Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

@rocker35, siz Penta firması ile toplu alım için görüşme yaparken de burada kullandığınız üslubu mu kullanıyorsunuz? Ayrıca gerçekten burada yazdıklarınız hiç hoş değil, kişisel çıkarınız vardır veya yoktur onunla ilgili kesin bilgi sahibi olmadan sizi itham etmem ancak @Qantas'ın da dediği gibi bu üslupla komisyoncu konumuna siz düşüyorsunuz. Ayrıca @Marmarali'nin yardım önerisine neden karşı çıktınız ben bunu anlamadım. Hem de çok sert bi dille karşı çıkmışsınız, kendinizin çok iyi bir fiyat alacağını düşünüyor olabilirsiniz. Ancak ummadık taş baş yarar, hem siz hem de @Marmarali fiyat alsın, hanginiz daha düşük fiyat getirirseniz insanlar da oradan alsınlar ürünlerini. En mantıklısı bu şekilde olurdu ancak siz neden şiddetle karşı çıktınız, sadece kendiniz fiyat almak istediniz?

tmm alsın o da donup dolasıp pentadan alacak :D 100 kısıye baska yerden alamaz stok yok cunku buyursun alsın derdınız buysa :D

Benim herhangi bir derdim yok, ancak başlıktaki anlaşmazlığı görünce dahil olmak istedim. Dediğim gibi sana karşı da herhangi bir suçlamada bulunmuyorum, ama yukarıda yazdıkların seni suçlu gibi göstermiş ondan bahsediyorum. Keşke en baştan dediğim gibi onun da fiyat almasını kabul etseymişsin de bu anlaşmazlıklar olmasaymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Yahu ne kadar art niyetli adam var şu forumda. Adama bir sürü suçlamada bulunmuşsunuz kaldı ki bunlar gerçek bile olsa bana 1500 liraya i7 aldırabiliyosa varsın kendi bedava laptop alsın firmadan.Ben cebimden çıkacak paraya bakarım

bnde aynısını soyluyorum :D bana 1400 e 12 taksıtlı gelcekse ısterse 500 tane bedava alsın kendıne :d bn i7 yı bu kdr ındırebıldım daha ıyısını yapacak olan varsa
    1- neden en bastan cıkmadı ortaya?
    2-100 tane i7 bılgısayar yok suanda zaten turkıyede
    :D

• 1500e 5 taksit bile çok iyi benim için 12ye bile gerek yok :)
  • burdaki amaç belli i7 li olan modeli en düşük fiyattan satın almaya gitti iş.. benim için sorun yok başından beri varım zaten de amacı saptırmaya çalışan Qantas ve elemanları neyin peşinde onu anlayamadık.. sonuçta rocker35 satış yapmıyor güvenilir bir şirket üzerinden alıcaz ürünleri rocker35 in güvenilirliğini baltalamaya çalışmanın nedenini ancak şöyle açıklayabiliyorum: daha önce fiyat aldığı ve anlaşamadığı kişilerden olmayasınız?? mesela pazarland gibi.. veya diğerleri..

bakın burda rocker35 arada komisyon alsa bile bilmem kaç tane bedava bilgisayar alsa bile bana göre hakkıdır kaç gündür takip ediyorum burda çalışıyor didiniyor. kimse çıkıp da ben bu işi götürürm demedi şimdiye kadr bir akıllı çıksa da deseydi şimdiye kadar, nerdeydi bu akıllılar..

şimdi bana fiyat sunuluyor indirimde 1900 küsürlere inen bir i7 li msi ürününden bahsediyoruz ki bunun fiyatını toplu alım da 1500tl ye kadar indirecez en azından çalışacaz deniliyor, yeterki birlik olalım. burda konuyla alakasız mesaj atanlar rocker35 i baltalamaya güvenilirliğini kırmaya çalışanlar... ne kuyruk acıları varsa pm den halletsinler milletin kafasını karıştırmasınlar.

• quote:

quote:

quote:

@rocker35, siz Penta firması ile toplu alım için görüşme yaparken de burada kullandığınız üslubu mu kullanıyorsunuz? Ayrıca gerçekten burada yazdıklarınız hiç hoş değil, kişisel çıkarınız vardır veya yoktur onunla ilgili kesin bilgi sahibi olmadan sizi itham etmem ancak @Qantas'ın da dediği gibi bu üslupla komisyoncu konumuna siz düşüyorsunuz. Ayrıca @Marmarali'nin yardım önerisine neden karşı çıktınız ben bunu anlamadım. Hem de çok sert bi dille karşı çıkmışsınız, kendinizin çok iyi bir fiyat alacağını düşünüyor olabilirsiniz. Ancak ummadık taş baş yarar, hem siz hem de @Marmarali fiyat alsın, hanginiz daha düşük fiyat getirirseniz insanlar da oradan alsınlar ürünlerini. En mantıklısı bu şekilde olurdu ancak siz neden şiddetle karşı çıktınız, sadece kendiniz fiyat almak istediniz?

tmm alsın o da donup dolasıp pentadan alacak :D 100 kısıye baska yerden alamaz stok yok cunku buyursun alsın derdınız buysa :D

Benim herhangi bir derdim yok, ancak başlıktaki anlaşmazlığı görünce dahil olmak istedim. Dediğim gibi sana karşı da herhangi bir suçlamada bulunmuyorum, ama yukarıda yazdıkların seni suçlu gibi göstermiş ondan bahsediyorum. Keşke en baştan dediğim gibi onun da fiyat almasını kabul etseymişsin de bu anlaşmazlıklar olmasaymış.

hocam daraldım anlatamıyorum galıba :D
    ben burda mıllete dert anlatmaya calısıyorum pm manyagı oldum msj kutum olmus 600 gıden kutum olmus 500 ona buna dert anlatcam lıste hazırlıcam dıye yırtıyorum kendımı arkadas gelmıs ne dıyo bana kusra bakmasın o da ona denk geldı ona patladım haklısın ama ben ne fedakarlıklar verıyorum burda
    ben bu bılgısayarı

http://forum.donanimhaber.com/m_56518642/mpage_3/f_/key_//tm.htm#58209946

bu sayfadan berı takıp edıyorum o zamanlar gt555m lı model vardı onu alcaktık kısmet olmadı artık ıstıyorum su bılgısayarı almak ıcın ne gerekıyosa yaparım elımden gelenı ardıma koymam ben su bılgısayarı ucuza alayım da gerısı onemlı degıl benm ıcın bu kdr adam benden cwp beklıyor bunun da sorumlulugu var ustumde tek basıma karar vermıyorum ben joykıll e foxparka o.konmaz a sorabılırsın onlarla beraber hareket edıyoruz ben karar mercegı degılım sadece pazarlık edıyorum, pentayla pazarlık etmek kolay mı bu pıyasa adamların elınde suan ısteseler bılgısayar yok derler kımseye vermezler hıc bı sıte de ndn dıyemez cunku onlar distribütör.
    ha bole bııs yaparlar mı yapmazlar ama anlatmaya calıstıgım olay ıste bu, adamlarla oturmusum masaya teklıfı sunmusum cevap beklıyorum sonra da yok vazgectık mı dıycem? adamlara proje hazırlatmısım i7 yı i5 fıyatına cekebılmek ıcın sonra vazgectım dersem benm ıtıbarım nolur? bunları dusunmeden yargılıyosunuz ınsanları. neyse su muhabbet bıtsın artık alalım bılgısayarlarımızı bıdaha bole bı ıse kalkarsam benmde adım ugur degıl.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben burda mıllete dert anlatmaya calısıyorum pm manyagı oldum msj kutum olmus 600 gıden kutum olmus 500 ona buna dert anlatcam lıste hazırlıcam dıye yırtıyorum kendımı arkadas gelmıs ne dıyo bana kusra bakmasın o da ona denk geldı ona patladım haklısın ama ben ne fedakarlıklar verıyorum burda
    ben bu bılgısayarı

bu sayfadan berı takıp edıyorum o zamanlar gt555m lı model vardı onu alcaktık kısmet olmadı artık ıstıyorum su bılgısayarı almak ıcın ne gerekıyosa yaparım elımden gelenı ardıma koymam ben su bılgısayarı ucuza alayım da gerısı onemlı degıl benm ıcın bu kdr adam benden cwp beklıyor bunun da sorumlulugu var ustumde tek basıma karar vermıyorum ben joykıll e foxparka o.konmaz a sorabılırsın onlarla beraber hareket edıyoruz ben karar mercegı degılım sadece pazarlık edıyorum, pentayla pazarlık etmek kolay mı bu pıyasa adamların elınde suan ısteseler bılgısayar yok derler kımseye vermezler hıc bı sıte de ndn dıyemez cunku onlar distribütör.
    ha bole bııs yaparlar mı yapmazlar ama anlatmaya calıstıgım olay ıste bu, adamlarla oturmusum masaya teklıfı sunmusum cevap beklıyorum sonra da yok vazgectık mı dıycem? adamlara proje hazırlatmısım i7 yı i5 fıyatına cekebılmek ıcın sonra vazgectım dersem benm ıtıbarım nolur? bunları dusunmeden yargılıyosunuz ınsanları. neyse su muhabbet bıtsın artık alalım bılgısayarlarımızı bıdaha bole bı ıse kalkarsam benmde adım ugur degıl.

Tabi haklısın, senin işin de zor. Arkadaşa verdiğin sert tepkinin sebebini yazman da iyi olmuş. Kolay gelsin, fiyat uygun olursa ben de düşünebilirim.

• rocker bu arada beni listeye ekledin mi pm atmıştım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben bu bılgısayarı

Tabi haklısın, senin işin de zor. Arkadaşa verdiğin sert tepkinin sebebini yazman da iyi olmuş. Kolay gelsin, fiyat uygun olursa ben de düşünebilirim.

Alıntıları Göster
    uğur kardeşim emeğine sağlık,
    şimdi bir nokta önemli, burada forumu düzenli takip eden, yazan 100 kişi yok.
    misal ben kesin alıcam para elimde.
    ama kimisi diyor onu satıcam satarsam alırım.
    kimi diyor şu paraya şu karta peşin fiyatına 12 taksit olursa alırım.
    böyle böyle bir dünya adam almamayı seçebilir.
    tamam fiyat güzel olacak ama yinede garanti satın alacak kişi sayısı ne?
    herkes söylesin:
    ben kesin alıcam. kesin alacaklar listesi de lazım.
    önüne gelen pm attı yaz beni dedi bence.
    inşallah yanılırım da herkes alır indirim geçerliliğini kaybetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favoriteteam -- 28 Şubat 2012; 22:53:19 >

• Arkadaşlar buraya bir amaç için toplandık uğur arkadaşımızında arkasındayız biizler için önemli olan birlikten doğan kuvvetimiz olacak sayımız az değil bu fiyatada i7 bulmak kolay değil müzakeremizi yapalım ama tartışmaya hiç gerek yok
  • Dostum 1500 lira civarı olursa bende talibim....
  • Kesin alacak olan arkadaslarin bir listesi cikarilirsa iyi olur.
  • tmm yarın fıyatı yazıcam pentadan sure ıstıcem eger verdıklerı fıyat ıstedıgımız fıyat olursa i5 fıyatı yanı ben sayıyı 200 e cıkarmak ıcın de elımden gelenı yaparım.
    ben emeklı cocugugum i7 li bılgısayarı i5 fıyatına buduysam eger onu alırım ben, ben bu bılgısayarı 1 kere alıcam ve artık bıdaha bılgısayar mılgısayar alamam heralde bı 10 yıl bununla ıdare edıcem kendım bı ıse gırıp kendımı kurtarana kadr.
    ben ıstıyorumkı benm gıbı durumda olanlarda bu fırsattan faydalansın sıtede sız de bılıyosunuzdur bır dunya ınsan var bılgısayar almak ısteyen bende ılk basta onlardan bırıydım sıze konunun lınkını vereyım

http://forum.donanimhaber.com/m_55334209/mpage_1/key_/tm.htm

ılk mesajın tarıhıne bakın 6 aralık 2011 bugunun tarıhı ne 27 subat 2012
    1 hafta sonra 3 ay bıtmıs olacak ve ben hala bılgısayarsızım.

ben neyın pesınde olcam o baslıkta ne yazıyor?

1500-1800 TL ARASI EKRAN KARTI İYİ OLAN OYUN BİLGİSAYARI ALMAK İSTİYORUM ACİL YARDIM!!!

bnm suan almak ıstedıgım bılgısayar ne?

oyuncu bılgısayarı demı.

hala bana guvenmeyenler varsa kusra bakmasında defolup gıtsın.
    yazmıyorum onları lısteye

• quote:

tmm yarın fıyatı yazıcam pentadan sure ıstıcem eger verdıklerı fıyat ıstedıgımız fıyat olursa i5 fıyatı yanı ben sayıyı 200 e cıkarmak ıcın de elımden gelenı yaparım.
    ben emeklı cocugugum i7 li bılgısayarı i5 fıyatına buduysam eger onu alırım ben, ben bu bılgısayarı 1 kere alıcam ve artık bıdaha bılgısayar mılgısayar alamam heralde bı 10 yıl bununla ıdare edıcem kendım bı ıse gırıp kendımı kurtarana kadr.
    ben ıstıyorumkı benm gıbı durumda olanlarda bu fırsattan faydalansın sıtede sız de bılıyosunuzdur bır dunya ınsan var bılgısayar almak ısteyen bende ılk basta onlardan bırıydım sıze konunun lınkını vereyım

http://forum.donanimhaber.com/m_55334209/mpage_1/key_/tm.htm

ılk mesajın tarıhıne bakın 6 aralık 2011 bugunun tarıhı ne 27 subat 2012
    1 hafta sonra 3 ay bıtmıs olacak ve ben hala bılgısayarsızım.

ben neyın pesınde olcam o baslıkta ne yazıyor?

1500-1800 TL ARASI EKRAN KARTI İYİ OLAN OYUN BİLGİSAYARI ALMAK İSTİYORUM ACİL YARDIM!!!

bnm suan almak ıstedıgım bılgısayar ne?

oyuncu bılgısayarı demı.

hala bana guvenmeyenler varsa kusra bakmasında defolup gıtsın.
    yazmıyorum onları lısteye

Son 2 sayfada konuyu baltalamaya çalışanlar olmuş. Sanırım konuyu kapattırmak istiyorlar ? En iyisi cevap yazmamak Uğur kardeş. He deyip geç boşver.

• Uğur kafaya fazla takma yazılanlari. Bızim için aldığımız fiyat önemli.
    Takribi 1500 tl civarı para yatıracaz bu işe. Kimse parasını kolay kazanmıyor.
    Güvenmesem bu işe kalkışmazdım.

Samimiyetine i.anmasam zaten şu anda burda olmazdım.
  • rocker kardeşim boş ver sen işine bak. bir bina yapılırken ne zahmetler çekildiğini ne terler döküldüğünü ancak o binada başından sonuna kadar çalışanlar bilir.sonradan gelipte şurası eğri burası yanlış demek o binaya emek harcayanların elbette moralini bozar.biz bu msı türküsünü 2 -3 aydır çalıyoruz.hatta daha bu sayfa açılmadan öncede vardı msı tartışmaları.rocker kardeşimiz bu bilgisayarı almak için aşırı strese girdi hepsi bu .bu arada işi bozmak isteyenler çıkabilir diyede endişeli.sırf bu yüzden bazen sert cevap veriyor bizde farkındayız ama anlayışlıda olmamız icap eder çünkü adam pm den bile her sorumuzu yanıtlıyor. .biz burda sadece bir topluluğuz ne milletiz nede halk.bu iş bitince kimse kimseyi tanımayacak belkide.zaten çoğumuz tanımıyoruz zaten .ha diyelimki rocker bizim sırtımızdan komisyon alacak iddiaları doğru olsun(inanasımda gelmiyor zaten) bize ne adam emek ediyor isterse hediye olarak araba alsın orası bizi ırgalamaz.kaliteyi ucuza almamıza yardım ediyor ya alırsak birde üstüne Allah razı olsun deriz.zira kolay değil 2200 lük malı 1500 e indirtmek.

• ne yapıyosam burda bizim ıcın yaa ama ıstedıklerını alamıcaklar o adamların nıcklerını kazıdım kafama gorucek onlar bu bılgısayarı 1500 e aldıktan sonra gozlerıne sokucam onların
    faturaları yanı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 28 Şubat 2012; 23:06:00 >
  • Kesin alacaklardan biride benim bu arada taksitli fiyat olursa daha iyi olur yoksa peşinde alabilirim konuyu takipteyim i7 li bilgisayarın fiyatı 1.500 civarında olursa gerçekten muhteşem olur ama 1.700 e kadarda alırım ben
  • quote:

ne yapıyosam burda bizim ıcın yaa ama ıstedıklerını alamıcaklar o adamların nıcklerını kazıdım kafama gorucek onlar bu bılgısayarı 1500 e aldıktan sonra gozlerıne sokucam onların
    faturaları yanı :D

helal uğur delikanlı adamsın, delikanlı adam atarını yapar ağaa :)
  • İ7 işlemcili oyun için ideal bi bil. 1500tl olmuş kim kacirmak ister ki bu fırsatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.