Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Se_co

Bu İ7 Listesi tamamlanmayacak galiba haberler bu yönde gidiyor

valla herkes 1 kişi bulsa lıste dırek ıkı katına cıkar yeterlı sayıya ulasılır ama hıckımse bısey yapmıyor herkes beklıyor
  • Ben bulsamda bizim ordakiler araştırmaz direk önüne geleni alır o yuzden bulamayacağım ama maalesef bu listeden hayır beklmiyorum

Birazdaha sabır ve azim gerekli
  • msi'ın ücretsiz bir windows orjinal kopya göndermesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı tarafımca ispatlandı. Uğraşan arkadaşların bilgisi olsun size bunu söyleyen arkadaşında çocukluğuna veriyorum başka birşey değil Kendisi hani kargo sayfasının bir resmini yayınlamıştı ya hani burda,onunda kaynağı logitech,hollanda çıktı. Sırf toplu alım deyip insanları gereksiz 2 hafta bekletip 50 lira daha ucuza almış olmasını yediremeyip birde millete 500 lira daha kâr ettireceğini söylemekte nasıl bir egodur bilinmez. Resimlerde gösterdiği orjinal kopyayıyda belliki çatır çatır ödeyerek almış yada bir şekilde edinmiş o bizi ilgilendirmez tabi.

buyrun buda orjinal cevap;
    quote:

Dear customer,

We have checked our MSI Turkey office and confirm that we never provided this kind of service.
    The user, Ugur, you mentioned is asking for the same free support these days. So, it should be a rumor on those forums.
    Furthermore, we have checked with UPS, and the account information of the UPS number showed in the image is,
    Ship From: Logitech (the Netherlands)
    Website:http://logitech-nl-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/6921
    Address:
    LOGITECH BENELUX BV
    Maanlander 1045
    NL - 3824 MP AMERSFOORT
    Recipient: Ugur Duzenli, Turkey

insanlara ( yani bana ) bilgisiz ve cahilce iddaalarda bulunmadan önce 2 kere düşünürsünüz bundan sonra,saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyprosoft -- 13 Nisan 2012; 19:17:25 >

• Uğur halen çabalıyorsun iyi hoş. Ama neden insanları iğneliyorsun adam 1680e bulduğunu yazmış 1650 / 12 taksit diye havalar atiyorsun sanki çok bişey becermişsin gibi 50 lira fazla indirim aldın diye çok bişey başarmış sanıyosun kendini yeter artık uğraşma insanlarla kim nerden isterse ordan alır!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

msi'ın ücretsiz bir windows orjinal kopya göndermesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı tarafımca ispatlandı. Uğraşan arkadaşların bilgisi olsun size bunu söyleyen arkadaşında çocukluğuna veriyorum başka birşey değil Kendisi hani kargo sayfasının bir resmini yayınlamıştı ya hani burda,onunda kaynağı logitech,hollanda çıktı. Sırf toplu alım deyip insanları gereksiz 2 hafta bekletip 50 lira daha ucuza almış olmasını yediremeyip birde millete 500 lira daha kâr ettireceğini söylemekte nasıl bir egodur bilinmez. Resimlerde gösterdiği orjinal kopyayıyda belliki çatır çatır ödeyerek almış yada bir şekilde edinmiş o bizi ilgilendirmez tabi.

buyrun buda orjinal cevap;
    quote:

Dear customer,

We have checked our MSI Turkey office and confirm that we never provided this kind of service.
    The user, Ugur, you mentioned is asking for the same free support these days. So, it should be a rumor on those forums.
    Furthermore, we have checked with UPS, and the account information of the UPS number showed in the image is,
    Ship From: Logitech (the Netherlands)
    Website:http://logitech-nl-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/6921
    Address:
    LOGITECH BENELUX BV
    Maanlander 1045
    NL - 3824 MP AMERSFOORT
    Recipient: Ugur Duzenli, Turkey

insanlara ( yani bana ) bilgisiz ve cahilce iddaalarda bulunmadan önce 2 kere düşünürsünüz bundan sonra,saygılar.

bunu yazmadan once mantıklı bı dusunun msı dakı adam hıc der mi evet biz gonderdık dıye?

sonucta sen de adamlardan urun ıstıyorsun ve benden sonra yaklasık 20 kısı daha bu cd yi istedi

adam eger evet verdik derse sanada vermek zorunda kalacak senden sonrakı 20 kişiye de verecek o çok bilmiş tavrınızla hem kendiniz alamadınız hem de alabilecek uğraşan bu kadar adama aldıramadınız tebrikler.

ben kimseye birşey ıspatlamak zorunda değilim adlım malı tepe tepe de kullanıyorum, uğraşan alır uğraşamayan ya da az uğraşanlar da konuşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 13 Nisan 2012; 17:21:48 >

• Forum içinde insanları ahlaki açıdan yanlış yönlendirmen bile banlanmana yeter sebep. Kargo takip numarana kadar araştırdık sen daha neyini savunuosun bunun? Biz senin gibi atıp tutuyor muyuz yani? Oradaki "biz" msi ve ben oluyorum bu arada. Koskoca MSI, dünyadaki en büyük chipset üreticilerinden biri 3-5 tane kopya vermemek icin yalan söylüyor öyle mi?

buyrun buda konuşma ekranımdan resimler;
     MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI

• MSI GE620DX-802XTR modeli için biri "serisi tükenen ürünler bir daha gelmeyecek" demişti. Fakat üründen adetli miktarda stoklara girmiş, telf. ile teyit ettim
    Siz siz olun en azından google dan ürünleri aratın ve kendiniz stok durumlarına bakın. Yoksa bu tür yanlış ve içi boş olan yönlendirmelerden kaynaklı kaybeden bizler oluyoruz...

MSI GE620DX-802XTR Core i5-2450M 6GB 750GB GT635M 2GB 15.6" Full HD Dos (MSI-Çanta, Logitech Nano Mouse, Gaming Mousepad HEDİYE)

http://www.sanalmarketim.com/urun/c91690da7d393e0f52164974b2c1cd0e/MSI-GE620DX-802XTR-Core-i5-2450M-6GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-Dos-(MSI-Canta,-Logitech-Nano-Mouse,-Gaming-Mousepad-HEDIYE)

• Merhaba arkadaşlar,
    Geçen haftada yazmıştım firma bilgilerini almak için son 4 adet vardı firmada o hafta alma işi iptal oldu.Firmayla pazartesi görüşücem fakat Gittigidiyor'da buldum 1680 Tl firmada yoksa oradan alacağım. İntegra Bilgisayar firmanın adı bir sorun olur mu bu modellerler hatalı seri vs. gibi.
    Buyrun buda link:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/msi-ge620dx-i5-2450m-6g-500g-15-6-dos-gt635m-2gb-56008780
  • arkadaslar forumu takip edemedim i7li toplu alım durumu nedir?fiyatı uygun olursa almayı düşünüyorum bende.yetkili arkadaslar bilgi verirse sevinirim.birde vatan gibi ankarada bu ürünü satan magaza varmı?gidip incelemek istiyorum dıs yapısını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligulcan7 -- 16 Nisan 2012; 8:04:49 >
  • @yeniyil09, @JavaKing attığınız iletiler konuyla alakası olmayan iletiler nedeniyle gösterimden kaldırılmıştır. Konu içinde, konuyla alakasız, tartışma yaratıcı iletiler atılması kural dışıdır ve yasaktır. Bunu biliyor olmalısınız. Bilmiyorsanız bile öğrendiniz.
    Ayrıca, "hayret bişey ya çoluk çocuk admin oluyor yazık.." ifadesi de hiç hoş değil.
    İyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

@yeniyil09, @JavaKing attığınız iletiler konuyla alakası olmayan iletiler nedeniyle gösterimden kaldırılmıştır. Konu içinde, konuyla alakasız, tartışma yaratıcı iletiler atılması kural dışıdır ve yasaktır. Bunu biliyor olmalısınız. Bilmiyorsanız bile öğrendiniz.
    Ayrıca, "hayret bişey ya çoluk çocuk admin oluyor yazık.." ifadesi de hiç hoş değil.
    İyi forumlar..

yukarıları okursan eger konuyla alakalı olsa bile tartışma yaratıcı ortamı geren bi sürü diyalog var onlar neden kalkmıyor ?burda genelden yazan arkadas bana özelden fakesin uğurun çakma adresisin muamelesi yapıyor bende burdan kimse kimseye bu gibi ithamları ne özelden ne genelden yapmasın diye kısa bir mesaj yazdım nereye yazacam bunu? konu dışı alakasız bir yere mi?o mesaj tamamen bu konu ile alakalıdır ve burda bir tek sen admin degilsin benim mesajlarımın silinmesi 1 degil 2 degil 3 degil hepsimi alakasız şahısa takan adminlerde var aranızda burda kimse aptal degil.. iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 16 Nisan 2012; 11:24:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

@yeniyil09, @JavaKing attığınız iletiler konuyla alakası olmayan iletiler nedeniyle gösterimden kaldırılmıştır. Konu içinde, konuyla alakasız, tartışma yaratıcı iletiler atılması kural dışıdır ve yasaktır. Bunu biliyor olmalısınız. Bilmiyorsanız bile öğrendiniz.
    İyi forumlar..

yukarıları okursan eger konuyla alakalı olsa bile tartışma yaratıcı ortamı geren bi sürü diyalog var onlar neden kalkmıyor ?burda genelden yazan arkadas bana özelden fakesin uğurun çakma adresisin muamelesi yapıyor bende burdan kimse kimseye bu gibi ithamları ne özelden ne genelden yapmasın diye kısa bir mesaj yazdım nereye yazacam bunu? konu dışı alakasız bir yere mi?o mesaj tamamen bu konu ile alakalıdır ve burda bir tek sen admin degilsin benim mesajlarımın silinmesi 1 degil 2 degil 3 degil hepsimi alakasız şahısa takan adminlerde var aranızda burda kimse aptal degil.. iyi forumlar.

Kişilerle ilgili isteklerinizi,şikayetlerinizi,düşüncelerinizi,rahatsız olduğunuz husuları,kural dışı iletileri konu içinden cevap vererek değil, konu üzerindeki şikayet var butonunu kullanarak dile getirmelisiniz.
    Teşekkürler..

• MSI İ7 Çalışmaları pek yapılmıyor galiba şu an zaten pek net bir bilgi yok.. İ7 yi unutup ilerleyen zamanlarda IVY Bridgelere yönelip ona göre tekrar karar verip harekete geçmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

arkadaslar guzel haberlerım var herkesın bılgısayarları kargoya verılmıs faturalandırılmıs buyuk ıhtımalle yarın teslım alabıleceksınız MNG kargo ile gelıyor urunler hepımıze hayırlı olsun bu arada son 5 tane bilgisayar kalmış listeye adını yazdırıp ta almayanlardan ya da baska yerden alanlardan dolayı.

eger almak ısteyen varsa hala şansı var elini çabuk tutsun onlar da bitebilir bikaç kişi pm attı almak ıstıyorum dedı fırmaya yonlendırdım form vs işlemleri hallediyorlar.

(bu arada bu bılgısyar harbıden efsane ben kullanmaya baslıyorum win 7 kuruyorum olamaz boyle bısı harbiden o kadar bekledıgımıze değdi yaa)

Hala mumkun mu??

• arkadaslar 802 ile 822 arasında ne fark var?bende almayı düşünüyorum i7lisine param yetmiyor i5 alcam.i5-i7 fark edermi?genel olarak oyun oynicam baska program vs pek ugrasmıyorum.

• Arkadaşlar Bende i5 işlemcili olandan alacağım..Kampanya devam ediyor mu ? Bizde yararlanabilir miyiz ?
  • ürünü 20 gün önce bir hevesle amlıştım. ürün güzel ürün açıkçası, donanım olarak. CAD amaçlı almıştım, ileride workstation alırım bu üründe o vakte kadar işimi görür demiştim. Ürünü kullandığım süre zarfı içinde bazı tespitlerim oldu. Bundan önceki laptoplarım genelde Dell' di ve haliyle çok dayanıklı ürünler kullandım latitude, xps vs... ondan olacak tesptilerim;

-başta ürünün kasasının sağlamlık hissi vermemesi, çantaya koyarken ve taşırken sanki kırılacakmış gibi hissettirmesi,
    -ekran kenarındaki parlak kısımları LED tv mi kullandığım hassas kumaş ile silmeme rağmen ilk silişte çiik içinde kaldı
    -DVD-Rw buton ile açılıyor, işin ilginci şu gereksiz S Bar kurulu değilse açılmıyorda. (yada ben beceremedim)
    -benim gibi yoğun olarak klavye kullanan birisi için klavye kalitesi çok çok kötü geldi bana nedense, yada şu chicklet klavye olayını beğenmedim. ama diğer emsallerin göre kötü klavyesi.
    -usb portları 2xusb 3.0 + 1xusb 2.0 şeklinde düşünülmüş, iyi olmamış en azından +1 usb portu olsaydı iyiydi.

+başta fan sesinden şikayet etmişte olsam geçen benzer özelliklerdeki Hp dv6 (i7 2630, 6770m,8gb,500gb 7200) ile kıysalamam sonucunda cihazın fan sesinin çok daha kabul edilebilir olduğunu düşünüyorum.
    +ilk laptopumdan bu yana uzun süre sonra ilk kez mat ekranlı laptop kullanıyorum. parlaklık değerleri, eçkran çözünürlüğü muhteşem gerçekten, hele ofiste gün boyu çalışınca, bu ekran gözleriniz için 1e1
    +performans olarak yine benzer birkaç laptopa göre gayet hızlı geldi bana, memnunum bu açıdan
    +ayrıca sonlu eleman analizi vs işlemlerde i7 işlemci çok güzel sonuçlar veriyor insanın yüzünü güldürüyor.
    +çok hafif! eski taşkafa Dell laptopuma göre çok çok daha hafif. nerdeyse 500gr hafif, bu da benim gibi hergün bilgisayarını taşıyan birisi için çok hş bir olay.

Şimdilik gözlemlerim böyle. ara ara geri besleme yapacağım buraya... saygılar iyi çalışmalar

• arkadaslar i7 için çalışmalar devam ediyor sayı artıyor ince ince ama daha artması lazım almak ısteyen arkadaslar da yardımcı olursa daha kısa zamanda sonuca ulasırız hem dıger ısımlerını yazdıran arkadaslar da beklememıs olur hem de kısa surede bıter su alım da
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.