Şimdi Ara

MSI GE620DX-802XTR almaya karar verdim.ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI GE620DX-802XTR Bu modeli almaya karar verdim.

iki firmada uygun fiyat var ama güvenirliklerini bilmiyorum.

sanalmarketim 1.736
    çanta veriyor, msi mouseu yerine Logitech Nano Mouse ve Gaming Mousepad HEDİYE

pcdepo 1.715
    Bunlar çanta ile mouse'u yiyolar sanırım, paket içeriğinde yazmıyor linkte resimler var ama.

ucuzuburada 1.664
    sadece çanta veriyor.

Citibank ve Garanti bonusum var uygun taksit kampanyalı biryer bulamadığım için havele ile almayı düşünüyorum.

Şu site daha güvenli ya da alternatif burası daha uygun daha güvenli gibi önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beacon -- 26 Mart 2012; 10:09:30 >

• havale yapınca pcdepo daha uyguna geliyor
    ayrıca bu ürünün bu serisinde mouse çıkmıyor orjinalinden sadece orjinal msı cantası cıkıyor yanında verilenler hediye ama eğer havale yapacaksan pcdepodan al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: beacon

MSI GE620DX-802XTR Bu modeli almaya karar verdim.

sanalmarketim 1.736

pcdepo 1.715
    Bunlar çanta ile mouse'u yiyolar sanırım, paket içeriğinde yazmıyor linkte resimler var ama.

ucuzuburada 1.664
    sadece çanta veriyor.

Citibank ve Garanti bonusum var uygun taksit kampanyalı biryer bulamadığım için havele ile almayı düşünüyorum.

Şu site daha güvenli ya da alternatif burası daha uygun daha güvenli gibi önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Sanal marketimden 3 tane notebook aldım. Bu kadar ilgili ve güvenilir bi firma bulamassın. Havale ile alıcaksan Pcdepo evet uygundur. Taksit istiyorsan sanalmarketim fazla vade farkı koymuyor ayrıca bi aksilik durumunda rahatlıkla muhattap bulabilirsin. Çok ilgililer dahili numarası 12 olan tuncay bey var onla istediğin gibi görüşebilirsin mesela. Ben 2 tane ge620dx-802XTR aldım sanalmarketimden arkadaşimla pc başından kalkamıyoruz kısacası en iyi karar.

• Cevaplarınız için teşekkürler. Diğer alacak arkadaşlar içinde bilgi olsun sikayetvar.com sitesinden pcdepo ile ilgili büyük bir problem var;

PCdepodan satın aldığım MSI 620dx-651XTR marka ve modeldeki laptop ilanında hard diski 7200rpm olarak görünüyordu, hala internetten yazarsanız modeli göreceksiniz.

Fakat elime geçen laptop 5400 rpmlik hard diske sahip. Everest adlı programdan inceledim, hard disk marka ve modeline baktım. Durumu bildirmeme rağmen PCdepo firması bana "yardımcı olamayacağını, ürün özelliklerini değiştirme hakkına sahip olduklarını" söyledi. Yani ürün özelliklerini yazarken 7200 yazabiliyorlar ve bana 5400lük harddisk göndermekte haklarıymış.

sanalmarketimden almaya karar verdim, inşallah utandırmazlar. Pazartesi sipariş vereceğim şimdi versem araya haftasonu girer ne oldu ne bitti gelicek mi gelmiyecek mi kafayı yerim :)

Pazartesiye kadar alternatif fikirlere de açığım... Farklı ucuz güvenilir site varsa öneri bekliyorum.

• Sanalmarketimden siparişi verdim, hadi hayırlısı olsun.

ucuzuburada.com'a ait bir bilgiye erişemediğim için vazgeçtim.

Pcdepodan ise birden soğudum. Sürekli fiyat ile oynuyorlar inip çıkıyor anlamadım.

Siparişi verecektim, kargo ücreti ups için 22TL, elden teslim 19TL fiyata bindi. Bu durumdada vazgeçtim.

Allah utandırmasın, sanalmarketim mesajlarıma hemende cevap dönüyorlar şimdilik bir sıkıntı yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

quote:

MSI GE620DX-802XTR Bu modeli almaya karar verdim.

sanalmarketim 1.736

pcdepo 1.715

ucuzuburada 1.664
    sadece çanta veriyor.

Şimdiden teşekkürler.

Sanal marketimden 3 tane notebook aldım. Bu kadar ilgili ve güvenilir bi firma bulamassın. Havale ile alıcaksan Pcdepo evet uygundur. Taksit istiyorsan sanalmarketim fazla vade farkı koymuyor ayrıca bi aksilik durumunda rahatlıkla muhattap bulabilirsin. Çok ilgililer dahili numarası 12 olan tuncay bey var onla istediğin gibi görüşebilirsin mesela. Ben 2 tane ge620dx-802XTR aldım sanalmarketimden arkadaşimla pc başından kalkamıyoruz kısacası en iyi karar.

kesinlikle katılıyorum. Bende sanalmarketim'den alışveriş yapıyorum kendi msi'mıda oradan aldım.Hem Ankara'da olup bana yakın olması hemde güven verici alakalarıyla memnunum

• Sanalmarketimden sipariş ettim kargoya verdiler aynı gün. şu an kargonun getirmesini bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sanalmarketimden sipariş ettim kargoya verdiler aynı gün. şu an kargonun getirmesini bekliyorum

hayırlı olsun aldığın yerde kaliteli bir firma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasli

quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

Sanalmarketimden sipariş ettim kargoya verdiler aynı gün. şu an kargonun getirmesini bekliyorum

bende ankaralıyım ama forumda reklam yapmayın millet kanmıyor paso beacon sanalmarkatim ile XmysticX fiyatını sor sitesi üzerinden novabilgisayar reklamı yapıyosunuz neye güvenerek kanarak sizden alayımki bi uzayın bence burası bebe forumu deil..

Millet hepsiburada mağduriyetlerini anlatıp firma/firmaları yerin dibine sokarken ( sonuna kadar haklılar ) kimse nasıl birşey deme hakkını kendinde bulmuyorsa bizde son kullanıcı olarak burada birbirimize memnuniyetimizi paslayabilir,firmalar hakkında iyi kötü yorum yapabiliriz. Forumlar bilgi paylaşımı içindir bu forum tamda bu işe yarayan en etkin forumdur. Şimdi kendin eminim ki burdaki kimse kadar online alışveriş yapmayan birisin ne hakla gelip bizi yargılarsın? sanalmarketim bizim firmamız değil ki reklam olsun. Hem sitede zaten adamların yasal reklamları mevcut Biz sadece memnuniyetimizi dile getirdik ve yine söyleyim alacaklar için sanalmarketim allah utandırmasın şuana kadar çok tatmin edici işler yapıyor.İlgi alaka harika.

• Bende sanalmarketimden aldım.Dün saat 3 te aldım bugün 2.30 da elimdeydi.Hizmet konusunda övgüyü hakediyor.Fiyatlarını takip etmiyorum yorum yapamayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

quote:

quote:

bende ankaralıyım ama forumda reklam yapmayın millet kanmıyor paso beacon sanalmarkatim ile XmysticX fiyatını sor sitesi üzerinden novabilgisayar reklamı yapıyosunuz neye güvenerek kanarak sizden alayımki bi uzayın bence burası bebe forumu deil..

Millet hepsiburada mağduriyetlerini anlatıp firma/firmaları yerin dibine sokarken ( sonuna kadar haklılar ) kimse nasıl birşey deme hakkını kendinde bulmuyorsa bizde son kullanıcı olarak burada birbirimize memnuniyetimizi paslayabilir,firmalar hakkında iyi kötü yorum yapabiliriz. Forumlar bilgi paylaşımı içindir bu forum tamda bu işe yarayan en etkin forumdur. Şimdi kendin eminim ki burdaki kimse kadar online alışveriş yapmayan birisin ne hakla gelip bizi yargılarsın? sanalmarketim bizim firmamız değil ki reklam olsun. Hem sitede zaten adamların yasal reklamları mevcut Biz sadece memnuniyetimizi dile getirdik ve yine söyleyim alacaklar için sanalmarketim allah utandırmasın şuana kadar çok tatmin edici işler yapıyor.İlgi alaka harika.

bana da reklam yapıyomussunuz gibi geldi,demekki müşteriye ihtiyacı var die düşünüyorum boyle seyleri okudukca

• quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

quote:

quote:

quote:

zaten sorunda orda adamların yazdıkları msjlardan hep aynı firmayı övmelerinden nerenin çalışanı olduğu belli oluyor vede yapılan yorumlar öznel olmuyor kendini öven firmadan neye güvenrek alasınki ha gerçek müşteri vardır ona lafımız yok yalnız reklamcılar çok saçma oluyor yaa...

• reklamcı gibimi duruyorum?
  • bu bilgisayarı alan arkadaşlar size bir sorun olacak msı in bu modelinde fan sesi nasıl rahatsız ediyormu cevabınızı bekliyorum
  • hayırlı olsun.
  • valla bende konuyu yeni gördüm ama bende 2 hafta oldu sanalmarketimden elden teslim aldım ankarada cihaz on numara su anda da ordan yazıyorum zaten sıkıntısız ve açıkcası bu paraya alınabilecek en uygun cihaz bence ha daha ii si olmaz mı olur ama 1800 liraya en ii makina bu hem oyun hemde taşınabilirlik açısından benim dikkatimi çeken tek sey su cihazla ilgili bazen ki hele bu havalarda ısınma yapıyor ama o kadarı da olur artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.