Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazarland siparişi icin iptal talebinde bulundum fiyat bilgisi alındıgı zaman bilgilendirseniz memnun olurum. (Asus n55 gitti msi gelsin bari) Bu arada fiyat acıklandıktan sonrada listeye alım devam edecek degil mi ? (cash parayı hesabımda görmeden kesin birşey söylemek istemiyorum!!!)
    Bülent Doğan - Hatay (havale/eft)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 29 Şubat 2012; 10:30:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

Şimdi eğer sen bir işletmeci isen hemen durumu çözersin anlatınca :)
    İlk olarak, elindeki bir ürünü maliyet fiyatının altına satmayı düşünmezsin hiç bir zaman, amaç kar elde etmektir doğru mu :D
    Tüketim zincirinde sen en alttaki tüketici olarak bir ürünü en az 3-4 elden geçtikten sonra alırsın ki bu da her seferinde %1 den toplamda %3-4 olur en kaba tabirle.
    Eğer üreticiden direkt alma gibi bir şansın varsa (MSI'ın fabrikasından) hiç ekstra kar marjı ödemezsin, sen kar edersin.
    Biz sanırım kaçıncı sırada PENTA bilmiyorum ama oradan, bayiilere dağıtılmadan geliş fiyatına almaya çalışıyoruz. Bu bizim ilk karımız.İkincisi toplu bir alım yapmaya çalışıyoruz ki PENTA için son tüketicide bir anda bu kadar satış hem kısa zamanda para kazanma hemde fazla ürün satma konusunda bir artı.
    PENTA ister sana satsın ister diğer teknoloji marketlerine o karına bakar :) Elbette bize vereceği fiyat üzerinden bir geliri mutlaka vardır. Ha diyelim ki yok, bu da bir seçenek. O zaman da bence en önemlisini kazanır o da müşteri memnuniyeti ve piyasa da itibar! :)

Aslında çok kısa olmadı ama daha da kısaltamazdım daha bunun çooook uzun tanımlamaları var. Yani PENTA o laptopun fiyatını 1500 tl ye nasıl düşürür bilmiyorum ama bir kazancı (maddi yada manevi) mutlaka vardır. Hem düşünsene bir forum sitesinden 100 tane son kullanıcı bir arada gelip senden sipariş istiyor :) sende yardımcı olmak istemez misin?

Eyvallah kardeşim ben sadece aklıma takılmıştı sorayım dedim umarım benimde dahil olduğu herkes mutlu haberler alır :)

• http://pcdepo.com/msi-ge620dx-i7-notebook-urun7301.html
    tum arkadaslar bu laptopu beklıyor saırım.bende 1 aydır msı laptopalrı takıp edıyorum,1500 gıbı olursa bende hemen almayı dusunuyorum.ozellıkler cok guzelmıs gercekten makınanın.tam bır oyun canavrı gıbı duruyor.
    ama 3d özellıgı yok sanırım!!!
  • benim ki nacizane bir açıklamaydı güzel bir şey hepberaber bir şeyler yapabilmek! toplumumuzda ne yazık ki bu çok az! koyun gibi kim ne derse onu yapar, kim ne fiyat biçerse onu alıyoruz!

böyle birliktelikler ileride daha çok yayılırsa o zaman gerçekten tüketiciler daha hesaplı ürünlere daha rahat ulaşacaklar
  • yalan oldu
  • takibe devam...
  • Laptop u 1500 tl ye verebilir . Kısa bir mantık hesaplaması yaparsak donanım ürünlerinde kar marjı %25 'tir. Pcdepoda bu ürün 2000 tl %25 kar marjı çıkarırsak ürün 1500 tl ye gelir. Kaldıki pc deponun bile bizim gibi yüksek bir alım yapacagını sanmıyorum.

Kısacası bu fiyata olur gibi geliyor.
  • Yalan falan olmadı arkadaşlar tahmini 1550 gibi bir teklif gelebilir , şimdilik rockerden gelecek haberi beklemeliyiz...
  • rocker nereler de ya bi gelseydi :)
  • Beklemedeyiz
  • halen gelmedi mi ya teklif merak ettim valla:D
  • Sabırla bekleyen derviş muradına ermiş misali bu iş mutlu sonla biter inş.
    TV'lerdeki gibi ''Az sonra ''
  • rocker kardeş bi haber versen gelişme yok mu :)
  • beklemedeyiz rockerrrr
  • rocker35 ustam beni ekledin değilmi,
    teyit alabilirmiyim
  • rocker35 beni de ekledigini umuyorum. beni unutmayın
  • sanırım teyit için ters bir zamanlama. elimizden sabırla beklemek ve tabi ki UĞUR'a güvenmek gelir :)

Bu olay çözüme ulaşsın yakında "Uğur Başkan Fenerbahçe Şampiyon" nidalarını duyabiliriz :D
  • Valla tüm mesajları okumam 2 saatimi aldı. i7 modelinden olursa bende 2 tane alacağım. Bir tanesi mesai arkadaşım için. rocker35 kardeşim bizide ekleyin listeye. Hadi hayırlısı:)))
  • o kadar güzel değilki laptop klavyesı rezalet enter minnacık..... fanı çok gürültülü çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.