Aslında direk Penta satsa bize en uygunu o olacaktır ama..
Beyler sorun yok sakin kim ne fiyat yazmak istiyorsa istesin ya bu firmaların paraya ihtiyacı yok yada burdaki olayın şaka olduğu kanısındalar eğer böyle bir düşünceleri var ise demekki hiç biri profesyonel değil bariz bildiğiniz mahalle bilgisayarcisi.burda kimse cahil değil heralde elbet bir bilinen olay var herkez bir amaç için burda toplandık isimler verildi teklifler yapildi.bu kadar alıcının ciddi olduklarını göremeyecek kadar körler ise bu işi bıraksınlar mendil satsinlar.arkadaşlarından dediği gibi kimse kafasına göre iş yapmasın rica ilgili arkadaşımız uğur ve gereken ne ise yapacaktır eminim.evet dediği an alırız olay bitti almıyoruz dersede tmmdir benim için öyle umarım sizler içinde öyledir.BIRLIK......
Aceleye gerek yok. Ürün bildigim kadarıyla daha stoklara girmedi. Asıl piyasa yarın karışır. Diger firmalarda mesayi başlasın durum biraz netleşir.
+1 Bu arada sen cidden bunu telefondan mı yazdın :) sendede 10 parmak klavye varmıs.
quote:
Orijinalden alıntı: cnsuff
PEKTAŞ arena fark etmez aracısız direk disrt. Ile gorusulse 60+ alacak var denilse fiyat istenilse kapılarından geri cevirmezler sanırım
Daha durun bakayım.. Ürün stoklara Martın ilk haftasında giriceğine göre o zamana kadar çok acele etmeyin ama piyasayada şu an indirim yok ama daha sonra gene indirim yaparlar ama velakin 60 kişi bir anda satın almak istiyorsa ürünün kendi dağıtımcı(Distribitör) Firmasıyla görüşülerek ürün geliş fiyatına göre satılabilir ama öbür türlü zaten o 60 kişiden kazanacakları parayı heleki sizin dediğniz gibi 100000 TL lik fiyatı kafalarından silsinler.. En azından dünya kadar para kazanmış olurlar. ama şu an aceleye gerek yok piyasa bir iki güne kalmadan gene karışır.
Biraz daha araştırmak gerekiyor.
şuan okudum eğer gerçekten böyle bir indirime gidilicekse bende almayi planlıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: rocker35
quote:
Orijinalden alıntı: anlhcylmz
Kesin bırakıyorlar mı şimdi o fiyata? i5 lisini 12 taksit kaç paraya veriyorlar şimdi konyu uaz çok takip ediyorum ama tam çözemedim nedir ne değildir? bi açıklarmısın görüşülüdmü fiyatta anlaşıldımı nereyle anlaşıldı vsvs.
bıze verılen teklıfte i5 lisi 1590 tl havale, 1680 tl de 12 ay taksıtleydı, sımdı kampanyaları bıttı ama beklesınler bırazcık daha 60 kısı olduk kar marjları arttı hala 1400 lıraya cekmedıler fıyatı ayıptır yaa 25 kısıyız dedık 1590 dedıler 60 kısı olduk 2000 tl yaptılar. 60 kısı uzerınden 1400/12 yapsalar ok derız.
İlandaki laptopu 5 gün önce aldım sahibindene koydum şimdi satabilirsem eğer alıcam sen genede yaz beni i5' listesine taksitle 1500ü geçmesse alırım bende. Bide nasil alicaz indirimi nasil yapicaklar site üzerinde gözükeceği fiyat belli sonuçda...
quote:
quote:
quote:
Kesin bırakıyorlar mı şimdi o fiyata? i5 lisini 12 taksit kaç paraya veriyorlar şimdi konyu uaz çok takip ediyorum ama tam çözemedim nedir ne değildir? bi açıklarmısın görüşülüdmü fiyatta anlaşıldımı nereyle anlaşıldı vsvs.
bıze verılen teklıfte i5 lisi 1590 tl havale, 1680 tl de 12 ay taksıtleydı, sımdı kampanyaları bıttı ama beklesınler bırazcık daha 60 kısı olduk kar marjları arttı hala 1400 lıraya cekmedıler fıyatı ayıptır yaa 25 kısıyız dedık 1590 dedıler 60 kısı olduk 2000 tl yaptılar. 60 kısı uzerınden 1400/12 yapsalar ok derız.
İlandaki laptopu 5 gün önce aldım sahibindene koydum şimdi satabilirsem eğer alıcam sen genede yaz beni i5' listesine taksitle 1500ü geçmesse alırım bende. Bide nasil alicaz indirimi nasil yapicaklar site üzerinde gözükeceği fiyat belli sonuçda...
yanlış yapıyosun dostum 5 gün önce aldıysan 7 gün içinde hiç bir mazaret göstermeden geri iade etme şansın var demektir. hemen yarın arayıp geri iade etmek istediğini söyle.
rocker sanalmarketimden teklif yarın mı gelicek ?
quote:
Orijinalden alıntı: joykill
quote:
quote:
quote:
yanlış yapıyosun dostum 5 gün önce aldıysan 7 gün içinde hiç bir mazaret göstermeden geri iade etme şansın var demektir. hemen yarın arayıp geri iade etmek istediğini söyle.
Sanalmarketimden 5 gün önce aldım kullandım notebooku windows felan kurdum temiz herşeyi duruyor ama alırlar mıki ? benim bildiğim cihaz açılmadığı taktirde alırlar? varmi kesin ve net bi bilgin bu konuda şu an aldığım notebookdan yazıyorum...
quote:
penta bılgısayara da durum anlatıldı teklıf beklenıyor.
bos degılız bu bılgısayarı ıstıyoruz alıcaz!
bunun ıcın ne gerekıyosa yapıcaz!
FoxParkın dedıgı cok dogru bırlık olmamız lazım su akılsızlara gosterelım beyler onlar mı biz mi!
Ortak hareket etmekte ve beklemekte fayda var. Benim bu pc(i5 li model) için bütçem 1700-1800 tl civarı yalnız burda birlik olursak fiyat düşer ve diğer arkadaşlarda faydalanır. Bu arada rocker35 ve joykill isimli arkadaşlara tşkler, bu konu ile ilgilendikleri ve alacak olanlara yardımcı oldukları için.
quote:
Orijinalden alıntı: mpc
Ortak hareket etmekte ve beklemekte fayda var. Benim bu pc(i5 li model) için bütçem 1700-1800 tl civarı yalnız burda birlik olursak fiyat düşer ve diğer arkadaşlarda faydalanır. Bu arada rocker35 ve joykill isimli arkadaşlara tşkler, bu konu ile ilgilendikleri ve alacak olanlara yardımcı oldukları için.
Sizin bütçe ile i7liyi alacağız inşallah hatta belki az daha altına..
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sanalmarketimden 5 gün önce aldım kullandım notebooku windows felan kurdum temiz herşeyi duruyor ama alırlar mıki ? benim bildiğim cihaz açılmadığı taktirde alırlar? varmi kesin ve net bi bilgin bu konuda şu an aldığım notebookdan yazıyorum...
hayır dostum sorun olmaz senin ki cayma hakkı.
"Teslim tarihinden itibaren ilk 7 gün içerisinde belirli koşullarda ürünü iade etme hakkınız vardır. Bunun için ürünü güvenli bir kutuda, orijinal ambalajını tahrip etmeden, tekrar satılabilirliğini bozmadan her türlü aksesuarı ve kutu içeriğini (kablolar-kitapçık-sürücüler vb) eksiksiz olarak göndermelisiniz. Ürünle birlikte satış faturası da (tüm nüshalarıyla) teslim edilmelidir. Fatura şirket adınaysa iade faturası düzenlenmelidir. Orijinal ambalaj ya da üründe herhangi bir çizik, hasar, bant-etiket, kutu içeriğinde eksik vb. problemler varsa iade kabul edilmez. Bazı özel ürünlerde iade kabul edilemez. Tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, koruma bandı çıkarılmış ürünler, pres baskı ambalajlı ürünler, DVD medya, CD medya, kartuş, toner gibi bilgisayar sarf malzemeleri. Vücutla temas eden kulak içi, kulak üstü kulaklık gibi ürünler hijyenik nedenlerden dolayı arızalı ya da ayıplı değilse iade alınamaz. Herhangi bir ayıbı ya da arızası olmayan notebook, kişiye özel hazırlanmış pc, monitör, cep bilgisayarı/palm, cep telefonu gibi ürünlerin iadesi ancak ürünün ambalajının hiç açılmamış, kullanılmamış, bozulmamış olması şartına bağlıdır."
7 günden sonra ayıbı kusuru olan bilgisayarı iade edebilirsin ama ondan önce tüketici hakları dogrultusunda cayma hakkın war bir neden göstermeden.
tam da bu hatfa içi lenovo alacakken gördüm almıyorum simdi win 7 pro bulmam lazım ve üni bilgisayarlarındaki bir keyi girmem lazım adamlar xp kurmus pc de win7 pro keyleri
quote:
Orijinalden alıntı: arcaacar
rocker sanalmarketimden teklif yarın mı gelicek ?
yuzde 2 verdıler yanı 816dolar + kdv dıyolar cok az, ama pazarlandın teklıfınden sonra soledım onlara bu fıyatı aldık daha ıyısını verebılceksenız sızden alırız dıye.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mpc
Sizin bütçe ile i7liyi alacağız inşallah hatta belki az daha altına..
Hocam i7 ben de düşündüm yalnız sıcaklık problemi olacağı kesin. Lenovo y570 i7 2670QM modelini kullanan arkadaşlarım asus n55sf kadar olmasa da sıcaklık problemi var. İdeali i5 li model diye düşünüyorum.
Acilen pc ihtiyacım var akademik çalışmalardan dolayı ama işte bu modeli bekliyoruz.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
hayır dostum sorun olmaz senin ki cayma hakkı.
"Herhangi bir ayıbı ya da arızası olmayan notebook, kişiye özel hazırlanmış pc, monitör, cep bilgisayarı/palm, cep telefonu gibi ürünlerin iadesi ancak ürünün ambalajının hiç açılmamış, kullanılmamış, bozulmamış olması şartına bağlıdır.
E dostum "Herhangi bir ayıbı ya da arızası olmayan notebook, kişiye özel hazırlanmış pc, monitör, cep bilgisayarı/palm, cep telefonu gibi ürünlerin iadesi ancak ürünün ambalajının hiç açılmamış, kullanılmamış, bozulmamış olması şartına bağlıdır."" diyor ben cihazi açtım kullandım 5 gün format attım tamam çizik felan yok temiz ama alırlarmı ki ? tam 22sinde aldım 5 gün oldu tüm aparatları duruyor?
sizin için anayasının tozlu raflarından arşivi çıkardım.
"Madde 8- (Değişik: 6/3/2003-4822/12 md.) Kapıdan satış; işyeri, fuar, panayır gibi satış mekanları dışında yapılan satımlardır. Bakanlık, kapıdan satış yapacaklarda aranılacak nitelikleri, bu Kanuna tabi olan ve olmayan kapıdan satışları ve kapıdan satışlara ilişkin uygulama usul ve esaslarını belirler. Bu tür satışlarda; tüketici, teslim aldığı tarihten itibaren yedi gün içinde malı kabul etmekte veya hiçbir gerekçe göstermeden ve hiçbir yükümlülük altına girmeden reddetmekte serbesttir."