Bildirim
msi ge70
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu modelin ana konusu var neden ordan sormuyorsun.Ayrica nerden cikariyorsun boyle seyleri 8gb ram olan modelde tabikide 64bit isletim sistemi olucaktir.Ayrica driver kurmayi neden bukadar dert ediyorsunuz anlamiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bLind35
Bu modelin ana konusu var neden ordan sormuyorsun.Ayrica nerden cikariyorsun boyle seyleri 8gb ram olan modelde tabikide 64bit isletim sistemi olucaktir.Ayrica driver kurmayi neden bukadar dert ediyorsunuz anlamiyorum.
1- ana konusu zaten karman corman oldugu icin kimse cevap vermiyor.
2- ayni modelin 32 bitli versiyonlari dolaniyor o konuda ama emin degilim hizlial.com dan gelen urun de boyle mi diye.
3- her zaman urunun internet sitesindeki driverlar urunun kendisine uymuyor. Driveri manuel olarak yuklemek guzel bir is degil. -
bir arkadas yardimci oldu, 64bitmis.
-
4gb ve ustu laptopda 64bit isletim sistemi gelir.Internet sitesinde modele gore driverlari vardir uymamasi gibi.bir sorun olmaz cihaza yuklenen driverlari sitelerine koyuyorlar.Ayrica driver bu herzaman icin en gunceli en iyisidir (istisna durumlar olabilir).Zaten full kurulu bile gelse bir suru guncelleme yapman gerekicektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aldın herhalde ürünü sonunda? -
quote:
4gb ve ustu laptopda 64bit isletim sistemi gelir.Internet sitesinde modele gore driverlari vardir uymamasi gibi.bir sorun olmaz cihaza yuklenen driverlari sitelerine koyuyorlar.Ayrica driver bu herzaman icin en gunceli en iyisidir (istisna durumlar olabilir).Zaten full kurulu bile gelse bir suru guncelleme yapman gerekicektir.
+1
Ayrıca ana konu karman çorman değil ya. Orada senin kafanı karıştıran mevzu, bazı arkadaşlar FreeDos gelen sisteme kendi hataları ile 32 bit Windows 7 kurmuşlar, durum bundan ibaret. -
Her halukarda hazirda kurulu bircok cop programlarla geliyor bunlar. Biyerden sonra insanin format atasi geliyor haliyle. -
quote:
Orijinalden alıntı: Grasshead
quote:
+1
Ayrıca ana konu karman çorman değil ya. Orada senin kafanı karıştıran mevzu, bazı arkadaşlar FreeDos gelen sisteme kendi hataları ile 32 bit Windows 7 kurmuşlar, durum bundan ibaret.
haaaaaaaaaaaa olabilir ya dikkat etmemisim demekki, eyvallah.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X