Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum bilgilerimi gönderdim umarım almışsındır. Umarım çabalarınız karşılıksız kalmaz. Sağolun varolun.
  • arkadaslar yaa ulastıgım bazı bılgılere gore (saglam kaynakalrdan) i7 li model martın ılk haftası yanı onumuzdekı hafta stoklara gırıcekmıs fakat i5 li model ıcın martın son haftasına sarkacagı ıhtımalı varmıs eger i7 yi i5 fıyatına cekebılırsek i7 mi alsak acaba yaa? 1500 lu fıyatlara ındırebılırsek onu alalım mı ne dersınız?
    taksıtlı alacak arkadaslar ıcın 12 taksıtte 10 lıra farkeder 125 lıra degıl de 135-140 lıra verırız ayda?
    tabı sadece bı teklıf ısteyen olur ıstemeyen olur saygı duyarım pazarlıklar ıkı makıne ıcınde gecerlı olucak.

Edit: ayda 125 degılde 135-140 verırız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 27 Şubat 2012; 23:37:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

arkadaslar yaa ulastıgım bazı bılgılere gore (saglam kaynakalrdan) i7 li model martın ılk haftası yanı onumuzdekı hafta stoklara gırıcekmıs fakat i5 li model ıcın martın son haftasına sarkacagı ıhtımalı varmıs eger i7 yi i5 fıyatına cekebılırsek i7 mi alsak acaba yaa? 1500 lu fıyatlara ındırebılırsek onu alalım mı ne dersınız?
    taksıtlı alacak arkadaslar ıcın 12 taksıtte 10 lıra farkeder 125 lıra degıl de 135-140 lıra verırız ayda?
    tabı sadece bı teklıf ısteyen olur ıstemeyen olur saygı duyarım pazarlıklar ıkı makıne ıcınde gecerlı olucak.

i7 li model 1700 ün altına düşerse şahane olur
  • quote:

arkadaslar yaa ulastıgım bazı bılgılere gore (saglam kaynakalrdan) i7 li model martın ılk haftası yanı onumuzdekı hafta stoklara gırıcekmıs fakat i5 li model ıcın martın son haftasına sarkacagı ıhtımalı varmıs eger i7 yi i5 fıyatına cekebılırsek i7 mi alsak acaba yaa? 1500 lu fıyatlara ındırebılırsek onu alalım mı ne dersınız?

lisanslı ürün arıyorum, tek tuş la format olayı için:)..
    ama bana da en sonunda free-dos aldıracaksınız

rocker, i7 yi i5 fiyatına çekebilirsen beni de ekle listeye
    birde lisanslı alabilirmiyiz, yoksa hepsi aynı mı olmalı? böyle bir şansımız varsa arada ki fiyat farkı tahmini ne olur home basic için

• pazarland Asus'u göndermesse bende damlarım buraya, mesajım bulunsun. Tabi ürün pazarland degilde başka yerden alınacak ise, herkes çok ilgili müşteri hizmletlerinin oldugunu vurguluyor ama müşteri hizmlerindden önce Hizmet kalitesini sorgulamak lazım diye düşünüyorum.
  • Bu firmanın adını mutlaka bir şekilde her sayfaya ekliyorlar. Tesadüf müdür nedir ?!?
    i7 işlemcili 1700 TL altı rakamlara inerse mükemmel olur diyorum. Size de güveniyorum selametle...
  • evet i7 fiyatı 1700 altına düşerse i5 den i7 ye dönebilirim.birde peşin verirsek daha da inerler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllıdeli06

quote:

birde lisanslı alabilirmiyiz, yoksa hepsi aynı mı olmalı? böyle bir şansımız varsa arada ki fiyat farkı tahmini ne olur home basic için

lısanslısı uretılmıyo keske uretılse de alsanız ama alcagımız yere sordurabılırım orda kurulum yaparlar belkı extra ucret karsılıgı ama en az 200 lıra oynar haberın olsun fıyatın bı cazıbelıgı kalmaz yanı, sen nerdesın ıl olarak? yardımcı olan arkadaslar cıkar belkı ızmırdeysen her turlu hallederız?

• i7 nin fiyatı 1500 tl e düşer ise alabilir yok düşmes ise i5 i beklemeye baslıcaz ama bu da cok uzun sürecek galiba baska bi bil. yönelebilirim
  • tam olarak sayı kac acaba,yada hedeflenen kısı sayısı nedır acep ne kadar cok kısı o kadar kofte yanılıyormuyum..
  • güncel bilgiler yollanmıştır hocam haberlerinizi bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rht

evet i7 fiyatı 1700 altına düşerse i5 den i7 ye dönebilirim.birde peşin verirsek daha da inerler mi?

havale ıle taksıtlı fıyatını yakın tutmaya calsııyoruz cunku genelde pesın fıyatı atıyorum 1500 ıse taksıtlı fıyatına gecırıyolar 1650 yapıyolar ama bugun konustugum sıte 1000 tl havale fıyatlı urunu 12 taksıtle 1040 lıraya alabılırsınız demıstı yanı 1500 tl havale fıyatlı urun 12 taksıtle 1560 gıbı bısı olması gerekıyo normal sartlarda adamın bana dedıgıne gore. ama konusulur onlar pazarlık edılır yanı.
  • quote:

quote:

quote:

lısanslısı uretılmıyo keske uretılse de alsanız ama alcagımız yere sordurabılırım orda kurulum yaparlar belkı extra ucret karsılıgı ama en az 200 lıra oynar haberın olsun fıyatın bı cazıbelıgı kalmaz yanı, sen nerdesın ıl olarak? yardımcı olan arkadaslar cıkar belkı ızmırdeysen her turlu hallederız?

il ankara rocker,,
    200 ciddi fark haklısın
    bu arada şöyle sorayım diğer pc imde win-premium lisans ım var.. bunun güncelleştirmelerini kapatıp, diğer msi a yüklesem olur mu dersiniz? driverlarınıda yükleyip image vb yöntemle yine yüklenebilir sanırım fazla uğraştırmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

tam olarak sayı kac acaba,yada hedeflenen kısı sayısı nedır acep ne kadar cok kısı o kadar kofte yanılıyormuyum..

kusura bakma senı tanımıyorum hatta forumda ılk defa mesajını goruyorum sayı yeterlı sevıyede pazarlık ettıgımız sıteyı memnun ettı verdıgım sayı yarın gerı donucekler bana fıyat ıcın. fıyatı da bole burda uluorta yazmıcam bellı kısıler var onlara pm ıle soylucem en son haftasonuna dogru pazarlıklar bıttıgınde en uygun fıyatı veren sırketı ve fıyatı soylucez ordan alıcaz urunu zaten ılgılı olan arkadaslar ( gt555 li modelden berı almak ısteyen beraber bu yola cıktıgımız kısılerle beraber karar verıyoruz cogu kısı sayımızı ve suan verılen fıyatları bılıyor ama boyle casuslara soylemıyoruz lıstede ısmın var mı yok mu onu bıle bılmıyorum dolayısıyla sana ne sayımızı verırım ne de ne kadara alcagımızı soylerım. anlayısın ıcın saol zaten bızden yanaysan bu yaptıgımızın dogru bısı oldugunu bılıyosundur cunku forumda takıp edılıyoruz ustte bakarsan gorursun mısafırler ızlıyo onların kım oldugunu hepımız bılıyoruz.

• quote:

quote:

tam olarak sayı kac acaba,yada hedeflenen kısı sayısı nedır acep ne kadar cok kısı o kadar kofte yanılıyormuyum..

kusura bakma senı tanımıyorum hatta forumda ılk defa mesajını goruyorum sayı yeterlı sevıyede pazarlık ettıgımız sıteyı memnun ettı verdıgım sayı yarın gerı donucekler bana fıyat ıcın. fıyatı da bole burda uluorta yazmıcam bellı kısıler var onlara pm ıle soylucem en son haftasonuna dogru pazarlıklar bıttıgınde en uygun fıyatı veren sırketı ve fıyatı soylucez ordan alıcaz urunu zaten ılgılı olan arkadaslar ( gt555 li modelden berı almak ısteyen beraber bu yola cıktıgımız kısılerle beraber karar verıyoruz cogu kısı sayımızı ve suan verılen fıyatları bılıyor ama boyle casuslara soylemıyoruz lıstede ısmın var mı yok mu onu bıle bılmıyorum dolayısıyla sana ne sayımızı verırım ne de ne kadara alcagımızı soylerım. anlayısın ıcın saol zaten bızden yanaysan bu yaptıgımızın dogru bısı oldugunu bılıyosundur cunku forumda takıp edılıyoruz ustte bakarsan gorursun mısafırler ızlıyo onların kım oldugunu hepımız bılıyoruz.

Arkadaş haklı bu konuşmada

• quote:

il ankara rocker,,
    200 ciddi fark haklısın
    bu arada şöyle sorayım diğer pc imde win-premium lisans ım var.. bunun güncelleştirmelerini kapatıp, diğer msi a yüklesem olur mu dersiniz? driverlarınıda yükleyip image vb yöntemle yine yüklenebilir sanırım fazla uğraştırmadan

bı pm atsana ad soyad kontrol edeyım sana zahmet karısmasın kaynama arada :D
  • mesajım gelmiştir sana rocker, güncellemeyi de yaparsın.
  • quote:

quote:

il ankara rocker,,
    200 ciddi fark haklısın

Fiyat ve süreniz ne zaman kadar sürecek, pazarland fırsatından ses cikmaz ise yukarda belirttigim gibi adımı yazdıracagım ama ne zamana kadar devam etmekte acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

quote:

quote:

il ankara rocker,,
    200 ciddi fark haklısın

Fiyat ve süreniz ne zaman kadar sürecek, pazarland fırsatından ses cikmaz ise yukarda belirttigim gibi adımı yazdıracagım ama ne zamana kadar devam etmekte acaba ?

i7 ler onumuzdekı hafta ıcı stoklara gırıyomus i5 ler martın son haftasını bulabılırmıs sen adını ver kaynatırım ben senı arada sıkma canını pazarlandzede olarak gır aramıza :D
    pazarlıklar tahmınımce haftasonuna kadar bıter alcagımız yer ve fıyat kesınlesır haftasonu sıparıslerı vermeye baslarız dıye dusunuyorum ama dıger arkadaslarla da konusmam lazım. ben karar vermıyorum tek basıma. ben sadece sızı temsıl edıyorum pazarlık kısmında.

• quote:

quote:

konuyu en bastan berı bende takıp edıyorum,ve sana pm ıle bılgılerımı gondermıstım aksam saatlerınde,ve bu sorudada (boyle casuslara soylemıyoruz)dıyecek kadar bısey yok sadece aklıma gelen basıt bır soru ıcınden ne gıbı bır kotu nıyet cıkardın bılmıyorum ve fıyat falan sormadım dıkkatını cektıyse neyse bısey sormadan kuzu gıbı bır kenarda beklerız merak etme..sana kolay gelsın ıyı geceler.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.