Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

valla şu win 7 ultimate cd isteme olayını beceremedım bende ayrıntılı bir şekilde link vererek anlatsa uğur organize şekilde yazısmalarımızı yapardık ama şu an avcumuzu yalamakla meşgulüz :)

iyide bu olay sıstemlı yapılacak bır olay degıl kı herkesın yazdıgı yer farklı, yazılan yerde sana cevabı veren adam farklı, sana verecegı cevap ta farklı olacaktır. adam hanya derken sen ona konya dersen hıc sallamazlar

herkes aynı yere yazarsa onu hıc degerlendırmezler toplu ısyan var dıye herkes tek tek farklı yerlere yazacak ki kıllandırmadan alınsın

üstad o da saçma bu adam cdyi veriyorsa ve herkes bunu biliyorsa yada ögreniyorsa seve seve herkese vermek zorunda toplu yazılsa misal eli mahkum vermek zorunda sen tam oalrak nereye yazdıgını söyleyebilirsen bizde abuk subuk yerlere yazıp ban yemesek diyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JavaKing

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Ubuntu ne ?

Linux tabanlı işletim sistemi ama windows'a alışmızsan ve teknik sorunlarla uğraşamam diyorsan windows'a devam etmelisin/etmeliyiz.

linux pardus mac ubuntu bunlar bize göre değil
    adam dos gibi bi işletim sistemi yapmış
    kodla hatayla falan mı uğraşcaz...
    gerçi windowsta da durmadan kaldırım mı çalıştırım mı çalıştırıyom bak emin misin sorup duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: scobu

quote:

quote:

Ubuntu ne ?

Linux tabanlı işletim sistemi ama windows'a alışmızsan ve teknik sorunlarla uğraşamam diyorsan windows'a devam etmelisin/etmeliyiz.

gerçi windowsta da durmadan kaldırım mı çalıştırım mı çalıştırıyom bak emin misin sorup duruyo

Mac ve ubuntuya dos gibi işletim sistemi diyorsan bir şey demiyorum artık

• Arkadaşlar bu Windows 7 Ultimate CD sini MSI dan nasıl istiyoruz birisi açıklık getirsin. Neyi kimden saklıyoruz anlamadım ?
    Bu forumun amacı çözüm bulmak bir şeyleri paylaşmak değil midir? İyilik yap denize at demişler. Ayrımcılık yapmaya gerek yok ...
    Her şeyin mükafatını bu dünyada beklemeyin .... Söyleseniz paylaşsanız ne kaybedersiniz ki , aksine kazanırsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setric

Arkadaşlar bu Windows 7 Ultimate CD sini MSI dan nasıl istiyoruz birisi açıklık getirsin. Neyi kimden saklıyoruz anlamadım ?
    Bu forumun amacı çözüm bulmak bir şeyleri paylaşmak değil midir? İyilik yap denize at demişler. Ayrımcılık yapmaya gerek yok ...
    Her şeyin mükafatını bu dünyada beklemeyin .... Söyleseniz paylaşsanız ne kaybedersiniz ki , aksine kazanırsınız...

+620 + dua+ben :-) ben geldim millet. Ceza almıştım 4 gün . Neydir bu win 7 u muhabbeti. . Tahmin ettiğim bir şey var. Eğer o şekildeyse sadece toplu alanlara hediye kıbım birşey olur onun dışında istemekte abes olmaz heralde :-) yani simdi bu kadar insanın arasında böyle bir şey söyleyipte millete ete uzanmaya çalışacan kedi psikolojisi yüklemeyin Lütfen. :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi kimse kimseden bir sey saklamiyor. Msi forumuna girin acin topici yazin bole bole cd gonderin diye kimse sallamiyor zaten

• quote:

Abi kimse kimseden bir sey saklamiyor. Msi forumuna girin acin topici yazin bole bole cd gonderin diye kimse sallamiyor zaten

toplu alanların dışında kalan bizler için geçerli en son yazdıklarım :-) istemişler msi dan ama tatmin edici bir cevab gelmemiş . Bir önceki sayfada olabilir. Mb den giriyorum .
  • BEN LAPTOPU İADE EDECEĞİM laptop MSi formda böyle boş beleş ise teknik serviste hiç düşünemiyorum
  • çözünürlük 1920x1080 olduğu halde aşağıdaki gibi bi uyarı alıyorum bunun sebebini bilen bi akadaş varsa beni bilgilendirebilirse çok sevinirim ?? (şimdiden teşekkürler :) )

• quote:

Orijinalden alıntı: SpLashh

çözünürlük 1920x1080 olduğu halde aşağıdaki gibi bi uyarı alıyorum bunun sebebini bilen bi akadaş varsa beni bilgilendirebilirse çok sevinirim ?? (şimdiden teşekkürler :) )

ekran yıneleme hızını 59 dan 60 a alırsan sorun kalkıyor

bende de cıkıyodu bu onu degıstırdım cıkmadı bıdaha ya denk geldı ya da cozumu o

• Arkadaşlar açıkçası Teknik servis maillerime cevap vermedi. HDD yi sökücem dedim size getireyim siz sökün vidanın üzerinde bant var garanti gidiyor dedim. Biz sökersek 50$+KDV ödemek zorundasınız dedi. Bandı sökerseniz garanti gitmez dedi. Fakat bunu söylerken öyle bir konuşması vardı ki güvenemedim sanki bir şey olsa göndersem bu bant yırtılmış garantisi yok diyecekler gibi geldi. Bende HDD yi çıkarmadım...
  • quote:

Arkadaşlar açıkçası Teknik servis maillerime cevap vermedi. HDD yi sökücem dedim size getireyim siz sökün vidanın üzerinde bant var garanti gidiyor dedim. Biz sökersek 50$+KDV ödemek zorundasınız dedi. Bandı sökerseniz garanti gitmez dedi. Fakat bunu söylerken öyle bir konuşması vardı ki güvenemedim sanki bir şey olsa göndersem bu bant yırtılmış garantisi yok diyecekler gibi geldi. Bende HDD yi çıkarmadım...

bende ılk bılgısayarı aldıgımda aradım servispoint merkezi istanbulu menteselerde gozume carpan bişey var dedım yarın oburgun mentese sorunuyla gelırse kullanıcı hatası demeyın sakın dedım adam pc nın serı numarasını ve parca numarasını ıstedı tarıf ettı baktım tmm kayıtlara aldık dedı, yani yarın oburgun mentese problemıyle servıse gonderırsem kullanıcı hatası demıeyecekler dmı dedım evt beyefendı dedı güzel dedim

kendımı garantıye aldım yani :D

konusmayı bılene her turlu yol acık kardesım sadece magdur oldugunu hıssettıreceksın adam onu hıssedınce zaten yardımcı oluyor yok olmazsa sert yapıcaksın o zaman o da yiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Arkadaşlar açıkçası Teknik servis maillerime cevap vermedi. HDD yi sökücem dedim size getireyim siz sökün vidanın üzerinde bant var garanti gidiyor dedim. Biz sökersek 50$+KDV ödemek zorundasınız dedi. Bandı sökerseniz garanti gitmez dedi. Fakat bunu söylerken öyle bir konuşması vardı ki güvenemedim sanki bir şey olsa göndersem bu bant yırtılmış garantisi yok diyecekler gibi geldi. Bende HDD yi çıkarmadım...

bende ılk bılgısayarı aldıgımda aradım servispoint merkezi istanbulu menteselerde gozume carpan bişey var dedım yarın oburgun mentese sorunuyla gelırse kullanıcı hatası demeyın sakın dedım adam pc nın serı numarasını ve parca numarasını ıstedı tarıf ettı baktım tmm kayıtlara aldık dedı, yani yarın oburgun mentese problemıyle servıse gonderırsem kullanıcı hatası demıeyecekler dmı dedım evt beyefendı dedı güzel dedim

kendımı garantıye aldım yani :D

konusmayı bılene her turlu yol acık kardesım sadece magdur oldugunu hıssettıreceksın adam onu hıssedınce zaten yardımcı oluyor yok olmazsa sert yapıcaksın o zaman o da yiyor

Hocam telefonda zaten güllük gülistanlık oluyor bende dedim çıkartırsam sıkıntı olmasın seri numarasını falan kayıt ettirmeme gerek var mı dedim gerek yok dedi. Ama ben güvenmiyorum açıkçası bu ancak bir sıkıntı olduğunda servise gönderince anlaşılır :D

• Hayirli satislar kardesim cumlesinden bunlari cikardiniz ya valla helal olsun,sende belirtebilirdin satici degilim diye olsanda buse farketmez gercise.
  • recovery ve driver cd yedeğini alıp temiz güzel bir Win7 ultimate x64 kurdum. Ansys' te birkaç analiz koşturdum şu an için sonuçlar güzel. Birde fan bu kadar agresif tepkiler vermese ama olsun memnunum sonuç olarak. Ha birde biz zamanında 1Mb S3 Trio ekran kartlarından gelme adamlarız bu optimus olayı beni pek açmadı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 8 Nisan 2012; 22:39:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scobu

quote:

quote:

Ubuntu ne ?

Mac ve ubuntuya dos gibi işletim sistemi diyorsan bir şey demiyorum artık

bak işte ne kadar bilmediğimizde ortaya çıktı :)

• sizde de oyun esnasında ani fps düşüşü oluyor mu? Afterburner ile ani değer düşüşü yaşıyorum sorun ürücüdemi yoksa programda mı anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

sizde de oyun esnasında ani fps düşüşü oluyor mu? Afterburner ile ani değer düşüşü yaşıyorum sorun ürücüdemi yoksa programda mı anlamadım.

bugune kdr hıc ole bısı yasamadım valla babalar gıbı oynuyorum lenovoda o sorun vardı onların sayfasından yardım alabılırsın belkı
  • quote:

sizde de oyun esnasında ani fps düşüşü oluyor mu? Afterburner ile ani değer düşüşü yaşıyorum sorun ürücüdemi yoksa programda mı anlamadım.

dostum 285 gt 635m driver kurulu ise ani fps düşüşü çok olur .ben gta 4 te çok yaşadım . Afterburner ile oluyo ise bu daha da can sıkar . Gt 555m 296 driver kurun bir de öyle deneyin .gt 555m 296 driverinda siz bu yorumu yazana kadar aklıma bile gelmedi yani fps düşüş ayrıca win derecelendirmesi 6.2den 6.9 a çıktı . Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

dostum 285 gt 635m driver kurulu ise ani fps düşüşü çok olur .ben gta 4 te çok yaşadım . Afterburner ile oluyo ise bu daha da can sıkar . Gt 555m 296 driver kurun bir de öyle deneyin .gt 555m 296 driverinda siz bu yorumu yazana kadar aklıma bile gelmedi yani fps düşüş ayrıca win derecelendirmesi 6.2den 6.9 a çıktı . Kolay gelsin.

bnde dvd deki gt635m in driveri kurulu zaten 6.9 gosterıyor olması gereken o guncellemeyle alakası olmayabılır sen derecelendirmeyi çalıştırırken baska seyler actıysan ondan dusuk vermıs olabılır onceden. 1 haftaya kdr cıkar gt635m ın de guncellemesı ben onu beklıyorum zaten bu kart yenı bır ekran kartı gunceldır yanı bence

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.