Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orijinalden alıntı: hancer001

Orijinalden alıntı: dardanos17

i5 ıcın ayrı bır pazarlık mevcut degıl i5 için 1400 lu fıyatları veremıyolar dedıgım gıbı hdd fıyatlarındakı artıstan dolayı, dırek i7 uzerınden konustum dıger turlu yapmıyolar.

İ5 ler içinde pazarlık yapıldığını sanıyordum. Gerçi çok farketmez ama benim gibi 1500 tl sınırında olan kişilerin olduğunu gördüm. İ7 lerin yanında İ5 ler içinde bir fiyat teklifi alınıp paylaşılabilirse iyi olur. Kolay gelsinn.

arkadasa katılıyorum aslında böyle bişi olsa cok iyi olur du

i5 fiyatına i7 alıcaz hocam o kdr ındırmıyolar.
  • i7 nin fiyatı ne kadar 1600 lere cıkarsa benim zaten almam biraz zorlasıyor o yüzden i5 leri makul fbi fiyata ceksek onu alsak olr du ama su işler bi netlessin de ustam
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: hancer001

quote:

i5 ıcın ayrı bır pazarlık mevcut degıl i5 için 1400 lu fıyatları veremıyolar dedıgım gıbı hdd fıyatlarındakı artıstan dolayı, dırek i7 uzerınden konustum dıger turlu yapmıyolar.

İ5 ler içinde pazarlık yapıldığını sanıyordum. Gerçi çok farketmez ama benim gibi 1500 tl sınırında olan kişilerin olduğunu gördüm. İ7 lerin yanında İ5 ler içinde bir fiyat teklifi alınıp paylaşılabilirse iyi olur. Kolay gelsinn.

Ben İ7 fiyatını 1500'e indirelim demiyorum. İ5 li olanın fiyatını öğrenelim ve ona göre gerekirse bir sonraki partiden ön sipariş yapalım. Sonuçta cihazlar gelmeden satılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HadeBre -- 29 Şubat 2012; 13:43:01 >

• bu kesin alacakların bir listesini yapıp yayınlasanız iyi olacak bence...sonradan bende yazdırmıştım gibi sorunlar çıkmasın şimdiden kesin almak isteyenler belli olsun...
  • şu alıntıları bide düzgün yapsanız hangisi kimin mesajı karışıyor
  • son durum nedir ? Bugün cevap geleceği söylendi pentadan ?
    Cevap geldi mi rocker35
  • Orijinalden alıntı: rocker35

i7 ler daha ortalıkta yokken i5 leri için pazarlık söz konusu idi.Ben ve adını hatırlayamadıgım 2 arkadaş daha i7 içinde bir pazarlık olulşturun her iki üründe belli bir indirim saglanır adamların gözünde hiç olmaz ise daha cok kişi alacak olarak görünür talebim üzerine uğur kardeşimiz konuyla ilgili görüşerek i7 lerde piyasaya girince boyut birden değişti şimdi fiyatlar konusundada i7 ler de ki düşüş herkesi i7 ye cekti durum böyle olunca

• quote:

Orijinalden alıntı: ismaildemirbas

son durum nedir ? Bugün cevap geleceği söylendi pentadan ?
    Cevap geldi mi rocker35

sımdılık beklemedeyız
  • Vadeli olduktan sonra 1600TL ile 1500TL arasındaki aylık fark (8TL-17TL) olur bu da pek gözüme gelmiyor açıkçası. İnsanların beklentilerini çok uç bir noktaya çektik sanırım; 1600 TL'ye i7'ye burun kıvırma noktasındayız.
    Bu özelliklere sahip bilgisayarların piyasada kaçtan gittiğini araştırırsanız eğer güzel bir noktada olduğumuzu anlarsınız bence. Herşey güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Orijinalden alıntı: rocker35

i7 ler daha ortalıkta yokken i5 leri için pazarlık söz konusu idi.Ben ve adını hatırlayamadıgım 2 arkadaş daha i7 içinde bir pazarlık olulşturun her iki üründe belli bir indirim saglanır adamların gözünde hiç olmaz ise daha cok kişi alacak olarak görünür talebim üzerine uğur kardeşimiz konuyla ilgili görüşerek i7 lerde piyasaya girince boyut birden değişti şimdi fiyatlar konusundada i7 ler de ki düşüş herkesi i7 ye cekti durum böyle olunca

Alıntıları Göster
    İ7 fiyatının 1600-1700 aralığında olacağını tahmin ediyorum. İ7 ler için fiyat daha çok düştü birçok kişi için İ5 yerine İ7 alınabilir pozisyona geldi.. Ama dediğim gibi 1500 sınırında olanlar için İ5 fiyatıda alınması gerekli bence.

Ki ben İ7 yerine İ5 almak isteyenlerdenim.

Bu arada ben nakit alışveriş yapmak istiyorum. Böyle bir durumda farklı bir fiyat söz konusu olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HadeBre -- 29 Şubat 2012; 14:00:41 >

• Kac kisi oldu su an beyler? Ne zaman alinacak?
  • ben şunu anlamıyorum piyasada değeri 2000 tl üzeri olan bir laptop için, 1800 tl ye bile alınabilirken, neden insanlar 1600 tl ye burun kıvırıyorlar. sonuçta laptopları temin eden firma demek ki o da kar sağlamak istiyor ve fiyat arttırıyor. bu ticarette doğal bir durumdur. biz de verdikleri fiyattan alacaz diye garanti vermiyoruz ki! fiyatı söylerler beğenirsek alırız beğenmezsen gerekirse biraz daha konuşulur yada başka firmalarla görüşürüz.

ama tahminimce PENTA dışında daha düşük fiyat verebilecek başka büyük firma yoktur :)

Sabır erdemdir arkadaşlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: siburnik

Vadeli olduktan sonra 1600TL ile 1500TL arasındaki aylık fark (8TL-17TL) olur bu da pek gözüme gelmiyor açıkçası. İnsanların beklentilerini çok uç bir noktaya çektik sanırım; 1600 TL'ye i7'ye burun kıvırma noktasındayız.
    Bu özelliklere sahip bilgisayarların piyasada kaçtan gittiğini araştırırsanız eğer güzel bir noktada olduğumuzu anlarsınız bence. Herşey güzel olacak.

benim de kredi kartım olsa ben de alırıdm i7 ii 1600 tl e ama yok işte

ayda 260 tl burs var o parayla bi bil. alayım dedim biriktirdim 1400 az daha sıkısırsam en fazla 1500 tl para cıkar cebimden ben nakit alıcam o yüzden i5 istiyorum fiyat biraz daha makul olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

ben şunu anlamıyorum piyasada değeri 2000 tl üzeri olan bir laptop için, 1800 tl ye bile alınabilirken, neden insanlar 1600 tl ye burun kıvırıyorlar. sonuçta laptopları temin eden firma demek ki o da kar sağlamak istiyor ve fiyat arttırıyor. bu ticarette doğal bir durumdur. biz de verdikleri fiyattan alacaz diye garanti vermiyoruz ki! fiyatı söylerler beğenirsek alırız beğenmezsen gerekirse biraz daha konuşulur yada başka firmalarla görüşürüz.

ama tahminimce PENTA dışında daha düşük fiyat verebilecek başka büyük firma yoktur :)

insanın parası yetmediği zaman isterse 3bin tl lik pc 1500tl e bırak gene alamaz ustam
  • mart ayında i7 laptop elimize gececekse ben 1600 tl ye kadar odemeye yapabilirim.
  • quote:

quote:

Vadeli olduktan sonra 1600TL ile 1500TL arasındaki aylık fark (8TL-17TL) olur bu da pek gözüme gelmiyor açıkçası. İnsanların beklentilerini çok uç bir noktaya çektik sanırım; 1600 TL'ye i7'ye burun kıvırma noktasındayız.

benim de kredi kartım olsa ben de alırıdm i7 ii 1600 tl e ama yok işte

ayda 260 tl burs var o parayla bi bil. alayım dedim biriktirdim 1400 az daha sıkısırsam en fazla 1500 tl para cıkar cebimden ben nakit alıcam o yüzden i5 istiyorum fiyat biraz daha makul olur

Kusura bakma dostum, çevremde kredi kartsız adam kalmadığından herkesin böyle bir imkanı varmış gibi konuştum, senin durumunda olanları tenzih ederim, umarım hepimizin istekleri gerçekleşir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

ben şunu anlamıyorum piyasada değeri 2000 tl üzeri olan bir laptop için, 1800 tl ye bile alınabilirken, neden insanlar 1600 tl ye burun kıvırıyorlar. sonuçta laptopları temin eden firma demek ki o da kar sağlamak istiyor ve fiyat arttırıyor. bu ticarette doğal bir durumdur. biz de verdikleri fiyattan alacaz diye garanti vermiyoruz ki! fiyatı söylerler beğenirsek alırız beğenmezsen gerekirse biraz daha konuşulur yada başka firmalarla görüşürüz.

insanın parası yetmediği zaman isterse 3bin tl lik pc 1500tl e bırak gene alamaz ustam

abi zaten buradaki kimse illa alacaksınız demiyorlar ki!

piyasada şu an da her keseye her bütçeye uygun laptop var :) ama dersin ki "ben bekleyeyim bakalım buradan ne fiyat verecekler bende ona göre davranırım" ona kesinlikle hak veririm.

konunun başlarında iki işlemci ile başlayan kampanya uzun görüşmeler sonucunda sanırım firmanın teklifleri doğrultusunda i7 de dönüştü. Yani burada kesinlikle bir kişisel davranış yok diye tahmin ediyorum.

abi aslına bakarsanız, bir ürün almak istiyorsunuz ve araştırıyorsunuz eğer gözünüze bu konu takıldıysa ve almak istediğiniz özellikler ve vereceğiniz miktar bu kadarsa siz de dahil olun :)

ama herkes bütçesine göre farklı düşüncelerde de olabilir :)

• quote:

valla kimse k.bakmasın eskilerin bir lafı var belki bu bana sorun olacak burda ama" kıl....nı bulmuş kıl...nı istiyorsun misali almak isteyen adam 50-100 bakmaz alır ölüm olmadıgı sürece bu pc yi istiyorum i7
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

valla kimse k.bakmasın eskilerin bir lafı var belki bu bana sorun olacak burda ama" kıl....nı bulmuş kıl...nı istiyorsun misali almak isteyen adam 50-100 bakmaz alır ölüm olmadıgı sürece bu pc yi istiyorum i7

Herkesi kendi şartlarında sanıyorsun.

Almak isteyeni gücü yeteni engelleyen yok zaten. Ayrıca ürünün artıları fazla olduğu için tercih ediliyor.

Fiyat belli olana kadar biz burda boşuna yazar boşuna konuşuruz. Kendi kendimize tartışır polemik yaratırız. En iyisi pentadan gelecek cevabı beklemek.

Çalışan arkadaşlara kolay gelsin
    .

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.