTE %0 FAİZ OLUR HAVALE FİYATINA ALMIŞ OLURSUNUZ YA DA 9 TAKSİTTE %0 FAİZ VE 100 LİRA ÜZERİ OLDUĞU İÇİN +3 TAKSİT KAMPANYASINDAN FAYDALANIP HAVALE FİYATINA 12 TAKSİTLE ALMIŞ OLURSUNUZ.

HER TÜRLÜ İMKAN AÇIKTIR.

MSI GE620DX Core i7-2670QM 8GB 750GB GT635M 2GB 15.6" Full HD WİN 7 HOME PREMİUM

BU ÜRÜN İÇİN KESİN SAYI FİRMAYA GÖNDERİLECEK VE BU ÜRÜN İÇİNDE ÖZEL FİYAT-ÖZEL STOK ALINMAYA ÇALIŞILCAKTIR BÜYÜK ORANLA İŞLETİM SİSTEMLİ GELEBİLİRMİŞ ONUN İÇİN FİYATTA ARTIŞ OLACAĞINDAN 1900 TL SEVİYESİNDE BİR FIYAT CIKACAKTIR DAHA AŞAĞIYA OLMASI ZOR GİBİ GÖZÜKÜYOR AMA DAHA UCUZA GELMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILACAKTIR.

HEDEFİMİZ HERKESİN BU TOPLU ALIMDAN FAYDALANMASIDIR.

MAXIMUM BİR ADET YOKTUR SAYIMIZ KAÇ KİŞİ OLURSA (İ7 İÇİN GEÇERLİ) ONA GÖRE FİYAT GELİCEKTİR.

İ5 İÇİN DE MAXIMUM BİR ADET YOKTUR 200 KİŞİ OLURSAK 200 TANE GELİCEK 70 KİŞİ OLURSAK 70 TANE GELİCEKTİR FİYAT SABİTTİR.

BAŞKA SORUNUZ KALMAMIŞTIR HERALDE HERŞEYİ SAYDIM.

BU TOPLU ALIM HAREKATINDA BANA YARDIMCI OLAN BİRLİKTE KARAR VERDİĞİMİZ SON GÜNLERDE HEMEN HEMEN HER GÜN İNTERNETTE VE TELEFONLA BİZZAT GÖRÜŞTÜĞÜM
    JOYKILL
    FOXPARK
    O.KOSMAZ
    NVİDİACI
    ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

BÜTÜN NEGATİFLERE ALAMAZSINIZ YAPAMAZSINIZ DİYENLERE RAĞMEN ALACAZ DEDİYSEK ALIRIZ DEDİK VE ALIYORUZ.

ŞİMDİ KESİN LİSTELERE SIRA GELDİ FİYATLAR BUNLAR SADECE KESİN LİSTE YAPIYORUM
    İ7 1800 OLURSA ALIRIM OLMAZSA İ5 ALIRIM
    İ5 TAKSITLE 1600 OLURSA ALIRIM GİBİ PM LER ATMAYIN CEVAPLANMAYACAKTIR

SADECE ATACAGINIZ PM LERDE AD SOYAD SEHİR TELEFON BILGILERI VE İ5-İ7 HANGISINI ALCAKSANIZ O YAZSIN KESIN LISTELERE BASLIYORUZ.

HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN.

ANLAŞTIGIMIZ YER NERESI DIYE SORMAYIN PENTA BİLGİSAYARIN RESMİ BAYİSİ
    SADECE KESİN LİSTESİNE ADINI YAZDIRAN ARKADASLARA SOYLENECEKTIR.

ÖNEMLİ NOT: ADINI LİSTEYE BİR DEFA YAZDIRAN LİSTEDEN ÇIKAMAZ İYİ DÜŞÜNÜN KARAR VERİN
    SONRA BEN İ7 İSTİYODUM PARAYI BULAMADIM İ5 E KAYDIR BENİ DEMEYİN.

adam işletim sistemliye 1900 lira demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: neod

anlaşıldı yöneticiler rocker35'in 3-4 mesaj üstte yazdıklarına bakın onlar silinmiyor(ki bunun gibi ne mesajlar var; argolar, hakaretler) bizim dokundurduğumuz mesajlar siliniyor sanırım bir çorba parası durumu var :) böyle devam edin bakalım

Siz ne hakla bize yönelik böyle bir suçlamada bulunuyorsunuz? Çamur at izi kalsın diye düşünüyorsanız kusura bakmayın kendim ve yönetimdeki arkadaşlarım adına böyle bir saygısızlığa kesinlikle müsamaha gösteremem. Bizler bu forumda hiçbir maddi gelir düşünmeden tamamen gönüllü olarak yönetimsel faaliyetlerde bulunuyoruz ve bilgimiz olan teknik konularda üyelerimize destek sağlıyoruz. Sizin bu yaptığınız büyük haksızlık ve kabul edilemez bir itham. Her ne kadar sanal ortamda yazılarınızı yazıyor olsanız da bu yazdıklarınızdan sorumlu olduğunuzu ve bunları düşünerek yazmak zorunda olduğunuzu hatırlatırım.

Gelelim mesajlarını silinmesi olayına... Mesajlarınızı başka bir yönetici arkadaşım silmiş ancak bunu yapmasındaki amaç tartışmanın uzayarak konu bütünlüğünün dağılmasını önlemektir. Bu tip mesajlar silinmediği takdirde karşılıklı olarak başlayan tartışma diğer üyelerin de katılmasıyla sayfalarca süren bir kısır döngüye dönüşüyor. Bunun sonucunda konu amacından tamamen sapıyor ve kimsenin faydasına olmayan bir mesajlar yığınına boğulmuş oluyoruz. Bu durumda mantıklı düşünen herkes yapılacak en iyi işlemin tartışmanın uzamasını engellemek olacağına kanaat getirir.

Ben rocker35 in çok defa mesajını sildim, uyarı aldı, pm ile bizzat uyardığım oldu. Kendisine de daha önce izah ettiğim üzere bu esnekliğin tanınmasının tek sebebi bu sürdürülen çalışmalarının sekteye uğramaması ve kendisinden ziyade diğer forumdaşlarımızın hevesinin kırılmaması içindir. Ancak tabiki çok uç notalarda bir sıkıntı olduğu takdirde herkese gereken işlem yapılır/yapılacaktır.

Forumda kimse kimsenin koruması altında değildir. Ben yeri gelir çok yakın arkadaşım yanlış yaptığı takdirde gerekli işlemi yine yaparım. Bu forumun yönetim ekibi ülkemizin en donanımlı, en yardımsever, en ilgili ve üyeden yana olan ekiplerinden birisidir. Çoğu forumda üyeler dikkate alınmaz, söz hakkı verilmez, hesapları kapatılır gider. Ancak bizler sırf üyelerimize saygı çerçevesinde onlarıi dinlemek adına ayrı bir bölüm altında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Neden hangi uyarının/cezanın verildiğini, ya da önerilerinizi, şikayetlerinizi dinleyerek bunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bunu yapmak zorunda değiliz ama yapmayı seviyoruz. Çünkü burada öncelikli bulunma amacımız sizlere yardımcı olmaktır. Yönetim faaliyetlerimiz sonraki aşamadır.

Ben gerçekten yıllarca üye arkadaşlarımıza teknik, hukuki, sosyal vb. birçok alanda gerek forum aracılığı ile gerek özel telefon ile arayarak yardımlarda bulundum. Bu kişilerin çoğu da şu anda ismimizi şükran ile anarlar. Ancak bütün bunlardan sonra çorba parası diye gerçekten yazarken utandığım çirkin bir itham ile ilk defa karşı karşıya kaldığımızı görüyorum ve çok üzüldüm. Bizlerin çabalarının karşılığı bu olmamalı...

Merak ediyorsanız yazayım bu mesajınızdan dolayı size herhangi bir uyarı/ceza vermeyeceğim. Çünkü bunun benim için bir değeri yok... Ama benim için değerli olan şu anda zamanım olmamasına rağmen oturup size cevaben yazdığım bu uzun yazıyı okuyarak kendinizi sorguladığınızı bilmek olacak.

Hepinize iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

anlaşıldı yöneticiler rocker35'in 3-4 mesaj üstte yazdıklarına bakın onlar silinmiyor(ki bunun gibi ne mesajlar var; argolar, hakaretler) bizim dokundurduğumuz mesajlar siliniyor sanırım bir çorba parası durumu var :) böyle devam edin bakalım

Siz ne hakla bize yönelik böyle bir suçlamada bulunuyorsunuz? Çamur at izi kalsın diye düşünüyorsanız kusura bakmayın kendim ve yönetimdeki arkadaşlarım adına böyle bir saygısızlığa kesinlikle müsamaha gösteremem. Bizler bu forumda hiçbir maddi gelir düşünmeden tamamen gönüllü olarak yönetimsel faaliyetlerde bulunuyoruz ve bilgimiz olan teknik konularda üyelerimize destek sağlıyoruz. Sizin bu yaptığınız büyük haksızlık ve kabul edilemez bir itham. Her ne kadar sanal ortamda yazılarınızı yazıyor olsanız da bu yazdıklarınızdan sorumlu olduğunuzu ve bunları düşünerek yazmak zorunda olduğunuzu hatırlatırım.

Gelelim mesajlarını silinmesi olayına... Mesajlarınızı başka bir yönetici arkadaşım silmiş ancak bunu yapmasındaki amaç tartışmanın uzayarak konu bütünlüğünün dağılmasını önlemektir. Bu tip mesajlar silinmediği takdirde karşılıklı olarak başlayan tartışma diğer üyelerin de katılmasıyla sayfalarca süren bir kısır döngüye dönüşüyor. Bunun sonucunda konu amacından tamamen sapıyor ve kimsenin faydasına olmayan bir mesajlar yığınına boğulmuş oluyoruz. Bu durumda mantıklı düşünen herkes yapılacak en iyi işlemin tartışmanın uzamasını engellemek olacağına kanaat getirir.

Ben rocker35 in çok defa mesajını sildim, uyarı aldı, pm ile bizzat uyardığım oldu. Kendisine de daha önce izah ettiğim üzere bu esnekliğin tanınmasının tek sebebi bu sürdürülen çalışmalarının sekteye uğramaması ve kendisinden ziyade diğer forumdaşlarımızın hevesinin kırılmaması içindir. Ancak tabiki çok uç notalarda bir sıkıntı olduğu takdirde herkese gereken işlem yapılır/yapılacaktır.

Forumda kimse kimsenin koruması altında değildir. Ben yeri gelir çok yakın arkadaşım yanlış yaptığı takdirde gerekli işlemi yine yaparım. Bu forumun yönetim ekibi ülkemizin en donanımlı, en yardımsever, en ilgili ve üyeden yana olan ekiplerinden birisidir. Çoğu forumda üyeler dikkate alınmaz, söz hakkı verilmez, hesapları kapatılır gider. Ancak bizler sırf üyelerimize saygı çerçevesinde onlarıi dinlemek adına ayrı bir bölüm altında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Neden hangi uyarının/cezanın verildiğini, ya da önerilerinizi, şikayetlerinizi dinleyerek bunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bunu yapmak zorunda değiliz ama yapmayı seviyoruz. Çünkü burada öncelikli bulunma amacımız sizlere yardımcı olmaktır. Yönetim faaliyetlerimiz sonraki aşamadır.

Ben gerçekten yıllarca üye arkadaşlarımıza teknik, hukuki, sosyal vb. birçok alanda gerek forum aracılığı ile gerek özel telefon ile arayarak yardımlarda bulundum. Bu kişilerin çoğu da şu anda ismimizi şükran ile anarlar. Ancak bütün bunlardan sonra çorba parası diye gerçekten yazarken utandığım çirkin bir itham ile ilk defa karşı karşıya kaldığımızı görüyorum ve çok üzüldüm. Bizlerin çabalarının karşılığı bu olmamalı...

Merak ediyorsanız yazayım bu mesajınızdan dolayı size herhangi bir uyarı/ceza vermeyeceğim. Çünkü bunun benim için bir değeri yok... Ama benim için değerli olan şu anda zamanım olmamasına rağmen oturup size cevaben yazdığım bu uzun yazıyı okuyarak kendinizi sorguladığınızı bilmek olacak.

Hepinize iyi forumlar...

gerçekten çok uzun bir yazı olmuş. tam olarak neye kızdığınızı da anlamadım. mesajı sildirdiğini söyleyen arkadaşın yaptığı şeyi itiraf ettiği mesajı silmeseydiniz olayın iğrençliğini anlardınız. o şahıs kendisi de silmiş olabilir. burada bir şirket var en az 3-4 üyesi olan ve çok iyi çalışmışlar helal olsun. eğer verdiğiniz cezalarda çifte standart uygulamamış olsaydınız bu adam 46 sayfa boyunca bu tavrını sürdürmezdi. bu arada kullanıcılar her kötüye kullanımı her hakareti her argoyu, küfürü bildirmek zorunda değil fakat yöneticiler mesajları denetlemek zorunda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Hepinize iyi forumlar...

gerçekten çok uzun bir yazı olmuş. tam olarak neye kızdığınızı da anlamadım. mesajı sildirdiğini söyleyen arkadaşın yaptığı şeyi itiraf ettiği mesajı silmeseydiniz olayın iğrençliğini anlardınız. o şahıs kendisi de silmiş olabilir. burada bir şirket var en az 3-4 üyesi olan ve çok iyi çalışmışlar helal olsun. eğer verdiğiniz cezalarda çifte standart uygulamamış olsaydınız bu adam 46 sayfa boyunca bu tavrını sürdürmezdi. bu arada kullanıcılar her kötüye kullanımı her hakareti her argoyu, küfürü bildirmek zorunda değil fakat yöneticiler mesajları denetlemek zorunda.

bir şey daha var ki çok vahim. benim silinen mesajlarımın ortak noktası diğer sitelerin vermiş olduğu fiyatlarla çobanoğlu firmasının vermiş olduğu fiyatların karşılaştırılmasıydı. en yüksek fiyatlı olan tabiki çobanoğlu. arkadaşlar gerçekten çok iyi çalışmışlar.

• quote:

arkadaşlar beklediğimiz haber geldi güzel gelişmeler var

i5 yeni seriden gelicek ve 750 gb 7200 rpm hdd

i7 yeni seriden gelecek ve 750 gb 7200 rpm hdd + Win7 Premium

MSI GE620DX İ7-2670QM 8G 750GB 15.6 2GVGA GT635M FHD W7Premium 1190$ kdv dahil

MSI GE620DX İ5-2450M 6G 750 GB 15.6 2GVGA GT635M FHD DOS 938 $ kdv dahil

Adetlerin düşmesi ile birlikte yeni fiyatlarda biraz değişti.. Yukarıdaki fiyatlar peşin fiyatlardır..
    Size daha önce verdiğimiz fiyatlarda İ7 li ürün doslu ıdı. Fakat bu urun Win7 li.
    İ5 lide daha önce verdiğimiz fiyat 500 gb HDD vardı. Fakat bu üründe 750 GB var.
    Fiyat aynı.

İki türlü ödeme seçeneği sunuyorum:

1-Herkes ödemek istediği mevcut kredi kartını bildirir ve kaç ay %0 taksitlendirebileceğimizi bildiririz. (Örneğin; şuanda Garanti Bonusa 6 taksitte %0 faiz varmış yani havale fiyatı üzerinden 938$ a 6 taksıtle alabılırmıssınız. Diğer kartlara da varmış farklı taksitlerde %0 seçenekler onları sipariş verirken telefonda öğrenebilirsiniz ona göre sipariş verebilirsiniz)
    2-Aşağıdaki gibi tüm kredi kartlarına 12 ay %0 diyerek belirtilen fiyatları bildirebilirsiniz.

Tüm kredi kartlarına 12 ay taksitlendirme yapalım dersek;
    MSI GE620DX İ7-2670QM 8G 750G 15.6 2GVGA GT635M FHD W7Premium 105$ * 12 ay =1260 usd kdv dahil

MSI GE620DX İ5-2450M 6G 750 GB 15.6 2GVGA GT635M FHD DOS 85$ * 12 ay = 1020 usd kdv dahil

Not: Ödemenin yapıldığı gün ki serbest piyasa efektif usd satış kuru baz alınarak tel karşılığı ödeme gerçekleştirilecektir..

****Ürünlerin Türkiye stok tarihi Martın son haftası.
    ****Ürünlerden İ7 liden 30 adet kaldı ( yolda satıldı)
    ****İ5 li den 75 adet kaldı (Yolda satıldı)

Bir de fiyatın artmasının sebebi neredeyse bütün siteler bu bilgisayarın peşinden koşuyormuş şu kendi kafasına göre hareket eden arkadaşlar saolsun heryere sormuşlar alıcaz alıcaz diye forumdanız diye onlarda getirtmeye çalışıyolarmış ne dedilerse artık nasıl bir taahhüt verdilerse siteler kalan stoğu çekmeye çalışıyolarmış çarşamba sabahı net sayıyı bildiricem ona göre ödemeleri yapıcaz 10 gün sonra da bilgisayarlarımız gelicek.

burada diyor ki i7 işletim sistemli olduğu için fiyatı arttı :) sen 1900 lira dediğinde de işletim sistemliydi. bir kaç mesaj öncesinde var. alıntı yaptım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

şimdi bu win7li olan i7 işlemcili ge620dx'i ,freedos olan aynı modelin fiyatından daha da ucuza alabilecekmiyiz?

ben sanalmarketimden axessle sitede belirtilen 2.190 küsürlük fiyata alabiliyorum taksitle ya da olmadı peşin ödeyip 70 lira gibi bir indirimden faydalanıcam.

size verilecek fiyat 2.190 liranın altında mı olacak?

ewt yuzde 99 1900-2000 tl arası olacak mail gelmemıs gelır gelmez duyurucam burdan ama soyle bır sey var:

ısletım sıstemlı olanını freedos tan daha uygun fıyata gelıcek bunu goz onunde bulundurun sıparıs verırken

çalışma yapmadık diyene bak hele. burada %1 gibi görülen ihtimalin bir kez daha gerçekleştiğini görüyoruz. bu adamlar yüzünden % sembolü "milyonda" olarak değiştirilecek

• quote:

bana bunu da yaptırdınız ya dun sanalmarketımın agzını yoklamak ıcın dusuk sayılardan maıl atmıstım gelen cevabı ss leyımde gorun.

isteyen arayıp sorabılır benım acımdan bır sorun yok

i7 ile ilgili çalışma yapmayana bakın. aman sıkıldım artık daha bunun gibi ne mesajlar var. umarım hiçbir zaman karşılaşmayız. ben buradan alacaklara engel olmaktan vazgeçtim sizin sayenizde alsınlar ki hakkınızda daha çok konuşsunlar :) hadi kolay gelsin

• Merhabalar,
    Bir süredir leptop arayışı içerisindeyim ve konunuzu takip ediyorum.Bir çok kişinin ürünü gelmiş.Şuana kadar karşılaşılan bir sorun varmı?Ürünün malzeme kalitesi nasıl?Sanırım klavye üzerinde ses + - tuşları bulunmuyor,Fn kombinasyonu ile yapılıyor bildiğim kadarıyla tuşların olmaması bi sıkıntı yaratıyor mu? Birde İ5 model 750Gb Hdd bulunan hala firmada mevcut mu?Mevcutsa bir pm alabilirmiyim?
    Teşekkürler
  • @neod

toplamda sadece 62 mesaj atıp bunun 60 ında bu konuyu sabote eden sen mi bir firmanın adamısın,yoksa kendine uygun cihaz ararken tanıdığı/tanımadığı kişilerle beraber uygun fiyata pc ayarlama amacında olan rocker35 mi bir firmanın adamı?

evet rocker35/uğur kardeşimiz i7 için çalışma yapmış fakat sonra çıkan aksiliklerden dolayı i5 e yönelmiştir.ben de tam o zamandan beri konuya hakimim ve o zamandan beri i7 için çalışma yapıcaz isim telefon verin bana der durur.olan biteni biliyorum.şimdi ben çıkıp desemki sen çalışma yapıcaz demiştin ama daha önce yapmışsın elime ne geçicek?hiçbir şey.neden çünki ben işime yarayan bir şey varsa burdayım yoksa değilim.ya sen niye buradasın?provake etmek için.eğer biyerde ucuz varsa git al kime ne kimse gidene kal,kalana git demez.herkes istediği yerden alır kimse kimseye zorla aldırmıyor.kimse kimseyede burada zorla yorum yazdırmıyor geldiğin yerden çıkabilirsin kardeşim iyi geceler...

• neyse arkadaslar sonuc ıtıbarıyle i7 ler ıcın sayı topluyoruz tek tek alırsak ne kadara gelecegını gorduk ama yıne toplu alırsak fıyat dusecek ben i7 alımında calısma yapmadık derken suan ıcın sayı toplayıp fırmaya vermedıgımız ıcın fıyat alamadık.

sımdı sayıları toplayıp fırmaya verecegız guzel de bır ındırım alacagız ısteyenler pm atabılır ıstemeyenler baska yerden alabılır kımseyı zorla tutmuyoruz ama saglam bır ındırım alacagız ısteyenler alabılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

beyler bu ekranı kapattığımızda uyku moduna geçiyorya onu nasıl kapatabilirim.gece downloadları hazırlayıp uyumak istiyorum da

Güç seçenekleri sayfasından "Kapak kapatıldığında yapılacakları seçin" yazısına tıklayın ve "Kapağı kapattığımda:" kısmını "Hiçbir şey yapma" olarak ayarlayın.

çok çok teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

beyler bu ekranı kapattığımızda uyku moduna geçiyorya onu nasıl kapatabilirim.gece downloadları hazırlayıp uyumak istiyorum da

Güç seçenekleri sayfasından "Kapak kapatıldığında yapılacakları seçin" yazısına tıklayın ve "Kapağı kapattığımda:" kısmını "Hiçbir şey yapma" olarak ayarlayın.

çok çok teşekkür ederim

downloadlar baslamıs bılgısyar gece sabaha kadar acık kalacagına gore neler ındırıyon ?

• Arada benim mesajlar da gitmiş :)
  • şuanda donanımhaber anasayfasında msı markasının ve msı ürünlerinin incelemesi adı altında reklamı yapılmaktadır ve bu konuda msı notebook forumu olduğu için markanın isim kirliliğini önlemek adına ve reklam olayına istinaden , msjlar silinir arkadaşlar boşuna nefesinizi tüketmeyin herşeyin bir nedeni vardır... rocker35 denen arkdaşta msı markanın çobanoğlu bilgisayar baş danışmanı olarak reklamını iyi yapyığı için bütün o sefiyesiz konuşmalarına ve msjlarına istinadan hiçbir yönetici sesini çıkartamaz , haa gerçi 17 yaşında olmasınada vermek lazım bazı şeyleri....
  • Uğur kardeşim benim burada mesajım vardı uçmuş aradan ben sormuştum İ7 Ler için çalışmaların sonlanması tahminim iki hafta alırmı acaba ? Yani bir çalışma yapmak ve organizasyon yapmak kolay değildir

Dün tartışmalar dönmüş ben zaten konunun En başından beridir buradayım neler olmuş ne bitmiş herşeyi biliyorum.. O yüzden daha fazla uzatmayacağım.. Uğurun En baştan sonuna kadar söyledikleri sözler hala kafamda.. Savunmak için demiyorum 49 Sayfanın başından sonuna kadar okuyun bir kere ondan sonra zaten Belli olur neyin ne olduğunu.. Yani mesajlarında öyle hakarettir,kötü söz felan söz konusu değildir yani dikkat ediyorum.

SAYGILAR.
  • quote:

arkadaslar biz i5 için proje çalışması yaptığımız için bayi alış fiyatı 845 usd +kdv olan bilgisayarı: 759usd+kdv ye aldık, fiyat o kadar indirimli oldu (ve toplu alan arkadaslara orjın. wın7 nın nasıl alınacagını anlatıyorum tek kazancları ındırım degıl 500 lıralık wın7 nın de sahıbı olucak ugrasan arkadaslar)

i7 için proje çalışılmadı ben gunlerdır soyluyorum sayıyı verıcez ona gore fıyat gelıcek dıye ama kımse yanaşmıyor. birkaç arkadaşa söyledim sayıyı arttırmamız lazım diye kımse adını yazdırmadı 5-6 kişiyle çok iyi bir fiyat alınamaz biz 50 kişi yazdırdık sayı her ne kadar dustuyse de fırma saolsun verdıgı sozden donmedi anlastıgımız paraya aldık eğer yine aynı surece gırersek fıyat yıne eski seviyesine gelecektir kimse de beklediği için pişman olmayacaktır...

bu süreci hızlandırmak için bir an önce sayı toplanıp fırmaya gonderılmesı lazımdır, firma da msı turkıyeyle gorusup bızım ıcın i5 lerde oldugu gıbı ozel stok ve ozel fıyat calısması yapacaktır.

bu calısmadan sonra gorursunuz fıyat ne kadar farkedıyor ve proje calısması ne demek.

Bu W7 olayına güzel bi açıklık getirsek iyi olur çunku bende i5 Aldım bende istiyorum uğraşmaya uğraşıyorum verdiğin linkten uğur kardeş ama halen tek kelime cevap veren olmadıı

• quote:

Orijinalden alıntı: Hvince

quote:

...ve toplu alan arkadaslara orjın. wın7 nın nasıl alınacagını anlatıyorum tek kazancları ındırım degıl 500 lıralık wın7 nın de sahıbı olucak ugrasan arkadaslar...

Bu W7 olayına güzel bi açıklık getirsek iyi olur çunku bende i5 Aldım bende istiyorum uğraşmaya uğraşıyorum verdiğin linkten uğur kardeş ama halen tek kelime cevap veren olmadıı

aynen bende cevap alamadım ordan yine toplu gönderseler ya :)
  • beyler crysis 2 yi ultra sistemde full hd de oynayabilen varmı.acayip kasıyor bende neden olabilir. dx11 paketinden bahsediyor ondan dolayımı acaba indiriyorum şimdi.
  • quote:

beyler crysis 2 yi ultra sistemde full hd de oynayabilen varmı.acayip kasıyor bende neden olabilir. dx11 paketinden bahsediyor ondan dolayımı acaba indiriyorum şimdi.

1080p'de kasması gayet normal. Akıcı oynatmaz abartmamak lazım.MSI Afterburner ile değerleri biraz yükseltmeyi deneyin ve grafik ayarlarınıda bir alt seviyeye çekin rahatca oynatacaktır. Ultra deilde high'da oynayın mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

beyler crysis 2 yi ultra sistemde full hd de oynayabilen varmı.acayip kasıyor bende neden olabilir. dx11 paketinden bahsediyor ondan dolayımı acaba indiriyorum şimdi.

1080p'de kasması gayet normal. Akıcı oynatmaz abartmamak lazım.MSI Afterburner ile değerleri biraz yükseltmeyi deneyin ve grafik ayarlarınıda bir alt seviyeye çekin rahatca oynatacaktır. Ultra deilde high'da oynayın mesela.

ULTRADAN bir alt seviyeye indirdim sorun yok :) ben masaüstünde fullde oynuyordumda bundada deneyim dedim

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.