Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

quote:

bedava laptop sahibi olmak için güzel bi sistem....

Bedava derken ?

tıkla kazan...pardon topla kazan.

bu arkadasın ne oldugu anlasıldı camurlama kampanyasından gelmıs heralde butun msi sayfalarına bunları yazıyo.
    sızınde aklınızı celmeye calısıyo bole adamlara ıtıbar edıceksenız hemen pm atın sıleyım ısmınızı lısteden sımdı bu yorumdan sonra da gelıcek yıne ustume gelmeye devam edıcek ben bılıyorum bu modellerın hep yaptıgı bısı bu.
    NE YAPARSAN YAP SİZİN SİTENIZDEN ALMADIK DIYE BUNLARIN HEPSI

siz bence kaç bedava laptop a anlaşmaya vardınız ya da varmaya çalışıyorsunuz onu açıkça söyleyin...
    dürüstlük herzaman kazandırır...

• 3-4 forumda paylaştık bakalım bu olayı. inşallah 1500 liraya hallederiz bu işi. ben i5 olanı 1500 lira olsa bile razıyım :)
  • bnde sıze derdımı anlatmaya calısıyorum ıslerımı aksattım bu yuzden okulumdan fedakarlık edıyorum ne ıcın burda hepberaber ucuza laptop almak ıcın msj kutum 600 oldu gıdem kutum 400 msj bunların hepsı 1 hafta ıcvınde atıldı bu normal bısı mı? daraldım artık yaa anlayıs gosterın bıraz. o hala adam topla kazan dıye kotuluyo bu hos bısı mı? arkamızdan ıs cevırıyo
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bedava derken ?

bu arkadasın ne oldugu anlasıldı camurlama kampanyasından gelmıs heralde butun msi sayfalarına bunları yazıyo.
    sızınde aklınızı celmeye calısıyo bole adamlara ıtıbar edıceksenız hemen pm atın sıleyım ısmınızı lısteden sımdı bu yorumdan sonra da gelıcek yıne ustume gelmeye devam edıcek ben bılıyorum bu modellerın hep yaptıgı bısı bu.

siz bence kaç bedava laptop a anlaşmaya vardınız ya da varmaya çalışıyorsunuz onu açıkça söyleyin...

yarın sabah mesaı baslar baslamaz arayın penta bılgısayarı ozge hanımla gorusun bakalım durumu? sıze bu kdrını soyluyorum.
    ınanmıyosunz ya bana.

• ya cevap verip durma şuna bırak gitsin konuşsun kendi kendine biz meselemize gelelim yarın mı belli olucak fiyat rocker
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bedava derken ?

arkadaş sende fiyatı biraz düşürde senden alalım mesela 1300 tl ye
    sen istersen firmadan 10 tane bedava laptop al biz razıyız
    helal diyelim hep beraber
    bizim faydamıza ne yapılırsa destekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: arcaacar

ya cevap verip durma şuna bırak gitsin konuşsun kendi kendine biz meselemize gelelim yarın mı belli olucak fiyat rocker

aynen hocam yarın pentayla gorusucem su ıs bı bıtsın bıdaha tovbe. adama hırsız dıyo bunlar resmen yaa kım verır 1500 e i7 li laptobu bı sorun bakalım butun sıtelere 1 tanesı olur derse 100 adet toplu alım ıcın. ben de alamazsınz dıyorum. penta ozel proje acıcak dıyorum ama anlatamıyosunkı adam duz mantık :D dahası yok :D kapasıte o demekki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 28 Şubat 2012; 23:16:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taxı

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bedava derken ?

arkadaş sende fiyatı biraz düşürde senden alalım mesela 1300 tl ye
    sen istersen firmadan 10 tane bedava laptop al biz razıyız
    helal diyelim hep beraber
    bizim faydamıza ne yapılırsa destekleriz

wallaha alırım bıllaha alırım 1400 dese bıle alırım o ısterse 500 tane bedava alsın ben kendı karıma bakarım. yapabılıyosa yapsın ama yapamıcagı ıcın hala ustumuze gelmeye kotulemeye devam edıcek. bunların hepsıde 100x1500= 150 mılyar parayı kacırdıgı ıcın baskanın da (penta bılgısayarın) kazanmasını yedıremıyo kotuleyıp duruyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: projist

arkadaşlar önce sakin olun. ne bu asabiyet. penta perakende satışa mı başladı bilmiyorum dedim, karalama falan ne alaka? zaten bayi iseniz 80.000 dolarlık alım yapınca merak etmeyin penta bayisine repay yada destek yada komisyon vs adı her ne ise geri ödeme yapar. hediye verir vs. fatura demeyin bana, karşınızda eski arena bayisi duruyor, tereciye tere satmayın

zaten alan razı veren razı, kimseye de laf düşmez. ihtiyacı olan alsın, diğeri satsın, hayırlısı neyse o olsun.

bunu soruyoruz ama takım arkadaşları ile agresif bir biçimde saldırıya geçiyor.
    hiç güvenilir değil.
    sorun burda yaptığının etik olmaması.
    forumdaki insanları alet etmesi....

• Arkadaslar uzamasin su muhabbet lutfen. Alip almamakta herkes ozgur, zorlama yok.

Fiyat ne zaman netlesecek ve ne zaman bu laptoplar bize ulasacak, bu konuda bilgi var mi?
  • LÜTFEN İSMİMİ YAZARMISINIZ, 3 ADET PM ATTIM,
    ÇOK TŞK EDERİM,
  • quote:

eger proje sonuclanırsa i5 te i7 de aynı fıyat olucak isteyen i5 alır isteyen i7 alır.
    amacım herkesı ucuza laptop sahıbı yapmak.
    arada bı fıyat teklıf ettım ıns onaylanır o zaman dırek i7 alıcaz i5 ıcın ayrı bı pazarlık olmucak.
    konuyu ılk actıgımızda herkes 1500 e i5 e razıydı sımdı noldu da 1500 e i7 yı begendıremıyoz kımse kusura bakmasın ıstemeyen de almaz olur bıter.

Boşuna uğraşıyorsunuz gibi geliyor. En mantıklısı firmalardan 10 25 ve 50 tane için fiyat alın ondan sonra adam toplamaya çalışın.
  • penta ya yarın soracağım bakalım...
    bu konunun da linkini vereceğim.
    koskoca firma aceba forum simsarlarına mı kaldı.
    eğer öyleyse bu firmanın itibarını da küçük düşürür..

koyunlar olmazsa kurtlar aç kalır...

iyi geceler...
  • ugrasamam artık valla ısteyen alır ıstemeyen almaz ben fıyatı yazarım yarın buraya kım ne ıstıyosa yapsın sayımız yeterlı ole 10 tane 25 tane 50 tane alınacak durum yok stokları da bılıyorum ılk partıde 70 tane i5 gelmıs daha gelmeden satılmıs ıkıncı partı martın 2. haftası bı 70 tane daha i5 gelıcekmıs ordan da 50 tane kalmıs bızım zaten suanda sayımız 100 u gectı :D o sayılar bıze yetmez toplu alım g.t ıster o kdar urunu pentadan baskası da temız edemez. ısteyen alır ıstemeyen de almaz yarın fıyatı yazarım buraya ısıne gelen alır ısıne gelmeyen almaz ama o lısteden her turlu 100 kısı cıkar sız ıstedıgınız kadar konusun, bu arkdasların profıllerı de kapalı neden kapalı acaba? bı sorsak? :D acaba bızden sakladıkları bısı mı var?

• quote:

penta ya yarın soracağım bakalım...
    bu konunun da linkini vereceğim.
    koskoca firma aceba forum simsarlarına mı kaldı.
    eğer öyleyse bu firmanın itibarını da küçük düşürür..

koyunlar olmazsa kurtlar aç kalır...

iyi geceler...

ozge hanıma bızzat ben konunun lınkını verdım onu da sor :D ozge hanımın sıteden de toplu alımı nerden yapacagımızdan da haberı var :D hatta baslıgı cok begendı gorunce guldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 28 Şubat 2012; 22:10:16 >
  • hem bu kadar kişiyle uğraş hem bu işi organize et tebrikler rocker35. param olmadığı için alamıyorum yoksa çokdan yazdırmıştım ismimi.
  • Beyler ne oluyor böyle kendinize gelin paylasamadiginiz nokta nedir sayfayı okudukça ben gerildim.bu işle ilgilenen uğur var onun dışında sonradan gelecek kimse iyi veya kötü fikrini paylaşır yardım alıp almamak konu ile ilgilenen kişiyi ilgilendirir.ayrıca işin içinde bit yenigi olsa nette pentanin iletişim no Su var aradınıZ UĞUR DÜZENLI adında dh den msi marka pc için toplu alımda bulumusmu diye sorulur net cevap alamaz iseniz gelir foruma yazarsınız.
    3 kağıt var diye parayı sonuçta uğraşan arkadaşa ödenmeyecek.onun için herkes bisakin.olsun kimseyi terslemeden kırmadan Su amacımiza ulasalim lutfen
  • @rocker35, siz Penta firması ile toplu alım için görüşme yaparken de burada kullandığınız üslubu mu kullanıyorsunuz? Ayrıca gerçekten burada yazdıklarınız hiç hoş değil, kişisel çıkarınız vardır veya yoktur onunla ilgili kesin bilgi sahibi olmadan sizi itham etmem ancak @Qantas'ın da dediği gibi bu üslupla komisyoncu konumuna siz düşüyorsunuz. Ayrıca @Marmarali'nin yardım önerisine neden karşı çıktınız ben bunu anlamadım. Hem de çok sert bi dille karşı çıkmışsınız, kendinizin çok iyi bir fiyat alacağını düşünüyor olabilirsiniz. Ancak ummadık taş baş yarar, hem siz hem de @Marmarali fiyat alsın, hanginiz daha düşük fiyat getirirseniz insanlar da oradan alsınlar ürünlerini. En mantıklısı bu şekilde olurdu ancak siz neden şiddetle karşı çıktınız, sadece kendiniz fiyat almak istediniz?
  • Yahu ne kadar art niyetli adam var şu forumda. Adama bir sürü suçlamada bulunmuşsunuz kaldı ki bunlar gerçek bile olsa bana 1500 liraya i7 aldırabiliyosa varsın kendi bedava laptop alsın firmadan.Ben cebimden çıkacak paraya bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

@rocker35, siz Penta firması ile toplu alım için görüşme yaparken de burada kullandığınız üslubu mu kullanıyorsunuz? Ayrıca gerçekten burada yazdıklarınız hiç hoş değil, kişisel çıkarınız vardır veya yoktur onunla ilgili kesin bilgi sahibi olmadan sizi itham etmem ancak @Qantas'ın da dediği gibi bu üslupla komisyoncu konumuna siz düşüyorsunuz. Ayrıca @Marmarali'nin yardım önerisine neden karşı çıktınız ben bunu anlamadım. Hem de çok sert bi dille karşı çıkmışsınız, kendinizin çok iyi bir fiyat alacağını düşünüyor olabilirsiniz. Ancak ummadık taş baş yarar, hem siz hem de @Marmarali fiyat alsın, hanginiz daha düşük fiyat getirirseniz insanlar da oradan alsınlar ürünlerini. En mantıklısı bu şekilde olurdu ancak siz neden şiddetle karşı çıktınız, sadece kendiniz fiyat almak istediniz?

tmm alsın o da donup dolasıp pentadan alacak :D 100 kısıye baska yerden alamaz stok yok cunku buyursun alsın derdınız buysa :D

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.