Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba..Pazarlıklar tüm hızıyla ve özeniyle devam ederken biraz gevşeyip güzel şeylerden bahsetmeye ne dersiniz?

Ben bir konu başlatıyorum bunun üzerinden yorumlarınız benim için çok değerli olacak..

Bilgisayarımıza uygun onda sırıtmıyacak soğutucu klavye mouse ' süsleme koruma veya çok daha başka fikri olan ama bilgisayardan sonrasını kapsayacak düşünceleriniz varmı malum o kadar para verilecek göz bebeği gibi bakılır dokunmaktan kaçınılır diye düşünüyorum sizler ne diyorsunuz?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dardanos17

quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

Orijinalden alıntı: siburnik

Vadeli olduktan sonra 1600TL ile 1500TL arasındaki aylık fark (8TL-17TL) olur bu da pek gözüme gelmiyor açıkçası. İnsanların beklentilerini çok uç bir noktaya çektik sanırım; 1600 TL'ye i7'ye burun kıvırma noktasındayız.
    Bu özelliklere sahip bilgisayarların piyasada kaçtan gittiğini araştırırsanız eğer güzel bir noktada olduğumuzu anlarsınız bence. Herşey güzel olacak.

valla kimse k.bakmasın eskilerin bir lafı var belki bu bana sorun olacak burda ama" kıl....nı bulmuş kıl...nı istiyorsun misali almak isteyen adam 50-100 bakmaz alır ölüm olmadıgı sürece bu pc yi istiyorum i7

Herkesi kendi şartlarında sanıyorsun.

Almak isteyeni gücü yeteni engelleyen yok zaten. Ayrıca ürünün artıları fazla olduğu için tercih ediliyor.

Fiyat belli olana kadar biz burda boşuna yazar boşuna konuşuruz. Kendi kendimize tartışır polemik yaratırız. En iyisi pentadan gelecek cevabı beklemek.

Çalışan arkadaşlara kolay gelsin
    .

Kimseyi tanımadıgım için kimin hangi şartlarda oldukları konusundada bir fikrim olmaz olmadıda böyle bir polemiğede girmem.... lafım i5 lere 1500 tl vermeyi kabul edip i5 fiyatına i7 alın denildiğinde mırın kırın eden kişiler için söyledim.Yoksa kim ne istiyorsa onu alır beni ilgilendirmez.Herkez işine baksın.Mesajı anlamadan yorum yapılmasın

• valla benim sistem hazır, razer naga mouse + goliathus xlarge mousepad + philips mik+kulakllık :D bunlar bana haydi haydi yeter :D ama alınca sanırım bir tane de soğutucu alırım daha araştırmadım hele bir gelsin de
  • Durun bakalım, daha bi fiyat yok, i7 fiyatının i5 fiyatına olacağı belli değil.

Bu hamur daha çok su kaldırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joykill

Arkadaşlar merhaba..Pazarlıklar tüm hızıyla ve özeniyle devam ederken biraz gevşeyip güzel şeylerden bahsetmeye ne dersiniz?

Ben bir konu başlatıyorum bunun üzerinden yorumlarınız benim için çok değerli olacak..

Bilgisayarımıza uygun onda sırıtmıyacak soğutucu klavye mouse ' süsleme koruma veya çok daha başka fikri olan ama bilgisayardan sonrasını kapsayacak düşünceleriniz varmı malum o kadar para verilecek göz bebeği gibi bakılır dokunmaktan kaçınılır diye düşünüyorum sizler ne diyorsunuz?.

soğutucum var.
    kullanırken soğutucuyla kullanmayı düşünüyorum
    ayrıca klavye almayı düşünüyorum. malum soğutucunu üstündeyken biraz zor oluyor kullanmak
    sürekli eller yukarda.. zaten bende kas ağrısı var.. klavyenin biraz aşağıda olması iyi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: insanoglu

Durun bakalım, daha bi fiyat yok, i7 fiyatının i5 fiyatına olacağı belli değil.

Bu hamur daha çok su kaldırır.

Daha öncede dediğim gibi fiyat belli olana kadar biz burda boşuna yazar boşuna konuşuruz. Kendi kendimize tartışır polemik yaratırız. En iyisi pentadan gelecek cevabı beklemek. Boşuna yazışıp forumu kirletmemek.
  • Evet sogutucu onemli arkadaslar, sizce bu notebooka cift fanli mi yoksa buyuk tek fanli soguticu mu almak daha mantikli??
  • rocker35 arkadaşım acaba sen mi arasan firmayı bi sorsan
  • Arkadaşlar sabırlı olmamızda fayda var arkadaşlarımız sürekli irtibat halindeler penta ile gelişmeleride en kısa elden burada bildirmekteler. Yine tekrarlıyoruz; sabırlı olalım sakin olalım herkesin görüşüne saygımız var ama art niyetli bir çok yorum ve karalama kampanyalarıyla da karşı karşıyayız. Metanetimizi korumalıyız. Mantıklı düşünüp en iyi fiyatı alıp bu işi bitirmeliyiz. Zaten gerekli bilgiler(güncellemeler) buradan paylaşılıyor. Sonuçta bu işi yüreten kardeşlerimiz de firmanın söylediği bilgilere göre bilgi paylaşıyorlar.
  • fiyat ne zaman belli olur arkadaşlar ??
  • beyler simdi i5 modelinin fiyatı iyi ama i5 islemci bana az geliyor pc ye gore i7 nin fiyatini dusurebilirsek bende alabilirim bu konuda kesin birsey varmı?
  • arkdaşlar öncelikle sabırlı olmamız gerekir
    siz de tahmin edersiniz ki sayımız azımsanacak derecede az değil
    100 tane msi ge620dx i7 li modelden bahsediyoruz suan ıtıbarıyle Türkiye de hıc bır yerde (Distribütörler dahil) bu stok yok stok acmak ıcın gırısımlerımız gorusmelerımız devam edıyor.
    direk olarak penta bilgisayarla (bilmeyenler ıcın soyleyeyım bu msi bılgısayarını Türkiye'ye getiren resmi distribütör) irtibattayım. ondan dolayı kar marjı çok az olacak hiç olmayacak diyemem çünkü adamlar bedavaya bize bu sayıyı getirmek için özel proje açıp ugrasmazlar bi karları olacak elbette ama bizi kaçırmayacaklarını düşündüğümden sınırları zorluyorum fiyatı bi alalım netleştirelim gerisi çok kolay olucak
    ama tekrar soyluyorum bu stok yani 100 adet i7 li model suan da yok sipariş geçilcek ve gelicek gelmesi ne kadar sürer bilmiyorum bizim elimize ne zaman ulasır onu da bılmıyorum acıkcası suan onlarla ılgılenmıyorumda zaten sayımız yeterli ve suan tek dılegım verdiğim fiyatın kabul edılmesı eger kabul edılırse hıc kımse evıne elı bos donmucek hepimiz alıcaz bu bilgisayarı ben bütçesi i5 e yeten arkadaslara da i7 aldırmak ıstıyorum arada fevri davrandıgım ıcın herkesden ozur dılıyorum kımse kusuruma bakmasın sadece yetişemediğim zamanlarda daralıyorum ondan birine patlıyorum.
    artık daha çok dikkat edicem davranıslarıma.
    herkese iyi forumlar.
    Sabreden Derviş Muradına Ermiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 29 Şubat 2012; 16:46:41 >

• Güncelleme..

Gün içerisinde türkiye distiribütöründen herhangi bir sorun çıkmaz ise kesin rakamlar gelecektir..
  • quote:

Güncelleme..

Gün içerisinde türkiye distiribütöründen herhangi bir sorun çıkmaz ise kesin rakamlar gelecektir..

Haydi hayırlısı o zaman.
  • beklemedeyiz hocam bu arada soğutu olarak kaliteli bir soğutucu Zalman N-3000 110 tl fiyatı pc sıcaklığı çalışırken 70 derecenin üstüne çıkmaz tek fanlı büyük metal kasa soğuk olduğundan sessiz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcaacar

beklemedeyiz hocam bu arada soğutu olarak kaliteli bir soğutucu Zalman N-3000 110 tl fiyatı pc sıcaklığı çalışırken 70 derecenin üstüne çıkmaz tek fanlı büyük metal kasa soğuk olduğundan sessiz çalışıyor

Pahalıymış be, hem stand hem aleminyum hem 3 fan olmalı o zaman hak eder bu fiyatı bence.

indirime klavye mouse seti görürseniz burdan paylaşında herkes faydalansın..bende dahil tabi:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arcaacar

beklemedeyiz hocam bu arada soğutu olarak kaliteli bir soğutucu Zalman N-3000 110 tl fiyatı pc sıcaklığı çalışırken 70 derecenin üstüne çıkmaz tek fanlı büyük metal kasa soğuk olduğundan sessiz çalışıyor

Pahalıymış be, hem stand hem aleminyum hem 3 fan olmalı o zaman hak eder bu fiyatı bence.

indirime klavye mouse seti görürseniz burdan paylaşında herkes faydalansın..bende dahil tabi:)

3 fanlı olması sadece daha fazla ses çıkarmasına neden olur büyük fan hem daha fazla soğuk hava sağlar bir anda BEN alıcam hocam kafama koydum hatta modem alacaklar varsa airtes modem var 130 liraya gelio oda vatanbilgisayar % 25 indirimli günlerinde 10 taksitle alınca zaten birşey etmiyor aylık

• alet iyide 1700 zaten güzel fiyat ne kadar yapıcaklar indirim ki ? bildiğim kadarıyla 100 tane bile alınsa firmalar fiyat düşmez hele teknosa gold tarzı yerler belki distribitör düşer diycemde dağıtım nasıl olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 29 Şubat 2012; 17:14:02 >
  • kafaya takmayın sogutucuyu da toplu alırız alıstık artık :D
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.