Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

sizde de oyun esnasında ani fps düşüşü oluyor mu? Afterburner ile ani değer düşüşü yaşıyorum sorun ürücüdemi yoksa programda mı anlamadım.

dostum 285 gt 635m driver kurulu ise ani fps düşüşü çok olur .ben gta 4 te çok yaşadım . Afterburner ile oluyo ise bu daha da can sıkar . Gt 555m 296 driver kurun bir de öyle deneyin .gt 555m 296 driverinda siz bu yorumu yazana kadar aklıma bile gelmedi yani fps düşüş ayrıca win derecelendirmesi 6.2den 6.9 a çıktı . Kolay gelsin.

bnde dvd deki gt635m in driveri kurulu zaten 6.9 gosterıyor olması gereken o guncellemeyle alakası olmayabılır sen derecelendirmeyi çalıştırırken baska seyler actıysan ondan dusuk vermıs olabılır onceden. 1 haftaya kdr cıkar gt635m ın de guncellemesı ben onu beklıyorum zaten bu kart yenı bır ekran kartı gunceldır yanı bence

bf3 çalışmıyor işte o kart güncellemesinde. Ani fps düşüşlerı senin için pek önemli değilse bekle. Yalnız gt 555m 296 driver ini bir denemeni tavsiye ederim ani fps düşüşù olmuyo artık bende . Hiç bir sorunla da karşılaşmadm . Win derecelendirmesine artık önem vermiyorum . İntel kartı güncelledikten sonra nvidia da yükseldi bir alaka kuraMADM :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

quote:

sizde de oyun esnasında ani fps düşüşü oluyor mu? Afterburner ile ani değer düşüşü yaşıyorum sorun ürücüdemi yoksa programda mı anlamadım.

dostum 285 gt 635m driver kurulu ise ani fps düşüşü çok olur .ben gta 4 te çok yaşadım . Afterburner ile oluyo ise bu daha da can sıkar . Gt 555m 296 driver kurun bir de öyle deneyin .gt 555m 296 driverinda siz bu yorumu yazana kadar aklıma bile gelmedi yani fps düşüş ayrıca win derecelendirmesi 6.2den 6.9 a çıktı . Kolay gelsin.

bnde dvd deki gt635m in driveri kurulu zaten 6.9 gosterıyor olması gereken o guncellemeyle alakası olmayabılır sen derecelendirmeyi çalıştırırken baska seyler actıysan ondan dusuk vermıs olabılır onceden. 1 haftaya kdr cıkar gt635m ın de guncellemesı ben onu beklıyorum zaten bu kart yenı bır ekran kartı gunceldır yanı bence

bf3 çalışmıyor işte o kart güncellemesinde. Ani fps düşüşlerı senin için pek önemli değilse bekle. Yalnız gt 555m 296 driver ini bir denemeni tavsiye ederim ani fps düşüşù olmuyo artık bende . Hiç bir sorunla da karşılaşmadm . Win derecelendirmesine artık önem vermiyorum . İntel kartı güncelledikten sonra nvidia da yükseldi bir alaka kuraMADM :)

intel hd 3000 dahılı ekran kartını nasıl guncelledın?

• quote:

quote:

296.10 yüklü ilk günden beri zaten sorun o değil.

• Acaba şu laptopun oyun oynanmıyorken ve oyun açıkken fan sesi ne kadar çıkıyor, video çekip gönderebilecek bir babayiğit var mıdır ?

Birçok kişi fan sesi biraz yüksek diyor forumda, ama bilgisayarı mağazada vs. inceleyemediğimizden bilemiyoruz ki ne kadar yüksek..

Valla bunu yapana minnettar olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenSeagal

Acaba şu laptopun oyun oynanmıyorken ve oyun açıkken fan sesi ne kadar çıkıyor, video çekip gönderebilecek bir babayiğit var mıdır ?

Birçok kişi fan sesi biraz yüksek diyor forumda, ama bilgisayarı mağazada vs. inceleyemediğimizden bilemiyoruz ki ne kadar yüksek..

Valla bunu yapana minnettar olacağım.

bunu sormak bile fan sesine takık biri olduğunuzu gösterir. Ve evet fan sesi yüksek ve 37 saat World of warcraft oynayıp uyumuş biri olarak söyleyeyim elimde de makine sıcaklığını hissettim. Ama siz denemeyin ben biraz çılgınlık yaptım makineyi olabildiğince zorladım dün. Videoya olacak bir iş değil bu siz bana örnek bir ses göstrein ben kıyaslatayım size. Ama dediğim gibi fan sesi yüksek..

Bazı arkadaslar makinelere biraz bağnaz bakış açısı geliştirdikleri için "canavar" gibi terimleri kullanabiliyorlar ama buda her notebook gibi gayet ısınan ve ısındığında fanı sesli çalışan bir notebook. Alırsın altına bir adam akıllı soğutucu onuda pc'ye değil prize bağlarsın sorun gider. Yani elimden sürekli notebook geçiyor olması beni her marka modele tarafsız bıraktı ben yinede memnunum makine gayet güzel,sağlam,hızlı ve sorunsuz. Fan sesi falan önemli değil benim için adam akıllı çalışsın yeter.

• Yani takık değilim desem yalan olur harbiden takığım, hele ki normal kullanımda (internet kullanımı sırasında) ses yapıyorsa feci dert oluyor bana.

37 saat Wow sırasında ses yapsın tabii, zaten oyun oynarken fanı duymazsın ki.

Normal kullanımda da diğer laptoplara nazaran yüksek mi ses ? Ya da elinizden çok laptop geçtiyse mesela şu aşağıdaki laptoplardan kullandıysanız onlara göre nasıl ? Sağolun.

Asus K53SD-SX521D
    Lenovo Z570
  • Şu an en ucuzu burda ,

Sanalreyonum.com

1.681,32 TL

Almak isteyenler için diyorum yine ters tepki vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: noofsayt

Şu an en ucuzu burda ,

Sanalreyonum.com

1.681,32 TL

Almak isteyenler için diyorum yine ters tepki vermeyin

1650/12 3 ay taksıt ertelemeden hakketen daha ucuzmus dogru dıyosun kardesım :D

bişi demedim en ucuzu burda diyosun burdakı fıyatı bılmıyomus gıbı :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Setric

Arkadaşlar bu Windows 7 Ultimate CD sini MSI dan nasıl istiyoruz birisi açıklık getirsin. Neyi kimden saklıyoruz anlamadım ?
    Bu forumun amacı çözüm bulmak bir şeyleri paylaşmak değil midir? İyilik yap denize at demişler. Ayrımcılık yapmaya gerek yok ...
    Her şeyin mükafatını bu dünyada beklemeyin .... Söyleseniz paylaşsanız ne kaybedersiniz ki , aksine kazanırsınız...

+620 + dua+ben :-) ben geldim millet. Ceza almıştım 4 gün . Neydir bu win 7 u muhabbeti. . Tahmin ettiğim bir şey var. Eğer o şekildeyse sadece toplu alanlara hediye kıbım birşey olur onun dışında istemekte abes olmaz heralde :-) yani simdi bu kadar insanın arasında böyle bir şey söyleyipte millete ete uzanmaya çalışacan kedi psikolojisi yüklemeyin Lütfen. :-)

ne geçmez 4 günmüş aynı dertten müzdariptim bende. sonunda bitti. Bilgisayarı daha önceden incelemelerini yaptığım soğutucu klavye ve mouse ile kullanıyorum. usb 3.0 16 gb bellek ile 2 gb dosyayı 60 saniyede bilgisayara aktardım. ses ve ekran mükemmel. çanta daha bi cezbedici.en ufak sorunum yok. gerekli güncellemeleri( msi live uptade, intel utilite online uptade) yapınca performans puanlamasında 1 er puanlık artışta oldu.thx pro studio yu kullanmıyorum bile.

kişiselleştirmelere gelince sağ tık menüsüne dosyaya kopyala dosyaya taşı direkt sil butonlarını ekledim. dosyayı her zaman bu program ile aç kutucuğunu kaldırdım. çalıştır menüsünde ara kısmına internette arayı ekledim. başlat menüsü ikonunu değiştirdim.

tek gözüme çarpan beni rahatsız eden kısım ise google chrome sanırım 32 bit olarak çalışıyor bu neden ile flash'da youtube videolarını izlerken donmalar oluyor. internet explorer da ise böyle bir sorun yok. bu makina bana internet explorer'ı sevdirdi, bu imkansızdı ama başardı.

daha detaylı bir incelemeyi neti yeniden bağlatınca yapıcam.

sorular olursa cevaplayabilirim ama.

• Birde bakım ile ilgili önlem almak isteyenler titiz olanlar sizlere bi tavsiyem olabilir.

Auslogics BoostSpeed adlı bir program var full olarak buldum ben bilgisayarın a'dan z'ye aklınıza gelebilecek her türlü bakımını yapıyor tavsiyelerde bulunuyor önlem alıyor en ufak detayına kadar titiz biçimde çalışıyor.

bu programı kullanırsanız sistem için 100 tane ayrı ayrı işlem yapmak yerine tek bir program ile tüm bakımı yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joykill

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Setric

Arkadaşlar bu Windows 7 Ultimate CD sini MSI dan nasıl istiyoruz birisi açıklık getirsin. Neyi kimden saklıyoruz anlamadım ?
    Bu forumun amacı çözüm bulmak bir şeyleri paylaşmak değil midir? İyilik yap denize at demişler. Ayrımcılık yapmaya gerek yok ...
    Her şeyin mükafatını bu dünyada beklemeyin .... Söyleseniz paylaşsanız ne kaybedersiniz ki , aksine kazanırsınız...

+620 + dua+ben :-) ben geldim millet. Ceza almıştım 4 gün . Neydir bu win 7 u muhabbeti. . Tahmin ettiğim bir şey var. Eğer o şekildeyse sadece toplu alanlara hediye kıbım birşey olur onun dışında istemekte abes olmaz heralde :-) yani simdi bu kadar insanın arasında böyle bir şey söyleyipte millete ete uzanmaya çalışacan kedi psikolojisi yüklemeyin Lütfen. :-)

ne geçmez 4 günmüş aynı dertten müzdariptim bende. sonunda bitti. Bilgisayarı daha önceden incelemelerini yaptığım soğutucu klavye ve mouse ile kullanıyorum. usb 3.0 16 gb bellek ile 2 gb dosyayı 60 saniyede bilgisayara aktardım. ses ve ekran mükemmel. çanta daha bi cezbedici.en ufak sorunum yok. gerekli güncellemeleri( msi live uptade, intel utilite online uptade) yapınca performans puanlamasında 1 er puanlık artışta oldu.thx pro studio yu kullanmıyorum bile.

kişiselleştirmelere gelince sağ tık menüsüne dosyaya kopyala dosyaya taşı direkt sil butonlarını ekledim. dosyayı her zaman bu program ile aç kutucuğunu kaldırdım. çalıştır menüsünde ara kısmına internette arayı ekledim. başlat menüsü ikonunu değiştirdim.

tek gözüme çarpan beni rahatsız eden kısım ise google chrome sanırım 32 bit olarak çalışıyor bu neden ile flash'da youtube videolarını izlerken donmalar oluyor. internet explorer da ise böyle bir sorun yok. bu makina bana internet explorer'ı sevdirdi, bu imkansızdı ama başardı.

daha detaylı bir incelemeyi neti yeniden bağlatınca yapıcam.

sorular olursa cevaplayabilirim ama.

geçmiş olsun dostum. 4 gün iki hafta kıbı geçti resmen . bekle bekle öldümm . tekrar hayırlı olsunn bende de datastar ın 32 gb lik olanından var . 30 mb yazma 70 mb okuma hızlarına sahipp : D bende 3 gb lik dosyayı 2 dakikada aktarıyom ( pc den pc ye hemde) havamı da atıyorum bu arada yalnız thx studio proyu kullanmalısın. ben gerçek sesi o zaman aldım . cidden çok farkediyor ses kalitesi.

• Beyler su alete bakin hele. Aklima takilan bu hdd bolumu ne kadar saglikli olur. Ben notebooku evde kullanicak olan biriyim. Ssd takip icinden cikani buna monte etmek istiyorum sizce nasil olur

Edit: link koymamisim

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc2500-plus-zm-nc2500-plus-12---17-25-hdd-slotlu-notebook-sogutucusu-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=50590

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysakay -- 10 Nisan 2012; 11:25:11 >

• Pazarland i aradim ssd noldu dedim su an elimde kargonuz cikiyor bugun dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Beyler su alete bakin hele. Aklima takilan bu hdd bolumu ne kadar saglikli olur. Ben notebooku evde kullanicak olan biriyim. Ssd takip icinden cikani buna monte etmek istiyorum sizce nasil olur

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc2500-plus-zm-nc2500-plus-12---17-25-hdd-slotlu-notebook-sogutucusu-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=50590

Güzel düşünce ama benim bildiğim kadarıyla notebooklarda ssd ve hdd birarada olunca ssd zarar görüyormuş. Bir araştır bence

• quote:

quote:

Beyler su alete bakin hele. Aklima takilan bu hdd bolumu ne kadar saglikli olur. Ben notebooku evde kullanicak olan biriyim. Ssd takip icinden cikani buna monte etmek istiyorum sizce nasil olur

Güzel düşünce ama benim bildiğim kadarıyla notebooklarda ssd ve hdd birarada olunca ssd zarar görüyormuş. Bir araştır bence

Harici gibi kullanicam nasil bir zararinolabilir ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Harici gibi kullanicam nasil bir zararinolabilir ki?

SSD 'nin ömrü azalıyormuş ve yeterli performans göstermiyormuş diye biliyorum ama sen yinede araştır

• arkadaslar i7 ler için liste yetersiz almak istemiyorsunuz heralde?

almak isteyen varsa ciddiye almamız gerekiyor isim yazdırıp beklemekle olmuyor ya da fiyatı bekleyip ona göre alma gibi bir durum soz konusu degıl cunku sayıya gore fıyat gelecek

sizde bian once kavusmak ıstıyorsanız i7 lerinize lısteyı bıan once tamamlayıp verelım fırmaya
  • Bu İ7 Listesi tamamlanmayacak galiba haberler bu yönde gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Bu İ7 Listesi tamamlanmayacak galiba haberler bu yönde gidiyor

Tamamlanacak inş , almak isteyen kişiler de yardımcı olursa kısa zamanda sonlandırabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.