Kac kısınız.. Eğer sayı kesinleşti ise görüşüp sizler icin fiyat alabilirim.. Organize eden arkadas detayları pm ile atarsa yardımcı olmaya çalışırım
bn organıze edıyorum kımden fıyat alcaksın acaba? ben dırek pentayla gorusuyorum ıstersen ben sana fıyat vereyım. gölge etme başka ihsan istemem arkadsım saol ilgin alakan için. özel teklif almaya calısıyoruz. onaylanırsa tmmdır
Bilgisayar firmamız var size daha uygun fiyat alabilmek icin teklif alayım yardımcı olayım istemiştim ama gerek yok ise sorun yok..
ben i5 olanını almak istiyorum hem daha ucuz olur rocker bizi unutma sen i7 değiştirdin diye herkesin i7 almasını isteme ?
i5 fiyatına i7 almak ıstemez mısın pekı? proje actırdım msi a bakalım yarın sonuc gelıcek
tmm hocam fiyatı fazla değilse bende i7 alırım ben sadece arada fiyat farkı yüzünden söylemiştim eğer 1500 olucaksa i7 alırız sorun değil
ben penta ile çalışan bir holdingte çalışıyorum ama araya girip fiyat alabilirim demedim :) rocker35 bu işe baş koymuş biz de arkasındayız :D
i7yi ne kadar düşürebilirsen düşür rocker :D
son durum nedir beyler fiyatlar yarın mı belli oluyor
Son durum ne ? 1400 seviyelerine gelirse imzamdaki laptopumu satıp alabilirim belki onu...
Adama niye saygısızlık ediyosunuz? dostum sen bakma onlara.. Uğur ayıp değilmi adm yardımcı olmaya çalışmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Anakhaa
ben penta ile çalışan bir holdingte çalışıyorum ama araya girip fiyat alabilirim demedim :) rocker35 bu işe baş koymuş biz de arkasındayız :D
i7yi ne kadar düşürebilirsen düşür rocker :D
işte bu yaa eyw dostum saolasın bızım boyle adamlara ıhtıyacımz var eyw hocam saolasın i7 alıcaz ıns super bır fıyata
inşallah düşündüğümüzden daha iyi bir fiyat çıkar karşımıza, beklemedeyiz..
bende okuyunca şaşırdım ve üzüldüm.Arkadaş sadece yardımcı olayım demiş. Çok ayıp etmişsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: anlhcylmz
Adama niye saygısızlık ediyosunuz? dostum sen bakma onlara.. Uğur ayıp değilmi adm yardımcı olmaya çalışmış.
sn ne anlatıyosun yaa bn dırek pentadan alıcz dıyorum komısyonsuz ındırımı dırek bıze uygulucaklar o adam aracı araya gırdıgınde her laptoptan 10 lıra komusyon koysa 100 kısıde 1000 tl kar eder az mı ? 1 laptop ona bedavaya gelmıs olur. hıc gerek yok dırek pentayla ısı cozucez bız saolsun o arkadsta
rocker msn ekledim kabul edersen sevinirim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hancer001
quote:
Eğer i5 fiyatına i7 alınırsa 2 tane alacağım rocketede belirttim kaçarmı bu fırsat ? inanilmaz fiyat emsallerini 1800 e satıyorlar kıytırık i7lerin ki 2gb 192 bit ekran kartı 8gb ddr3 1333 ramden 750 /7200 rpm hdd den bahsediyoruz. yanında yatarim ben o laptobun.. Kolpacilar lütfen isim yazdirmasin kesin alicaklar yazdirsinki bizde net bi liste belirleyelim ona göre insnanların önüne çıkalım sonra yan çizenler yüzünden biz mahcup olamyalim.
128bit mi 192bit mi ekran kartı
arkadaşımda i5in eski modeli var gt 555m li o 192 bit.'di ama bunu bilmiyorum 192 olması lazim 128 çok az kaçar. şu an onu araştırmakdayim
http://www.notebookcheck.com/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66963.0.html buradan baktım ama bizim laptop daha çıkmadı ki adamlar incelesin siteye eklesin :) sanırım bizimkisi 2gb 128bit ddr3 ya bitine takılmayın, verdiğim linkten sağ menüde en iyiden kötüye doğru ekran kartı sıralaması var. Biz class 1 den yani en iyi ekran kartı sınıfından alıyoruz. ayrıca şuan revaçta olan amd 6770 ve gt555 den iyi bizim ekran kartımızın değerleri, zaten sıralama da da onlardan üstte. şuan bu paralarla alınabilecek tartışmasız en iyi (notebook) ekran kartıdır. böylesine performans ürünü bir ekran kartının yanına i7 2670qm gerçek 4 çekirdek işlemci yakışır.
arkadaslar biri son durumu ozet gecebilir mi ne oldu son olarak ? Bide pm isim sehir yazip atiyoruz degilmi ugura?
quote:
Orijinalden alıntı: rocker35
quote:
sn ne anlatıyosun yaa bn dırek pentadan alıcz dıyorum komısyonsuz ındırımı dırek bıze uygulucaklar o adam aracı araya gırdıgınde her laptoptan 10 lıra komusyon koysa 100 kısıde 1000 tl kar eder az mı ? 1 laptop ona bedavaya gelmıs olur. hıc gerek yok dırek pentayla ısı cozucez bız saolsun o arkadsta
Dostum çözelim şu işi o zaman bi liste yapalim kesin alicaklari bi çıkartalim net sayıyı belirtip güvenilir insanları ekleyelim listeye herkes i7 notebooka sahip olsun..
Beyler sırf notebook için kredi başvurusu yaptım yarına onaylanirsa paramı alacağım fakat bana çok acil lazım iş - firma - ofis - şirket - üniversite ve kalmayacağını bilsemde vaktimin oyun odaklı kullanacağım. Ama işler birikti çok yoğunum ne zaman gelir? Gelmesi için ne yapabilirim? Yurt dışında satışta mı? Yani yarına alabilirsem cok iyi olur diyebilirim yoksa yine tüm tayfayi bekleyeceğim ama ciddi derecede almam gerekiyor en erken şekilde
yarın mı belirleniyor herşey? heyecan yaptım şimdi
quote:
quote:
Aracı falan sen iyimisin? ben size alıp satayım mı dedim? Sadece size fiyat alayım uygun olursa yardımcı olayım dedim..
Sen bu kadar terslemene göre senin farklı bir çıkarın varmış gibi görünüyor ki bu beni ilgilendirmez.. Böyle bir teklif bana gelse alsın belki daha uygun fiyat alır diye bilgileri veririm ve beklerim.. (kar kardir dimi ) Ama sen gölge etme ben hallederim falan hemen kabalasiyon..
Hem insanlık olsun yardımcı olalım dedik adımızı Komisyoncuya aracıya çıkardın 2 dkda.. Senden korktum hocam..
yaa sen ne anlatıyon benm ne cıkarım olcak PENTA BILGISAYARDAN bahsedıyorum PENTA BILGISAYARLA MI PAZARLIK EDICEM camur atmak bu kadar kolay ıste yukarda Allah var Allah herseyı goruyo. ayıptır yaa. i5 fiyatına i7 aldırıcam herkese canımı dısıme taktım bana dedgıın seye bak yaa. ayıp be ayıp.
İ7 icin listeye yazin.
quote:
quote:
üslübunuz çok ters. belli ki bir çıkar uğruna bu işe kalkışmışsınız. insanları karalamak yerine kendi menfaatinizi yazın.. bana hiç güven vermediniz. bu işe kalkışacak arkadaşların da iyi düşünmelerini tavsiye ederim....