Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Gnost adımızı bir yere veya kişiye yazdırmamız gerekiyor mu?
  • i7 lazım bize i7 Hadi artık bizede kıyak geç penta

• artık şu iş bi sonuçlansa süper olacak, olumlu ya da olumsuz bi sonuç çıkmalı, konsantrasyon falan kalmadı çünkü.
  • i7 istiyoruz rocker35 gardas
  • i5 ile i7 arasında çokmu fark var. bazıları demiş i7 olunca ısınma sorunu daha çok oluyor vs kafa karııştı şimdi. bilgide yok bizim fazla ne etcez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 7 Mart 2012; 14:16:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

quote:

Orijinalden alıntı: clickon1111

bizim eski bi asus dizüstü bilgisayarımıza ben bu işlemi uygulamıştım yani socket yapısına uygun daha yüksek bir işlemci takmıştım ve sıkıntı çıkmamıştı bu bilgisayarı da i5 den i7 ye terfi ettirilebiliyorsa ortada bir problem yok direkt i5 almak daha mantıklı

i5 ile i7 arasında 200 tl fark var yaklaşık i7 ye terfi etirmek için 400-500 tl para ödemen gerekli çok mantıklı gerçekten

200 tl daha veririz fiyat olur 2200 orda monster ın gtx 560 lı laptopları var ha kesmedi bi 200 daha ver nedir ki i7 4 cores 8mb 2.4 işlemci aliriz , bi 200 daha veririrz ssd taktiririz ya bu 200 daha ver 16 gb yap ramı bu 200 ler gidince en son 4binlik laptopta bulursn kendini bosver al i5 i 2 3 sene kullan zaten sonrasında yeni bir laptopa ihityaç duyarsın eğer oyun düşkünüysen. ha dersin medium ayarlarda oynamakta keser 3 sene sonraki oyunları 5sene idare eder seni teknik arıza vermedikten sonra.

@serdar_k 200tl dediğin benim 1 aylık bursum az para değil herkesin bütce yetmez, türk insanıyız bilmeyiz i7 ile i5 arasındaki farkı tuttururuz i7 i7 diye maksat hep en iyisini almak düsünceler hep böyle. teknolojinin hep en iyisini istemeye paramız yetmez bizim. varsın i5 alalim kullanalım. yoksa üstteki dediğim gibi i7 ye 200 tl ver o 200 tl ler demekte kolay çok özellikli seyler çıkıyor.

• Bekliyoruz bakalım.
    Sonradan bluray sürücü takabilmemiz mümkün mü acaba bu laptoplara. Benim için tek eksik bluray player kalıyor
  • beklemedeyiz üstat hayırlı haberlerle gel bize.
  • i7 almak için yola çıkanlardanım. Umarım bizlere de olumlu bir cevap verilir. Yoksa i5'e dönüş yapmam bu saatten sonra. Hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****ky

dostum uslup yönünden sende hatalısın neden dersen bir esnaf olabiliriz ama böyle bir yapılanma karşısında gururlanmamak elde değil bizlerde küçük olsakta bir esnaf grubu olarak çorbada tuzumuz olsun dedik yani ben şuranın bayisiyim bu malı size yar etmem diyen kimse olmadı aksine olumlu ya da olumsuz cevap alabilecek kimseyi bulamadıkları için en azından biz bir bakalım durum neymiş ne gerekiyormuş diye bir baktık. En azından eliniz de somut bir bilgi oldu. Dediğim gibi millet olarak birlik ve beraberlikten oldukça uzaklaştığımız için en azından bunu pekiştirmek adına yardımcı olalım istedik ama gelin görün ki bi dayak yemediğimiz kaldı Şimdi bir de demişsin ki imza atan mı oldu ? de arkadaşım şimdi 2-3 hafta olmuş adam plan yapmıştır parasını işini gücünü ona göre ayarlamıştır ve en büyük yanlışlık işe kesin gözüyle bakılmış yani 2. bir plan yok. Distrübütörlere gelecek olursak zaten son kullanıcıya direk bu şekilde mal vermelerin ticari ahlaka uygun olmaz. Neyse aksilik olmazsa Çarşamba günü elime gelecek en azından alet nasıl bir şey ona göre tavsiye de bulunuruz

Arkadaşa katılıyorum benim içinde aynıları geçerlidir bende Nisan ayı da dahil bu olaya dahilim ve bu tip girişimleri de her zaman destekliyorum. Böyle bir işin altına girmek her yiğidin harcı değildi ve birşey yapmaya çalışana da herkes laf eder bunlar bilinen şeyler ve burdan belirtiyorum rocker35 in sonuna kadar arkasındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: siburnik

i7 almak için yola çıkanlardanım. Umarım bizlere de olumlu bir cevap verilir. Yoksa i5'e dönüş yapmam bu saatten sonra. Hadi hayırlısı.

beyler bizim i7 gerçek 4 çekirdeş değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklemeye devamm
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

i7 almak için yola çıkanlardanım. Umarım bizlere de olumlu bir cevap verilir. Yoksa i5'e dönüş yapmam bu saatten sonra. Hadi hayırlısı.

evet öyle :) QM olanlar gerçek dört çekirdek . Sadece M Olanlar çift çekirdek. . Bir kaç yerde gördüm dikkatimi çekti i5 2450QM yazmışlar . Kesinlikle öyle değil 2450 M şeklinde :-)

• quote:

quote:

Benim bildiğim i5 2 çekirdek(core) 4 iş parçacığı(thread), i7 ise 4 çekirdek ve 8 iş parçacığı ile iş yapıyor. pipeline'a eş çekirdeklerinden birim cycle'da sadece biri veri basıyor sanırım.
  • rocker35 son durum hakkında tam ve ayrıntılı bir bilgi versen bize hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

quote:

evet öyle :) QM olanlar gerçek dört çekirdek . Sadece M Olanlar çift çekirdek. . Bir kaç yerde gördüm dikkatimi çekti i5 2450QM yazmışlar . Kesinlikle öyle değil 2450 M şeklinde :-)

o zaman performans farkı çok büyük, arada 200-300 lira fark var, fazla vermeye değecek.
    ben i7 diyorum dostlar.

• Mesai bitmek üzere, son durum nedir,bilgi lütfen....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

quote:

o zaman performans farkı çok büyük, arada 200-300 lira fark var, fazla vermeye değecek.
    ben i7 diyorum dostlar.

Haklısın aslında.Almışken iyisi olsun.Bende İ7 diyorum. i7 modelde anlaşma sağlanamazsa pc depo yolu gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.