Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buna nasıl kayıt yaptıra biliriz...ayrıca taksit imkanı nedir acaba bir link gibi birşey varmı ??
  • arkadaşlar kayıt olmak isteyenler rocker35 nickli arkadaşa özel mesaj göndersinler isim soyisim tel şehir ve hangi modeli istediğiniz tarzında. şartlar netleşmedi henüz netleşince açıklanacaktır zaten.
  • arkadaşlar bir şeyler soracağım. bende almak istiyorum i7 olanı.
    1-bu bilgisayarda işletim sistemi yok mu?
    2- turbo boost var mı yoksa 2,2 ghz de kalıyor mu? bu oyunlarda veya renderlerde bi sorun çıkartır mı?
    3-ram yükseltiliyor mu?
    4-msi çanta ve mause veriyor mu?

sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim. güzel bir çalışma yapmışsınız emeğinize sağlık.
  • Eğer 1400-1500 civarına inerse düşüneceğim.
  • +1
    pm atıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcarc85

arkadaşlar bir şeyler soracağım. bende almak istiyorum i7 olanı.
    2- turbo boost var mı yoksa 2,2 ghz de kalıyor mu? bu oyunlarda veya renderlerde bi sorun çıkartır mı?
    3-ram yükseltiliyor mu?

sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim. güzel bir çalışma yapmışsınız emeğinize sağlık.

valla :D
    1- i5 te yokmus ama i7 de varmıs galıba emın degılım
    2- turbo boost bılgısayarın yanında gelen dvd nın ıcınde programı mevcut ordan kurabılırsın.
    3- ram maks 8 gb 2 slot var 4+4 yapabılırsın
    4- msı canta kutunun ıcınden cıkıyor mouse ya da mousepad cıkıcak galıba + bız de alcagımız sıteden hedıye talep edıcez ama onun bılgısayarla alakası yok kısısel bısı pazarlık sonucu hedıye.

• Asus N61VN280BD Cihazımı satabilirsen i7 liden düşünüyorum şimdilik sadece takipteyim.Rocker35 ben peşin almayı düşünenlerdenim biraz daha aşagı çekmek mümkün degil mi.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Daha önceden arkadaşıma vatandan lenovo y570 aldık ve sorunlu çıktı geri iade aldılar.
    Fiyatlar kesin olarak belli midir?
    i5 veya i7 kesin olarak aldıracağım kendisine fakat fiyat farkı konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
    İsim yazdırmak için fiyatları bekleyelim mi ?
  • fiyatlar belli olmadı mı
  • Peşin fiyatına 12 taksit olursa ve fiyatı uygun olursa alabilirim. Kesin alırım demiyorum ama büyük oranda olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: arcarc85

arkadaşlar bir şeyler soracağım. bende almak istiyorum i7 olanı.
    3-ram yükseltiliyor mu?

valla :D
    1- i5 te yokmus ama i7 de varmıs galıba emın degılım
    2- turbo boost bılgısayarın yanında gelen dvd nın ıcınde programı mevcut ordan kurabılırsın.
    3- ram maks 8 gb 2 slot var 4+4 yapabılırsın
    4- msı canta kutunun ıcınden cıkıyor mouse ya da mousepad cıkıcak galıba + bız de alcagımız sıteden hedıye talep edıcez ama onun bılgısayarla alakası yok kısısel bısı pazarlık sonucu hedıye.

rocker fiyatlar belli oldu mu hocam bizide bilgilendirir misn en azından bana pm ile 12 taksit fiyatına i5 modelini kaç tl diyor firmalar pm atarak bilgilendirir msin bu arada penta bilgisayar ne durumda pm ile yazarsan sevinirim

• adamlara kesin liste vermemiz bence daha mantıklı. yani ihtiyacı olanlar vardır mutlaka ve seçimlerini de yapmışlardır. Şimdi fiyat istenilen sonuca ulaşınca, "-ben düşündüm de başka marka alacam!" diyenler çıkarsa bu firma ile aramızda sorunlar yaşanmasına neden olabilir.

o yüzden lütfen gerçekten ihtiyacı olupta almak isteyenler ismini yazdırsınlar bence!

NOT:işinize karışmak istemem ama sanırım 2 mesajdır sanki akıl veriyormuşum gibi oluyor.kusura bakmayın sadece aklımdan geçenleri söylüyorum arkadaşlar :)
  • Güncelleme..
    Arkadaşlar biz yaklaşık 3 aydır bu sürecin içindeyiz. Bu ne acele, en iyi fiyat teklfini almaya çalışıyoruz. Bizim sitemiz yok ki size fiyat bildirelim bizlerde sizler gibi forum kullanıcısıyız amacımız hem sizin hemde bizim işimize yarıycak çalışmalar yürütmek.Lütfen bizleri gergin yapıp acele karar almaya sürüklemeyin.

Fiyatlar net değil ama hedef fiyatlarımız var buda konumuzun ilk mesajında zaten mevcut.

Diğer sorulara gelince teknik olarak bilgisayar hakkında bilgisi olmayanlar bir önceki modelin detaylı incelemesi için buraya;http://forum.donanimhaber.com/m_56518642/tm.htm

Öncelikle teknik olarak bu bilgisayarı diğerleri ile kıyaslayıp alıp almayacağınıza karar verin lütfen burası kesin olarak alıcam diyenlerin satış aşamasından önceki son süreç.Parası düşük diye hiç bir araştırma yapmadan bu bilgisayarı isteyenler bizim için bilinçli tüketici değildir ve bu harekatta bize sağlıklı yorumlar yapamaz düşüncesindeyim..

Pazarlıklara gelince.. Stok sorunu mevcut, rezerv edilmiş stoklar var türkiye distibitöründen aldığımız bilgiye göre ama fiyat bizden yana. Zaten amacımız fiyatın düşmesi olduğundan stok sorunu en fazla bizi bir hafta geciktiricektir.Ki bu stokların yine türkiye'ye geliceğini düşünürsek pazarlık yaptığımız firmalardan biri veya birileri alıyordur ki ellerine erkenden geçip bize fiyat vermeleride bizim işimize gelecektir..

Bekliyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

adamlara kesin liste vermemiz bence daha mantıklı. yani ihtiyacı olanlar vardır mutlaka ve seçimlerini de yapmışlardır. Şimdi fiyat istenilen sonuca ulaşınca, "-ben düşündüm de başka marka alacam!" diyenler çıkarsa bu firma ile aramızda sorunlar yaşanmasına neden olabilir.

o yüzden lütfen gerçekten ihtiyacı olupta almak isteyenler ismini yazdırsınlar bence!

NOT:işinize karışmak istemem ama sanırım 2 mesajdır sanki akıl veriyormuşum gibi oluyor.kusura bakmayın sadece aklımdan geçenleri söylüyorum arkadaşlar :)

Mantıklı yönlendirmeler yaptığın sürece akıl vermende bir sorun yok dostum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cuneyd01

Peşin fiyatına 12 taksit olursa ve fiyatı uygun olursa alabilirim. Kesin alırım demiyorum ama büyük oranda olabilir..

Bunlar anlaşacağımız firmanın ödeme seçenekleri ile alakalı olacak. Ama zaten biz bunuda pazarlık aşamasında tüm kartlara havale ücretinden 12 taksit olarak talebimizi dile getiriyoruz.

En yakın örneği pazarland bize fiyat tuzağı kurmadan önce prensiplerinden taviz vererek 12 aya tüm kartlara mail order seçeneği ilede olsa taksit imkanı açmıştı.

Bize en iyi teklifi bunu açarsam havale ücretinden taksit,promosyon,hediye en az faiz veren firma ile toplu alımda bulunucağız o yüzden ödeme seçenekleri ile ilgili aklınızda soru işareti kalmasın.Önemli olan fiyatı ve firmayı belirlemek gerisi zaten kabul edilmiştir ki alışverişi gerçekleştirelim.

• Ne zaman alınacağı yada nereden alınacağı konusunda sanırım benim gibi diğer arkadaşlarında bir sorunu yoktur. biz tüketiciler için önemli olan fiyat ve müşteri memnuniyeti :)

size güveniyorum açıkçası ve böyle bir birliktelikle hareket etmenin elbet yarar sağlayacağını düşünüyorum. baktık hiç olmadı istanbulda toplanır bir teknoloji markete hepberaber gider anında oradan alırız :D ben bu fikre de açığım :P

şaka bir yana ha ay başında ha da ay sonunda :) bana uygun fiyata geldikten sonra bu canavar laptop hiç önemli değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

Ne zaman alınacağı yada nereden alınacağı konusunda sanırım benim gibi diğer arkadaşlarında bir sorunu yoktur. biz tüketiciler için önemli olan fiyat ve müşteri memnuniyeti :)

size güveniyorum açıkçası ve böyle bir birliktelikle hareket etmenin elbet yarar sağlayacağını düşünüyorum. baktık hiç olmadı istanbulda toplanır bir teknoloji markete hepberaber gider anında oradan alırız :D ben bu fikre de açığım :P

şaka bir yana ha ay başında ha da ay sonunda :) bana uygun fiyata geldikten sonra bu canavar laptop hiç önemli değil :D

İşte böyle bizlerinde arada teşvik edilmeye ihtiyacı war gecemizi gündüz ettik çalışıyoruz. Maaş bağlansın DH'den sigorta yapılsın. reklama ihtiyacı yok gerçi ama bizim yaptığımız reklamlarını kendileri yapmaya kalkışsa düşünemiyorum ne kadar ücret gider. MSI şirketi yerli yabancı' DH'den haberdar:)

Bir kahve yapın oturun takip edin güzel güzel yazın biz öyle yapıyoruz.Rahatız, meşhuruz teklifleri inceliyoruz.yeni firmalara bakıyoruz.forumda diğer pc kullanıcılarının pişmanlıklarının verdiği kıskançlıklarını çatlaya çatlaya çamur atmalarını keyifle seyrediyoruz.

Sizlerde biraz bize yardımcı olup güzel yorumlarınızla canlandırın pörtlek gözlerimizi bu arkadaşımız gibi.)

• joykill tesekkurler bn pm lere elımden geldıgı kadar cevap vermeye calsııyorum sabah kalktıgımda yaklasık 40 pm vardı :D bu da ne kdr buyuk bı ıs yaptıgımızn farkı olsun :d pazarlıklar guzel gıdıyor iletişimde oldugumuz fırmalar bos fırmalar degıl pentanın kendı bayısı yanı satıs sonrası destekte hıc bır problem yasamayacagımız fırmalar :D bu ısın sonu cok temız arkadaslar, sabah penta bılgısayarla da bızzat gorustum sadece bayilerin msi ile irtibat kurmak için baglanabıldıgı bayana allem edıp kallem edıp baglandım onunla gorustum bızım ıcın extra bı stok ve ındırım söz konusu olabılırmıs bu kdarı yeterlı sımdılık arkdaslar :D sonumuz hayırlı ama bıraz daha sabırlı olalım sabrın sonu selamet arakdaslar :D
  • sabırsızlıkla bekliyyoruz bana pm ile peşin fiyatını söyleyebilir misin ustam ben de ona göre para ayırsam peşin alıcam i5 li modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Konunun başında mesaj atmıştım bende düşünüyorum diye sonradan dayanamayıp asus n55sf 1194 aldım neyse. Ama yinede bu iş nereye varıcak diye merak ediyorum ve umuyorum iyi bir yerlere varır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.