Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: akıllıdeli06

il ankara rocker,,
    200 ciddi fark haklısın
    bu arada şöyle sorayım diğer pc imde win-premium lisans ım var.. bunun güncelleştirmelerini kapatıp, diğer msi a yüklesem olur mu dersiniz? driverlarınıda yükleyip image vb yöntemle yine yüklenebilir sanırım fazla uğraştırmadan

bı pm atsana ad soyad kontrol edeyım sana zahmet karısmasın kaynama arada :D

p.m.
  • Herşey yolunda rahat olalım arkadaşlar.
    rocker35 kardeşim bana da bilgi verdi sağolsun. Sayımız konusunda bir sıkıntımız yok çok şükür. İçiniz rahat etsin. Pazarlık yapacak güçteyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siburnik -- 28 Şubat 2012; 0:28:47 >
  • quote:

i7 ler onumuzdekı hafta ıcı stoklara gırıyomus i5 ler martın son haftasını bulabılırmıs sen adını ver kaynatırım ben senı arada sıkma canını pazarlandzede olarak gır aramıza :D
    pazarlıklar tahmınımce haftasonuna kadar bıter alcagımız yer ve fıyat kesınlesır haftasonu sıparıslerı vermeye baslarız dıye dusunuyorum ama dıger arkadaslarla da konusmam lazım. ben karar vermıyorum tek basıma. ben sadece sızı temsıl edıyorum pazarlık kısmında.

İlginiz için teşekkürler ama şu pazarland işini bir sonlandırayım yada adı herneyse adını koyalımda, noktayı koyduktan sonra döneyim size, özel mesaj ile rahatsız ederim tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

konuyu en bastan berı bende takıp edıyorum,ve sana pm ıle bılgılerımı gondermıstım aksam saatlerınde,ve bu sorudada (boyle casuslara soylemıyoruz)dıyecek kadar bısey yok sadece aklıma gelen basıt bır soru ıcınden ne gıbı bır kotu nıyet cıkardın bılmıyorum ve fıyat falan sormadım dıkkatını cektıyse neyse bısey sormadan kuzu gıbı bır kenarda beklerız merak etme..sana kolay gelsın ıyı geceler.

anlayısın ıcın cok saol kusrumuza da bakma :d ılerleyen gunlerde bılgılendırıcez herkesı pazarlıgın nasıl gıttıgı yonunde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

konuyu en bastan berı bende takıp edıyorum,ve sana pm ıle bılgılerımı gondermıstım aksam saatlerınde,ve bu sorudada (boyle casuslara soylemıyoruz)dıyecek kadar bısey yok sadece aklıma gelen basıt bır soru ıcınden ne gıbı bır kotu nıyet cıkardın bılmıyorum ve fıyat falan sormadım dıkkatını cektıyse neyse bısey sormadan kuzu gıbı bır kenarda beklerız merak etme..sana kolay gelsın ıyı geceler.

anlayısın ıcın cok saol kusrumuza da bakma :d ılerleyen gunlerde bılgılendırıcez herkesı pazarlıgın nasıl gıttıgı yonunde

tamam kardesım,ınsallah bızım ıcın en ıyı sekılde sonuclanır sadece bıraz sabır,hayırlı geceler ben yatar sabah ıs var laptop ıcın para lazım dımı hayırlı geceler..

• Son güncelleme olarak. Bu hafta içi iletişimde olduğumuz firmalar ile fiyat teklifleri alıp kıyaslama yapacağız. İhalemiz devam ediyor online olarak. Orayada gelen teklifler mevcut bunlarıda göz önünde bulundurarak stoklara girer girmez alalım acelesi olmadan soğukkanlı ve sakin biçimde en iyi kararı vereceğiz.

Takip eden arkadaşlar için bilgilendirme olsun.Fazlası yok malum her yerde şuan bu yaptığımız konuşuluyor ve batıl olarak nazar değmemesi teknik olarak etik olmaması ve pazarlama olarak fiyatı zıplatmamak gizlilik olarak da casuslardan uzak tutmak amacı ile ara ara bu güncellemeyi yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joykill

Son güncelleme olarak. Bu hafta içi iletişimde olduğumuz firmalar ile fiyat teklifleri alıp kıyaslama yapacağız. İhalemiz devam ediyor online olarak. Orayada gelen teklifler mevcut bunlarıda göz önünde bulundurarak stoklara girer girmez alalım acelesi olmadan soğukkanlı ve sakin biçimde en iyi kararı vereceğiz.

Takip eden arkadaşlar için bilgilendirme olsun.Fazlası yok malum her yerde şuan bu yaptığımız konuşuluyor ve batıl olarak nazar değmemesi teknik olarak etik olmaması ve pazarlama olarak fiyatı zıplatmamak gizlilik olarak da casuslardan uzak tutmak amacı ile ara ara bu güncellemeyi yapacağım.

Sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Taksitleri uygun olursa bende alabilirim
  • arkadaslar herkesın yenıden ad soyad ve bulundugu sehır bılgılerını gondermelerı gereklıdır pazarlıklar devam ederken bızden ıstenen lısteye bulundugu sehır bılgısının eklenmesı ıstendı listeyı guncellememız gerekıyor anlayısınız ıcın tesekkurler.
    (bulundugu sehrı yazdıranların tekrar yazdırmasına gerek yoktur).
    sehrını yazdırmayanların acıl yazdırması gereklıdır yarın oglen kişi sayısı verilecektir.
  • Çok güzel organizasyon. Şimdiden hayırlı olsun.
  • Bende pazarlanddan bi tane pc alıcaktım gecen indirimde ama ilk indirim muhabbetini görünce caydım. Ama ben sizin gibi oyun meraklısı degilim yuksek performans olmasada olur..

Sana fikrim mesela bana max. i3 işlemci 1gb ekran kartı olsa yeter markayı arastırmadım ama bu adamların illaki böyle bir makinası vardır onun icinde isim toplasan rocker kardesim hem alacak insan sayısı artsa hem tüm pclerin fiyatları düşse hemde biz fakirler icinde faydalı bi kampanya olsa olmazmı
  • Ekran yansımasızmı
  • i7 nin fiyatı uygun olursa bende i7 alabilirim. Bakalım artık hangisi uygun olursa.
  • şehir bilgisini neden istiyorlar? fiyatla ne alakası var?
    kargoyla alakalı desem zaten herkesin aynı şehirde olması mümkün değil. 60 kişi olsa en az 10 farklı şehir çıkar.
    bence başka bilgi istemeden önce fiyatları bi keinleştirin, zaten yeterince bilgi verildi diye düşünüyorum. Şehir, adres vb. diğer bilgiler zaten ürün alınınca anlaşılan firmaya verilir.
  • Beklemedeyiz rocker i5 olanını almak istiyorum xD
  • Fiyat netlik kazanırsa alabilirim.
  • Fiyat netleşirse i5 yada i7 bir arkadşım için alabilirim
    listeye benide ekleyin
  • rocker35 ben ismimi yazdırmıştım da eğer kayıt ettiysen en azından bana da haber verir misin yoksa tekrardan göndereyim bilgilerimi!

bu arada anneannemin bir sözü vardır. fazla dillendirme der hep :d biz de işimizi fazla dillendirmeyelim derim :D sonra nazar değer!
  • @Rocker35 Bende KM ile ismimi ve şehrimi bildirdim.
    Eğer avantajlı bir fiyat yaratılabiliyorsa i7 2670 li modelden alabilirim..
  • dün isim ve şehir bildirdim yazdınmı listeye bir bilgi versen sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.