Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.Brkn

i5 linin fiyatı ne kadar olacak acaba

hedefımız 1400 taksıtlı
  • arkdaslar asus n55 serısı gt555 li model olan sayfaya yazdım yaptıgımız toplu alımı ordan 3-4 kısı ısım verdı sız de dıger bılgısayar alacak olan arkadaslara yardımcı olun sayfamızın lınkını verın onlar ıcın de bı alternatıf olsun ama baskıyla degıl sadece teklıf edın bı gozat deyın gelsınler bı baksınlar fıyatı gorsunler sonra kararlarını versınler. bız yanlıs bısı yapmıyoruz bu teklıf kendı karımıza da degıl sonucta 50 kısıyı gectık bundan sonra ısım veren kısıler bırazcık hazıra konmus gıbı olacak :D haydı arkadaslar eller klavyeye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: exwarden

Ya lanet olsun kredi kartımın limiti 900tl... evdekiler de internetten alışverişe pek yanaşmazlar.Şu an bi işte çalışmıyorum ona rağmen bankaya gitsem banim kartın limitini şöle bi 1500 civarı bi şeyler yaparlarmı?...Bu fırsatı kacırmak istemiyorum sırf bu toplu alım olayı için yapcam olursa hemen pm atarım isim listesini toplayan arkadaşa...

hemen bankanı ara 444 lu numaradan lımıt artırma ıslemı gerceklestırmek ıstıyorum de durumunu anlat bu hafta ıcınde 1500 lıralık alısverıs yapıcam de onlarda kacırmak ıstemezler senı :D yardımcı olurlar ne yapacagını soylerler

Hemen denicem yarın inşallah olur.Daha bilgisayarı gormeden bu yeni ekran kartını araştırıodum internetten bazı oyun testlerine göre gt635m gt555m e göre daha performanslı.Cok aşırı fark yok ama sonucta yeni nesil gf106/gf108 mimarisiyle gelio ve memory clock ile memory bandwidth değerleriyle biraz fark atıo.Ağzımın suyu aktı resmen linktede görebilirsiniz.

http://www.pcper.com/category/tags/gt635m

• arkadaslar pcdepodan cevap geldi:

Sayın Ugur Duzenli

Merhaba Bahsetmiş olduğunuz modele ait resmi distribütörün stoklarına hala gelmemesi sebebi ile adet ve ürünün geliş fiyatına göre dönüş yapabiliriz Saygılarımızla
  • quote:

arkadaslar pcdepodan cevap geldi:

Sayın Ugur Duzenli

Merhaba Bahsetmiş olduğunuz modele ait resmi distribütörün stoklarına hala gelmemesi sebebi ile adet ve ürünün geliş fiyatına göre dönüş yapabiliriz Saygılarımızla

FIRma sayisida arıyor pazarliklarda ona göre yapılır artık yarın büyük gün bakalım artık ne olacak .
  • 1400 civarı i 5 için bende varım pm gönderiyorum
  • Ben de 4 gözle bekliyorum, eğer gerçekten her başvuran alırsa ve uygun fiyata gelirse, toplu alımlar için bi bölüm bile açılabilir..
  • Bir isyanın başlangıcı bu xD toplu alımlar gerçekten böyle bir yer açılsa hiç de fena olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a.Brkn

i5 linin fiyatı ne kadar olacak acaba

hedefımız 1400 taksıtlı

1400 taksitli olursa bende varım
  • Rocker 35;

Uğur Düzenli Beyfendi sürekli soru sorup yada birşeyler unutup sormaya çalışıyoruz ama sizin konununuzu böldüğüm için özür dilerim tekrardan ama velakin şunu unuttum..

Bu bahsedilen MSI Freedos(İşletim sistemsiz) Ve bunun Yanında programlardan bahsediliyor onlar yanında veriliyor mu Freedos olanlarda ?

Sual 2; Bu Msı serisinin windowslu olan serisi kaça mal olur acaba bilginiz varmı ?

Tekrardan özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soak

Ben de 4 gözle bekliyorum, eğer gerçekten her başvuran alırsa ve uygun fiyata gelirse, toplu alımlar için bi bölüm bile açılabilir..

bnmde heykelımı dıkersınız artık oraya :D
  • bu arada nova bılgısayara dayanamadım maıl attım :D dırek pazarlık maılı :D bu arada 60 kişiyi zorluyoruz arkadaslar tahmını kazanc 100 bın tl ye yaklastı :D
  • İnşallah sonuç alırız . Emek harcayan arkadaşlara da tşk. Sırf bu blg. için evdeki

Masaüstü blg. Sattım. Cep telefonu ile interenette gezmeğe bir türlü alışamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Rocker 35;

Uğur Düzenli Beyfendi sürekli soru sorup yada birşeyler unutup sormaya çalışıyoruz ama sizin konununuzu böldüğüm için özür dilerim tekrardan ama velakin şunu unuttum..

Bu bahsedilen MSI Freedos(İşletim sistemsiz) Ve bunun Yanında programlardan bahsediliyor onlar yanında veriliyor mu Freedos olanlarda ?

Sual 2; Bu Msı serisinin windowslu olan serisi kaça mal olur acaba bilginiz varmı ?

Tekrardan özür dilerim.

ewt bılgısayar ısletım sıstemsız gelıyor yanında msi ın dvd sı gelıyor onu taktıgında pc ye gereklı programları kurabılıyorsun ordan ama onların cogu gereksızdır sadece bıkac tanesı ıs gorur ama ısteyen hepsını kurup sonradan ıstemedıgı programları sılebılır sorun yok.

msi ın ısletım sıstemlı olan modelını almaya kalkarsan +300 lıra daha vermen gerekır. yanı i5 normalde 1700 olsa +300 2000 e gelır. ama bu serının hıc bı bılgısayarı ısletım sıstemlı gelmez cunku oyuncu bılgısayarıdır ve kım ne ısterse onu kurar mecburıyetten kurtarır adamı bu. cogu bılgısayar zaten homepremiumla gelıyo onda arkaplan resmını bıle degıstıremıyosun bazen.

• Rocker35;

Uğur Düzenli ;

Bligilerin için çok teşekkür ederim o zaman ben onu düz olarak mart ortası değilde nisan gibi aylarda alırım mayısta ise taksitleri ödemeye başlarım onu o zaman Düz Freedoslu olaark alırım elimde windows7 ultimate 64 Bitlik mevcuttur.. Korsan olarak kurar sonra illegal yollarla hallederim.. Mecburiyetten başka çıkar çarem yok.Programlardan ancak adobe flash player,reader ve ofis 2010 Programı anca işimi görür diğerleri pek görmez ama bulunsun orjinal olarak..

Çok teşekkür ederim bilgilerin için.

Saygılar..
    Sercan Karslı
  • Ya bilemedim bende alsam mı acaba
    asında çok tereddütlerim var hemen sayayım :)
    1.Msi Teknik servis olayı nasıl?
    2.nisan-mart gibi ivy bridge cıkacak diyorlar otomatikmen düşecek fiyatlar
    3.Elimle dokunup inceleyeceğim yer yok
    4.Ben yazın alacağım tabii Teşekkür getirirsem Lise zor iş
    5.Bataryası düşündürüyor 1 saat en fazla diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilikanbatuhan97

Ya bilemedim bende alsam mı acaba
    asında çok tereddütlerim var hemen sayayım :)
    1.Msi Teknik servis olayı nasıl?
    2.nisan-mart gibi ivy bridge cıkacak diyorlar otomatikmen düşecek fiyatlar
    3.Elimle dokunup inceleyeceğim yer yok
    4.Ben yazın alacağım tabii Teşekkür getirirsem Lise zor iş
    5.Bataryası düşündürüyor 1 saat en fazla diyorlar.

sen bılırsın kardesım ama babanı kandır bence :D cok calıscam soz tesekkur alcam de :D ama sonra pc gelınce full hd de oyuna takılıp derslerını ıhmal etme :D

• Umarım istediğimiz bir fiyat aralığında ve de taksitlendirmeyle bu iş hallolur. Emeği geçen tüm arkadaşlara özellikle Uğur Beye ve de joykill nickli kardeşimize teşekkür ediyorum. Uğur Bey sözümüz söz hep yanınızdayız ve de size güveniyoruz. Kılıcınız keskin gazanız mübarek olsun :)
  • :) Kandırmak kolayda özellikkleri bulmak zor babam parasını ben veriorum 17.3 inch alacaksın gerisine ellemem dedi :) geçen gün vatanda gecdik bayabi içine sindi
    Babama msi in pahalı modelini sevdirdim :) Yanlız ben yeni bi pc alırsam basından kalkmam :) ve hatta babamın sole bi teklifi var alalım ben kullanıyım teşekkür alınca veririm diyor :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.