Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim pc de yolda şuan İstanbula girmiş öğlen inşallah elimde olur. Sanalmarket tahmin ettiğimden hızlı çıktı :) dün sipariş verdim bugün elimde olucak inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setric

Beyler benim pc de yolda şuan İstanbula girmiş öğlen inşallah elimde olur. Sanalmarket tahmin ettiğimden hızlı çıktı :) dün sipariş verdim bugün elimde olucak inş.

Bizimkilerde gelir ins. Bekliyoruz
  • Kargo gelmis 1 saate kadar kavusuyorum canavarima hadi bismillah
  • bu freedosu nasıl kaldırcaz yaf?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysakay -- 3 Nisan 2012; 11:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

bu freedosu nasıl kaldırcaz yaf?

Hayırlı olsun hocam benimki de şubeye gelmiş ama dağıtıma çıkmamış gidip kendim mi alsam diye kararsız kaldım Bu arada MSI servisi aradım bilgisayarın HDDsini çıkartsam garanti gider mi dedim kullanıcının yapabilceği ram ve hdd değişiminde garanti gitmez dedi. Getireyim garanti kapsamında değiştirin dedim 50$ alırırz dedi dedim.

• quote:

bu freedosu nasıl kaldırcaz yaf?

format cd sini takıp hDD bölümlerinin oraya gidin . Sonra sağ altta gelişmiş var . Ordan 58 gb lik bölümü silin . Kuruluma devam edin.
  • bende yeni aldım makineyi gercekten cok güzel bir alet, çantası vs. cok şık henuz win kuramadım bakalım akşam deneyecegim
    bu arada aklıma takıldı da bunla beraber mouse gelmiyormuydu sanki bir ara boyle bir muhabbet geçti ...

ugur beye de ilgi alakası için teşekkürler..
  • Tum driverlari kurdum ama bu alet inat etti wireless bluetooth falan gormuyor niyeki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bilgisayarlarınız hayırlı olsun sanırım hemen hemen herkes almış gibi görünüyor.Sizlerden bir bilgi paylaşmanızı rica edecem driverlerini yükledikten sonra gpu-z ile ekran kartının özelliklerinin oldugu resmi paylaşabilirmisiniz.gelen cd den kuranlar, baska bir modelin sürücüsünü kuranlar paylaşırken lütfen durumu belirtirlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Beyler bilgisayarlarınız hayırlı olsun sanırım hemen hemen herkes almış gibi görünüyor.Sizlerden bir bilgi paylaşmanızı rica edecem driverlerini yükledikten sonra gpu-z ile ekran kartının özelliklerinin oldugu resmi paylaşabilirmisiniz.gelen cd den kuranlar, baska bir modelin sürücüsünü kuranlar paylaşırken lütfen durumu belirtirlerse sevinirim.

Hocam sen su wirelessdan bahsetde

Edit:kaldirip tekrar kurdum duzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysakay -- 3 Nisan 2012; 13:53:24 >
  • Bugün USB 3.0 HDD kutusu geldi minumum transfer hızı 125MB/sn max.transfer hızı 185MB/sn maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

Bugün USB 3.0 HDD kutusu geldi minumum transfer hızı 125MB/sn max.transfer hızı 185MB/sn maşallah

Hocam sen dvd nin yerine hdd taktin herhalde bi resim koyda bakalim nasil oluyor.

• i7'li model indirimde : 1,810 TL
    Almak isteyenler kaçırmasın
    http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=131726

oha.stokta yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 3 Nisan 2012; 15:20:28 >
  • quote:

quote:

Bugün USB 3.0 HDD kutusu geldi minumum transfer hızı 125MB/sn max.transfer hızı 185MB/sn maşallah

Hocam sen dvd nin yerine hdd taktin herhalde bi resim koyda bakalim nasil oluyor.

Değişen bişey olmadı mevcut optik sürücünün dışa bakan kısmı klipsliydi ondan alıp yeni hdd kutusuna taktım görüntüde değişen bişey yok.

• quote:

quote:

quote:

Değişen bişey olmadı mevcut optik sürücünün dışa bakan kısmı klipsliydi ondan alıp yeni hdd kutusuna taktım görüntüde değişen bişey yok.

E dvd noldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

i7'li model indirimde : 1,810 TL
    Almak isteyenler kaçırmasın
    http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=131726

oha.stokta yokmuş

owww super fırsat hemen almalıyız :D kacmaz bu fırsat beyler duydunuz mu pazarcılar yıne üşüştü buraya

noldu bunu alalım o parayı verelım sonra urun stokta bıttı denılsın 1 hafta tedarık ıcın bekletılelım sonra da bulamadık denılsın para ıadesı ısteyelım 1 hafta da ole gecsın pazarland karına kar mı katsın?

guldurmeyın allahaskına pazarlandın ne oldugu su maılden sonra belli oldu.

quote:

Merhaba Uğur Bey,
    Sizin için şirket sahibini uyandırıp onay aldım.
    Teklifi revize ediyoruz. Takdir sizindir.
    Karışıklık olmaması için, size özel kampanya teklifimizi uygun bulursanız ilgilenecek üyelerimizin isimlerini bizimle paylaşırsanız bu teklifimiz sadece sizin bildireceğiniz isimler için geçerli olacaktır.
    Önümüzdeki hafta sonuna doğru belli sayıda ürün stoklara girecek.
    Pazartesi günü peşin ödeme yaparak ön siparişle belli sayıda ürünü rezerve ettireceğiz.

Tedarikte sorun olursa ve en geç 23 Mart’a kadar müşterimize teslimat yapamazsak müşterimize ödediği tutar 100 TL fazlası ile iade edilecektir.

"EVET EDİLECEKTİR AMA NE ZAMAN?????"
    Bu da bizim müşterimizi mağdur etmeme yönünde bir iddiamızdır ve pazarland farkı olacaktır.
    Tedarikçimize ön sipariş için peşin ödeme yapılacağından ön siparişin 26 Mart ve 27 Mart günlerinde ödemenin tamamlanarak verilmesi gerekecektir.
    Bu kampanya maksimum yukardaki ürünlerin 30’ar adedi için geçerli olacaktır.
    Ürünler sitemizde bu fiyatlarla ön siparişe açılmıştır. Toplam 30’ar adet sayısınca ön sipariş alındığında veya 27 Şubat gecesi fiyatlar ve stok durumu güncellenecektir.
    Bilgilerinize sunarız.
    Saygılarımızla.

koyu yazdıgım yer acizliğin dönüm noktasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 3 Nisan 2012; 15:33:22 >

• quote:

Tum driverlari kurdum ama bu alet inat etti wireless bluetooth falan gormuyor niyeki?

çünkü default olarak wireless ve blutetooh kapalı :) fn + f8-f9 ile bir kereye mahsus aktif edilebilir.
  • Arkadaşlar notebooklariniza kavustunuz,iyi günlerde kullanın.Ama bizim gibi almayi düşünenlerden oyun testlerini esirgemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

Tum driverlari kurdum ama bu alet inat etti wireless bluetooth falan gormuyor niyeki?

çünkü default olarak wireless ve blutetooh kapalı :) fn + f8-f9 ile bir kereye mahsus aktif edilebilir.

Hocam headshot yaptin. Actim tabikide hic bir agi gormedi :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

E dvd noldu?

Onuda optik sata kutuları var onun içine koydum usb bağlantısıyla çalıştırıyorum ama inan formattan sonra hiç kullanmadım.Sınırsız 8 Mbit internet olunca gerek kalmıyor.SSD takılmalı mı sorusuna kesinlikle evet diyorum.Bilgisayarlar içindeki en hızlı parçadan ziyade yavaş kalan parçanın performansından etkilenirler.Yani i7 işlemcili bilgisayarın vardır 5400 rpm Hdd 'in varsa hız beklemeyeceksin.Arkadaşın i7 2670qm li asus notebook'u 1 dk 15 sn de açıldı benim i5 2450qm model bilgisayarım 15 sn de açıldı.Demeye çalıştığım bu.O yüzden yeni notebook bekleyen arkadaşlar ivy bridge gelecek diyen arkadaşlar için önerim beklediğinize değmesini istiyorsanız "ki burda notebook sahibi bi çok arkadaşım 5400rpm'den 7200 rpm 'e terfi edince hızı gördüler." bütçeye uygun SSD şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 3 Nisan 2012; 15:57:34 >

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.