Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1500den bende alabilirim ismimi nereye yazdoracagim bilmiyorum burdan ekleyin iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail ile falan uğraşmayın. Telefon açın yada Gidin penta bilgisayara birebir görüşün.
  • ben rocker35 e pm attım. yalnız bir ricam olacak! acaba muhtemel alınacak yerden(sanırım şu an için pc depo) siz burada resmi olarak hangi modelin olduğunun linkini verirmisiniz?

benim nacizane görüşüm pcdepo yada sanalmarketim gibi satış sonrasında sorun yaşamayacağımız yerlerden temin etmek :D

not:pm de i7 yazdım ama i5 de olabilir np benim için :D
  • http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-i5-notebook-urun7302.html

http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-i7-notebook-urun7301.html

bu ürünler bence çok iyi eğer bunlar üzerinden toplu alımda indirim yaparlarsa çok beklememize bile gerek yok :D

• Bilgisayar özellikleri bakımıdan gerçekten güzel ama MSI'a güvenmelimiyiz ?? ayrıca MSI servis olarak nasıl ?? bilgisayarda bi sıkıntı olduğu zaman çok uğraşacakmıyız ?? Kullanan arkadaşlar cvplarsa çok iyi olacak benim için. . .
    Ben core i7 sini almayı düşünüyorum (1600-1700TL). Toplu alınacak olursa hediye de vereceklermi?(Pcdepo daki hediyelerden) şimdiden cvplarınız için teşekkür ederim . . .
  • Bende hsbc kredi kartı var. Hangi kartlara taksit yaptırmayı planlıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

bu notebook'un şarjı ne kadar gidiyor arkadaşlar ?

oyuncu bılgısayarı olması ve donanımının bıraz üst seviye olması sebebıyle guc tasarrufu fazla yok ama yıne gıder bıraz 2-3 saatı bulur bence eger ılk sarjları duzgun yapılırsa

Tam yükte 1 buçuk saati görürseniz yatın kalkın dua edin. Tüm bilgisayarlar böyledir, hayal kurmayın boşuna.

Ayrıca baştan sona okudum, hiçbir gelişme olmamış şu ana kadar. Ortada olmayan bilgisayarla ilgili bu kadar geniş çaplı bir işe kalkışmanız doğru olmamış. Şu anda resmen gelmeyen mala olan talebi tavan yaptırmaya çalışıyorsunuz, indirim almanız zorlaşıyor.

Bu arkadaş indirim olduğunda gelir beyler adımı yazın bende alıcam der, bu tarz adamları bilirim.
    Böyle diyeceğine beyler çok güzel düşünmüşsünüz umarım iyi fiyat verilir diye yapıcı konuşsan ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞamPiYon BJK

1500den bende alabilirim ismimi nereye yazdoracagim bilmiyorum burdan ekleyin iste

ad soyad telefon pm ıle ıletın bana
  • arkadaslar kesın pcdepodan alıncak dıye bır kaıde yok kı :D orası olur olmaz nova olur sanalmarketım olur eksen olur dıgerlerı olur ama elbet bırı olacak pcdepo 1600 derse nova 1550 derse novadan alırız tabıkıde ya da ordan eksen cıkıp 1500 derse ondan alırız bunlar da adı sanı duyulan bılınen sıteler, dıgerlerı gıbı dandık sıteler degıl.
    bız lıstemızı genısletelım sonuca ulasıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

quote:

Arkadaşlar akşam babamla konuşucam onay verirse ismimi bende yazdırmak istiyorum.Dün işketim sistemi freedos olduğundan dolayı biraz kararsız kalmıştım ama dediğiniz gibi artık ya ben win7 yüklemeye çalışıcam ya da bir bilgisayarcıya yükleticem.

İşlemci hızının 2.2 ghz olduğunu biliyorum ama turbo boost ile en fazla ne kadara çıkıyor onu pc depo yazmammış.Bu konuda bilgi verebilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler

Dostum win7 zor değil bir cdciden Service pack 1 Ultimate 64 bit bir Win7 cdsi alıyorsun takar takmaz yüklemek için bir tuşa basın diyor oyun kurar gibi kuruyorsun kurulumu kolay orjinal haline getirmesinide öğretirim ben sana

Teşekkür ederim.Peki turbo boost programınıda bizmi kuruyoruz? Onun kurulumuda kolaymı? Pc den pek anlamıyorum.İlk notebook deneyimim olucakda.

Driverleri içinde vardır dostum win7 cdsini takip güzelce kuruyosun sonra kutuda gelen driver cdsini takip tektek kuruyosun driverleri zaten yeni nesil pc bunlar herşeyi otomatik ayarlıyor :D

• Bilgisayar özellikleri bakımıdan gerçekten güzel ama MSI'a güvenmelimiyiz ?? ayrıca MSI servis olarak nasıl ?? bilgisayarda bi sıkıntı olduğu zaman çok uğraşacakmıyız ?? Kullanan arkadaşlar cvplarsa çok iyi olacak benim için. . .
    Ben core i7 sini almayı düşünüyorum (1600-1700TL). Toplu alınacak olursa hediye de vereceklermi?(Pcdepo daki hediyelerden) şimdiden cvplarınız için teşekkür ederim . . .
  • korkarım yakında 100 kişiyi buluruz ama bu siteler bize hala stoklarımızda yok derler!

o zaman ingilizcesi iyi biri lazım olacak, MSI ile direkt bağlantıya geçeriz :D Hatta DH ile beraber alıcıların bir de MSI'ın ceo su ile foto da çektiririz :D

heyecan yaptım valla gelsin de rahatlayayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

Bu arkadaş indirim olduğunda gelir beyler adımı yazın bende alıcam der, bu tarz adamları bilirim.
    Böyle diyeceğine beyler çok güzel düşünmüşsünüz umarım iyi fiyat verilir diye yapıcı konuşsan ya.
    Şöyle boş boş bıdı bıdı yapan adamlara hastayım.

Yahu senin bu forumda attığın mesaj kadar benim sıcak fırsat paylaşmışlığım, indirimlerden haber vermişliğim var, ergenleşme. Ben gördüğümü söyledim. İndirim yaptırıp da alırsanız ne mutlu size. Şimdiye kadar indirim yapmadılar diye her mesaj atana saldırmak zorunda mısın?

Bu tarz adamları bilirmiş... Feyz al, sen de adam ol o zaman.

şimdiye kadar nasıl indirim yapsın adamlar, tedarikçiden onlara geliş fiyatını ve stok durumunu öğrenemediler ki. ürünün maliyet fiyatını penta bunlara bildirse hepsi şakır şakır mail atıp fiyatını vericek zaten.
    ben sana kızdım çünkü burda brşey yapmak için emek sarfeden insanlar var, sen hiçbirşey bilmeden gelip olumsuz konuşuyorsun. Eminim ki baştan sona okumadın bile başlığı. Sen beklemeyebilirsin, git nerden alırsan al, biz beklicez ve indirimli almaya çalışıcaz. dikkat ediyorsan alıcaz demedim almaya çalışıcaz dedim. olursa alıcaz olmazsa başka indirimler kovalıcaz. sonuçta biz bunu tercih ediyoruz neden gelip atıp tutma gereği hissettin çünkü o bahsettiğim adamlardansın da ondan. saniye de rengini belli ettin zaten ilk mesajınla. demogoji yapmanın lüzumu yok. cevap vermek istiyorsan pm at. başlığın kirlenmesini istemem, istemeyiz. bu başlık hepimizin, senin gibilerin yeri yok burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favoriteteam -- 28 Şubat 2012; 0:00:27 >

• arkadaslar ben de dahıl olmak uzere hepımız gerıldık sakın olalım once bırlık olalım beraber hareket edelım herkes fıkrını paylasmakta haklıdır bızımle aynı fıkırde olanlar oldugu gıbı negatıf konusan yapamazsınız dıyenler de olcaktır ha bız ustumuze dusen gorevı yapalım yaptıgımz kotu bısı degıl sadece toplu alıcaz ındırım yaparlarsa alırız yapmazlarsa en ucuza suanda sanalmarketımde var ordan alırız yuzde 2 ındırım sozu verdıler urun stoklara gırınce pazarlıklar zaten sonuclanacaktır suanda stoklarda olmadıgı ıcın sıteler de bısı dıyemıyolar. bekleyıp gorucez ıns uygun fıyata alırız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar akşam babamla konuşucam onay verirse ismimi bende yazdırmak istiyorum.Dün işketim sistemi freedos olduğundan dolayı biraz kararsız kalmıştım ama dediğiniz gibi artık ya ben win7 yüklemeye çalışıcam ya da bir bilgisayarcıya yükleticem.

İşlemci hızının 2.2 ghz olduğunu biliyorum ama turbo boost ile en fazla ne kadara çıkıyor onu pc depo yazmammış.Bu konuda bilgi verebilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler

Dostum win7 zor değil bir cdciden Service pack 1 Ultimate 64 bit bir Win7 cdsi alıyorsun takar takmaz yüklemek için bir tuşa basın diyor oyun kurar gibi kuruyorsun kurulumu kolay orjinal haline getirmesinide öğretirim ben sana

Teşekkür ederim.Peki turbo boost programınıda bizmi kuruyoruz? Onun kurulumuda kolaymı? Pc den pek anlamıyorum.İlk notebook deneyimim olucakda.

Driverleri içinde vardır dostum win7 cdsini takip güzelce kuruyosun sonra kutuda gelen driver cdsini takip tektek kuruyosun driverleri zaten yeni nesil pc bunlar herşeyi otomatik ayarlıyor :D

Bilgi için teşekkür ederim. İsmimi ve bilgilerimi rocker35 isimli arkadaşımıza verdim.

• arkadaşlar bu gün hafatasonu vatandan aldığım lenovo y570i açmadan geri yolladım. hedefim gerçekten bu fiyatlara inerse i7 li inmezse i5 li modelini almak.
    rocker35 pm den gerekli bilgileri yollamıştım umarım kaydetmişsindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor54

arkadaşlar bu gün hafatasonu vatandan aldığım lenovo y570i açmadan geri yolladım. hedefim gerçekten bu fiyatlara inerse i7 li inmezse i5 li modelini almak.

ad soyad tel verdıysen tmmdır yazmısımdır
  • quote:

arkadaşlar bu gün hafatasonu vatandan aldığım lenovo y570i açmadan geri yolladım. hedefim gerçekten bu fiyatlara inerse i7 li inmezse i5 li modelini almak.

Bravo doktor büyük sabır varmış sende, ben y570 alsam direk açar, kurcalarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Bravo doktor büyük sabır varmış sende, ben y570 alsam direk açar, kurcalarım.

düşünmedim değil:) hatta lenovonun sayfasında bi arkadaş 2 gün kurcala öle iade et diye fikir verdi fakat ben kafayı msi modellerine taktığım için almayacağım bi ürünü kurcalamak istemedim benden sonraki sahibine açılmamış kutuda gitsin bari :)

• kendi adıma rocker arkadaşa birşey söylemek istiyorum.insanlara karşı bu kadar agresif olmanızın sebebi nedir anlayamadım.biraz kararsız yada olumsuz arkadaşlara anında gider yapıyorsunuz.birleşelim toplu davranalım diyorsunuz fakat bu davranışlar bence hoş olmuyor.kesinlikle sataşmak yada laf atmak amaçlı yazmadım ama bu şekil antipatik geliyor insanlara en azından bana.eğer haddim olmayan birşey söylediysemde özür dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.