Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ınsanlar full hd yı gorunce kendınden gecıyo somut bı ornek :D

quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Ben böyle bir makina görmedim parasını sonuna kadar ama sonuna kadar hakediyor o nasıl ekrandır öyle cam gibi FULL HD bende CX640DX var notebookumdan soğudum bi şekilde satıp GE620DX alacağım ilk iş satmaya çalışıyorum.

cok dogru bı karar.
  • bu notebook'un şarjı ne kadar gidiyor arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

bu notebook'un şarjı ne kadar gidiyor arkadaşlar ?

oyun bilgisayarı bu pek dayanaklı değil haliyle.2-3 saat diye duymuştum. tabi yük altında.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joykill

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Kesin bırakıyorlar mı şimdi o fiyata? i5 lisini 12 taksit kaç paraya veriyorlar şimdi konyu uaz çok takip ediyorum ama tam çözemedim nedir ne değildir? bi açıklarmısın görüşülüdmü fiyatta anlaşıldımı nereyle anlaşıldı vsvs.

bıze verılen teklıfte i5 lisi 1590 tl havale, 1680 tl de 12 ay taksıtleydı, sımdı kampanyaları bıttı ama beklesınler bırazcık daha 60 kısı olduk kar marjları arttı hala 1400 lıraya cekmedıler fıyatı ayıptır yaa 25 kısıyız dedık 1590 dedıler 60 kısı olduk 2000 tl yaptılar. 60 kısı uzerınden 1400/12 yapsalar ok derız.

http://www.sanalmarketim.com/urun/b9aca817f17e31db6624219e06bc32df/MSI-CX640DX-658XTR-Core-i5-2430M-6GB-640GB-GT540M-paylasimsiz-2GB-15.6#34;-FreeDos-(Canta-Hediye)

İlandaki laptopu 5 gün önce aldım sahibindene koydum şimdi satabilirsem eğer alıcam sen genede yaz beni i5' listesine taksitle 1500ü geçmesse alırım bende. Bide nasil alicaz indirimi nasil yapicaklar site üzerinde gözükeceği fiyat belli sonuçda...

yanlış yapıyosun dostum 5 gün önce aldıysan 7 gün içinde hiç bir mazaret göstermeden geri iade etme şansın var demektir. hemen yarın arayıp geri iade etmek istediğini söyle.

Sanalmarketimden 5 gün önce aldım kullandım notebooku windows felan kurdum temiz herşeyi duruyor ama alırlar mıki ? benim bildiğim cihaz açılmadığı taktirde alırlar? varmi kesin ve net bi bilgin bu konuda şu an aldığım notebookdan yazıyorum...

hayır dostum sorun olmaz senin ki cayma hakkı.

"Herhangi bir ayıbı ya da arızası olmayan notebook, kişiye özel hazırlanmış pc, monitör, cep bilgisayarı/palm, cep telefonu gibi ürünlerin iadesi ancak ürünün ambalajının hiç açılmamış, kullanılmamış, bozulmamış olması şartına bağlıdır.
    E dostum "Herhangi bir ayıbı ya da arızası olmayan notebook, kişiye özel hazırlanmış pc, monitör, cep bilgisayarı/palm, cep telefonu gibi ürünlerin iadesi ancak ürünün ambalajının hiç açılmamış, kullanılmamış, bozulmamış olması şartına bağlıdır."" diyor ben cihazi açtım kullandım 5 gün format attım tamam çizik felan yok temiz ama alırlarmı ki ? tam 22sinde aldım 5 gün oldu tüm aparatları duruyor?

Yani mağazadan aldıysan ayıp ve kusurlu olması gerek. Elden yani kapıdan aldıysan cayma hakkı 7 gündür. Hemen yarın geri ver. Satış faturasının tarihine bak ama. geriye atmışlarsa tilkilik yapıp vermeyebilirsin.

• quote:

oyuncu bılgısayarı olması ve donanımının bıraz üst seviye olması sebebıyle guc tasarrufu fazla yok ama yıne gıder bıraz 2-3 saatı bulur bence eger ılk sarjları duzgun yapılırsa
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesin bırakıyorlar mı şimdi o fiyata? i5 lisini 12 taksit kaç paraya veriyorlar şimdi konyu uaz çok takip ediyorum ama tam çözemedim nedir ne değildir? bi açıklarmısın görüşülüdmü fiyatta anlaşıldımı nereyle anlaşıldı vsvs.

bıze verılen teklıfte i5 lisi 1590 tl havale, 1680 tl de 12 ay taksıtleydı, sımdı kampanyaları bıttı ama beklesınler bırazcık daha 60 kısı olduk kar marjları arttı hala 1400 lıraya cekmedıler fıyatı ayıptır yaa 25 kısıyız dedık 1590 dedıler 60 kısı olduk 2000 tl yaptılar. 60 kısı uzerınden 1400/12 yapsalar ok derız.

http://www.sanalmarketim.com/urun/b9aca817f17e31db6624219e06bc32df/MSI-CX640DX-658XTR-Core-i5-2430M-6GB-640GB-GT540M-paylasimsiz-2GB-15.6#34;-FreeDos-(Canta-Hediye)

İlandaki laptopu 5 gün önce aldım sahibindene koydum şimdi satabilirsem eğer alıcam sen genede yaz beni i5' listesine taksitle 1500ü geçmesse alırım bende. Bide nasil alicaz indirimi nasil yapicaklar site üzerinde gözükeceği fiyat belli sonuçda...

yanlış yapıyosun dostum 5 gün önce aldıysan 7 gün içinde hiç bir mazaret göstermeden geri iade etme şansın var demektir. hemen yarın arayıp geri iade etmek istediğini söyle.

Sanalmarketimden 5 gün önce aldım kullandım notebooku windows felan kurdum temiz herşeyi duruyor ama alırlar mıki ? benim bildiğim cihaz açılmadığı taktirde alırlar? varmi kesin ve net bi bilgin bu konuda şu an aldığım notebookdan yazıyorum...

hayır dostum sorun olmaz senin ki cayma hakkı.

"Herhangi bir ayıbı ya da arızası olmayan notebook, kişiye özel hazırlanmış pc, monitör, cep bilgisayarı/palm, cep telefonu gibi ürünlerin iadesi ancak ürünün ambalajının hiç açılmamış, kullanılmamış, bozulmamış olması şartına bağlıdır.
    E dostum "Herhangi bir ayıbı ya da arızası olmayan notebook, kişiye özel hazırlanmış pc, monitör, cep bilgisayarı/palm, cep telefonu gibi ürünlerin iadesi ancak ürünün ambalajının hiç açılmamış, kullanılmamış, bozulmamış olması şartına bağlıdır."" diyor ben cihazi açtım kullandım 5 gün format attım tamam çizik felan yok temiz ama alırlarmı ki ? tam 22sinde aldım 5 gün oldu tüm aparatları duruyor?

Yani mağazadan aldıysan ayıp ve kusurlu olması gerek. Elden yani kapıdan aldıysan cayma hakkı 7 gündür. Hemen yarın geri ver. Satış faturasının tarihine bak ama. geriye atmışlarsa tilkilik yapıp vermeyebilirsin.

hocam sanalmarketim.com dan aldım 21.02.2012 faturadaki düzenleme tarihi... Cihazı bildiğin 3-5 gün kullandım alırlarsa şaşırırım ama hakikatten.

• quote:

quote:

oyuncu bılgısayarı olması ve donanımının bıraz üst seviye olması sebebıyle guc tasarrufu fazla yok ama yıne gıder bıraz 2-3 saatı bulur bence eger ılk sarjları duzgun yapılırsa

iyiymiş şarj süreside git gide daha çok ısınıyorum bu makineye
  • quote:

yaa canavar bu dıye bosuna soylemıyoz kardesım :d
  • quote:

quote:

yaa canavar bu dıye bosuna soylemıyoz kardesım :d

• Konuyu okudum. lakin mademki şuan 60 70 kişi var. Neden aracı firmalardan fiyat aliyorsunuz. Direk distributor ile konusun fiyat isteyin daha.ucuza alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Konuyu okudum. lakin mademki şuan 60 70 kişi var. Neden aracı firmalardan fiyat aliyorsunuz. Direk distributor ile konusun fiyat isteyin daha.ucuza alırsınız.

penta bılgısayara teklıf sunuldu baska kıme sorabılırız sence? varsa bıldıgın bı yer paylas bızımle
  • teklıfı guncelledım sımdı tam sayıyı verdım beklemedeyız. penta bılgısayardan dırek alabılırsek 1200 e bıle gelır bee :D
  • Pazarland, maximum kartın eklenmesi talebimize İş Bankası' ile görüşüceklerini bildirerek olumlu bir yanıt verdiler diyebiliriz..

çalışmalar tüm hızla harıl harıl sürüyor.
  • quote:

teklıfı guncelledım sımdı tam sayıyı verdım beklemedeyız. penta bılgısayardan dırek alabılırsek 1200 e bıle gelır bee :D

taksit oluyormuymuş penta da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pazarland, maximum kartın eklenmesi talebimize İş Bankası' ile görüşüceklerini bildirerek olumlu bir yanıt verdiler diyebiliriz..

yok yaa ben pazarlandın gecen yaptıgı kampanya sayfasına baktım adamlar sıparısı verelı 10 gun olmus yarın gelcek dıyolarmıs bılgısayar ıcın. ordan almayız artık penta bılgısayar olumlu yanıt verırse dırek ordan alırız hıcbırı pentadan daha ıyı bı fıyat veremez cunku. zaten dıgerlerıne penta verıyo bu cıhazları
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.Brkn

quote:

teklıfı guncelledım sımdı tam sayıyı verdım beklemedeyız. penta bılgısayardan dırek alabılırsek 1200 e bıle gelır bee :D

taksit oluyormuymuş penta da

bılmıyorum ama bı yolunu bulucaz pentayla ılgılı.
  • quote:

quote:

Pazarland, maximum kartın eklenmesi talebimize İş Bankası' ile görüşüceklerini bildirerek olumlu bir yanıt verdiler diyebiliriz..

yok yaa ben pazarlandın gecen yaptıgı kampanya sayfasına baktım adamlar sıparısı verelı 10 gun olmus yarın gelcek dıyolarmıs bılgısayar ıcın. ordan almayız artık penta bılgısayar olumlu yanıt verırse dırek ordan alırız hıcbırı pentadan daha ıyı bı fıyat veremez cunku. zaten dıgerlerıne penta verıyo bu cıhazları

Bu pazarlanda açıkcası ben de güvenemiyorum. Adamlar ucuza ürün satıyor, sipariş verenlere veya alanlara ürünlerin ulaşması muallakta kalıyor pazarlan ile ilgili konular direk siliniyor takipte edemiyorum.

Bir de sormak istediğim pcdepoda ürün gözüküyor ama stok ile ilgili bir ibare göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpc

quote:

quote:

Bu pazarlanda açıkcası ben de güvenemiyorum. Adamlar ucuza ürün satıyor, sipariş verenlere veya alanlara ürünlerin ulaşması muallakta kalıyor pazarlan ile ilgili konular direk siliniyor takipte edemiyorum.

Bir de sormak istediğim pcdepoda ürün gözüküyor ama stok ile ilgili bir ibare göremedim.

pazarland o kdar kendıne guvenmıyor kı ılk maılde eger 23 marta kadar urunlerı tedarık edemezsek verdıgınız paranın 100 lıra fazlasını gerı ıade edecegız dıyodu :D bu kadar rezalet bı sıte olamaz. bız odemeyı sımdı yapcakmısız adamlar 1 ay ısletcek parayı sonra ugras dur alcam dıye

• distribütör firmlar olarak;pentanın yanında, Datagate, Multimedya msi tedarikçileridir ama asıl yetkii pentadır servis ve satış güvencesiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

distribütör firmlar olarak;pentanın yanında, Datagate, Multimedya msi tedarikçileridir ama asıl yetkii pentadır servis ve satış güvencesiyle

onlar eskıdenmıs sımdı penta bılgısayar almıs msi ın distribütörlüğünü
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.