Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpLashh

quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Ya ben bu cihazin ekran kartının kaç bit olduğunu çözemedim i5 in ve i7 nin ? varmi bilen tam olarak

Sorunun cvbına şu linke tıklayarak ulaşabilirsin ;

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    hem GT555M ile GT635M arasındaki farkıda görmüş olursun..

128/192 diyor hangisi onu çözmüş değilim.

• quote:

quote:

quote:

Ya ben bu cihazin ekran kartının kaç bit olduğunu çözemedim i5 in ve i7 nin ? varmi bilen tam olarak

muhtemelen iki modeli vardır bizim alacağımız da 128bit olan modelidir

• slm siz kaça alacaksınız bu laptopu peki.. Msi yi ben pek bilmiyorum nasıl bi cihaz.. Başka laptop yokmu i7 li onu bekliyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

i5 i bosverın artık arastırmayın i7 ye bakın core to quaddd :D
    proje onaylanırsa hepımızın i7 si olcak i5 fıyatına i7 almıs olcaz :D
    daha nolsunnn

inş kardeşim bütün kartlara 12 ay taksitdide söyledin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Arkadaşlar Lütfen kendi konunuzda ne paylaşıyorsanız öyle devam edin. Başka konulara burasının linkini vermeyi bırakın.
    Kâr amaçlı herhangi bir yanlıltıcı unsur olduğu düşünülürse konu kilitleneceği gibi sizlerde forumdan uzaklaştırma alabilirsiniz. Bilginiz olsun istedim.

Yani burada istediğinizi yazın madem bu kadar sayfa boyunca hiç kimse bir sorun teşkil etmemiş. bu böyle gidebilir. ama Diğer Notebook ve mobil cihaz konularını reklam mesajlarınız ile kirletmezseniz seviniriz.

bız kotu bısey yapmıyoruz hocam sadece bu fıyata boyle bır bılgısayar almak herkesın hakkı ınsanlara kafası karısık olanlara yardımcı olmaya calısıyorduk ha bunu yanlıs bı uslupla yaptıysak arkadaslar ve kendım adıma ozur dılerım. bundan sonra dıkkat ederız.
    iyi forumlar

• Güncelleme..

Arkadaşlar forumda bilgilendirme kısmına artık ben el atıyorum..

rocker35 nickli arkadaşa sadece katılım için pm atmanızı ' teknik ve satış ile ilgili sorularınız var ise bana yönlendirmenizi rica ediyorum..

ve biraz empati kurarak, bu sürecin ne kadar yoğun ve bunla birlikte ne kadar gergin geçiceğini anlamanızı o neden ile rocker35 nickli arkadaşımıza anlayış göstermenizi bekliyorum..

genel güncellemeler yapıyorum lütfen tembellik yapıp okumadan gereksiz ve kirlilik yapabilcek mesajlardan kaçınalım..

teşekkür ederim..

muhattabınız benim ' karşılığınızı en makul biçimde alacaksınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alihandro

rocker bende 1500e kadar her türlü alacm bu laptopu.bi geridönüt versen listeye ekledin mi diye

ekledım senı adını ve ılını soyle teyıd edeyım hemen
  • quote:

quote:

quote:

128 bittir muhtemelen hocam. Çünkü 192 bit olsa bu büyük bir reklam avantajı mutlaka yazarlardı PC özellikleri arasına. Kaldıki 192 bit olsa ekran kartı bu bilgisayarın şu anki önsipariş fiyatlarına rahat bi +300 lira daha eklenirdi.

Çünkü bu veriyolu genişliği olarak adlandırılan "bit" olayı ekran kartındaki en önemli faktördür. Core,memory veya shader speed denilen hızlardan daha önemli bir etken.
    192 olsa yazarlardı diye düşünüyorum.

• alihan özkaya
    eskişehir
    haberlerinizi bekliyoruz
  • kartlarda ki bit olayı 1sn de galiba 2üzeri 128 tane veriyi işleyebiliyor bu ne kadar artarsa o kadar iyi bi kartımız oluyor
  • rocher bana dönüş yapmadın ismimi yazdın değilmi?
  • Aynn hocam bizi ekledin mi merak ediyoruz eklediysen pm ile bilgilendirir misin Arca Acar Bursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alihandro

alihan özkaya
    eskişehir
    haberlerinizi bekliyoruz

• Arkadaşlar pm atanlar listeye ekleniyor "eklenildi" tarzı teyitleri beklemeyiniz lütfen herkese geri dönüş yapmak mümkün değil ama yazıldığınızdan emin olabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcaacar

Aynn hocam bizi ekledin mi merak ediyoruz eklediysen pm ile bilgilendirir misin Arca Acar Bursa

• arkadaslar tekrar soyluyorum kacıran arkadaslar olmus

teklıfım onaylanırsa i7 olanı 1500-1600 arası bısı olucak 1600 u bulmucak fıyat ( her kredı kartına 0-12 ay taksıt ve havale ıle odeme yapılabılecek)
    odeme maıl orderla olabılır sımdılık bu kdarını bılsenız yeterlı fıyat onaylandıktan sonra gerısı cok kolay olucak sadece beklıcez
  • N3CAT1 arkadasa cok tesekkur ederım bızım ıcın bu sıte yetmemıs adam gıtmıs neler yapmıs

eyw hocam elıne saglık

http://forum.shiftdelete.net/kampanyali-indirimli-firsat-urunleri/245814-1500-tlye-i7li-oyun-laptopu-ister-misiniz.html

• Bilgisayar süper umarım istediğimz,umduğumuz fiyatı verir firmalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: joykill

Güncelleme..

Arkadaşlar forumda bilgilendirme kısmına artık ben el atıyorum..

rocker35 nickli arkadaşa sadece katılım için pm atmanızı ' teknik ve satış ile ilgili sorularınız var ise bana yönlendirmenizi rica ediyorum..

ve biraz empati kurarak, bu sürecin ne kadar yoğun ve bunla birlikte ne kadar gergin geçiceğini anlamanızı o neden ile rocker35 nickli arkadaşımıza anlayış göstermenizi bekliyorum..

genel güncellemeler yapıyorum lütfen tembellik yapıp okumadan gereksiz ve kirlilik yapabilcek mesajlardan kaçınalım..

teşekkür ederim..

muhattabınız benim ' karşılığınızı en makul biçimde alacaksınız..

Allah razı olsun kardeşim

• umuyorum ki alıcaz bu laptopu bugun gittim bankaya karta para yatrıdım alcam diye. umudu bağladım hayallerim suya düşmez inşallah
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.