Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayenizde çok uygun bir fiyata(hatta inanılmaz) süper bir i7'li laptop sahibi olacağım inş.
    Emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler(bu arada en ufak bir soru işareti oluşturamadılar kafamda sizlere dair.)
    Sağolun varolun.
  • kız arkadasımdan trıp yıyorum suanda varın sız dusunun halımı

bılgısayar ondan daha onemlıymıs :D

onemlı tabı
    burda 100 kısının hakkı var

• Güncelleme..

Arkadaşlar sayımızda inanılmaz bir yükselme var.. Bir heves almayı henüz kesinleştirmemiş bir alıcı profili istemiyoruz..

Lütfen sadece kesin olarak belirttiğimiz fiyat döngüsü içerisinde yer alabilecek ve bunu elinde bulunduran bilgisayarı tam olarak isteyenler rocker35'e pm atsın..

Bu tarife uymayan arkadaşlarımız var ise rocker35'e pm ile iptal ettiklerini yazsınlar herhangi bir biçimde kötü muamele ile karşılaşmıyacaksınız gerçekleri söylerseniz daha hızlı ve daha avantajlı şekilde hareket edebiliriz..

Pazarlık kısmında ise önemli bir gelişme olursa buradan duyuracağım..Takipte kalın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

kız arkadasımdan trıp yıyorum suanda varın sız dusunun halımı

bılgısayar ondan daha onemlıymıs :D

onemlı tabı
    burda 100 kısının hakkı var

bende bilgsayar üzerinde araştırma yaparken aynı tribi yedim :D
    yarın teklifin cevabı mı gelecek tam olarak?

• verdıgımz fıyatın onaylanıp onaylanmadıgı kesınlesıcek ondan sonra cok kolay olcak hersey

sadece bıraz daha sabır
  • monster ile msı arasında kaldım zaman açısından problemim yok bekleyebilirim tek tereddütüm monsterın sık sorun çıkarıp çıkarmayacağı konusunda sizlerinde yorumlarını almak istedim şimdiden teşekkürler
  • Şu fiyat kesinleşirse bende imkanlarimi zorlamaya calişicam fakat teslimat nasıl olucak ön siparişmi verilicek önce
  • on sıparıs yok dırek sıparıs 3 gun sonra kapında.

acık adrese gerek yok sehır yeterlı
  • Gelen pm'lerin çoğu bilgisayar hakkında teknik soruları içeriyor..

İndirimi görüp bilgisayar ile ilgili bilgisi olmayan arkadaşlara hitapen yazıyorum..

Alttaki linkte bilgisayar ile ilgili baya detaylı inceleme ekran kartı detayları 128 bit mi 192 bit mi core ne gibi sorularınız için' ve ayrıca bilgisayar kıyaslamaları mevcut..Lütfen teknik bilgileri bu linkten inceleyiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_56518642/tm.htm
  • %95 diyerek i7 için pm atmıştım.
    %99 diyebilirim artık.

Kısa zamanda kavuşuruz umarım
  • Alttaki inceleme kafanızdaki soru işaretlerini ortadan kaldırıcaktır umarım.. Aynı soruyu 15767 kişi sormasındansa önden tedbir almakta fayda var..Tekrardan belirtiyorum rocker35 nickli arkadaşımıza sadece katılım için pm atınız lütfen diğer herşey için muhattabınız benim arkadaşlar..

Orijinalden alıntı: BrokenCross

Forumda bu kart hakkında çok sorular soruldu ben de bunlara cevaben bu konuyu açtım :)

Versiyonları
    1)144 CUDA çekirdeği 709MHz (GF106), 128Bit GDDR5, örnek: MSI GX780
    Bu versiyon GT445M in optimize edilip GT555M olarak sunulmuş GDDR5 belleğe ve 128 bit bant genişliğine sahip versiyonudur. Performans bakımından versiyonlar arasında 2.sıradadır. Ancak MSI GX780 modeli Türkiye'de bulunmadığından ancak yurtdışından satın alabilirsiniz.

2)144 CUDA çekirdeği 590MHz (GF106), 192Bit DDR3, örnek: Dell XPS 17, Alienware M14
    Bu model de yukarıdaki versiyon gibi GT445M tabanlı GT555M dir. 1.versiyondan farkı 192 bit bant genişliği ve DDR3 bellek kullanmasıdır. Performans bakımından versiyonlar arasında ilk sırada bulunur. Alienware M14x Türkiye'de satılmadığından dolayı ancak yurtdışından getirilebilir yada Dell XPS 17 satın alınabilir fakat pahalı fiyatından dolayı fazla tercih edilmemektedir.

3)144 CUDA çekirdeği 590MHz (GF106), 128Bit DDR3, örnek: Asus N55SF,MSI GE620DX
    Bu versiyon da yukarıdaki 2 model gibi GT445M tabanlı GT555M dir. Bu modelde performans bakımından 3. sıradadır. MSI GE620DX ve Asus N55SF gibi çok bulunan modellerde bulunduğundan en fazla bulunan versiyondur.

4)96 cores 753MHz (GF108), 128Bit GDDR5, örnek: Lenovo Y570
    Bu versiyon yukarıda 3 versiyondan farklı GT550M,GT540M gibi modellerde kullanılan GF108 yongasını 128 bit bant genişliğini GDDR5 bellekle kullanır. Performans bakımından son sıradadır. Lenovo Y570 de bulunduğundan kolay bulunan bir modeldir.

5)144 CUDA çekirdeği 525 MHz (GF116), 128 Bit DDR3, örnek: Medion Akoya P6812
    Bu versiyon Nvidianın GF116 adlı yeni yongasını 128 bit bant genişliği ve DDR3 bellekle kullanır ve performans bakımından 4. sıradadır. Medion markası ülkemizde bulunmadığından ancak yurtdışından temin edilebilir.

Not: MSI GE620DX de bulunan GT555M fabrikadan overclocklu olarak 650 MHzde gelmektedir.

• Arkadaşlar 1800 liraya kadar verebilirim. Fakat notebooku 3 gün içerisinde almam gerekiyor. Ne kadar sürer almamız? i7 li için fiyatlar 1800 den yukarı çıkar mı?

Teşekkürler

ayrıca: Lenovo y570 e göre nasıldır Msi? kalite olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Arkadaşlar 1800 liraya kadar verebilirim. Fakat notebooku 3 gün içerisinde almam gerekiyor. Ne kadar sürer almamız? i7 li için fiyatlar 1800 den yukarı çıkar mı?

Teşekkürler

Asus n55sf ve Lenovo y570 ile kıyaslanması bu bilgisayara hakaret olur.

Full Hd'si. 7200 Rpm'i. Yeni ekran kartı ve işlemcisi. En önemliside fiyatı yeter.

Görüşmelerimiz devam ediyor.. Acele etmiyoruz.. En makul fiyatı alacağız. En düşüğü hangisi ise o firma ile alışverişi gerçekleştiriceğiz. Kaç günü bulur forumu takip ederek göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joykill

quote:

Arkadaşlar 1800 liraya kadar verebilirim. Fakat notebooku 3 gün içerisinde almam gerekiyor. Ne kadar sürer almamız? i7 li için fiyatlar 1800 den yukarı çıkar mı?

Teşekkürler

Full Hd'si. 7200 Rpm'i. Yeni ekran kartı ve işlemcisi. En önemliside fiyatı yeter.

Görüşmelerimiz devam ediyor.. Acele etmiyoruz.. En makul fiyatı alacağız. En düşüğü hangisi ise o firma ile alışverişi gerçekleştiriceğiz. Kaç günü bulur forumu takip ederek göreceksiniz.

Teşekkürler.

sanırım size katılamayacağım o zaman. Ben de çabuk olsun diye

http://pcdepo.com/msi-ge620dx-i5-notebook-urun7302.html

şu ürünü düşünüyorum. Yani sizinkinin i5 olanı. Önerir misiniz?

• Arkadaşlar bu grup altındaki tüm üyelere bir konuda uyarıda bulunacağım lütfen bu uyarımı dikkate alınız. Yürüttüğünüz bu kampanya ile ilgili forumdaki diğer konular altına kesinlikle bu konu ile ilgili linkleri koyarak, açıklamalarda vs. bulunmayınız. Diğer konular altında yaptığınız bu tip paylaşımlar konular ile alakasız kalmakta ve diğer üyeler tarafından şikayetler gelmektedir.

Sizlere açıkladığım bu durum nedeni ile ceza alan arkadaşlarımız oldu. Durumun tekrarı halinde sorumlu kişiler hakkında yine gerekli işlemler yapılacaktır, bilginize.

Bu uyarımı konunun ilk mesajına da ekliyorum ki konuyu yeni görecek arkadaşlarımızında haberi olsun.

Hepinize iyi forumlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joykill

quote:

Teşekkürler

Teşekkürler.

sanırım size katılamayacağım o zaman. Ben de çabuk olsun diye

http://pcdepo.com/msi-ge620dx-i5-notebook-urun7302.html

şu ürünü düşünüyorum. Yani sizinkinin i5 olanı. Önerir misiniz?

ordakı fıyat i5 lisi 1700
    bız 1500-1600 e i7 lisini alıcaz
    anladın?
    orda stoklarda yok alamazsın yanı
    bız dırek pentadan alıcaz yanı o yazdıgın sıteye gonderen yerden alıcaz
    toplu alıcagımız ıcın bu kdr ucuza almıs olucaz

• yanıı

http://pcdepo.com/msi-ge620dx-i7-notebook-urun7301.html

bunu 1500-1600 tl ye almaya calısıyoz taksıtlı hem de
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

Arkadaşlar bu grup altındaki tüm üyelere bir konuda uyarıda bulunacağım lütfen bu uyarımı dikkate alınız. Yürüttüğünüz bu kampanya ile ilgili forumdaki diğer konular altına kesinlikle bu konu ile ilgili linkleri koyarak, açıklamalarda vs. bulunmayınız. Diğer konular altında yaptığınız bu tip paylaşımlar konular ile alakasız kalmakta ve diğer üyeler tarafından şikayetler gelmektedir.

Sizlere açıkladığım bu durum nedeni ile ceza alan arkadaşlarımız oldu. Durumun tekrarı halinde sorumlu kişiler hakkında yine gerekli işlemler yapılacaktır, bilginize.

Bu uyarımı konunun ilk mesajına da ekliyorum ki konuyu yeni görecek arkadaşlarımızında haberi olsun.

Hepinize iyi forumlar.

Teşekkür ederiz anlayışlı uyarınız için..

Herhangi bir biçimde kinsenin aklını çelme gibi bir amacımız yok sadece görmeyen arkadaşlarımız olabilir amacı ile yazılmış bir kaç yazıdan ibaret olsa gerek diye düşünüyorum..

Daha dikkatli olacağız.. Muhteşem sürecimizi herhangi bir sorun yaratacak davranışda bulunup mahfetmek istemeyiz..

Sizede iyi forumlar..

• quote:

yanıı

Anladım dostum orasını ben de 200 lira ucuza getirmek isterim ama 2-3 gün içerisinde hatta yarın alıcağım için i5 olanını alıcam.

Pcdepo da yok mu şimdi i5 olanı? sitede var görünüyor yani 24 saat içinde kargo diyor?
  • quote:

quote:

yanıı

Anladım dostum orasını ben de 200 lira ucuza getirmek isterim ama 2-3 gün içerisinde hatta yarın alıcağım için i5 olanını alıcam.

Pcdepo da yok mu şimdi i5 olanı? sitede var görünüyor yani 24 saat içinde kargo diyor?

satın al a tıkla bakalım ne dıyor

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.