Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: SystemCode

bende isim yazdırmıştım.
    kaç kişiyiz? ve şu an alınan son fiyatlar nedir?

60 kişiyi coktan gectık hocam alınan fıyatlar pazarlanddan bı cacık olmucagı anlasıldı dun yaptıklarından sonra, pcdepo nova eksen ın stoklarına gırmesını beklıyoruz suan ıcınde sanalmarketım yuzde 2 indirim verdı o da i5 li modeli 1690 a gelıyo taksıtlı.

pazarland konusunda tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama en iyi fiyatı onlar vermis onceki mesajlara baktığımda. Bir yanlıs anlama olmus olabilir mi? Telefonla direkt irtibata geçilse daha iyi olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eXcLusive-TR

Merhabalar,
    rocker anladigim kadariyla sen ilgileniyorsun simdi satis nasil olacak, ornegin sana adimizi yazdirttik, pcdepo vs biyer ile anlastik, o site uzerinden mi alacagiz yine ? Yoksa dh uzerinden mi satis olacak? (i7)

hayır burdan satıs olmucak bıze en uygun teklıfı veren sıteye ısımlerı gonderıcez bıze ozel satıs acılcak acıkcası onun nasıl olacagını ben de bılmıyorum ama ısımler sıtenın elınde olucak ısmınızı soyledıgınızde ya telefonla sıparısı verıcez bızı arıcaklar ya da bız arıcaz kart bılgılerını verıp satın alma ıslemını bıze ozel fıyattan alıcaz. o en kolay ıs bı pazarlıkları bıtırelım de

hocam ben simdi isim vericemde anlasilan yer veya fiyati vs uygun olmazsa sknti olurmu diye tereddutteyim yani fiyati aldiktan sonra cayma hakkimiz varmidir cunku pcdepo gibi saglam yerlerle anlasilirsa almak istiyorum

• quote:

quote:

quote:

bende isim yazdırmıştım.

60 kişiyi coktan gectık hocam alınan fıyatlar pazarlanddan bı cacık olmucagı anlasıldı dun yaptıklarından sonra, pcdepo nova eksen ın stoklarına gırmesını beklıyoruz suan ıcınde sanalmarketım yuzde 2 indirim verdı o da i5 li modeli 1690 a gelıyo taksıtlı.

pazarland konusunda tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama en iyi fiyatı onlar vermis onceki mesajlara baktığımda. Bir yanlıs anlama olmus olabilir mi? Telefonla direkt irtibata geçilse daha iyi olabilir.

kafanıza gore hareket etmeyın dostum suan ıcın beklıyoruz pazarlanddan alınmıcak urun dun yaptıgı seyden sonra, cocuk gıbıler yaa naz yapıyolar bırde, forumu karıstırmayın ben suanda herkesden suphelenıyorum 4-5 kısı harıc hepınız pazarland benımevım ya da sanalmarketım calısanı olabılırsinız salak degılız bız de. arama marama yapılmıcak penta dan haber beklıyoruz. pcdepodan alıncak buyuk ıhtımalle onların teklıfı cok cazıp cunku ve guvenılır bır fırma en azından.

• hadi hayırlısı bakalım ne zamana sonuclanır bunlar
  • bu hafta ıcı sonuclamak ıstıyoruz
  • arkadaslar beni liseteden cıkarabilirsiniz...
  • quote:

bu hafta ıcı sonuclamak ıstıyoruz

bi hafta daha bekleyelim bakalım inş olr
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedir58

arkadaslar beni liseteden cıkarabilirsiniz...

hayırdır noldu? vaz mı gectın?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bende isim yazdırmıştım.

kafanıza gore hareket etmeyın dostum suan ıcın beklıyoruz pazarlanddan alınmıcak urun dun yaptıgı seyden sonra, cocuk gıbıler yaa naz yapıyolar bırde, forumu karıstırmayın ben suanda herkesden suphelenıyorum 4-5 kısı harıc hepınız pazarland benımevım ya da sanalmarketım calısanı olabılırsinız salak degılız bız de. arama marama yapılmıcak penta dan haber beklıyoruz. pcdepodan alıncak buyuk ıhtımalle onların teklıfı cok cazıp cunku ve guvenılır bır fırma en azından.

guzel kardesim insanları suçlama, benim bugüne kadar ne pazarland la ne de dediğin diğer firmalarla bir ilgim olmadı. ne çalışanıyım ne de başka bir şey.

dun bisey yaptı diyorsunuz gecistiriyorsunuz, nedir yaptıkları? dun %30 indirimleri varmıs buna mı takıldınız, gece olunca da %30 indirim bitmis.

en iyi fiyatı kim veriyorsa ondan almayı tercih ederim, yok illa begenmediyseniz aynı fiyatı veren baska yerden alalim ben de katılırım.
    ha diyorsanız ben 100-200 fazla verip baska yerden alıcam, saygı duyarım ama o durumda pahalı bir sekilde ben urun almam, alana da engel olmam.

• tmm alma sen zaten alcak olsan cıddı olsan forumu takıp edıpte yazmamazlık etmezsın. ısmını yazdırmıstın sımdıye kadar. ben sana demedım herkesden suphelenıyorum dedım. uzatmayın artık
  • Arkadaşlar birbirimizi yıpratmayalım, gün birlik beraberlik günü,
    tek yürek olduktan sonra umuyorum güzel gelişmeler olacak !!!
    Hadi hayırlısı...
  • Arkadaşlar akşam babamla konuşucam onay verirse ismimi bende yazdırmak istiyorum.Dün işketim sistemi freedos olduğundan dolayı biraz kararsız kalmıştım ama dediğiniz gibi artık ya ben win7 yüklemeye çalışıcam ya da bir bilgisayarcıya yükleticem.

İşlemci hızının 2.2 ghz olduğunu biliyorum ama turbo boost ile en fazla ne kadara çıkıyor onu pc depo yazmammış.Bu konuda bilgi verebilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

Arkadaşlar akşam babamla konuşucam onay verirse ismimi bende yazdırmak istiyorum.Dün işketim sistemi freedos olduğundan dolayı biraz kararsız kalmıştım ama dediğiniz gibi artık ya ben win7 yüklemeye çalışıcam ya da bir bilgisayarcıya yükleticem.

İşlemci hızının 2.2 ghz olduğunu biliyorum ama turbo boost ile en fazla ne kadara çıkıyor onu pc depo yazmammış.Bu konuda bilgi verebilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler

işlemci hızı eskı serıde 2.2 dı sımdı 2.5 turbo boost ıle 3.2 ye kdar cıkar
  • quote:

quote:

Arkadaşlar akşam babamla konuşucam onay verirse ismimi bende yazdırmak istiyorum.Dün işketim sistemi freedos olduğundan dolayı biraz kararsız kalmıştım ama dediğiniz gibi artık ya ben win7 yüklemeye çalışıcam ya da bir bilgisayarcıya yükleticem.

rocker penta bilgisayar ne zaman verecek teklifi
  • quote:

Dostum win7 zor değil bir cdciden Service pack 1 Ultimate 64 bit bir Win7 cdsi alıyorsun takar takmaz yüklemek için bir tuşa basın diyor oyun kurar gibi kuruyorsun kurulumu kolay orjinal haline getirmesinide öğretirim ben sana
  • martın 3 ve ya 4. haftası gelecekmiş ürün bilginize.

kaynak: nova bilgisayar.
  • quote:

quote:

bencede pcdepoyla anlaşılsa, 1700e falan çekilse iyi olur. uğur kardeş şura gözünden kaçtı sanırım:

hocam ben simdi isim vericemde anlasilan yer veya fiyati vs uygun olmazsa sknti olurmu diye tereddutteyim yani fiyati aldiktan sonra cayma hakkimiz varmidir cunku pcdepo gibi saglam yerlerle anlasilirsa almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

quote:

Dostum win7 zor değil bir cdciden Service pack 1 Ultimate 64 bit bir Win7 cdsi alıyorsun takar takmaz yüklemek için bir tuşa basın diyor oyun kurar gibi kuruyorsun kurulumu kolay orjinal haline getirmesinide öğretirim ben sana

Teşekkür ederim.Peki turbo boost programınıda bizmi kuruyoruz? Onun kurulumuda kolaymı? Pc den pek anlamıyorum.İlk notebook deneyimim olucakda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 27 Şubat 2012; 16:34:59 >

• Arkadaşlar son durum nedir ? Firmalar tekliflerini iletti mi ?
  • beyler bence pcdepoya teklif sunulcaksa vade farkı kaldırılsn diye bir teklif sunulabilir. çünkü alacagımız ürünü eğer 12 taksitle alcaksak yine aynı paraya geliyor. adamlar kendi ürün fiyatından indirim suncaklar bu da onların karlarını etkiler. ama vade farksız olayı tamamen firma ve banka arasında olan birşey. psikolojik olarak bu teklif belki onları ikna edebilir diye düşündüm. yanlış birşey dediysem affola.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.