Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uğur i7 lerin geliş tarihi ile ilgili bilgi edinebildin mi? Pc almam lazım acil MSI aklımı çeldi bekliyom :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: barisay

uğur kardeş, i5 ler ile ilgili sipariş - sevk durumları ile ilgili bilgi direk firmadan mı alalım yoksa sen bilgi verebilirmisin, son durum nedir ortalama ne zaman elimize geçer...

bilgisayarlar şuanda izmirdeymiş firmaya gelmiş hepimize hayırlı olsun ya yarın ya da en geç ptesi teslimatlar başlıcakmış

yerimde duramıyorum artık

güzel haberler bunlar :)
    yarın kargoya verseler bari ya :)

• Arkadaşlar GE620DX-822XTR Penta'dan Tanıdık Vasıtasıyla Almış Bulunuyorum.Teslim de Aldım Şuan Makineden Yazıyorum.Henüz Ellerine Ulaşmamış Arkadaşlara da Hayırlı Olsun Diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturaLweeD_

Arkadaşlar GE620DX-822XTR Penta'dan Tanıdık Vasıtasıyla Almış Bulunuyorum.Teslim de Aldım Şuan Makineden Yazıyorum.Henüz Ellerine Ulaşmamış Arkadaşlara da Hayırlı Olsun Diyorum

İlk izlenimler nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: NaturaLweeD_

Arkadaşlar GE620DX-822XTR Penta'dan Tanıdık Vasıtasıyla Almış Bulunuyorum.Teslim de Aldım Şuan Makineden Yazıyorum.Henüz Ellerine Ulaşmamış Arkadaşlara da Hayırlı Olsun Diyorum

İlk izlenimler nedir?

açıkçası teknolojiden bayağa uzak kalmıştım son laptopum 2007 modeldi ve aşırı yavaş kalıyordu artık.bu makineyi aldıktan sonra sanki otobüsten jete binmiş gibi oldum 6 aydır falan bu segmentte tüm laptopları araştırdım en iyisi bu geldi ve aldım.

izlenimler ekran ve ses kalitesi müthiş henüz oyun oynamadım indiriyorum 1 hd film ve cod mwf.onları kullandıktan sonra daha sağlıklı bir değerlendirme olabilir.fan sesine takılanlar olmuş evet pc boştayken bile fan soğuk hava üflüyor ama bana göre rahatsız edici bir ses değil.multimedia tuşları da çok iyi yıldız menüsü iyi olmuş

• ayrıca sırt çantasına da ayrı bir parantez açmak istiyorum sırt çantası cidden çok kaliteli ve bugün istemeyerek de olsa test etmek durumunda kaldım.makineyi teslim aldığım yerden sırf çantasına koyup taksime götürdüm makineyi.sağanak yağışa maruz kalmasına rağmen 1 damla bile içeri sızış olmamış.vallahi helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setric

Arkadaşlar i7 gelmiş stokta var görünüyor...

http://www.sanalmarketim.com/urun/0f8e96318dd7845bfcf6ba5ef7f7e568/MSI-GE620DX-800XTR-Core-i7-2670QM-8GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-Win-7-Prem.-(Hediyeli)

Bu 800xtr modeli yanliz.
    Edit : dogruymus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysakay -- 30 Mart 2012; 22:45:45 >

• 800xtr modeli derken hocam? başka hangi modeli var ki. dos olanı daha stoğa girmemiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setric

800xtr modeli derken hocam? başka hangi modeli var ki. dos olanı daha stoğa girmemiş...

İ5 olan bizim aldiklarimiz 822xtr oldugundan i7 yide ole sandim ama degilmis pardon
  • bu kasada e-sata çıkışı varmı beyler?
  • i7'li modelde bulunmuyor okuduğuma göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

Windows Service Pack 1 kurulumundan sonra windows deneyim dizini.Aslında çok önemli değil ama bazıları merak ediyor.

Dostum senin makine i5'mi ? Bende ki i7 puanları daha yüksek. İşlemci farkı olsa bile ekran kartında bu kadar fark olmamalı diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

quote:

Windows Service Pack 1 kurulumundan sonra windows deneyim dizini.Aslında çok önemli değil ama bazıları merak ediyor.

Dostum senin makine i5'mi ? Bende ki i7 puanları daha yüksek. İşlemci farkı olsa bile ekran kartında bu kadar fark olmamalı diye düşünüyorum.

bu puanlar o kadar buyutulcek seyler degıl ama senın grafıklerde bı problem var heralde cunku intel hd 3000 ekran kartıyla gt635m arasında fark gozukmuyor bu mantıken ımkansız zaten bırısı normal bır ekran kartı dıgerı ona gore uç noktada olan bi ekran kartı bence fark olmalı neyse bakalım gelınce gorucez ıns

• quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

quote:

Windows aero masaüstü performansı açısından değerlendirme yapıyor.Bu işlemi yaptığında intel hd grafik ayarların nasıldı ekran çözünürlüğün neydi? HDD puanında gayet iyi ama şöyle bir sorun var ben bugüne kadar ssd ler dışında bu kadar yüksek hdd puanı görmedim.Ya ssd taktın yada windows deneyim dizinini bir daha çalıştır yine aynı sonuçları alacak mısın bi değrlendirelim.Çünkü bu laptopun eski modelinin windows deneyim dizini puanlarında hdd 5.9 alıyordu ki bende 500GB 7200rpm WD Scorpio Black takılıyken 5.9 almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 31 Mart 2012; 9:24:15 >

• Evet arkadaşlar işimize yarayacak bir bilgi daha buyrun.

• izmirdekiler bugün gidip alabiliyorlar mı şimdi ?
  • Şuan izmir'de çobanoğlubil kayıt işlemlerini vs yapıyor. pzrtesi en geç salı dağıtıma başlanacakmış aradım sordum.
  • En gec en gec diye diye biraz salliyolarmis gibime geliyor ama hayirlisi bakalim.
  • arkadaşlar i5 li modelde oyun oynamadan pil kaç saat gidiyor ? misal sadece internete girecek olsak kaç saat dayanır ?
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.