Şimdi Ara

MSI GE62VR 6RF Notebook ülkemizde satılmaya başlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlısı be gülüm
    Gün gelir oda çıkar.
    Ulan bi kart için girdiğimiz hallere bak
  • Metin* kullanıcısına yanıt
    Ürün geldiğinde yazar mısınız hocam? Bende gtx 1070 li bir model düşünüyorum ülkemizdeki fiyatları hem yüksek hemde konfigürasyon açısından pek istediğim gibi değiller. Umarım sizin ürününüz sorunsuz gelir buraya da alım aşamalarınızı yazarsınız :)
    Laptop da vergi işini nasıl yaptınız ? Ben de alacağım 1399 dolar ama ödeme yerinde vergi eklenmiyor kargo ekleniyor sadece. Bu vergi nolacak gümrüğe mi takılacak nasıl olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

Laptop da vergi işini nasıl yaptınız ? Ben de alacağım 1399 dolar ama ödeme yerinde vergi eklenmiyor kargo ekleniyor sadece. Bu vergi nolacak gümrüğe mi takılacak nasıl olur ?

Amazon satışlarının tümün de tax yani gümrük vergisi ekleniyor hocam. Sen amazondan bakıyorsun ama satıcı amazon olmayabilir.Amazonun kendi satışların da vergi en tepe fiyattan alinir .ürün gümrükten geçer eger çekilen bedelden daha az ödenirse ardaki farkı da iader eder.link atayim bi bak bakalim vergi vs gozukecekmi hocam

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01IO9YBM6/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

1867 dolara geliyor hocam vergi ve kargoyla şimdi bunu alınca gümrüğe takılmayacak ve ek vergi çıkmayacak mı ?

• quote:

1867 dolara geliyor hocam vergi ve kargoyla şimdi bunu alınca gümrüğe takılmayacak ve ek vergi çıkmayacak mı ?

Evet aynen öyle hocam..Amazondan sipariş verirken mutlaka hesap ayarlarınız da tc numaranız girilir olsun yoksa gümrük sırasında sıkıntı çıkıyor. Sizden bi mail istiyor gümrük vs vs..Ayrıca gümrük tutarı genelde amazonun sizden aldığından daha çıkıyor amazonda aradaki farkı yatırıyor geri hesaba..Kısacası 1867 dolara ürün kapınıza kadar geliyor. Ayrıca bu ürünü çok çok araştırdım inceledim bu fiayatlara 2 sene daha aynısından alamayız
    Hocam ürün geldiğinde fotoğraflarını ve incelemenizi paylaşırsanız çok iyi olur. Bu model güzel ama keşke ram 12 yerine 16 olsaymış. Ayrıca bu modelin ekranı kaç hz bilginiz var mı ? Ve gysnc var mı

• quote:

Hocam ürün geldiğinde fotoğraflarını ve incelemenizi paylaşırsanız çok iyi olur. Bu model güzel ama keşke ram 12 yerine 16 olsaymış. Ayrıca bu modelin ekranı kaç hz bilginiz var mı ? Ve gysnc var mı

Gelince paylaşımı yaparm benim tek korkum ingilizce klavye olacak olmasi. Ayrica ürünün ekrani 5 ms 120 hz ve g-sync ozelligi mevcut. 16gb li versiyonu tr ye gonderilmiyor mecbur bunu aldim:) daha pc gelmeden fifa 17 de aldim umarim üründe skinti yasamam

• Hiç sıkıntı olmaz. Kısa sürede alışırsınız. Sorun olursa tr den uygun bir gaming klavye alırsınız sorun kalmaz. Acaba windows dili nasıl türkçe olur mu ? Bir de ürün ne zaman geliyor acaba kaç günü var ?

• ABD laptop getirme şansızm mevcuttur arkadaşlar. Onumuzde Black Friday varken pm ulaşabilirsiniz
  • Oğuzhan Sait Gürsu kullanıcısına yanıt
    Tost makinesi ile laptobun birleşimi bir ürün hem tostunu ye hem oyununu oyna

• Oğuzhan Sait Gürsu kullanıcısına yanıt
    Şuan için öyle asustan bir hamle bekliyorum.

• Ekran kartının 3gb'lik versiyonu yerine 6 gb versiyonu kullanılsa cok daha iyi olurdu ve rahatlikla alinilirdi ama benim kafami karistiriyor 3gb olmasi sahsen .Oyunlarda fark ne kadar olacak ve 6gb versiyonlarina 7 bin tl vermeye degecek mi? İlerde yani 2-3 yil icinde yine ultra-high oynatir mi bu 3gb 1060 ? 1080p icin gecerli tum soylediklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trylasas -- 28 Ekim 2016; 4:26:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayKINN

Ekran kartının 3gb'lik versiyonu yerine 6 gb versiyonu kullanılsa cok daha iyi olurdu ve rahatlikla alinilirdi ama benim kafami karistiriyor 3gb olmasi sahsen .Oyunlarda fark ne kadar olacak ve 6gb versiyonlarina 7 bin tl vermeye degecek mi? İlerde yani 2-3 yil icinde yine ultra-high oynatir mi bu 3gb 1060 ? 1080p icin gecerli tum soylediklerim.

1080 p için her türlü oynatır. Daha yüksek çözünürlük veya VR gözlükte sıkıntı çıkarır ki zaten ona da gerek yok. Hesaplanan genel kanı 1080 p için 1.5 gb ram olması gerekiyor.
    Bu arada bende bu laptobu takip ediyorum 5000 seviyesine düşse efsane olacak fakat 960 m li 6 bin civarı laptoplar var piyasa gerçekten çok dandik.

• quote:

Orijinalden alıntı: happycnck

Hocam bence gtx 1050'li notebook larında gelmesini bekleyin derim.
    Açıkcası benim için gtx 1060 full hd de fazla geliyor.

1050 R460 gücünde bile değil ne için alacaksınız ki bence unutun gitsin.

• Orasıda doğruda hocam.
    Ne yapcaksın işte,fiyatlar ortada bakarsın uygun gelir diye dedim.
    Yoksa sizde haklısınız .
  • Nasıl değil dostum gtx 1050 rx460 dan iyi testlere hiç bakmadın herhal gtx 950 ile aynı performansta

• Ti versiyon olmasın o?

• Hocam link atın.

• http://cdn.mos.cms.futurecdn.net/X7fgTKRN2KJRuwPwMdEvLQ-650-80.png

Non ti 460 dan güçlü mu düşük mu tam bilemem ama 460 ve 470 ile ancak yarışacak bir kart o yüzden bence beş para etmez... Oyunları medium da oynatıyor. Onun yerine gidin gtx 960m li bilgisayar alın bence...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.