Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lastvampire

taksitlerde fiyat abartı cıkmazsa benide yazın i5 modeline

pm atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hermes_01

quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: hermes_01

pazarland ne yapmış öyle dalga geçer gibi .12 taksitlisi bile 1610 tl oluyor .i7 mi alsam acaba?

pazarlanddan alıncak dıye bı kaıde yok arkadaslar sıtenın yaptıgına baksanıza butun urunlerde yuzde 30 ındırım var bızım alacagımız urune sıra gelınce bıze dedıklerı eger alıcaksanız eskı fıyata cekelım dıyolar ayıptır yaa.

bu pazarlandda bir hinlikmi var nedir?616 tl birden indirmeleri garip geldi.bir daha görüşmekte fayda var.eğer bu indirim gerçekse bilgisayar onlra kaça geliyor acaba?2000 den 1460 a düşmekdemekki hakkaten kekleniyoruz milletçe

sen dusun ıste adamlar normal satısta ne kadar kar edıyo

• UĞUR BEY PM ATTIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: 402878

UĞUR BEY PM ATTIM

bu arada i7 sayımızda 20 ye yaklastı :D
  • bataryası kaç hücreli bilgimizz olsunn.
  • beni eklediniz degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyavuz

bataryası kaç hücreli bilgimizz olsunn.

Batarya : 6-Hücreli Li-on
  • quote:

Orijinalden alıntı: syseng

beni eklediniz degil mi?

pm attıysanız ad soyad telefon eklemısımdır ama goremedım pm ınızı tekrar gonderın kontrol edeyım i5-i7 oldugunu belırtın
  • Uğur bey mesajımı aldınızmı
  • Uğur bey ben de pm attım haberleri bekliyoruz
  • lısteye eklendınız
  • i7 için bende sabırsızlıkla bekliyorum. Pm attım.
  • acaba i5 ve i7 kaç kişi olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rht -- 26 Şubat 2012; 20:57:40 >
  • Ya lanet olsun kredi kartımın limiti 900tl... evdekiler de internetten alışverişe pek yanaşmazlar.Şu an bi işte çalışmıyorum ona rağmen bankaya gitsem banim kartın limitini şöle bi 1500 civarı bi şeyler yaparlarmı?...Bu fırsatı kacırmak istemiyorum sırf bu toplu alım olayı için yapcam olursa hemen pm atarım isim listesini toplayan arkadaşa...
  • bu isletim sistemsiz aletlere kurulum yapmak nasil kolay mi ?orjinal win 7 yi kaca alabiliyoruz veya firma kendi kurup yollayabiliyor mu - elden biz alabiliyor muyuz ?
    eger uyugn olursa i5 versiyon icin bende varim.
  • kac yerde var bu konu
  • Ben aslında pc depodan ümitliyim bütün kartlara 12 taksit 1500 tl yapar i5 modelini
  • quote:

Orijinalden alıntı: exwarden

Ya lanet olsun kredi kartımın limiti 900tl... evdekiler de internetten alışverişe pek yanaşmazlar.Şu an bi işte çalışmıyorum ona rağmen bankaya gitsem banim kartın limitini şöle bi 1500 civarı bi şeyler yaparlarmı?...Bu fırsatı kacırmak istemiyorum sırf bu toplu alım olayı için yapcam olursa hemen pm atarım isim listesini toplayan arkadaşa...

hemen bankanı ara 444 lu numaradan lımıt artırma ıslemı gerceklestırmek ıstıyorum de durumunu anlat bu hafta ıcınde 1500 lıralık alısverıs yapıcam de onlarda kacırmak ıstemezler senı :D yardımcı olurlar ne yapacagını soylerler
  • Beni de listeye ekledin değil mi dostum? Kolay gelsin, iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

bu isletim sistemsiz aletlere kurulum yapmak nasil kolay mi ?orjinal win 7 yi kaca alabiliyoruz veya firma kendi kurup yollayabiliyor mu - elden biz alabiliyor muyuz ?
    eger uyugn olursa i5 versiyon icin bende varim.

kolay kolay konuyu gosterırız sana temız bı win7 ultımate kurarız sanada i5 için isim ver ıstersen.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.