Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşey iyi hoş güzel toplu halde ucuza alacağız diyosunuz ama önce bilgisayar hakındaki şu sorulara cvp bulsak iyi olmazmı?? MSI'a güvenmelimiyiz ?? ayrıca MSI servis olarak nasıl ?? bilgisayarda bi sıkıntı olduğu zaman çok uğraşacakmıyız ?? son olarak da Core i7 sinin tam özelliklerini bilen bi arkadaş varsa yazabilir mi? çünkü her sitede farklı yazıyor biri 2670QM yazmış biri 2630QM ??Blu-ray mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpLashh

Herşey iyi hoş güzel toplu halde ucuza alacağız diyosunuz ama önce bilgisayar hakındaki şu sorulara cvp bulsak iyi olmazmı?? MSI'a güvenmelimiyiz ?? ayrıca MSI servis olarak nasıl ?? bilgisayarda bi sıkıntı olduğu zaman çok uğraşacakmıyız ?? son olarak da Core i7 sinin tam özelliklerini bilen bi arkadaş varsa yazabilir mi? çünkü her sitede farklı yazıyor biri 2670QM yazmış biri 2630QM ??Blu-ray mevcut mu?

Bu sorular cevaplanmasaydı fikir alışverişi yapılmasaydı beyin fırtınası olmasaydı garantileşmeseydi bizde alıcagımız makinayı tam olarak tercıh edebılırmıydık? Biraz araştırın lütfen hazıra konmak yerine diğer konuda mevcut hemde diğer bilgisayarla kıyaslanmasıda dahil olmak üzere.
  • quote:

Herşey iyi hoş güzel toplu halde ucuza alacağız diyosunuz ama önce bilgisayar hakındaki şu sorulara cvp bulsak iyi olmazmı?? MSI'a güvenmelimiyiz ?? ayrıca MSI servis olarak nasıl ?? bilgisayarda bi sıkıntı olduğu zaman çok uğraşacakmıyız ?? son olarak da Core i7 sinin tam özelliklerini bilen bi arkadaş varsa yazabilir mi? çünkü her sitede farklı yazıyor biri 2670QM yazmış biri 2630QM ??Blu-ray mevcut mu?

msi servıs olarak ıyı bır markadır asus hp toshıba gıbı duyulmamasının sebebı daha cok anakart uretımıne onem vermıstır anakart uretıcısı olarak servısı sorunsuz ıslemektedır aynı durum bılgısayarlar ıcınde gecerlıdır ıcınız rahat olabılır. iyi gunler
  • arkadaslar sayımızda kayıplar var galıba tekrar en bastan ad soyad ve sehır olarak guncelleme yapıcam ısımlerı verır mısınız tekrar. pm ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 27 Şubat 2012; 19:41:24 >
  • arkadaslar ad soyad bulundugunuz il ve i5 mi i7 mi onu da belırtırsenız daha saglam olucak. ilk kez gonderenler telefon numaralarını da gonderebılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

arkadaslar sayımızda kayıplar var galıba tekrar en bastan ad soyad ve sehır olarak guncelleme yapıcam ısımlerı verır mısınız tekrar. pm ile

Hocam ilk sayfaya sizdeki listeden alacakların nicklerini yazsanız en azından gözle görülür bir liste oluşur ilk sayfada.
    Bu arada bana da akademik çalışma konusunda acil lazım laptop ama beklemedeyim bu model için.
  • bilgilerimi tekrardan pm ile gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joykill

quote:

Bu sorular cevaplanmasaydı fikir alışverişi yapılmasaydı beyin fırtınası olmasaydı garantileşmeseydi bizde alıcagımız makinayı tam olarak tercıh edebılırmıydık? Biraz araştırın lütfen hazıra konmak yerine diğer konuda mevcut hemde diğer bilgisayarla kıyaslanmasıda dahil olmak üzere.

Atar yapma lan bana. bak Rocker35 güzel güzel cvp verdi senin gibi şurda var burada var demedi. . sende güzel bi dille diğer konuda mevcut desen anlarım. şiddetli bi şekilde söylemene gerek yok . forumda o kadar konu açılmış ki hangisine bakacağını şaşırıyorsun.

• quote:

quote:

msi servıs olarak ıyı bır markadır asus hp toshıba gıbı duyulmamasının sebebı daha cok anakart uretımıne onem vermıstır anakart uretıcısı olarak servısı sorunsuz ıslemektedır aynı durum bılgısayarlar ıcınde gecerlıdır ıcınız rahat olabılır. iyi gunler

eyw hocam saol . . Teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bedir58

arkadaslar beni liseteden cıkarabilirsiniz...

hayırdır noldu? vaz mı gectın?

internet üzerinden alısverişe pek sıcak bakmıyor...ama inş istediğiniz fiyata alırsınız siz arkadaslar basarılar bu yolda size
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

şimdiye kadar nasıl indirim yapsın adamlar, tedarikçiden onlara geliş fiyatını ve stok durumunu öğrenemediler ki. ürünün maliyet fiyatını penta bunlara bildirse hepsi şakır şakır mail atıp fiyatını vericek zaten.
    ben sana kızdım çünkü burda brşey yapmak için emek sarfeden insanlar var, sen hiçbirşey bilmeden gelip olumsuz konuşuyorsun. Eminim ki baştan sona okumadın bile başlığı. Sen beklemeyebilirsin, git nerden alırsan al, biz beklicez ve indirimli almaya çalışıcaz. dikkat ediyorsan alıcaz demedim almaya çalışıcaz dedim. olursa alıcaz olmazsa başka indirimler kovalıcaz. sonuçta biz bunu tercih ediyoruz neden gelip atıp tutma gereği hissettin çünkü o bahsettiğim adamlardansın da ondan. saniye de rengini belli ettin zaten ilk mesajınla. demogoji yapmanın lüzumu yok. cevap vermek istiyorsan pm at. başlığın kirlenmesini istemem, istemeyiz. bu başlık hepimizin, senin gibilerin yeri yok burda.

Yukaridaki yaziyi kime istinaden yazdin abi sen :) alinti yapsaydin da daha acik olur du :)

• guzel arkadaslar pm ler guncellenıyo sayılar guncellenıyo ıyı oluyor bole ısmını yazdıran herkes tekrar bulundugu illeri de yazdırsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpc

quote:

arkadaslar sayımızda kayıplar var galıba tekrar en bastan ad soyad ve sehır olarak guncelleme yapıcam ısımlerı verır mısınız tekrar. pm ile

Hocam ilk sayfaya sizdeki listeden alacakların nicklerini yazsanız en azından gözle görülür bir liste oluşur ilk sayfada.
    Bu arada bana da akademik çalışma konusunda acil lazım laptop ama beklemedeyim bu model için.

yok sımdı alacakları yazarsak satıcılar atlar hemen bole ıyı lıste bende bı gorusme daha yaptım bugun ayrıntıları yarın konusucaz hayırlı haberler gelıyo heralde ıns.
  • 60 kısının her bırıne teker teker msj gonderdım arada fazladan gonderdıklerım varsa kusura bakmasın o kdr nıckı aklımda tutamadım, herkes bırnırıne kontrol etsın illeri yazdırmayan kalmasın.
  • quote:

60 kısının her bırıne teker teker msj gonderdım arada fazladan gonderdıklerım varsa kusura bakmasın o kdr nıckı aklımda tutamadım, herkes bırnırıne kontrol etsın illeri yazdırmayan kalmasın.

hocam bana msj gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

60 kısının her bırıne teker teker msj gonderdım arada fazladan gonderdıklerım varsa kusura bakmasın o kdr nıckı aklımda tutamadım, herkes bırnırıne kontrol etsın illeri yazdırmayan kalmasın.

hocam bana msj gelmedi

msj gelmeyenler tekrar ad soyad telefon bulundugu sehır ve ıstedıgı modeli i5 mi i7 mi bana pm atabılırler mı?
  • quote:

quote:

quote:

hocam bana msj gelmedi

msj gelmeyenler tekrar ad soyad telefon bulundugu sehır ve ıstedıgı modeli i5 mi i7 mi bana pm atabılırler mı?

Gönderdim

• suanda 25 kısının sehır bılgılerı guncellendı dıger arkadaslarda geceye kadar sehırlerını gondersınler 50 kısı olalım en az 60 her turlu oluruz zaten o saatten sonra
  • quote:

quote:

quote:

hocam bana msj gelmedi

gönderdim

• arkdaslar bı hatırlatma yapmama gerek yok heralde
    ındırımler sadece verılen lıstedekı ısmı olan arkadaslar ıcın gecerlı olacaktır daha sonra almak ısteyenlerde ornegın mart sonu nısan bası lısteye ısımlerını yazdırsınlar onlar ıcın konusup ıstedıklerı tarıhte almaları ıcın yardımcı olabılırız.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.