Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uğur arkadaşımızın arkasındayız.Güvenmesek isimlerimizi yazdırmazdık zaten. İ7'li modele bir an önce kavuşmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancer001

İ7 işlemcili oyun için ideal bi bil. 1500tl olmuş kim kacirmak ister ki bu fırsatı

bende onu anlamıyom ıste kardesım yaa :D
    adamların ıcınde almak yok sırf muhalefet yapıyolar :d i5 fiyatına i7 diyoz yok 1400 olsun dıyo bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: hermes_01

rocker kardeşim boş ver sen işine bak. bir bina yapılırken ne zahmetler çekildiğini ne terler döküldüğünü ancak o binada başından sonuna kadar çalışanlar bilir.sonradan gelipte şurası eğri burası yanlış demek o binaya emek harcayanların elbette moralini bozar.biz bu msı türküsünü 2 -3 aydır çalıyoruz.hatta daha bu sayfa açılmadan öncede vardı msı tartışmaları.rocker kardeşimiz bu bilgisayarı almak için aşırı strese girdi hepsi bu .bu arada işi bozmak isteyenler çıkabilir diyede endişeli.sırf bu yüzden bazen sert cevap veriyor bizde farkındayız ama anlayışlıda olmamız icap eder çünkü adam pm den bile her sorumuzu yanıtlıyor. .biz burda sadece bir topluluğuz ne milletiz nede halk.bu iş bitince kimse kimseyi tanımayacak belkide.zaten çoğumuz tanımıyoruz zaten.ha diyelimki rocker bizim sırtımızdan komisyon alacak iddiaları doğru olsun(inanasımda gelmiyor zaten) bize ne adam emek ediyor isterse hediye olarak araba alsın orası bizi ırgalamaz.kaliteyi ucuza almamıza yardım ediyor ya alırsak birde üstüne Allah razı olsun deriz.zira kolay değil 2200 lük malı 1500 e indirtmek.

olur mu ya. ge620dx kullanıcıları diye başlık açacak uğur. hepimiz imzamıza koyacaz aleti. başlığımıza link vericez. unboxingler fotolar yorumlar. ordan makaraya devam. oyunlar hakkında karşılaştırmalar filan. sonra freedos olduğundan ordan kurulum yardımı da yapar işi bilen arkadaşlar. süper olacak.yaşasın msi kardeşliği

• Arkadaşım ben de almak istiyorum pm atıyorum sana. 1500 TL 5 taksit gibi bir fiyat bana da uyar.
  • Simdi aslinda gecenin yarisi insan sinirleniyor ama kibarca yazmaya calisacam!
    Arkadasim sen bakkala gidip sut aldiginda "-alooo bu sut buyuk markette 1 lira sen 1.5 liraya satiyorsun, beni mi kazikliyorsun!" Diyor musun? Hadi gectim onu! Meclisteki adam seni TEMSIL ediyor diye bilmem kac bin kusur maas aliyor! Sen neden maas aliyorsun haa sen yoksa bizi mi kazikliyorsun diyebiliyor musun?
    Sayin ve sevgili arkadaslar, bu ticarettir ve tacir de ister bedava ya ister kendi karina calisir! Sen mali alirken, ulen sen ne kazaniyorsun diye bakkaldan gofret almazsin, alirsin gofretini yersin!
    Ben Penta ile anlasilmasina cok sevindim ve acikcasi benim is yerimdeki bilgi islemdeki arkadasim gecen hafta ben sana ucuza alirim dedi ama ben Ugur'un daha uyguna alabilecegine inandigim icin bekledim!
    Yarin ola hayrola :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: hancer001

İ7 işlemcili oyun için ideal bi bil. 1500tl olmuş kim kacirmak ister ki bu fırsatı

bende onu anlamıyom ıste kardesım yaa :D
    adamların ıcınde almak yok sırf muhalefet yapıyolar :d i5 fiyatına i7 diyoz yok 1400 olsun dıyo bana

Onların amacı başka kardeşim ya boşver onları hiç takmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

Simdi aslinda gecenin yarisi insan sinirleniyor ama kibarca yazmaya calisacam!
    Arkadasim sen bakkala gidip sut aldiginda "-alooo bu sut buyuk markette 1 lira sen 1.5 liraya satiyorsun, beni mi kazikliyorsun!" Diyor musun? Hadi gectim onu! Meclisteki adam seni TEMSIL ediyor diye bilmem kac bin kusur maas aliyor! Sen neden maas aliyorsun haa sen yoksa bizi mi kazikliyorsun diyebiliyor musun?
    Sayin ve sevgili arkadaslar, bu ticarettir ve tacir de ister bedava ya ister kendi karina calisir! Sen mali alirken, ulen sen ne kazaniyorsun diye bakkaldan gofret almazsin, alirsin gofretini yersin!
    Ben Penta ile anlasilmasina cok sevindim ve acikcasi benim is yerimdeki bilgi islemdeki arkadasim gecen hafta ben sana ucuza alirim dedi ama ben Ugur'un daha uyguna alabilecegine inandigim icin bekledim!

kralsın adamsın buyuksun :D
    helal sana beaaa :D
    vallahı butun gecenın stresını aldın ustumden
    hele su bıtırdı beni :D
    Sen mali alirken, ulen sen ne kazaniyorsun diye bakkaldan gofret almazsin, alirsin gofretini yersin!
    ne gerılmısız beaa bole guzel seylerden bahsedelım ama yenı grup mantıklı geldı baslıga da sey yazarız

KİMSENİN ALAMAZSIN DEDİĞİ 1500 LÜK MSI GT635M HEM DE İ7'li KARDEŞLİK KLUBÜ

diye

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

Simdi aslinda gecenin yarisi insan sinirleniyor ama kibarca yazmaya calisacam!

kralsın adamsın buyuksun :D
    helal sana beaaa :D
    vallahı butun gecenın stresını aldın ustumden
    hele su bıtırdı beni :D
    Sen mali alirken, ulen sen ne kazaniyorsun diye bakkaldan gofret almazsin, alirsin gofretini yersin!
    ne gerılmısız beaa bole guzel seylerden bahsedelım ama yenı grup mantıklı geldı baslıga da sey yazarız

KİMSENİN ALAMAZSIN DEDİĞİ 1500 LÜK MSI GT635M HEM DE İ7'li KARDEŞLİK KLUBÜ

diye

:-)güzel isim

• Gerekli bilgileri yolladık sipariş için beklemedeyim.
    Bizde topicteki yerimizi alalım.
  • Ben alirim laptopumu oynarim WoW umu keyfime bakarim :) sen de kardesim eger(ki bence sen ilk gunden beri bunu dusunmuyorsun) bedava da alsan laptopu! Ananin ak sutu kadar helal olsun sana sayende 100 kisi en az 400 tl kara geciyor :) ister al ister alma kardesim ama sunu biliyorum cogu insandan hayir duasi alacaksin :)
    NOT: derler ki onden gidersen arkandan ceken cok olur!
    VITAMIN abilerimizin dedigi gibi TAKMAYACAKSIN, TAK ACACAKSIN :)
  • Profiller kapalı. Çelişkili sözler. Çamur at izi kalsın siyaseti. Bunların amacı anlaşıldı. Yine bizi birbirimize düşürme entrikaları :)

Uğur kardeşimize sonuna kadar güveniyor destekliyor arkasında duruyoruz. ;) Hele şu laptoplar bir gelsinde fatura koleksiyonu yapmaları için birer fotokopi yollarız onlara :D

Yarın ola hayrola Anakaa'nın dediği gibi :)
  • Sonuçta bu serbest piyasa.
    Alacakların hepsi aldığı fiyattan memnun kalmakta.Bize bu imkanı sağlayacak olan arkadaş ne kazanmış kimin umurunda.
    Cem YILMAZ'ın stand up'ta bahsettiği gibi bir bilet 50Tl olsa şu kadar bilet satılsa. iyi iyi.

İyiyse o zaman buyrun siz yapın eğer ortada bir laptop kazancı varsa sizinde olabilir.Elinizden alan mı vardı.Neden yapmadınız?

Emeğe saygı lütfen.
  • Babamı ikna edebilirsem isim ekletecem inşallah:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrdn

Sonuçta bu serbest piyasa.
    Alacakların hepsi aldığı fiyattan memnun kalmakta.Bize bu imkanı sağlayacak olan arkadaş ne kazanmış kimin umurunda.
    Cem YILMAZ'ın stand up'ta bahsettiği gibi bir bilet 50Tl olsa şu kadar bilet satılsa. iyi iyi.

İyiyse o zaman buyrun siz yapın eğer ortada bir laptop kazancı varsa sizinde olabilir.Elinizden alan mı vardı.Neden yapmadınız?

Emeğe saygı lütfen.

Cem yilmaz demis abi, adam cozmus icimizde ki kisa yoldan kose donmek isteyenleri! Ama hala yardimsever arkadaslarin oldugunu gormek te ayri bir mutluluk kesinlikle :)

For The Honor, for the friendship!!!
  • Ya ben bu cihazin ekran kartının kaç bit olduğunu çözemedim i5 in ve i7 nin ? varmi bilen tam olarak
  • Almaya çalıştığımız bilgisayar bu isehttp://pcdepo.com/msi-ge620dx-i7-notebook-urun7301.html ve bilgisayarı aldıktan sonra bi sıkıntı yaşanılmayacaksa bende bu bilgisayarı 1500-1600 TL ye almak istiyorum . . son olarak İ7 sini alan arkadaşlar varsa sistem derecelendirmesini paylaşabilirlermi?? belki üst konularda mevcut olabilir ama bulamadım. .Şimdiden teşekkürler...

http://pcdepo.com/msi-ge620dx-i7-notebook-urun7301.html

• Arkadaşlar Lütfen kendi konunuzda ne paylaşıyorsanız öyle devam edin. Başka konulara burasının linkini vermeyi bırakın.
    Kâr amaçlı herhangi bir yanlıltıcı unsur olduğu düşünülürse konu kilitleneceği gibi sizlerde forumdan uzaklaştırma alabilirsiniz. Bilginiz olsun istedim.

Yani burada istediğinizi yazın madem bu kadar sayfa boyunca hiç kimse bir sorun teşkil etmemiş. bu böyle gidebilir. ama Diğer Notebook ve mobil cihaz konularını reklam mesajlarınız ile kirletmezseniz seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 28 Şubat 2012; 23:52:46 >
  • i5 i bosverın artık arastırmayın i7 ye bakın core to quaddd :D
    proje onaylanırsa hepımızın i7 si olcak i5 fıyatına i7 almıs olcaz :D
    daha nolsunnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Ya ben bu cihazin ekran kartının kaç bit olduğunu çözemedim i5 in ve i7 nin ? varmi bilen tam olarak

Sorunun cvbına şu linke tıklayarak ulaşabilirsin ;

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    hem GT555M ile GT635M arasındaki farkıda görmüş olursun..
  • rocker bende 1500e kadar her türlü alacm bu laptopu.bi geridönüt versen listeye ekledin mi diye
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.