Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Arkadaşlar bende almak istiyorum benide eklerseniz çok iyi olur

Edit : İmla

almak ısteyenler ad soyad tel bılgılerını bana pm atsınlar lısteler kalabalıklasıyor.. fiyatlar düşüyorr..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

almak ısteyenler ad soyad tel bılgılerını bana pm atsınlar lısteler kalabalıklasıyor.. fiyatlar düşüyorr..

Attım bile hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ismaildemirbas

listeyi de yayınlarsanız eklediniz mi en azından görürüz.

arkdaslar avcılar takıpte lısteyı koyamam lıste hedeflenen sayıda rahat olun :D ıhaleyı alan sıte cosacak resmen cosacak, sıze soyle soyleyım sabah kalktıgımda 10 tane daha pm vardı herkes fıyatları gormus satın almak ıcın ısım yazdırıyodu kapıs kapıs gıdıyo. ama pazarlandın yaptıgı cok yanlıs tum sıteye yuzde 30 ındırım yapıyolar bıze gelınce msı almaya kalkınca bellı bı ındırım var yuzde 22 dı galıba. bole yaparak kendılerı kaybedıyor bız degıl.

Valla kafadan adamlara on siparişle dünya para kazanacaklar ama herkese aynı fiyat bence yanlış ki kaldiki bu konuda pazarland sitesini ben ilk defa duydum bakmayın işin takibindeyim aliciyim ama bir vatan bir hepsiburada kadar saglamlarmi sonuçta k.kartı ile alınacak aldık diyelim martin ilk haftası stokta deyipte sallarlarsa muhatabımız kim forumda okudum alanların ürünleri verilen tarihte teslim edilmemiş hadi bunuda gectim sattiklari ürünlerinin arkasında olan bir firmami bunu nerden bileceksin uğur kardeş bilmedigimiz bir firma ile alış veriş yapma konusunda temkili olalım sonuçta ben batı ilinde değilim 1500km mesafedeyim sorun çıkarsa kim yardım edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ismaildemirbas

listeyi de yayınlarsanız eklediniz mi en azından görürüz.

arkdaslar avcılar takıpte lısteyı koyamam lıste hedeflenen sayıda rahat olun :D ıhaleyı alan sıte cosacak resmen cosacak, sıze soyle soyleyım sabah kalktıgımda 10 tane daha pm vardı herkes fıyatları gormus satın almak ıcın ısım yazdırıyodu kapıs kapıs gıdıyo. ama pazarlandın yaptıgı cok yanlıs tum sıteye yuzde 30 ındırım yapıyolar bıze gelınce msı almaya kalkınca bellı bı ındırım var yuzde 22 dı galıba. bole yaparak kendılerı kaybedıyor bız degıl.

Valla kafadan adamlara on siparişle dünya para kazanacaklar ama herkese aynı fiyat bence yanlış ki kaldiki bu konuda pazarland sitesini ben ilk defa duydum bakmayın işin takibindeyim aliciyim ama bir vatan bir hepsiburada kadar saglamlarmi sonuçta k.kartı ile alınacak aldık diyelim martin ilk haftası stokta deyipte sallarlarsa muhatabımız kim forumda okudum alanların ürünleri verilen tarihte teslim edilmemiş hadi bunuda gectim sattiklari ürünlerinin arkasında olan bir firmami bunu nerden bileceksin uğur kardeş bilmedigimiz bir firma ile alış veriş yapma konusunda temkili olalım sonuçta ben batı ilinde değilim 1500km mesafedeyim sorun çıkarsa kim yardım edecek.

haklısın kardesım herkesı dusunup ona gore karar vermemız lazım zaten en ıyı teklıfı+hedıyeyı aldıgımızda burdan herkese sorucaz ya da hepınızın telefonu var bende herkesın onayını alıcaz sonucta toplu alıcaz kararı ben vermıyorum sadece fıyat konusunda yardım edıyorum pazarlık edıyorum hayırlısı olsun hepımız ıcın.

• quote:

quote:

Bende dün akşam attım pm i5 olanından almak için beklemedeyim dükkana gidiyorum akşama gelicem hayırlı haberlerini bekliyorum dosttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcaacar

quote:

quote:

Bende dün akşam attım pm i5 olanından almak için beklemedeyim dükkana gidiyorum akşama gelicem hayırlı haberlerini bekliyorum dosttum.

ıns kardesım hyırlı ısler olsun

• Sanırım pazarland'ta çanta veriyorlar ama mouse vermiyorlar.Sitesinde sadece çanta yazıyor.

• pm attım yazabilirsin beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

Sanırım pazarland'ta çanta veriyorlar ama mouse vermiyorlar.Sitesinde sadece çanta yazıyor.

cantayı sıte kendı vermıyor kutunun ıcınden cıkıyor tabı satmadan once ıcını acıp cantaları gollemedıyseler. sanalmarketım extradan oyuncu mouspad ı verıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsalihx

pm attım yazabilirsin beni

• quote:

quote:

Uğur istediğimiz liste barajı geçmişmi 100 kişiyi buldukmu
  • arkadaslar bende i7 li modeli almayi dusunuyorum ama urunun freedos olmasi benim icin kotu oldu. urunun ozellikleri cok iyi ama hayatimda hic windows kurmadim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

Sanırım pazarland'ta çanta veriyorlar ama mouse vermiyorlar.Sitesinde sadece çanta yazıyor.

cantayı sıte kendı vermıyor kutunun ıcınden cıkıyor tabı satmadan once ıcını acıp cantaları gollemedıyseler. sanalmarketım extradan oyuncu mouspad ı verıyor.

Biliyorum..
    Mouse yazmıyor ya, o yüzden koymuş olabilirler.Sonra hayal kırıklığı yaşamayın diye söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

arkadaslar bende i7 li modeli almayi dusunuyorum ama urunun freedos olmasi benim icin kotu oldu. urunun ozellikleri cok iyi ama hayatimda hic windows kurmadim.

en kotu 50 lıra verırsın kurdurursun bı bılgısayarcıda 300 lıra extradan verıp ısletım sıstemlı almak ıstıyosan o da senın tercıhın tabı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

arkadaslar bende i7 li modeli almayi dusunuyorum ama urunun freedos olmasi benim icin kotu oldu. urunun ozellikleri cok iyi ama hayatimda hic windows kurmadim.

Işletim sistemini yüklemeyi sorun etme basit bir olay olmadı sağlam bir pc Ye gider 30 tl verirsen ne istersen yuklerler.olmadı forumda bununla ilgili destek var bakarak yaparsin
  • pazarland ne yapmış öyle dalga geçer gibi .12 taksitlisi bile 1610 tl oluyor .i7 mi alsam acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hermes_01

pazarland ne yapmış öyle dalga geçer gibi .12 taksitlisi bile 1610 tl oluyor .i7 mi alsam acaba?

pazarlanddan alıncak dıye bı kaıde yok arkadaslar sıtenın yaptıgına baksanıza butun urunlerde yuzde 30 ındırım var bızım alacagımız urune sıra gelınce bıze dedıklerı eger alıcaksanız eskı fıyata cekelım dıyolar ayıptır yaa.
  • quote:

quote:

pazarland ne yapmış öyle dalga geçer gibi .12 taksitlisi bile 1610 tl oluyor .i7 mi alsam acaba?

pazarlanddan alıncak dıye bı kaıde yok arkadaslar sıtenın yaptıgına baksanıza butun urunlerde yuzde 30 ındırım var bızım alacagımız urune sıra gelınce bıze dedıklerı eger alıcaksanız eskı fıyata cekelım dıyolar ayıptır yaa.

valla kendileri kaybeder tüm sitede %30 indirim yap bizim alacağımız ürüne gelince eski fiyata çekelim de bu kadar da yüzsüzlük olmaz sanki bedava verecekler indirmesinler bakalım sonuçta kazanan biz olacağız nasılsa.

• quote:

quote:

bu pazarlandda bir hinlikmi var nedir?616 tl birden indirmeleri garip geldi.bir daha görüşmekte fayda var.eğer bu indirim gerçekse bilgisayar onlra kaça geliyor acaba?2000 den 1460 a düşmekdemekki hakkaten kekleniyoruz milletçe

• taksitlerde fiyat abartı cıkmazsa benide yazın i5 modeline
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.