Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker35

eger proje sonuclanırsa i5 te i7 de aynı fıyat olucak isteyen i5 alır isteyen i7 alır.
    amacım herkesı ucuza laptop sahıbı yapmak.
    arada bı fıyat teklıf ettım ıns onaylanır o zaman dırek i7 alıcaz i5 ıcın ayrı bı pazarlık olmucak.
    konuyu ılk actıgımızda herkes 1500 e i5 e razıydı sımdı noldu da 1500 e i7 yı begendıremıyoz kımse kusura bakmasın ıstemeyen de almaz olur bıter.

arkadaşlar bende anlamadım 1500 e i5 e razı olan neden i7 istemez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: awicenna

i7li modelde fiyat aralığı ne oldu acaba güncel olarak ve ekran kartı 192bit mi ,Konuyu açan ve çaba gösteren arkadaşı da tebrik ediyorum .

Ekran kartı 128bit diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllıdeli06

quote:

eger proje sonuclanırsa i5 te i7 de aynı fıyat olucak isteyen i5 alır isteyen i7 alır.
    arada bı fıyat teklıf ettım ıns onaylanır o zaman dırek i7 alıcaz i5 ıcın ayrı bı pazarlık olmucak.
    konuyu ılk actıgımızda herkes 1500 e i5 e razıydı sımdı noldu da 1500 e i7 yı begendıremıyoz kımse kusura bakmasın ıstemeyen de almaz olur bıter.

Ben ilk alacagim zaman 1400tl den i5 almak istemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Beni de yazın diyen kişilerin %10 'u fiyat belli olduğunda alırsa şükredin. Tabi o zaman da firma satarsa şükredin :))

i7 için 1500 desek hem de 12 taksıtlı fıyatı bu desek ne derler acaba sence?

Almayacak adam gene almaz, ne derseniz diyin. Ben mesela 1000 TL de olsa almam çünkü ihtiyacım yok, sırf neden ucuz diye alayım ki :) Ama almayacaksam da almam derim, almayacağı ya da kararsız kaldığı veya alamayacağı halde kesin beni de ekle diyen insanlar muhakkak vardır diyorum ben yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: hancer001

quote:

quote:

rocker belki sürpriz yapar 1400 e i7 alırız..

• Eğer i5 fiyatına i7 alınırsa 2 tane alacağım rocketede belirttim kaçarmı bu fırsat ? inanilmaz fiyat emsallerini 1800 e satıyorlar kıytırık i7lerin ki 2gb 192 bit ekran kartı 8gb ddr3 1333 ramden 750 /7200 rpm hdd den bahsediyoruz. yanında yatarim ben o laptobun.. Kolpacilar lütfen isim yazdirmasin kesin alicaklar yazdirsinki bizde net bi liste belirleyelim ona göre insnanların önüne çıkalım sonra yan çizenler yüzünden biz mahcup olamyalim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

rocker belki sürpriz yapar 1400 e i7 alırız..

Sahane olur :-)

• Hacı ben sana şu kadar söylüyorum, yarın sonuçlandığında i7 için linki veriyorsun anında alıyorum bu kadar! Emekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thailano -- 28 Şubat 2012; 19:55:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Eğer i5 fiyatına i7 alınırsa 2 tane alacağım rocketede belirttim kaçarmı bu fırsat ? inanilmaz fiyat emsallerini 1800 e satıyorlar kıytırık i7lerin ki 2gb 192 bit ekran kartı 8gb ddr3 1333 ramden 750 /7200 rpm hdd den bahsediyoruz. yanında yatarim ben o laptobun.. Kolpacilar lütfen isim yazdirmasin kesin alicaklar yazdirsinki bizde net bi liste belirleyelim ona göre insnanların önüne çıkalım sonra yan çizenler yüzünden biz mahcup olamyalim.

128bit mi 192bit mi ekran kartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pustherif

Hacı ben sana şu kadar söylüyorum, yarın sonuçlandığında linki veriyorsun anında alıyorum bu kadar! Emekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Yarın ola hayrola bakalım
  • quote:

quote:

Eğer i5 fiyatına i7 alınırsa 2 tane alacağım rocketede belirttim kaçarmı bu fırsat ? inanilmaz fiyat emsallerini 1800 e satıyorlar kıytırık i7lerin ki 2gb 192 bit ekran kartı 8gb ddr3 1333 ramden 750 /7200 rpm hdd den bahsediyoruz. yanında yatarim ben o laptobun.. Kolpacilar lütfen isim yazdirmasin kesin alicaklar yazdirsinki bizde net bi liste belirleyelim ona göre insnanların önüne çıkalım sonra yan çizenler yüzünden biz mahcup olamyalim.

arkadaşımda i5in eski modeli var gt 555m li o 192 bit.'di ama bunu bilmiyorum 192 olması lazim 128 çok az kaçar. şu an onu araştırmakdayim

• quote:

quote:

quote:

arkadaşımda i5in eski modeli var gt 555m li o 192 bit.'di ama bunu bilmiyorum 192 olması lazim 128 çok az kaçar. şu an onu araştırmakdayim

Ekran kartının ddr 3mü yoksa ddr 5 mi onu bilmek gerekiyor

• tabiki i7 kim buna hayır diyebilirki...
  • ekran kartı ddr3... 128 bit olsa bile problem değil oyundaki kaliteyi kendi gözlerimle gördüm çok abartmamak lazim ufacik cihaza sığdırmak kolay değil öyle herşeyi.
  • pmde attım cevap bekliyorum babamdan 1500e kadar onay aldım.rockerdan cevap bekliyorum
  • Arkadaslar i7 si kac liraya geliyor, tek cekim kk ile alacagim? Birde ne zaman elimde olur size katilirsam?
  • Kac kısınız.. Eğer sayı kesinleşti ise görüşüp sizler icin fiyat alabilirim.. Organize eden arkadas detayları pm ile atarsa yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmarali -- 28 Şubat 2012; 20:13:19 >
  • I7 almak tabi ki daha mantikli en bastan beri bence! Cunku laptop aliyorsunuz! Seneye cpu degistirme gibi bir avantajiniz olmayacak! Bence i7 makul fiyatlara gelirse kesinlikle kacirmayin derim! Tek dez avantaji i5 ten daha bacuk isinir oyunlarda o da daha iyi performans verdigi icindir bunu kullaninca siz de anlarsiniz :)zaten bu fiyata bu laptopu aldiniz gidipte guzel bir sogutucu alirsiniz artik yanina :) ben ilk gunden beri i7 tarafindayim, sonunda da kesin alacam! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Kac kısınız.. Eğer sayı kesinleşti ise görüşüp sizler icin fiyat alabilirim.. Organize eden arkadas detayları pm ile atarsa yardımcı olmaya çalışırım

Sen kimsin ki ustam kimden fiyat alacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Kac kısınız.. Eğer sayı kesinleşti ise görüşüp sizler icin fiyat alabilirim.. Organize eden arkadas detayları pm ile atarsa yardımcı olmaya çalışırım

bn organıze edıyorum kımden fıyat alcaksın acaba? ben dırek pentayla gorusuyorum ıstersen ben sana fıyat vereyım.
    gölge etme başka ihsan istemem arkadsım saol ilgin alakan için. özel teklif almaya calısıyoruz. onaylanırsa tmmdır
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.