Şimdi Ara

MSI GE70 0ND-413XTR İncelemesi ve Ayrıntılı Bilgiler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
8
Favori
20.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağ tıklama listesinden "grafik işlemci ile çalıştır" seçeneğini kaldırmazsanız, her dosyaya sağ tıkladığınızda 660m kısa süreliğine devreye giriyor. Hem sağ tık menüsü 1-2 saniye gecikmeli açılıyor hemde bataraya performansına olumsuz etkisi olacaktır. Çok sık kullanmıyorsanız nvidia denetim masasından bu seçeneği kaldırmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graphist

Sağ tıklama listesinden "grafik işlemci ile çalıştır" seçeneğini kaldırmazsanız, her dosyaya sağ tıkladığınızda 660m kısa süreliğine devreye giriyor. Hem sağ tık menüsü 1-2 saniye gecikmeli açılıyor hemde bataraya performansına olumsuz etkisi olacaktır. Çok sık kullanmıyorsanız nvidia denetim masasından bu seçeneği kaldırmanızı tavsiye ederim.

Nvidia denetim masasından p şekilde ayarlasanızde oyundan çıktıktan sonra normale dönüyor yani sistem boşta veya normal kullnımda yinede dahili kartı kullnır.Bütün ayar yaptığım bilgisayarlarda bu böyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 20 Mart 2013; 18:02:35 >
  • arkadaşlar bu bilgisayar oyun oynamak için ideal mi ? pek anlamıyorum da bu işlerden yazın almak istiyorum. bu fiyat aralığında daha iyi cihaz varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

arkadaşlar bu bilgisayar oyun oynamak için ideal mi ? pek anlamıyorum da bu işlerden yazın almak istiyorum. bu fiyat aralığında daha iyi cihaz varmıdır acaba?

Zaten oyun laptop u bu fiyata daha iyisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

arkadaşlar bu bilgisayar oyun oynamak için ideal mi ? pek anlamıyorum da bu işlerden yazın almak istiyorum. bu fiyat aralığında daha iyi cihaz varmıdır acaba?

Anladım peki diğer işlevleride gayet problemsiz değilmi ? Satın alinca windows kurulu geliyor degilmi direk olaya dalabiliyorux yani

• quote:

quote:

quote:

Anladım peki diğer işlevleride gayet problemsiz değilmi ? Satın alinca windows kurulu geliyor degilmi direk olaya dalabiliyorux yani

Hocam makineye sahip değilim o konuda diğer arkadaşlar daha iyi bilgi verir ama makine free dos olarak geliyor yani windows yok içinde direk dalamıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: Graphist

Sağ tıklama listesinden "grafik işlemci ile çalıştır" seçeneğini kaldırmazsanız, her dosyaya sağ tıkladığınızda 660m kısa süreliğine devreye giriyor. Hem sağ tık menüsü 1-2 saniye gecikmeli açılıyor hemde bataraya performansına olumsuz etkisi olacaktır. Çok sık kullanmıyorsanız nvidia denetim masasından bu seçeneği kaldırmanızı tavsiye ederim.

Nvidia denetim masasından p şekilde ayarlasanızde oyundan çıktıktan sonra normale dönüyor yani sistem boşta veya normal kullnımda yinede dahili kartı kullnır.Bütün ayar yaptığım bilgisayarlarda bu böyleydi.

Yanlış anlamışsınız sanırım, elbette boşta iken dahili kart kullanılır. Bu seçenek sağ tıklama menüsünde yavaşlamaya neden oluyor sadece.

• tamam sıkıntı yok
  • Merhaba arkadaşlar bluetooth kurdum fakat bilgisayardan açamadım nasıl açacaz klavyeden
  • arkadaşlar bende bu ürünü almış durumdayım. umarım bir sorunla karşılaşmam . sanalmarketim.com dan almış bulunmaktayım.

lakin size sormak istediğim birkaç soru var.[/b]
    1- Bilgisayar ilk kargodan gelince neleri çok dikkat etmeliyim.
    2- Kargodan bilgisayarı sorunsuz almışsam. Format atarken ve kurulumda önceliklerim ne olmalı
    3- Format attıktan ve çalıştırdıktan sonra nasıl test etmeliyim donanımları
    4- İlk şarjı nasıl yapmalı ve pc yi nasıl kullanmalıyım
    5- SPIDF girişi var demişler o nerededir ve nasıl kullanılır.

ayrıca alacak arkadaşlar içinde , istedikleri testi yapıp onlara yollayabilirim, bilgileri olması için

lakin çok anlayan ve çok oyun oynayan bir adam değilim o sebepten dolayı istediğiniz testler için bana bilgi vermelisiniz.

birde alan arkadaşlar ,soğutucu ve sırt çantası önerileri yaparlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machonur -- 21 Mart 2013; 12:13:51 >

• Merhaba Arkadaşlar;

Dün itibari ile bilgisayarım ofise ulaşmış durumda

Ama ben ofisten uzaklardayım 1 hafta sonra kavuşabilecem

Benim sormak istediğim oyun oynayan arkadaşlar klavye tasarımından memnunlarmı acaba? Ürün özelliklerinde anlatıldığı kadar rahat ve etkilimi?

Diğer bi sorum ise online oyun oynayan arkadaşlar network performansından memnunlarmı acaba? Ürün özelliklerinde networkden yasanan gecikmelerin hissedilmeyeceği belirtilmiş. Online oyun oynayan arkadaşların yorumları nelerdir acaba?

Not : Tabiki Online oyun için hızlı bi internet bağlantısı gerekiyor. ama bazen İnternet bağlantısı hızlı bile olsa serverdan yada donanımdan kaynaklanan gecikmeler veya donmalar ile karşılaşabiliyoruz. Ben sadece oyunlar için geliştirilmiş olan network gerçekten işe yarıyormu bunumerak ediyorum.
    Bilgisayarda oynayacağım oyunlarda o kadar ahım şahım oyunlar değil. Starcraft2 Dota2 ve belki WOW

• quote:

Evet, ideal ama sadece oyun için dizüstü almak ne kadar mantıklı orası tartışılır. Her ay yeni birşey çıkıyor yani her zaman bir öncekinden daha iyisi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allem Kullem

quote:

Evet, ideal ama sadece oyun için dizüstü almak ne kadar mantıklı orası tartışılır. Her ay yeni birşey çıkıyor yani her zaman bir öncekinden daha iyisi olacak.

Hayir hayir sadece oyun icin degil tum ihtiyaclarim icin :) seneye universtede olacagim insallah o yuzden

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: Barisdmrts

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Orijinalden alıntı: Barisdmrts

quote:

Orijinalden alıntı: In Time

quote:

Orijinalden alıntı: osmanhamd

Bugün hızlıalı aradım,çanta olayını anlattım. Yine herzamanki gibi bilgisiz bir bayan çıktı ve MSI'ın numarasını verdi. Oradan temin edebilirsiniz dedi. Neyse numarayı aradım meğer servispointmiş. adam doğal olarak bizimle işiniz yok satışı yapan firma muhattabınız dedi. tekrar aradım hızlıalı; yurtiçi kargoyla karşı ödemeli yollayın içine de durumu izah eden bir not ekleyin değiştirelim dedi hatun. yarın yollayacağım.bakalım ne olacak.
    slmlar..

Halledersen haber bekliyorum ben sırf bu mevzuat almadım

314.07 yükledim ancak FM2013 3d mac oynatirken takilerak oynuyor ve DOTA2 de hala gölgeler kare kare bununla iligli olarak resimde ekliyorum mesajıma
    bu makina belirttiğim iki oyundaki sorunları cikartmamasi gerekir cok sacma geliyor bir cozumde aklıma gelmiyor acıkcası :/ aklınıza baska birsey gelirse tavsiyelerinize acigim

MSI GE70 0ND-413XTR İncelemesi ve Ayrıntılı Bilgiler

Oyunu acarken sag tik de grafik islemciyle calistir de.
    Sonra yuksek perfirnansli nvidia sec.
    Bu arada 314.24 cikti beta

Merhaba,

dün gece 314.21 beta driveri da yükledim ancak değişen birşey yok gölgeler yine resimdeki gibi arti FM 2013 3D mac oynatirken takilmalar yasiyor :/ kafayı yiyeceğim yeni bir pc de heleki bahsettiğim DOTA 2 ve FM2013 gibi oyunlarda hiç yapmaması gerekiyor bundan onceki pc im de HD 5650 kart vardi ikisinide canavar gibi oynatırdı :s
    oyunu nvdia karta calistirdim yine değişiklik olmuyor zaten varsayilan kart nvidia olarak görüyor.

Oyunun üzerinden sağ tık değilde nvidia denetim masasından yapın 3d ayarlardan otomatik seçilir yazar,kartı hariciye ayarlayın aynı yerde program ayarları var,orada özelleştirilmiş program seçeneğinide oyuna ayarlayın,hemen altındaki kart seçeneğinide nvidia yapın,pes oyunu,fifa,dota gibi sistem gereksinimi düşük oyunlarda kart geçişinde sorun verebiliyor çünkü sistem gereksinimleri arasında dahili kartlarda bulunuyor.

Merhaba

dediginizi deneme şansım oldu dediginiz sekilde acincada DOTA 2 ve FM de bir değişim yok ancak Crysis 3 yükleyip onda kartimi denemek istedim performansı gayet başarılıydı anladığım kadarı ile bu oyunlarda böyle kalacak düzeletmeyecegim :/ ilginiz için tekrar teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

quote:

Orijinalden alıntı: Furqann

Bu da masaüstü caps'im

sağ taraf fena hocam oyunlar

Oyunlar harbi fena birde hocam crysis 3 ü hangi ayarlarda oynuyorsunuz

Genel ayarlar yüksek olarak gözüküyor.

Bu senin için kardeş :) daha eksiklerim var ama...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu da masaüstü caps'im

ya üstadım şu blackops2 yi nasıl becerdin de kurdun. ben bir türlü halledemedim. Bi tarifini verebilir misin.
    Teşekkürler şimdiden..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu da masaüstü caps'im

ya üstadım şu blackops2 yi nasıl becerdin de kurdun. ben bir türlü halledemedim. Bi tarifini verebilir misin.
    Teşekkürler şimdiden..

O kadar çok oyun kurdum bazı oyunlara o kadar çok uğraştım ki hepsi birbirine karıştı özellikle o black ops 2 yi ilk geldiğinde kurmuştum hiç hatırlamıyorum üstüne nelerle uğraştım daha hak verirsin sende bana :-) ama sıkıntılıydı onu hatırlıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu da masaüstü caps'im

Teşekkürler şimdiden..

bu sefer oyunlardan cok arkaplan resmine bakıyorum hocam harbidende full hd miş

• Sorması ayıp neden MSI'ı alan arkaya karı kız fotoğrafını yapıştırıyor ki :) MSI'ı aldık sıra kızda gibi bir mesaj mı vermeye çalışıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Time

Sorması ayıp neden MSI'ı alan arkaya karı kız fotoğrafını yapıştırıyor ki :) MSI'ı aldık sıra kızda gibi bir mesaj mı vermeye çalışıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.