Şimdi Ara

Msi ge620dx bu modeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.pcdepo.com/msi-ge620dx-i7-notebook-urun7301.html

tam model belirtilmemis 650tr ile sadece ekran karti degisik bundaki gt555m dan iyimi sizce ? Ayrica freedos geliyormus windows cdsi geliyorda biz mi kuruyoruz yoksa tamamen bizmi kuruyoruz? Simdiden tesekkurler

• stoklara yeni girdi gt555m kartın revize edilmiş halidir 635m daha iyidir.windows cd si gelmez siz yüklemelisiniz en fazla sürücü cd'si gelir
  • icinde isletim sistemli i7 modelleri beklemek dogru olur mu sizce simdi bide orjinal yazilim cdim yok sahtede kurmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UqR94

icinde isletim sistemli i7 modelleri beklemek dogru olur mu sizce simdi bide orjinal yazilim cdim yok sahtede kurmak istemiyorum

+200 tl daha veririm diyorsan orjinal windowslusunu bekle ama yok beklemem diyosan freedos al int. cafe ye5-10 tl gibi bi ücret karsılığında kur win.loıader ile de kayıt ettir bitsin
  • o seride aynı konu başlığı var forumda hep o üründen freedos bahsediliyor vindovs 7 lisi yok onun
  • bu ürün freds kardeşim kendin yüklemen lazım
  • arkadaslar bız toplu alım yapıcaz yeterlı sayıya ulastık ıstersenız bı gozatın kımseye baskı yapmak degıl nıyetım sadece bı fıkır olsun sızın ıcınde gt635m lı ekran kartlı i5 ya da i7 ıkısı ıcınde pazarlık edıyoruz toplu alcagımız ıcın dırek distribütörden de alabılırız bı gozatın ıstersenız.

http://forum.donanimhaber.com/m_58039084/mpage_1/key_/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben msi GE620DX-i7 aldim da gunde kac saat oyun oynamam mantikli yani fazla zorlamak sorun cikarirmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.