Şimdi Ara

MSI GE70 0ND-413XTR İncelemesi ve Ayrıntılı Bilgiler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
8
Favori
20.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: machonur

arkadaşlar bende webcam görüntüsü çok karanlık sizdede durum aynı mı?

Webcam programından ayarlarını yap fabrika ayarları karanlık görünebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

arkadaşlar bende webcam görüntüsü çok karanlık sizdede durum aynı mı?

Webcam programından ayarlarını yap fabrika ayarları karanlık görünebilir.

ben webcam ayarlarınıda bulamadım

webcam ile ilgili hiçbişey yok resmen

ayrıca mikrofon da ses çok az alıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machonur -- 24 Mart 2013; 3:12:46 >
  • Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum. Genel olarak oyun için kullanacagım, laptopda begenmediginiz yönler varmı, ısınma sorunu felan varmı? birde fiyat olarak kaca aldınız. pcdepo da 2350 iken hızlıal da 2500 fiyatı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furqann

quote:

Orijinalden alıntı: beerkovich

quote:

quote:

En iyisi frapsdir

Fraps'da ilaçlısı olmadığı sürece bmp olarak kaydediyor dolayısıyla kalite namına bişey kalmıyor. ilaçlısıda win8 de çalışmıor. vay arkadaş ya şu bilgisayarda oyun içi görüntü alamıyorum :)

hocam en yüksek grafikte crysis 3 BF3 Ve far cry 3 ü denermisiniz bi ricam olsun başka oyunlarıda denerseniz sevinrim hem :)
    (bence çok rahat şekilde bf3 le far cry 3 ü açar ama crysis 3 biraz zor gibi :D )

tamam deneyeceğim kardeşim bi fırsat bulursam

hocam test ettinmi :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

quote:

Orijinalden alıntı: Graphist

Sağ tıklama listesinden "grafik işlemci ile çalıştır" seçeneğini kaldırmazsanız, her dosyaya sağ tıkladığınızda 660m kısa süreliğine devreye giriyor. Hem sağ tık menüsü 1-2 saniye gecikmeli açılıyor hemde bataraya performansına olumsuz etkisi olacaktır. Çok sık kullanmıyorsanız nvidia denetim masasından bu seçeneği kaldırmanızı tavsiye ederim.

Aynı sorunu bende yaşadım sağ tık menüsü bazen 4-5 saniye geç açılıyordu. nvidiadan kaldırdım yüksek grafik seçeneğini sorun düzeldi. pc asus k55vj i7 8gb

Evet böyle saçma bir sorun var, ancak sürücünün eski versiyonunu kurdum yapmıyor bunu şimdi.

• kimsenin kamerasında ya da mikrofonunda sorun yok mu
  • quote:

quote:

quote:

Bu da masaüstü caps'im

MSI GE70 0ND-413XTR İncelemesi ve Ayrıntılı Bilgiler

Hocam Far Cry 3 BF 3 Crysis 3 ü hangi ayarlarda rahat şekilde oynuyorsunuz ?
    bide soğutucu ne önerirsiniz bende düşünüyorum bu makinayı bidakı al alıcaz muhtemelen :)

BF3 ultra,crysis 3 yüksek,farcry 3 yüksek ayarlar.
    Bide açıkcası ultra da da rahat oynatır gibime geliyor ama çekiniyorum nolur nolmaz bir de ilk kez laptop kullanıyorum hak verirsiniz :)

quote:

Orijinalden alıntı: bugra_brr

benim makinenin klavye yerine tam oturmamış gibi. Birde harddiskin dönüş sesi geliyor ve fan sesi biraz fazla gibi geldi. Sizlerde durum nasıl?

Klavyeden yana sıkıntı yok şükür yok,hdd ye gelince ben bi ses duyamıyorum,fana gelirsek eğer ilk açılışta biraz fazla ama sonra kendine geliyo rölantiye biniyor tabi oyunlarda falan coşuyorda oyunun seslerinden insan oraya odaklanamıyor :)

quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

quote:

Ya arkadaşlar win8 de oyun içi caps almak için bana bir yol gösterin fraps demeyin ama denedim bmp olarak cok kotu kalitede kaydediyor.soyleyinde caps atayim buraya tum oyunlardan

hocam caps derken yani fps sonucları falandamı olsun istiyosunuz acaba..eğer sadece caps olsun istiyosanız print screen ile yada oyunun klavye ayarlarına gelirseniz oynayacagınız oyunun optionstan ayarlarına orada yazar screenshot hangi tus ile alındıgı

Arkadas onu demiyor ki.
    Kalitesi dusuk diyor capslerin

hocam tabikide mbp de kalite dusuk olur oyundan işte print screen ile ss alsın sonra photoshopa yapıstırsın

Siz yanlış anlamışsınız arkadaşlar,oyun içinde psc yapmayı biliyorum ancak sorun şu ki bunu oyun içinde yaptığımda painte yapıştırınca siyah ekran gözüküyo sadece,sıkıntım bu ve tam ekran boyutunda caps almamı sağlayacak ve kaliteli şekilde kaydedecek bir uygulama,yama veya çözüm önerisi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

furkan hocam işte bend biraz yanlıs soyledim bi kısmı..oyunun klavye ayarlarına gelin en altlarda screenshot tusuna bi tus atanmıstır.oradan yaparsanız siyah ekran olmaz ama direk print screen yaparsanız paintte siyah oluyor bndede cs 1.6 da ve diğer oyunlarda aynı sorun oluyordu dediğim gibi çözdüm olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: godlike1111

Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum. Genel olarak oyun için kullanacagım, laptopda begenmediginiz yönler varmı, ısınma sorunu felan varmı? birde fiyat olarak kaca aldınız. pcdepo da 2350 iken hızlıal da 2500 fiyatı var

webcam ve mikrofanda sorun var , klavyede hafis sehim yapıyor su an msi ge 70 ile cvb veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machonur -- 24 Mart 2013; 21:49:57 >
  • Boost sorunu varmı ? Nereden bakabilirim olup olmadığına ?
  • quote:

kimsenin kamerasında ya da mikrofonunda sorun yok mu

Hocam buna sorun demek yanlış olur, kamerası çok kaliteli değil diyelim. Birçok cihazın mikrofonunda olduğu gibi bunun da mikrofonu çok yüksek ses iletmiyor. Mikrofon sesini sonuna kadar açmak ve mikrofon desteğini 1-2 kademe yükseltmek bir miktar yarar sağlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graphist

quote:

kimsenin kamerasında ya da mikrofonunda sorun yok mu

Hocam buna sorun demek yanlış olur, kamerası çok kaliteli değil diyelim. Birçok cihazın mikrofonunda olduğu gibi bunun da mikrofonu çok yüksek ses iletmiyor. Mikrofon sesini sonuna kadar açmak ve mikrofon desteğini 1-2 kademe yükseltmek bir miktar yarar sağlayacaktır.

bence yanlış olmaz direk doğru olur, 2500 tl verdiğin bir bilgisayarda bunların hiçbiri olmamalı, diğer markaların hiçbirinde görmedim bu yanlışı (evet yanlış)...

birde alanlar iyi düşünsün servispoint sadece istanbulda destek veriyor, yani istanbulda olmayanlar kargoda ürünün başına birşey geldiğinde direk mağdur olurlar açıklayamazlar,

çünki hiçbir kargo şirketi kullanılmış ürüne sigortalı taşıma yapmıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu da masaüstü caps'im

MSI GE70 0ND-413XTR İncelemesi ve Ayrıntılı Bilgiler

Hocam Far Cry 3 BF 3 Crysis 3 ü hangi ayarlarda rahat şekilde oynuyorsunuz ?
    bide soğutucu ne önerirsiniz bende düşünüyorum bu makinayı bidakı al alıcaz muhtemelen :)

BF3 ultra,crysis 3 yüksek,farcry 3 yüksek ayarlar.
    Bide açıkcası ultra da da rahat oynatır gibime geliyor ama çekiniyorum nolur nolmaz bir de ilk kez laptop kullanıyorum hak verirsiniz :)

quote:

Orijinalden alıntı: bugra_brr

benim makinenin klavye yerine tam oturmamış gibi. Birde harddiskin dönüş sesi geliyor ve fan sesi biraz fazla gibi geldi. Sizlerde durum nasıl?

Klavyeden yana sıkıntı yok şükür yok,hdd ye gelince ben bi ses duyamıyorum,fana gelirsek eğer ilk açılışta biraz fazla ama sonra kendine geliyo rölantiye biniyor tabi oyunlarda falan coşuyorda oyunun seslerinden insan oraya odaklanamıyor :)

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya arkadaşlar win8 de oyun içi caps almak için bana bir yol gösterin fraps demeyin ama denedim bmp olarak cok kotu kalitede kaydediyor.soyleyinde caps atayim buraya tum oyunlardan

hocam caps derken yani fps sonucları falandamı olsun istiyosunuz acaba..eğer sadece caps olsun istiyosanız print screen ile yada oyunun klavye ayarlarına gelirseniz oynayacagınız oyunun optionstan ayarlarına orada yazar screenshot hangi tus ile alındıgı

Arkadas onu demiyor ki.
    Kalitesi dusuk diyor capslerin

hocam tabikide mbp de kalite dusuk olur oyundan işte print screen ile ss alsın sonra photoshopa yapıstırsın

Siz yanlış anlamışsınız arkadaşlar,oyun içinde psc yapmayı biliyorum ancak sorun şu ki bunu oyun içinde yaptığımda painte yapıştırınca siyah ekran gözüküyo sadece,sıkıntım bu ve tam ekran boyutunda caps almamı sağlayacak ve kaliteli şekilde kaydedecek bir uygulama,yama veya çözüm önerisi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

furkan hocam işte bend biraz yanlıs soyledim bi kısmı..oyunun klavye ayarlarına gelin en altlarda screenshot tusuna bi tus atanmıstır.oradan yaparsanız siyah ekran olmaz ama direk print screen yaparsanız paintte siyah oluyor bndede cs 1.6 da ve diğer oyunlarda aynı sorun oluyordu dediğim gibi çözdüm olayı

cevabın için teşekkürler kardeşim deneyeceğim

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

En iyisi frapsdir

Fraps'da ilaçlısı olmadığı sürece bmp olarak kaydediyor dolayısıyla kalite namına bişey kalmıyor. ilaçlısıda win8 de çalışmıor. vay arkadaş ya şu bilgisayarda oyun içi görüntü alamıyorum :)

hocam en yüksek grafikte crysis 3 BF3 Ve far cry 3 ü denermisiniz bi ricam olsun başka oyunlarıda denerseniz sevinrim hem :)
    (bence çok rahat şekilde bf3 le far cry 3 ü açar ama crysis 3 biraz zor gibi :D )

tamam deneyeceğim kardeşim bi fırsat bulursam

hocam test ettinmi :D :D

Daha fırsatım olmadı ama test edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furqann -- 25 Mart 2013; 17:07:30 >

• Burda herkes bilmez ama yinede soruyorum.

MSI GE70 0ND-413XTR ye msata takabiliyor muyu
    z ?
  • Evet ayri bir msata girisi var.
    Takabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet ayri bir msata girisi var.
    Takabilirsin

teşekkürler
  • Rica ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YÜKSEK AYARLARDA TEST EDENLER VARMI ???? FAR CRY 3 BF 3 CRYSİS 3 VS ... Bide GTA 4 :D
    bence crysis 3 ultrada zor ama bi iki tanesinden kısarsan yeter
  • quote:

Evet ayri bir msata girisi var.
    Takabilirsin

Msata Ssd nin yavas olanımıydı? Normal hızlı olanı takabilirmiyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben max payne 3 ve cod black ops 2 de en yüksek ayarları seçmememe rağmen takılmadan oynayamıyorum.en yüksek değilde sadece yükseği seçiyorum.özellikle max payne 3 te bazen tamamen donuyo.bide sormak istediğim bişey var.max payne 3 te grafik ayarlarını yaparken 2 gb ekran kartından 800 mb lık kısmı kullanmama rağmen yinede takılıyo.sizce bu normal mi?bu oyunları oynayan başka biri var mı
  • Merhaba,

Bende uzun zaman araştırmadan sonra en mantıklı f/p için MSI gördüm. Senin aldığın GE70 0ND, versiyonu şu anda stoklarda yok. heryerde GE70 0NC, aradaki fark sadece GT650M ile GTX660M ekran kartı farkı mıdır ?
    PS : ben windows 7 kullanacağım.

Saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.