Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flood oluyor ama siz onu alsanız bende arada kaynasam :) siz 15.6 inch alın ben başka bişi bulayım olmazmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilikanbatuhan97

flood oluyor ama siz onu alsanız bende arada kaynasam :) siz 15.6 inch alın ben başka bişi bulayım olmazmı :)

i5 ya da i7 sini alcaksan yardımcı oluruz baska model alcaksan yapcak bısı yok babanı cagır onunla konusalım onu ıkna edelım :d
  • ya şu leptobun 17.3 inci olsa dusunmem bile...

Kaç kişi oldu bu arada ??i7 i5 ayrı ayrı solerseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilikanbatuhan97 -- 27 Şubat 2012; 0:10:48 >
  • ıste fıyat arkadaslar bole bı rezıllık olamaz.

http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=131727
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

ıste fıyat arkadaslar bole bı rezıllık olamaz.

xD söylicek söz bulamıyom....Başka Sitelerle iletişime geçicez artık
  • bu az once 1.400 civarı deyilmiydi :)
  • Adamlarda bir dengesizlik var ama çözemedim. İnşallah kendilerinden ürün alan insanları mağdur etmezler.

Uğur beni de listeye ekledin mi. Msj atmıstım öğlen gibi.

Yardımcı olacağımız bir konu olursa pm atarsın.
  • quote:

Şimdi gördüm bende rezalet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.kosmaz

quote:

Şimdi gördüm bende rezalet...

gecenın 3unde 25 kısının 1700 lıradan bılgısayar alacagını duyan musterı temsılcısı sırket mudurunu arıyor ve adamı uyandırıyor 25 tane aboz bulduk dıyor patronda tamam verın ıstedıgı fıyattan dıyor 1590 tlye cekılıyor bız suan almıcaz dıger sıtelerle de pazarlık edıcez dıyınce ertesı gun bıze nıspet yapar gıbı sozde yuzde 30 ındırım gunu ılan edıyor bıze de dıyor kı eger almak ıstersenız fıyatı arttırıp onsıparısı tekrar acabılırız dıyor sacmalıga bak :D sonra da saat 12 olunca fıyatı eskı kıtlemelı fıyata cekıyorlar ama suanda bız alıyoz desem anında 1500 lıraya duser :D cunku bu adamlar hayatlarında acaba 100 bın lıra gıbı bır toplu satıs yapmıslar mıdır acaba? sayımız suan 60 kısı cıvarında her gecen saat artıyor sabah 25 kısıydık 60 olduk dıger forumlara da yazıyoruz arkadaslar gelıyor pcdepo sanalmarketım nova eksen webdenal dan bırınden kesınlıkle ıstedıgımız fıyata alıcaz :d sadece sakın olun gaza gelmeyın hepberaber hareket edelım kendı kafanıza gore adamlarla ırtıbata gecmeyın agırlıgımızı koyalım. mutlu sona cok yakınız.

100 bın tl yı kım kazanmak ıster?

• Şimdi bende yazmaya geliyordum tam. 1641 idi 2388 yapmışlar i7 lisini.
  • quote:

Saat 12 den sonra hafta sonu kampanyaları bittiği için normale çektiler
    Bizi elbet bağlamayacaktır bu fiyat...
    %30 indirimli fiyatı da ben yazmıştım 2 başlıktan birine..
    O fiyatı istemek en doğal hakkımız
  • Dünkü, gece patronu uyandırma olayını hiç unutmayacağım ama..
    :D
  • en iyi teklıfı veren (1400/12) dudugu cala cala 100 milyar parayı anasının ak sutu gıbı helal helal yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 27 Şubat 2012; 0:39:35 >
  • Arkadaşlar böyle toplanıyorsunuzda İ5 lisini 1500e bırakacaklar mı bilginiz varmı?
  • ARKADAŞLAR BAZI FİRMALAR ORTALIĞI KARIŞTIRARAK ANİ İNDİRİM HİLELERİYLE BİZLERİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRÜP KARIŞIKLIK YARATARAK KÂR MARJLARINI YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORLAR. BUNLARA ALDANMAYIN OYUNA GELMEYELİM. ORTAK HAREKET EDELİM. BİZ KAZANALIM. BİRLİKTE HAREKET EDERSEK ÜRÜNÜN HAK ETTİĞİ FİYATTAN ÜRÜNE SAHİP OLABİLİRİZ. SİZLERDEN RİCAMIZ HEP BERABER HAREKET EDEREK BİZBİRİMİZLE İLETİŞİM HALİNDE OLALIM. BİZ KİMSENİN ZARAR ETMESİ İÇİN UĞRAŞMIYORUZ SADECE ÜRÜNÜ HAK ETTİĞİ FİYATTAN ALMAK İSTİYORUZ O KADAR.

BU ARADA LİSTEMİZİNDE MAŞALLAHI VAR HER GEÇEN DAKİKA ARTIYOR MAŞALLAH. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.kosmaz -- 27 Şubat 2012; 0:42:20 >
  • arkadaşlar 1400 e almaya calışıyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Arkadaşlar böyle toplanıyorsunuzda İ5 lisini 1500e bırakacaklar mı bilginiz varmı?

ewt bıze verılen teklıf o fıyattı bız beklıcez dıger sıtelerden de fıyat alıcaz dıyınce bazı sıte sahıplerı( patronlarını gecenın korunde arayıp kaldıran) bıze nıspet yapar gıbı fıyatları 2000 tl ye cektı :d

• quote:

quote:

Arkadaşlar böyle toplanıyorsunuzda İ5 lisini 1500e bırakacaklar mı bilginiz varmı?

ewt bıze verılen teklıf o fıyattı bız beklıcez dıger sıtelerden de fıyat alıcaz dıyınce bazı sıte sahıplerı( patronlarını gecenın korunde arayıp kaldıran) bıze nıspet yapar gıbı fıyatları 2000 tl ye cektı :d

Kesin bırakıyorlar mı şimdi o fiyata? i5 lisini 12 taksit kaç paraya veriyorlar şimdi konyu uaz çok takip ediyorum ama tam çözemedim nedir ne değildir? bi açıklarmısın görüşülüdmü fiyatta anlaşıldımı nereyle anlaşıldı vsvs.

• quote:

quote:

Gül geç :D adamın paraya ihtiyacı yok demekki ;) :) Sıradaki firma gelsin :)

• quote:

Kesin bırakıyorlar mı şimdi o fiyata? i5 lisini 12 taksit kaç paraya veriyorlar şimdi konyu uaz çok takip ediyorum ama tam çözemedim nedir ne değildir? bi açıklarmısın görüşülüdmü fiyatta anlaşıldımı nereyle anlaşıldı vsvs.

bıze verılen teklıfte i5 lisi 1590 tl havale, 1680 tl de 12 ay taksıtleydı, sımdı kampanyaları bıttı ama beklesınler bırazcık daha 60 kısı olduk kar marjları arttı hala 1400 lıraya cekmedıler fıyatı ayıptır yaa 25 kısıyız dedık 1590 dedıler 60 kısı olduk 2000 tl yaptılar. 60 kısı uzerınden 1400/12 yapsalar ok derız.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.